Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalorifer ısıtma problemi..
Arkadaşlar aracıma cumartesi günü voltmetre ve hararet göstergesi taktırdım (gauge) tam torpidonun üzerine pod içinde. Torpido içinden kabloları geçirerek bagladık. Fakat bugün işe gelirken aracın kaloriferi normalde 500mt sonra :) alev gibi ısıtırdı ama 5-6 km yol geldim genede ılık esiyordu. Acaba problem nedir. Elektrik kablolarında mı sorun yoksa müşirlerde mi? Anlamadım :beuj:
SekoLive
07-12-2010, 08:33
hava soğuk araba ısınmamıs olmasın ? onno
hava soğuk araba ısınmamıs olmasın ? onno
Serkan haklı da olabilirsin gerçi hava hiç bu son 2 gündür soğuk olmamıştı. 2 marşda anca alıyor sogukta ***** gazda araç :/ akşam biraz dolanayım bakayım ısınınca şöyle fan falan açınca bir bakayım kalorifere tekrar.
SekoLive
07-12-2010, 08:59
Serkan haklı da olabilirsin gerçi hava hiç bu son 2 gündür soğuk olmamıştı. 2 marşda anca alıyor sogukta ***** gazda araç :/ akşam biraz dolanayım bakayım ısınınca şöyle fan falan açınca bir bakayım kalorifere tekrar.
muhtemelen soğuktandır yoksa hiç ısıtmaması lazım ılık olyorsa ısınamadıgından içeriyide ısıtamaz.
bide artık arabayı gece benzinde bırakma zamanı geldi yoksa sabahları akünde çok iyi değilse zorlanırsın benim gibi inada bindirip marş motorunu dağıtmaya kadar gidersin. geçen sene aküm zayıftı çok sıkıntı yaşadım busene şükürler olsn bişi yok şimdilik.
muhtemelen soğuktandır yoksa hiç ısıtmaması lazım ılık olyorsa ısınamadıgından içeriyide ısıtamaz.
bide artık arabayı gece benzinde bırakma zamanı geldi yoksa sabahları akünde çok iyi değilse zorlanırsın benim gibi inada bindirip marş motorunu dağıtmaya kadar gidersin. geçen sene aküm zayıftı çok sıkıntı yaşadım busene şükürler olsn bişi yok şimdilik.
HGerçi aküm iyi daha 1 yıllık, şarj dinamo diyot takımını da yeniledim ama ucundaki 10luk pabuçlardan biri sanırım eskimiş.