Orijinalini görmek için tıklayınız : Barum lastık hk.bilgisi olan varmı
arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var aracıma lastık alıcam önlere 2 adet barum varmış ellerınde 185/55/14 nasıl bi lastikdir bılgısı olan varsa söylesin arkadaslar yada önerisi olan su an aracımda lassa impetus var ama artık üretilmiyormus önler bitik 2 adet alıcam zaten arkalar yenı dışlerı falanda ıyı durumda barum lastık alsam memnun kalırmıyım kkullanan varmıdır buy lastıgı dha once...
byspeedman
16-12-2010, 22:15
wala dacialarda fabrikasyon çıkıyor 20000 km anca gidiyor dişleri atma yapıyor orta yollu lastik yani
orta yollu lastik kalıte diil kullandım ben ama memnun deildim..baskasını bilemem:)
slowmotion
16-12-2010, 23:53
bir abim almıştı, made in china :D ayrıca 195/15 olanını 50tl ye almıştı 3sene önce
barum contınental markasının yan ürünüdür çokta kötü değildir, colt ta 1 senedir kullanıyoruz sıkıntı cıkarmadı
şöyle diyim size arkadaşlar benim arkadaki yeni lassa ipmetusları daha doğrusu dişleri 8 cm durumuda baya iyi olan lastıgımı önde kullanıcam arkada lazım bana bu lastık yanı pek bi işlevide olmıyacak aslında yüksek hızlarda yada yagmurda arkayı kaydırmasın yeter sizce alınırmı 120 lıra dedıler tanesine
peki maxxis lastık nasıldır arkadaslar varmı kullanan???
ismail_karakas
17-12-2010, 16:34
Barum'u ben kullanıyorum.195x50x15ebatında. Continental'in üretimi, çin malı falan değil. Ben memnunum öyle kaydırma vs problemi de yok.
MUTLU RAFİ
17-12-2010, 16:35
Lassa impetus üretilmiyor onun yerine imp.revo üretiliyo tavsiye ederim barum continental pazarlaması altında çok kötü değil çok iyi de değil maxxıs de ithal ler içinde fena değil ama lassa revoları bulursan onu al
ulasstoprak
17-12-2010, 17:04
Kesinlile tavsiye ediorum benim arcimdada var izmrin asfaltinda aracimda gram kayma arkayi salma vs yok ve 5.000 km oldu lastiklerim..195-50-15 7.5 jantlarla kullaniorum..
Kesinlile tavsiye ediorum benim arcimdada var izmrin asfaltinda aracimda gram kayma arkayi salma vs yok ve 5.000 km oldu lastiklerim..195-50-15 7.5 jantlarla kullaniorum..
hocam sızde ne aracı var ve hangısını tavsıye edıyorsunuz acaba?
devil_berk22
18-12-2010, 15:54
peugeotum varken almıştım o lastikten aman diyim 1 ayda 2 kere olduğu yerde lastik inermi ve düz asfaltta giderken lastik aniden sebepsiz patlarmı bu barum lastik patladı benim şanssız anımamı geldi veya nedendir bilmem ama lastikçi bile bişey söyleyemedi bedava verseler takmam bu lastiği
ulasstoprak
20-12-2010, 09:48
Benim aracim civic Barum lastigi tavsiye ediorum..
peugeotum varken almıştım o lastikten aman diyim 1 ayda 2 kere olduğu yerde lastik inermi ve düz asfaltta giderken lastik aniden sebepsiz patlarmı bu barum lastik patladı benim şanssız anımamı geldi veya nedendir bilmem ama lastikçi bile bişey söyleyemedi bedava verseler takmam bu lastiği
aracin lastigi durduk yerde inmez jantin yamuktur siboplarin gevsek olabilir lastik patlamaisda normal her lastik patlar ben ise giderken 2 tane sanayiden geciorum ve isim egregi hep sanayide geziorum (sanayide normal yerlerden fazla cam kirigi vida demir talasi vardir) b ugune kadar 1 kere patlamadi ...
snan1910
05-06-2013, 17:40
yeniden konu açmak istemedim
barum markası hakkında bilgisi olan varmı kullanan?
yorumları okuyorum internetten 2010 lu yılların yorumları kötü ama iyileri de var
güncel yorumlar genelde iyi diyor ama kötüleride var, en iyisi güncel olarak kullanan varsa onların yorumlarıdır
ebat olarak 185 65 15 alıcam
ayrıca bu lastik için
continental in üretimi diyorlar ama aynı ebatta conti için fiyat 150tlx4 olarak aldım
barum ise 110tlx4
arada 40tlx4 160tl farkediyor azımsancak bir rakam değil yorumları bekliyorum
slowmotion
05-06-2013, 21:21
yeniden konu açmak istemedim
barum markası hakkında bilgisi olan varmı kullanan?
yorumları okuyorum internetten 2010 lu yılların yorumları kötü ama iyileri de var
güncel yorumlar genelde iyi diyor ama kötüleride var, en iyisi güncel olarak kullanan varsa onların yorumlarıdır
ebat olarak 185 65 15 alıcam
ayrıca bu lastik için
continental in üretimi diyorlar ama aynı ebatta conti için fiyat 150tlx4 olarak aldım
barum ise 110tlx4
arada 40tlx4 160tl farkediyor azımsancak bir rakam değil yorumları bekliyorum
kardeşim ucuz birşeyler arıyorsan starmax al. bi abi almıştı barum made in prc di. 3 sene öncede yazmıştım :D
Barum Bende Kullandım açıkcası gayette memnun kaldım o paralara alınabilicek bence güzel bi lastik. ıslaktada kurudada epey zorladım herhangi bi sakatlık yaşatmadı.
alihan_27
05-06-2013, 21:43
Lastik alacakken bakmıştım. Bravuris 2 modelinin testleri başarılıydı.
snan1910
05-06-2013, 22:05
kardeşim ucuz birşeyler arıyorsan starmax al. bi abi almıştı barum made in prc di. 3 sene öncede yazmıştım :D
benim baktığım lastikler made in romanya ydi
çin malı değil
continental alıcam ama yakın kalitede olduğunu söylüyor lastikçiler arada ki fiyat farkından dolayıda kararsız kaldım
Sinancım alakası yok benim poloyu o lastikle aldım 100 km yapmıştı aldığımda üstüne 100 ben yaptım ve değiştirdim fren yol tutuş konusunda hiç beğenmemiştim. Yerine goodyear almıştım.
slowmotion
05-06-2013, 22:18
benim baktığım lastikler made in romanya ydi
çin malı değil
continental alıcam ama yakın kalitede olduğunu söylüyor lastikçiler arada ki fiyat farkından dolayıda kararsız kaldım
barum level atlamış :D herzaman yazarım mümkünse o fiyatlara hankook k110 bulursanız alın
devil_berk22
06-06-2013, 17:34
edit yanlış msj.
snan1910
10-06-2013, 00:17
Dün biraz daha araştırma yaptım,
Continental icin 140tl fiyat aldığım yer bir yanlışlık var deyip fiyatın 150tl olduğunu söylediler bende sinirlenip çıktım,
Michelin ve Continental icin 150tl en iyi alabildiğim fiyattı, bu arada Kumho, Pirelli ve Hankook icin 140tl, Petlas Starmax ve türevleri içinse 125tl fiyat çektiler.
Unutmadan lastik ebadı 185/65/15
Her neyse uğradığım ne kadar Continental bayisi dükkan varsa Barum Barum övdüler, bende buraya yazdım olumsuz yorumlar oldu,
Internette bakındım yine olumsuz ve olumlu yorumlar vardı.
Yorumlar konusunda dikkatimi çeken ise olumsuz yorumların hepsinin eski tarihlerde olduğuydu,
Küçük bir araştırmayla yeni tarihli yorumların Barum'un Brillantis 2 modeline ait olduğunu okudum.
Bu model, ADAC'ın güncel tarihli testlerinde Pirelli,Hankook gibi markalarla beraber orta derecede bir nota sahip. Continental, Michelin gibi markalar iyi olarak derece alıp listede ilk sıralardalar.
Yani ADAC'ın listesinde Barum var, birde orta derecede not almış.
Ne Petlas ne Starmax nede ismini hatırlayamadığım bir çok modelin giremediği listede Barum mevcut.
Barum için 440tl (110tlx4) olarak fiyat almıştım, toplamda Continental (150tlx4=600tl) ile 160tl fark var. Bu durumda hafif yollu bir risk alarak Barum a yöneldim, gerçi bu bir risk değil gibi gözüküyor araştırdıklarıma göre
Her neyse, lastikler takıldıktan sonra 70km kadar yaptım,
Ilk izlenimlerim
Lastik baya yumuşak, konforlu, yol sesi yapmıyor, sert fren yapıp virajda sert hareketler yapıp denediğim kadarıyla kaymıyor. Islak zeminde övüyorlar ilk yağan yağmurda onuda deneyeceğim.
Bu fiyata şuan için çok memnunum umarım uzun zamanda sıkıntı yaşamam yaşarsamda buraya yazarım zaten.
Bu arada bu yazdıklarım Barum Brillantis 2 modeli içindir, diğer modelleri hakkında bilgim yok.
Araç 2010 Fiat Linea 1,6multijet
Benden sonra lastik almak isteyen ve bütçesi kısıtlı olanlar için umarım yardımcı olabilmişimdir.
tayreep_john
10-06-2013, 01:55
biz arkadaşımın opel corsa sına aldık 4 tane continental ın yan ürünü olmasına rağmen gayet başırılı gerek yol tutuşu gerek frenaj , ama doğru lastik basıncına rağmen yanakları çok yumuşak... uzun vadede nasıl olucak bende bilmiyorum şimdilik sıkıntısız
barum bravuris aldım 195 50 15 ebadında 1 yıl oldu sessiz ve yumusak bi lastik yol tutusunda herhangi bi dezavantajını görmedim kumho dan daha iyi diyebilirim çok memnunum belki eski serilerinde problem olabilir ama su an barum iyi bir lastik