PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hb vtı düz borusu integraya uyarmı ?

__FrK__
25-11-2010, 10:05
hb vtı için yapılan düz egsoz borusunun integra ya uyup uymayacağı arasında farklı bilgiler var bu konuda net bilgisi olanlar yardımcı olursa sevınırım ona göre ürün kargo yapılacak boşu boşuna gidip gelmesin ..

JDM VTİ
25-11-2010, 10:10
uyuyor kanka.

bendeki boru civic borusu, bi VTİ'ye göndermişti gökhan abi kargo yanlışlıkla bana gelmişti.bende boru çapı büyük diye almıştım.montajıda cem abilerde yaptık zaten.

he belki kısa gelir. başka bişeyi olmaz.

sağ tarafa gelicek egzosun.zaten öyle olmasıda daha iyi verim alıcaksın;)

coolvtec
25-11-2010, 11:10
ben de uyar biliyorum, eger ilgilenirsen 76 krom ara boru elimde mevcut

__FrK__
25-11-2010, 11:30
uyuyor kanka.

bendeki boru civic borusu, bi VTİ'ye göndermişti gökhan abi kargo yanlışlıkla bana gelmişti.bende boru çapı büyük diye almıştım.montajıda cem abilerde yaptık zaten.

he belki kısa gelir. başka bişeyi olmaz.

sağ tarafa gelicek egzosun.zaten öyle olmasıda daha iyi verim alıcaksın;)
kafam karıştı şimdi :icon_wack
ya kanka cem abilerdeydım akşam uymuyor dedı ??

ben de uyar biliyorum, eger ilgilenirsen 76 krom ara boru elimde mevcut

teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hazırda boru var su vtec Umut sağolsun

başka uymaz dıyen cıkmassa artık kargo masrafına katlanıp alıp bakıcaz ...

JDM VTİ
25-11-2010, 11:32
yavrum cem abinin kafası karışmıştır;)

uyuyor.

verceğin kargo parasıda 8-10lira bişey;)

__FrK__
25-11-2010, 11:36
yavrum cem abinin kafası karışmıştır;)

uyuyor.

verceğin kargo parasıda 8-10lira bişey;)

ulaannn :D:D neyse ya böyle olmıcak gelsın bakalım biz en iyisi arıyom ben umutu, görüşürüz

__FrK__
25-11-2010, 11:41
alican nerde uyuyor uyana kadar canın çıkıyor 50 yerini haşamat ediyosun eğer gökhandan alıcaksan integraya göre alın bari..

abi gökhan kım ? hazırmı var onun elinde

DetailEF
25-11-2010, 11:44
Koçum gokhan035 nicki arkadaşımızın. Eksoz borusu üretimi yapıyor kaynaksız potsuz istediğin gibi kıvırıyor. Elinde kesinlikle integranın kalıbı vardır sana istediğin ölçüde yapar yollar ;)

__FrK__
25-11-2010, 11:46
Koçum gokhan035 nicki arkadaşımızın. Eksoz borusu üretimi yapıyor kaynaksız potsuz istediğin gibi kıvırıyor. Elinde kesinlikle integranın kalıbı vardır sana istediğin ölçüde yapar yollar ;)

koçun ısırsın seni ;)

DetailEF
25-11-2010, 11:51
koçun ısırsın seni ;)

Şimdi bir yerimi ısırtırsam görürsün :D

JDM VTİ
25-11-2010, 11:51
alican nerde uyuyor uyana kadar canın çıkıyor 50 yerini haşamat ediyosun eğer gökhandan alıcaksan integraya göre alın bari..

abi benimkini alıp direk montaj etmediniz mi? :soru: sonra doğru bi ek var sadece. başkada bişey görmedim ben :S

gökhan035 nickli üye faruk pm atıyorum no'su nu ararsın bi ;)

__FrK__
25-11-2010, 11:54
abi benimkini alıp direk montaj etmediniz mi? :soru: sonra doğru bi ek var sadece. başkada bişey görmedim ben :S

gökhan035 nickli üye faruk pm atıyorum no'su nu ararsın bi ;)

eyvallah kanka

Şimdi bir yerimi ısırtırsam görürsün :D

sen beni sevmiyorsun :(

JDM VTİ
25-11-2010, 11:55
zaten konuyada gelmiş gökhan abi. sabahtan beri arıyorum nerdesin be abi :D:D

JDM VTİ
25-11-2010, 16:42
gökhan her türlü yardımcı olur faruk söyle ona 76 mm egsoz de intagra için ama o kavis yerini halletsin yoksa aşşağı çok sarkıyo..

Kavis yerinin derecesi yanlıştı abi,düzeltmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. gökhan abi aramıştı çünkü beni.

faruk gökhan abide TEG için ara borular var. cem abinin dediği doğruymuş.

gökhan abi açıklama yapar sana;)

gokhan035
25-11-2010, 18:15
Uyuyor aslında, anlattım tel de konuştuk hallettik :) o kavis o konuştuğumuz uzun zaman önce halloldu abi, hepsi yeni setup la çıkıyo zaten. onda da sorun olmuyo du tabi de, yine de bir adım daha ilerletmiş olduk. 51 de zaten sorun yoktu, 63 ve 76 lıkta ilk çıkan 1-2 sindeydi dereceyle oynadık onlarda halloldu bitti mis gibi.

01ASU
25-11-2010, 19:26
sonuç oluyor mu olmuyormu herkes bişi dedi :D :D

01ASU
25-11-2010, 22:21
iyi yapmışsın gökhan sayende egsoz işi epey uczluyo ama ek nın egsozu ben denemedim integraya oldurmaya ama sanmıyorum denk geliceğini..

bana oldursana :D