Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 sahipleri yardım

eser
13-11-2010, 18:11
eksoz sevmiyoruz ama arabayı da yüklemek istiyoruz.mesela eksantrik,chip,timing,headers,51 '' düz boru,cai koysak ve sona eksoz yerine 306 gti eksozu koysak verim alabilirmiyiz yoksa bir 106 yüklenicekse eksoz şartmıdır?

dragon07
13-11-2010, 19:03
bro antalyada dedigin speclerde egzantrkili bi 106mız vardı :)

147hp idi...düz boru,orj son vardı...hatta izmire draglara bile orjin egzozla girdi...ama yazılımı ona göre yazdırıldı...egzozlu yazılım yapılan arabaya orjinal egzoz takıncada 4-5 boy geriye gidiyordu.

yada ss replika takabilir 106da ciddi anlamda sessiz bi egzoz.

Selcuk_RoL
13-11-2010, 19:13
Bende ek plakali 106 vardi ince conta filtre kat iptali orj borunun sonunda supersprnt vardi performansida cok iyiydi hic rahatsiz edici gurultusude yoktu supersprnt sadece yuksek devirde tok bir ses cikariyor o kadar

deniz
13-11-2010, 19:14
bagırmayan,cıgırmayan , patırdamayan 106 yı neylım demıs atalarımız eser :D

dragon07
13-11-2010, 19:23
birde fransızların puglarına özenip bazı arklarım şayin egzozlarını içindeki elyafları söküp taktılar.çok güzeldi cidden :) 306yı bilmedigim için bişiy diyemedim.ama orjin egzozlu arabayla yüklülere 4-5 boy atamak dehşet zevkli :D

Sefa_vts
13-11-2010, 20:01
eksoz sevmiyoruz ama arabayı da yüklemek istiyoruz.mesela eksantrik,chip,timing,headers,51 '' düz boru,cai koysak ve sona eksoz yerine 306 gti eksozu koysak verim alabilirmiyiz yoksa bir 106 yüklenicekse eksoz şartmıdır?

Dediğin gibi kullandım.. üst devirlerde eski kasa toyota corolla sesiyle beraber aşırı bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.. SuperSprint i taktıktan sonra neredeyse hiç değişmedi.. Sanki daha rahat devir döner oldu o kadar.. Ki onuda ben anladığımı sanmıyorum.. Kaldıki sesli olucağına 2 boy yavaş olsun mantığına kaydım şu aralar :)

Can's
13-11-2010, 20:06
supersprintte çok sessiz baya hemde orj egsoz gibi ama pt52 koyunda iş deişio :D patır patır patlıo o sessiz egsoz dediğini deişio :D:D kükrüo :D

@alican

sercio
13-11-2010, 21:12
6 aydır Hks Hi Power kullanıyorum gayette memnunum kat iptalim var orj boru ses 3000d sonra başlıyor ben tavsiye ederim.Simota Faraş Filtre ile kullanıyorum.

ANGORA_POWER
13-11-2010, 21:22
306 gtı oem eksozısını gorur bence

darkred
13-11-2010, 22:02
306 GTI son susturucusunu bir abime sıfır arayıp bulamamıştık cıkmasını bulabilirseniz sanslısınız biz bulamadık sonra mecburen remus taktık...

KUPON7
13-11-2010, 23:18
Super Sprint :icon_tup:

eser
14-11-2010, 14:15
saolun arkadaşlar eksoz istemiyoruz,nedeni ise arabada eksoz oldugu zaman direk serseri muamelesi görüo insan yada artık yaş yükseldikçe benim düşüncem değişio

deniz amaç tamamiyle farklı :) o yuzden ses istemioruz flitre yeter bize

Dediğin gibi kullandım.. üst devirlerde eski kasa toyota corolla sesiyle beraber aşırı bir kayıp olduğunu düşünmüyorum.. SuperSprint i taktıktan sonra neredeyse hiç değişmedi.. Sanki daha rahat devir döner oldu o kadar.. Ki onuda ben anladığımı sanmıyorum.. Kaldıki sesli olucağına 2 boy yavaş olsun mantığına kaydım şu aralar :)

sorma Sefa ya eksoz sesi duymak istemiorum bu aralar ki type_R yada s2k almadıkçada eksoz istemiorum

Alper_
14-11-2010, 14:19
bende yeni bir egzoz siparişi verdim bayramdan sonra gelicek takıcaz inşallah..dışarıdan gözükmüyor sesi konusunda bir fikrim yok ama deniyeceğim..en güzeli performans için üretilmiş olması 51 düz boru ile deniyeceğim..sesi ve performansı hakkında takılınca bilgi veririm :)

driftboy
14-11-2010, 14:20

Ahhah :) Egsoz'suz gtı denizsiz adaya benzer :D

yaşar
14-11-2010, 15:02

İllaki şart diye bir kanun yok ama takman senin ve araban için iyi olur geldigin gittigin belli olur en azından :)

Bende ek plakali 106 vardi ince conta filtre kat iptali orj borunun sonunda supersprnt vardi performansida cok iyiydi hic rahatsiz edici gurultusude yoktu supersprnt sadece yuksek devirde tok bir ses cikariyor o kadar
Sen EK den bahsediyorsun onu başka araçlarla karşılaştırma selçuk kardeşim o araba efsunluydu hiçbirşey yapmasan bile gidiyordu EK koçum benim :)

Eser bence ses ile yaşın bir alakası yok helede serserilikle hiç alası yok o zaman mami makinen bizden daha çok serseri :)

ALt devirleri az ses çıkaran ama üstlerde yırtan bir egzozun olursa oda tadından yenmez o zamanda paraya biraz kıyacaksın :) bende satılık sebring var günceli ,ama daha sessiz olsun dersen ss tafsiye ederim şiddetle :icon_tup:

dragstar
14-11-2010, 15:25
varex egzost takabilirsin

eser
14-11-2010, 23:55
İllaki şart diye bir kanun yok ama takman senin ve araban için iyi olur geldigin gittigin belli olur en azından :)

Sen EK den bahsediyorsun onu başka araçlarla karşılaştırma selçuk kardeşim o araba efsunluydu hiçbirşey yapmasan bile gidiyordu EK koçum benim :)

Eser bence ses ile yaşın bir alakası yok helede serserilikle hiç alası yok o zaman mami makinen bizden daha çok serseri :)

ALt devirleri az ses çıkaran ama üstlerde yırtan bir egzozun olursa oda tadından yenmez o zamanda paraya biraz kıyacaksın :) bende satılık sebring var günceli ,ama daha sessiz olsun dersen ss tafsiye ederim şiddetle :icon_tup:

varex egzost takabilirsin

walla ne görünsün nede ötsün,eksoz yok die 2 boy geriliyceksede gerilesin gerçekten eksoz dan çok soğudum