Orijinalini görmek için tıklayınız : honda civic hb koltuk kızağı
aracımın surucu koltugu kızagında problem avr basıan böyle bi durum gelen varmı nasıl bı yontem uygulanır ..dosemecı dunya para ıstedı bıde duzgun olmayabılır dıyor.. koltuk kızagında suruklenen yerde sorun arkadan koltugu ıtınce one kalkıyr :S
BAHADIR24
11-12-2010, 23:47
kendiniz söküp bakın gevşeyen yerler olabilir;) benimde rayın içindeki silindirler bozuktu döşemeci yapmaya çalıştı ama ojinal gibi olmamıştı, 50 liraya çıkmasını aldım kurtuldum...
VteC_MaNiaC
11-12-2010, 23:54
ya benmde yolcu koltugumda sorun var titreme yapıyor boşluk var sanırım nasıl söklür takılır
benımde rayın ıcınde yuvarlak bı parca var o yok raydan yukarı dogru bı esneme var cıkma kızak nerden bulcaz
bende sağ koltuğumda sorun var sağ arka tarafı kızaktan ayrılmış oynayıp duruyo aşırı sallanıyo araç giderken... yokmu bi çare
byspeedman
12-12-2010, 00:15
raylardan yapar tornada yaptırla bilir orjinal olmasada bide içinde küçük misketler var onlar yerindemi bakmak lazım itince öne gidiyosa yaya ve tırnakları kontrol etmek lazım kendinde halledebilirsin sök ters cevir
benım ıcındekı o parca var ama cıkmıs ıcınden one gerı guzel gıdıyr ama kızakla o tırnak olan yer ayrılıyr bırbırınden:S
içindeki küçük parcalara bakmak lazım artık kullanımını yitirmiş olabilir
izmirde böyle anlayan bırı varsa gosterelım bıkaç yere gosterdım yapamam dedı
kızagı soksem acaba tofasın uyan bı kızagı varmıdır sokup yedekparcacıya gıtsem
editttt
konu açıcaktım dalgınlığıma gelmiş :) kusura bakmayın
firat_07
13-12-2010, 17:35
kardeşim tanıdık bi tornacın varsa kızakları sök tornacı halleder benim hb vti ninde sallanıyodu kızakları söktüm arkadaş içindeki bilyeniğn aynısını yaptı yerine taktı kız gibi oldu :D
ben kızagı bugun hallettım ıcındekı bılya gıtmıs orya bılya koydu doşemecı adam tam bır esnaf ve cok para almadı bılyayıda ıstanbulda yapcak arkds varsa kancalı yaylar oluyr yay buklum buklu ıkı ucu kancalı o yaydan kestı taktı resmen taş gıbı oldu :)
sonuc 2o tl:)
year_one
26-12-2010, 06:02
aynı sıkıntı benim bir önceki arabamda da vardı aynı sorun bunda da var yolcu koltugunda tıtreme yapıyor garıp bır bosluk var hatta gecen gun tam gokhanın tarıf ettıgı gıbı bır yay parcası buldum koltugun arasından nasıl monte edebılırız onu gokhan sen yaptırmışsın kendı basımıza usta olmadan monte edebılecegımız bırseymıdır ?????
aynı sıkıntı benim bir önceki arabamda da vardı aynı sorun bunda da var yolcu koltugunda tıtreme yapıyor garıp bır bosluk var hatta gecen gun tam gokhanın tarıf ettıgı gıbı bır yay parcası buldum koltugun arasından nasıl monte edebılırız onu gokhan sen yaptırmışsın kendı basımıza usta olmadan monte edebılecegımız bırseymıdır ?????
kendı basına yapamazsın kardesım soylıycegım yere gıdersın adam halleder basıt bişi degıl:)
ugr_kskn
05-05-2011, 15:40
Benim aracımdada böyle bir sorun var sağ tarftaki koltuğun bilyeleri hep dağılmış sallanıp duruyo istanbulda uyguna nerde yaptırabilrim :S
SOMEONESPECIAL
05-05-2011, 15:44
Ulan gökan araba mı aldın diyecektim )))