Orijinalini görmek için tıklayınız : Leon Cupra'ya Turbo Timer Sorunsalı
Alperen-B
22-12-2010, 23:03
Yeni aldığımız Leon Cupra'ya (2.0Tfsi) turbo timer takmayı düşünüyoruz. Elimizde
HKS'nin turbo timeri mevcut onu takmak için bugün elektrikçimize gittik. Elektrikçimiz
bize bunu taktığımızda arıza ışığını yakacağını söyledi. Daha önce taktıran yada bilgisi olan
arkadaşlar bu konu ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler...
Jam da Joker
22-12-2010, 23:23
Ariza isigi yakma degilde turbo timer takildiktan sonra uzaktan kumanda ile kapilarin kilitlenmeme sorunu oluyordu siteden Köksal (yan53) kendi elektrikcisine yaptirdi hicbir sorunu yoktu hala UBA nin uzerinde duzgun sekilde calisiyor olmasi lazim gorusursen yardimci olur..
Alperen-B
22-12-2010, 23:50
Ariza isigi yakma degilde turbo timer takildiktan sonra uzaktan kumanda ile kapilarin kilitlenmeme sorunu oluyordu siteden Köksal (yan53) kendi elektrikcisine yaptirdi hicbir sorunu yoktu hala UBA nin uzerinde duzgun sekilde calisiyor olmasi lazim gorusursen yardimci olur..
teşekkürler...mesaj attım kendisine cevap bekliyorum...
benim arabadaki gibi kapıları anahtarla kapatacak alperen başka sıkıntı olacagını sanmıyorum ;)
bende scirocco var aynı sorun bizim içinde geçerliydi kapıların kilitlenmemesi araç elektroniği ve ses sistemleri ile ilgilenen bi abim var işi çözdü 5-6 tane vw grubu araca taktık sorunsuz çalışıyor hepsi istanbulda iseniz yardımcı olabilirm dediğim yer floryada..
benim arabadaki gibi kapıları anahtarla kapatacak alperen başka sıkıntı olacagını sanmıyorum ;)
anahtarla kapandığın da immobilizer çalışıyor mu acaba?
utkuselamoglu
23-12-2010, 12:53
anahtarlan kapatılınca normal bağlantı ile sorun yaşamadan kullanılır.
Sıkıntısız calısıyor suan apexı var aracta ısık felan yanmadı ve kapılar kumandadan kılıtlenıyor.barbaros abının elektırıkcısı yaptı ılk bnm arabada calıstı o sıstem .telefonunu alıp elektrıkcının yazarım buraya
Sımdı gorustum herkes dıreksıyon altından alıyormus dırek ceyranı o sakıncalı ve yanlısmıs. Bıze yaptıgı apexıde dırek ceyranı yanı ana ceyranı ve kontak ucunuda sıgorta kutusundan alınca bır sorun cıkmıyormus
herhangi bi ek aparat olmadan bağlanınca kumanda çalışmıyor, kapılar anahtarla kilitleniyor ama en önemlisi kapılar normalde kumandadan kilitlenince çift kilitleme sistemi ve alarm devreye giriyor, diğer türlü kapıdan kilitlenince ikincil kilit devreye girmiyor, kapılar içerden açılabilir konumda kalıyor
herhangi bi ek aparat olmadan bağlanınca kumanda çalışmıyor, kapılar anahtarla kilitleniyor ama en önemlisi kapılar normalde kumandadan kilitlenince çift kilitleme sistemi ve alarm devreye giriyor, diğer türlü kapıdan kilitlenince ikincil kilit devreye girmiyor, kapılar içerden açılabilir konumda kalıyor
benım anlattıgım sıstemde yanı bana yapan arkadas oyle anlattı hıc bır aparat felan kullanmıyorsun..sagdece bagla cık..
MuratCokol
23-12-2010, 18:25
04 Leon'a ( Yasinin aracı) Bağlattık. Herhangi bir sıkıntı yok. Direk kumanda'dan kitleyip gidebiliyoruz.
sırf sorun yaşayanları duyduğumdan taktıramadım ama ankara ya da istanbulda iyi bir usta önerilirse bende taktırmayı düşünüyorum
sorun yasamayan arkadaslar nerde yaptirdiklarini yazarlarsa bizde gidip gorusmek isteriz
sorun yasamayan arkadaslar nerde yaptirdiklarini yazarlarsa bizde gidip gorusmek isteriz
pschiptuning barbaros abının orda halıl usta var o yaptı bızımkını...