Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Broadway & Tofaş Doğan SL_X
Jön Türk
02-01-2011, 22:20
Amacım ortalığı karıştırmak değil ;)
Yıllardır Türkiye'de tartışıldı.Doğan Slx mi Broadway mi diye.. Sizce hangisi ?
Değer, yakıt, yedek parça, sorun, görsellik, performans... Herşeyiyle soruyorum :)
http://www.teknosirket.com/ilanlar/rnvb4.jpg
http://img222.imageshack.us/img222/8290/dscf1774fw0.jpg
Broadway bu değil eski kasa deseydin kesinlikle Broadway derdim.Ancak bu iki araç karşılaştırıldığında Doğan SLX derim.
görünüş ve rahatlık olarak doğan...
broadway'lerin koltukları sandalyeden farksız...
Jön Türk
02-01-2011, 22:24
Broadway bu değil eski kasa deseydin kesinlikle Broadway derdim.Ancak bu iki araç karşılaştırıldığında Doğan SLX derim.
Her ikisinde de en son modellerini almaya çalıştım.
faz3ler r9 değildir zaten Broadway'dir.
eski brodwaylerin koltukları sungerden aslında gömülüyon boyle :Dbana konforluda geliyo
Her ikisinde de en son modellerini almaya çalıştım.
faz3ler r9 değildir zaten Broadway'dir.
Faz 1 2ler R9 Broadway faz3 direk Broadway.Nihayetinde olay hepsi Broadway:) Ben Doğan'ı seçerdim çünkü daha yeni bir yüzü var faz 3 Broadway'e göre+donanımsal olarak geri kalır bir yanıda yok.Birazda görsellikten aslında bu seçimim
ARMADA_FB
02-01-2011, 22:29
Bence broadwayin parçası pahalı dır doğanın ucuz göz ardı edilemez bu sebebten ötürü kimse broadway demez, diğer faktörleride bu yüzden kabullenmiş milletimiz.
Broadway yakıtta daha cimri Slxe göre
performansa gelince 0-400 m drag + roll (stock ) Broadway derim ;)
Jön Türk
02-01-2011, 22:33
Bence broadwayin parçası pahalı dır doğanın ucuz göz ardı edilemez bu sebebten ötürü kimse broadway demez, diğer faktörleride bu yüzden kabullenmiş milletimiz.
performansa gelince
0-400 m drag + roll (stock ) Broadway derim ;)
Giderli gördüm seni ? :D
Tamam parça ucuz.Peki hangisinin parçası daha sağlam ?
by_BuRoCk
görüntü - dogan
konfor - dogan
yakıt -broadway
değer - hemen hemen 2 si de aynı
tuner faruk
Çocukluğumdan beri Renault lar Tofaşlara göre daha çekici gelmiştir bana :)
ARMADA_FB
02-01-2011, 22:34
Giderli gördüm seni ? :D
Tamam parça ucuz.Peki hangisinin parçası daha sağlam ?
İddia etmiyorum süpriz saplarım belki
2 side çürüo :D emsalsizlerde bulunmuyor değil ama
Doğan candır canandır ya :D
Low-Rider
02-01-2011, 23:09
Diğerleri pek umrumda değilde imaj olarak broadway çok daha iyi ve avantajlı durumda.
Her çevirmeden rahatça durdurulmadan geçerken illa ki alınmış bir doğan-şahin görüyorum..
Ama doğan slx'i de çok severim görüntü olarak koltukları falan olsun bir tek konsolunu ve gösterge kısmını beğenmiyorum
SekoLive
02-01-2011, 23:09
doğan candır +2 :D
initial-D
02-01-2011, 23:13
rakip tofaşsa reno derim
hertürlü:)
değer olarak ikiside değerli piyasada geçerli araçlar..yakıt olarak broadway daha az yakar..doğanın parçası daha ucuzdur daha sorunludur..görsellik olarak doğan biraz daha iyi..performans olarakta broadway :)
KuBilaYY
02-01-2011, 23:28
bence doğan sürüş zevkide var Broadway takoz gibi geliyo bana :)
doğan konfor ve aksesuar olarak zengin bence :) görünümü çok hoş heleki yerle 1 se :)
http://img.donanimhaber.com/upfiles/646074/DA442D1DCA6B486C92C4CD2B1C9F7579.jpg
fairway flash s ve 2tanede broadwayım oldu zamanında renocuyduk :) yağ yakmaz su eksıltmez sağlamdır ama doğanlarda hep gözum vardı cok yakıo dıe almadık:)
tofaş candır :D
parça ucuz hıdrolik direksiyon var arkadan itiş ustune bez koysan yakışıyor :) :P
polisler sevmez her yerde hırsız hapcı kapkaçcı muamelesı gorursun ama bilmezlerki hırsız kapkaççı hapcı tofaşa bınmıyor artık luks arabalar ile dolaşıyor :)
broadwayı de severım hep hayalımdır yerle bır bı brodway yapmak
ama hidrolik yok en son modelınde bile bide koltukları rahatsız
daha tasarrufludur tofaşa göre parçası pahalıdır tofaşa göre
eskı broadway kullanıcısı olarak yıne broadway derım :)
Low-Rider
03-01-2011, 00:20
broadwayı de severım hep hayalımdır yerle bır bı brodway yapmak
ama hidrolik yok en son modelınde bile bide koltukları rahatsız
daha tasarrufludur tofaşa göre parçası pahalıdır tofaşa göre
Aynen ya r9un koltukları kadar rahatsız koltuk görmedim
Direksiyon kara düzen ama deli gibide sert değil ya alışma meselesi , çoğunlukla avuç içi çeviriyorum artık:D
güneşbalkan
03-01-2011, 00:28
doğan hiç kullanmadım ama.yakıtı olsun donanımı olsun yada ne biliyim göz estetiği olsun benim tercihim brodway'den yana olurdu daha oldschool bi havası var gib gelmiştir bana hep.doğan'ın bi tek jantları gözüme hitap ediyor
yerler ıslakken yan vermek dogan
her cevırmeye gırmeden gecmek broadwey :D
Arkadan itiş olması hidrolik direksiyonlu olması doğanı daha konforlu yapıyor
broadway önden çekiş daha seri daha az yakıt tüketimi var konforu doğan kadar yok malesef
Tercihim broadway olurdu
aynen benim fikrimde budur..hiç ısınamadım bu kasa broadwaye
nitrO_Oxide
03-01-2011, 08:49
Yaklasık 10 sene doğan kullanan birisi olarak doğan diyorum :D
flexamin
03-01-2011, 10:52
her ikiside değil :D lada samara :D
12 Yıl şehiriçinde 95 model Renault 9 kullandım halende kullanıyorum sıfır aldık halen bizde :) Kesinlikle R 9 derim
Resimde ki Brodway, Doğan'a göre daha güncel duruyor.
Ancak ben Brodwayların bagajına 2 babul koyunca farların 2. katları göstermesinden dolayı hiç ısınamadım. Ayrıca Doğan'a göre küçük biraz, konsolu çok aşağıda kalıyor belkide bana öyle geliyordur.
Doğan SLX =)
Aynen ya r9un koltukları kadar rahatsız koltuk görmedim
Direksiyon kara düzen ama deli gibide sert değil ya alışma meselesi , çoğunlukla avuç içi çeviriyorum artık:D
Akrabamda fransız klimalı r9 vardı.Arabanın tek sevdiğim yanıydı arka koltuklar :D
redlinemst
03-01-2011, 17:21
doğan koltuklu broadway
2 sene bu resimdeki broadwaye bindik arkaya yük koyulunca gerçekten ön taraf havalanıyor :)
Evi taşırken bagaj+arka koltuk full doldurmuştuk çok komik olmuştu :D
BEnce doğan daha güzel gözüküyor,Arkadan itiş,rahat :)
ARMADA_FB
03-01-2011, 18:02
12 Yıl şehiriçinde 95 model Renault 9 kullandım halende kullanıyorum sıfır aldık halen bizde :) Kesinlikle R 9 derim
2001den buyana bende kullanıyorum yeni kasanın koltukları iyidir şehir içinde uzun yolda bir bel desteği ortopedik bişi koymazsan sırtına destek 2 arabanın koltuğuda bel,boyun ağrıtır ...
yolda kalmaz su eksiltmez kolay kolay bozulmaz bakımını yaptırırsan Broadway yağ suyununa bak zamanında değiştir bin Yok Trigermiş falan uğraşmassın
ahmetbaha-drs
03-01-2011, 19:46
Broadway daha şık bence tüm modellerinde..+Yakıt olarak çok ekonomik araçlar R9'lar R19'lar v.s Koleksiyoner olursam ikisininden son üretilenlerinden birer tane alırım o ayrı:)
Her yönü ile doğan başka söze gerek yok..
dragta reno rollde doğan diyim konu karışsın :D
Jön Türk
03-01-2011, 19:53
Ankette eşitlik devam ediyor :)
Yük binince arkanın çökmesi renault a özel birşey heralde :D
dragta reno rollde doğan diyim konu karışsın :D
Aha atar geldi
Top speed reno diyim façada doğan diyim ortalık azıcık daha karışsın :D
10 sene r9 dızel kullandık.;)
oldum olası ısınamadım tofasa:)
::ZaFeR::
03-01-2011, 20:33
R9'un 1. ve 2. vitesi gibisi yok diyorum : )
pejocular doğan diyor bende doğan diyorum :D sevmiyorum renoyu hep soğuk gelmiştir bana
ARMADA_FB
03-01-2011, 20:40
broadway doğanı alır aşağı arkadaş stockda yürürlerse :D
pejocular doğan diyor bende doğan diyorum :D sevmiyorum renoyu hep soğuk gelmiştir bana
Pejocular kullandıkları araçların vatandaşlarını sevmiyor ilginç :D
Konfor için Doğan ekonomi için broadway ;)
ben doğan alırım
Pejocular kullandıkları araçların vatandaşlarını sevmiyor ilginç :D
aynen bende ona takıldım :rolleyes:
ARMADA_FB
03-01-2011, 20:50
aynen bende ona takıldım :rolleyes:
her yerde bi rekabet aldı başını gidiyor hemşehri falan dinlemiyor:D
her yerde bi rekabet aldı başını gidiyor hemşehri falan dinlemiyor:D
fb gs olayına döndü 2 side istanbullu ama :beuj:
Biz renolarda büyüdük, oyum renoya :D
devil_berk22
03-01-2011, 21:07
kesinlikle doğan slx derim doğan ın içi hem daha konforlu ve geniş hemde şekil itibariyle daha güzel broadwaye bindim geçen gün sanki başım camdan çıkacakmış gibi ikibüklüm oturması falan hiç hoşuma gitmedi 89 broadway vardı arkadaşım da onların için falan iyi ancak yeniler gözümde 5 para etmez
Onurkk06
03-01-2011, 22:45
brodwayın içini hiç sevemedim 85 modelin de içi aynı 99unda :D arkadaşımda1.4i si vardı 99 model hızlanınca onun da arkası havaya kalkıyodu :D
ben slx derim kullanımı güzel özellikle tofaşların debriyaj kavraması bana hep dier arabalardan iyi gelmiştir :)
dragon07
03-01-2011, 22:50
hiç bir broadway dogan gibi duramaz kusura bakmayın :) bi kere yan veriyor doğan
SekoLive
03-01-2011, 22:54
Biz renolarda büyüdük, oyum renoya :D
biz seni tofaşcı sanardık be abi
individual
04-01-2011, 01:16
doğan candır +2 :D
doğan (kartal) candır +3:D
Favorim Kuş serisi diyim :D
arkadaşımda fairway vardı bende'de kartal tabi ikisinide kulladım performans olarak acıkcası kartal biraz daha iyiydi onun yorumuda bu gerçi benim araba diğer kuş serilerinden biraz performanslı gidiyor nedense :D dragger bilir :D
Boost Up
04-01-2011, 01:25
Renault FTW
Cocuklugum aklima geldi...
Babamin o zamanlar 1987 model Broadway'i vardi.Metalik gri.0 km'de almisti ve 188.000 de satmisti 93 senesinde.O Broadway ile ilki 90,ikincisi 92 senesinde bizi Avrupa'ya gezmeye goturmustu.Her bir sefer 8000 km civari surmustu.Almanya,Isvicre,Fransa,Italya otoyollarinda hic bizi rezil etmemisti.Hatta Offenbach'ta yasli bir kadin 06 plakali arabayi gorunce aglamaya baslamisti.Araba benzin disinda hicbir ihtiyac dumamisti.4 kisi bagaj full dolu problemsiz bir sekilde gidip gelmistik 2 defa.
Onun icin Broadway'in yeri bende ayridir.Her zaman Broadway diyorum.
Low-Rider
04-01-2011, 10:23
Forumun ne güzel en çekişmeli en seviyeli giden anketi:)
SekoLive
04-01-2011, 10:26
aynen :icon_tup:
özgür,
belki 10-15 sene sonrada typer karsılastırmaları böyle giderr insanlarda daha iyisine binince geçmişi daha sağlıklı düşünüp yorum yapıyorlar ve herkesin gti vti yada typerı olmamıs olabilir ama illaki bi R9 bi Kuş serisi olmustur :D yorumlar daha bilimsel şekilde oldu bu konuda.
İbrahim Erdem
04-01-2011, 10:34
Eski aracımız broadwaydi. Nedense hiç sevemedim o aracı.Babam satıp corolla alınca bayram etmiştm. Kuş serisini hep severim sevecem de. :)
M U R A T
04-01-2011, 10:38
bende broadway ciyim:)
alacan doğanı her köşe başında verecen yanı :)
ARMADA_FB
04-01-2011, 17:16
hiç bir broadway dogan gibi duramaz kusura bakmayın :) bi kere yan veriyor doğan
Ne bakımdan duramaz derken ???
Jön Türk
04-01-2011, 20:34
Yürümedikleri içindir Özgür :)
r9 a turbo yapıp typer geçicem bak ortalık nasıl karışıyor:D:D
ARMADA_FB
04-01-2011, 20:42
Atar yaptı bu denilir mi :icon_wack? Kendi aralarında çok iyi yürürler :D bence broadway ,doğanı alır denemek lazım Roll+ Drag 400m belirteyim ama Stock halde:D:D
redlinemst
04-01-2011, 20:42
yüksek ihtimal :)
ben tofaş derim en azından 1yan 2isyan:D
::ZaFeR::
04-01-2011, 20:54
F7R motor swaplayanlar var: )
Jön Türk
04-01-2011, 20:59
Kemeri yıkarlar :hahaha:
toros sw ile kartal, broadway ile doğan slx karşılaştırmaları birbirine denk oluyor bence. birinci de kartal, ikinci de broadway yakın geliyor bana.
konfor bakımında doğan derim.Ama yakıt olarakta brodway,yedek parça tofaş biraz daha ucuz olması lazım renoya göre
xburakx21
04-01-2011, 21:24
Modifiye edilecekse... Doğan
ARMADA_FB
04-01-2011, 21:29
Modifiye edilecekse... Doğan
yok Stock herşey :D
yok Stock herşey :D
ha stocksa şahin o zaman :D:soru::D
nakayama
04-01-2011, 21:40
selex......
By_MuGeN
04-01-2011, 21:41
tabiikide doğan yerli mercedes
Shadow_Dancer
05-01-2011, 00:05
Kesinlikle Dogan :)
doğan yarışı önde götürüyor
fasterhan
05-01-2011, 00:37
ikiside efsane arabadır benim gözümde ikisinede bindik babam sayesinde....ama önce dogan almıştı babam sonra onu satıp brodwaye gecmişti heralde vardı bi bildigi :D :D
uGuR8505
05-01-2011, 02:47
bordo dogan olsn her zman tek geçerim=))
ARMADA_FB
05-01-2011, 17:40
artık parçasını rahatını geçtim :D performans yönünden alır broadway
artık parçasını rahatını geçtim :D performans yönünden alır broadway
Temizini zor alır :D 1.6ie slx not a boru:D.
ARMADA_FB
05-01-2011, 18:06
Temizini zor alır :D 1.6ie slx not a boru:D.
Konu SLX üzerine i.e değil belirtirim ozaman Broadway RNi ye SLX 1.6 i.e yapardık :D
Getirsene Antalyaya Sayın Onno Kardeşim senin temizi :hahaha:
Konu SLX üzerine i.e değil belirtirim ozaman Broadway RNi ye SLX 1.6 i.e yapardık :D
Arkadaş bizimki şahin :p hem olsun her at sahibine kişner :rolleyes::D
ARMADA_FB
05-01-2011, 18:31
Arkadaş bizimki şahin :p hem olsun her at sahibine kişner :rolleyes::D
İlla atar yaptırıcaksın:D getirin temizleri mi ?diyelim:soru::D
İlla atar yaptırıcaksın:D getirin temizleri mi ?diyelim:soru::D
Neyse :D konuyu kapatıyorum :p tofaş renocu olmasın :icon_tup: beraber yürürüz yollarda kardeşim
ARMADA_FB
05-01-2011, 18:43
Neyse :D konuyu kapatıyorum :p tofaş renocu olmasın :icon_tup: beraber yürürüz yollarda kardeşim
Maksat eğlenelim ;)
Broadway diyenlere pek hitimal vermiyorum.
94 Doğan s ilk sahibiyiz babamın yadigarıdır hala aşağıda yatar.Sokaktan iki arkadaşımla gece 2-3 gibi 1 saatliğine çıkarız.1 veya 2 ayda bir aklımıza geldikçe,2 avrupanın yanında 1 kuş makara oluyor gerçekten gülerek eyleniyoruz.Birinde astra GTC diğerinde 1.4 16v hb megane var.
Kalkışta 3 e kadar direk ayırıyorum.Onlar sararken ben gidiyorum.4 e atmadan gelip gidiyolar.
1 veya 2.viteste Rolling yapıyoruz 4e attığımda gelip gidiyolar:)
İyi arkadaşlarım olsalarda çok çirkeflerdir ben bu hakareti bu ikisi gazlerken tanışmadığımız sırada yapmıştım:) 2side basslarını çıkartıyor ama sonuç değişmiyor.Bendeki CMS35'ler ve LPG tesisatıda cabası.Bu sebeple Broadway'in işi zor özellikle 1.6 İ.E ye karşı
Tabi bu arabasına görede değişiyor.Ben ve babamdaki bağlılıktan hastalık filtresi yağı karb temizliği bakımı tam zamanında 16 senedir yapılıyor.
redlinemst
05-01-2011, 18:46
Performans yönünden bakarsak bi kere karşılaştırma hacim farkından feyk :D
Doğan slx ile fairway olcaktı. Broadwayle karşılaştırma yapılcaksa illa bi kuş oda 1.4 şayin olmalıydı :)
Ama bana göre ne kadarda koltukları rahatsız,modifiyeye(görselliğe) bi tofaşa göre geridede kalsa broadway daha sorunsuz geliyo.
Bana göre broadway çok daha sağlam.3 kuruş fazla olsun parçası en azından habire sanayi yüzü göstertmiyo :icon_tup:
ARMADA_FB
05-01-2011, 19:12
Broadway diyenlere pek hitimal vermiyorum.
94 Doğan s ilk sahibiyiz babamın yadigarıdır hala aşağıda yatar.Sokaktan iki arkadaşımla gece 2-3 gibi 1 saatliğine çıkarız.1 veya 2 ayda bir aklımıza geldikçe,2 avrupanın yanında 1 kuş makara oluyor gerçekten gülerek eyleniyoruz.Birinde astra GTC diğerinde 1.4 16v hb megane var.
Kalkışta 3 e kadar direk ayırıyorum.Onlar sararken ben gidiyorum.4 e atmadan gelip gidiyolar.
1 veya 2.viteste Rolling yapıyoruz 4e attığımda gelip gidiyolar:)
İyi arkadaşlarım olsalarda çok çirkeflerdir ben bu hakareti bu ikisi gazlerken tanışmadığımız sırada yapmıştım:) 2side basslarını çıkartıyor ama sonuç değişmiyor.Bendeki CMS35'ler ve LPG tesisatıda cabası.Bu sebeple Broadway'in işi zor özellikle 1.6 İ.E ye karşı
Tabi bu arabasına görede değişiyor.Ben ve babamdaki bağlılıktan hastalık filtresi yağı karb temizliği bakımı tam zamanında 16 senedir yapılıyor.
bu senin izlenimin tabi olabilir iyi sürücü, bakımlı araba faktörü var.. , şimdi herkes ne ayırdığını sapladığını yazarsa :rolleyes: şunuda iddia etmem düz yolda kalkarsın yok bro ipi göğüsler vs vs.son olarak doğan geçer beygiri var o kadar:D ama roll + drag 400m süpriz bence faktörlere göre değişir;)
bu senin izlenimin tabi olabilir iyi sürücü, bakımlı araba faktörü var.. , şimdi herkes ne ayırdığını sapladığını yazarsa :rolleyes: şunuda iddia etmem düz yolda kalkarsın yok bro ipi göğüsler vs vs.son olarak doğan geçer beygiri var o kadar:D ama roll + drag 400m süpriz bence faktörlere göre değişir;)
İyi şöför bakımlı araba faktörü yok denecek kadar az.
Kalkışta sarıyorlar.Sende önden çekersin.Ben arkadan.75 hp'ye göre neredeyse sıfır kayıpla kalkıyorum.viteslerim çok kısa. 5bin çeviriyorum sadece.Bazen 5.500.. 1de40 2de70 3de 100yapıyorum 4 e atamadan gelip gidiyorlar.
Rollde zaten bastığım gibi 2 boy geride kalıyorlar.2 ye atıyorum aynı.3 e atıyorum astra çok pis geliyo 4 e atıyorum ondan sonra yanımdan geçmiş oluyo.
ARMADA_FB
05-01-2011, 21:13
İyi şöför bakımlı araba faktörü yok denecek kadar az.
Kalkışta sarıyorlar.Sende önden çekersin.Ben arkadan.75 hp'ye göre neredeyse sıfır kayıpla kalkıyorum.viteslerim çok kısa. 5bin çeviriyorum sadece.Bazen 5.500.. 1de40 2de70 3de 100yapıyorum 4 e atamadan gelip gidiyorlar.
Rollde zaten bastığım gibi 2 boy geride kalıyorlar.2 ye atıyorum aynı.3 e atıyorum astra çok pis geliyo 4 e atıyorum ondan sonra yanımdan geçmiş oluyo.
olursa diyorsun 1-2-3 vitesler mantıklı ;)
KA®ANLIK
05-01-2011, 22:58
doğğaaaann seelleeeiikkss
kadranda 200 gördüğüm ilk arabadır :)
Selcuk_RoL
05-01-2011, 23:01
kesinlikle doğan en azından YaN___ ı var ya:D
Low-Rider
05-01-2011, 23:06
uuu doğancılar uçmuş gitmiş:D
Emir_b16a
05-01-2011, 23:13
se le çarpi :)
SekoLive
05-01-2011, 23:14
geçde olsa anket düşündüüğüm gibi çıktı :D
polis harici doğan broadwaydan iyidir ... tek sorunu arabayı çok polis çeviriyor erkek erkeğeyseniz yanınızda bayan yoksa :D
Bütün bunlara rağmen polis vb. gibi durumlardan dolayı son kasa gri yada füme broadway diyorum :)
ARMADA_FB
06-01-2011, 17:14
Kuş serisi bu uçuyolar yine =D:icon13:
Kuş serisi bu uçuyolar yine =D:icon13:
Bir sen tüm tofaşçılara karşı :D noldu nesliniz tükendi :icon_wack önden çekiş muhabbetine millet aldı sonra yalan 2.el piyasada bittiniz Kadir :rolleyes::p
Kuş serisi uçarda ben uçmuyorum.Fanatiklik adına hiç bir arabayı korumam.Hayatta tek derdim birilerine saplamak olsa 3.araba olarak 25liralık Civic ES alayım,sorunsuzca ayağımı yerden keser demek yerine acımaz Type-R almak isterdim yanlız ben bu modda biri değilim.Olanı söylüyorum.Polis vb. gibi durumlar ve bakış açısı nedeniyle Broadway söylediğim gibi.16 yıllık yadigarımız Broadway olsa şuanda bunun yerine belkide daha mutlu olurdum o konulardan dolayı.Ve satmaz yatırırdım.
gokhandonmez
06-01-2011, 20:10
renault 11......eskiden böyle distribütörler mi vardı.anca permiyle araba getiriyorlardı.biz renault cuyduk.zaten %50 renault veya kuş serisi.şahinin en son çok güzel bi rengi (değişik bi gri)çıkmıştı 99 galiba.
şimdi araba almakta zor.bi sürü çeşit var :)
ARMADA_FB
06-01-2011, 20:55
Bir sen tüm tofaşçılara karşı :D noldu nesliniz tükendi :icon_wack önden çekiş muhabbetine millet aldı sonra yalan 2.el piyasada bittiniz Kadir :rolleyes::p
konu daha hazır değil "onno" video eklicem sen gör yakınlarda :D :icon_tup:
konu daha hazır değil "onno" video eklicem sen gör yakınlarda :D :icon_tup:
Hadi bakalım temiz bro seni ;)
ARMADA_FB
06-01-2011, 21:05
Hadi bakalım temiz bro seni ;)
yürürü temiz :icon_tup: kasa yamalı bohça:D :D
DaRkNeSs-
06-01-2011, 21:21
slx lerin motoru düz şahinlerden farklıdır
üstten egzantrikli bi motor vardır enjeksiyonlu olmasa da şahinlerden hızlıdır slx ler çünkü yaklaşık 10 bg fark vardır aralarında :)
araba kullanmayı kartal slx de öğrendim
5 sene kadar yan düz :D her türlü kullandım
kısa mesafede beni geçen yoktu ancak 400 metrede arabanın nefesi kesiliyordu.
izmir de carrefour un arkasını bilenler beni ve kartalımı da bilir :D orda 280 metrede baya kalkış yapıp çoğunu da almıştım :)
bana kalırsa slx makinalar broadwayden top speedde ve uzunda daha hızlı. kalkışı bilemem onu ciddi denemek lazım
broadway kesinlikle daha az yakar ve imajı daha iyidir, çaça şahinci diye bi terim var ama broadwayde öyle bi durum yok :D
ama yine de ben olsam slx alırdım,
250 beygir üstü crx im var ama hala yanlamayı özlüyorum :)
ARMADA_FB
06-01-2011, 21:58
slx lerin motoru düz şahinlerden farklıdır
üstten egzantrikli bi motor vardır enjeksiyonlu olmasa da şahinlerden hızlıdır slx ler çünkü yaklaşık 10 bg fark vardır aralarında :)
araba kullanmayı kartal slx de öğrendim
5 sene kadar yan düz :D her türlü kullandım
kısa mesafede beni geçen yoktu ancak 400 metrede arabanın nefesi kesiliyordu.
izmir de carrefour un arkasını bilenler beni ve kartalımı da bilir :D orda 280 metrede baya kalkış yapıp çoğunu da almıştım :)
bana kalırsa slx makinalar broadwayden top speedde ve uzunda daha hızlı. kalkışı bilemem onu ciddi denemek lazım
broadway kesinlikle daha az yakar ve imajı daha iyidir, çaça şahinci diye bi terim var ama broadwayde öyle bi durum yok :D
ama yine de ben olsam slx alırdım,
250 beygir üstü crx im var ama hala yanlamayı özlüyorum :)
onnoya yönelik o aramızda :D Slx i biliyorum nelere sahip sıkıntı yok :icon_tup:
Low-Rider
06-01-2011, 22:01
doğan 16boy çakmış:D
kadir senin araba servisteydi geçen gün ne iş ? ne yaptırıyorsun gizli saklı :D:D
Shadow_Dancer
07-01-2011, 11:58
Her köşede verilen tatlı yanlar yeter... Bi sürü jant kombinasyonu denemek yeter :)
Şayin Dogan candır :D
tabikii tofaş baba eskiler bilir 215 ler hella lar obenler 85 beşler vs vs
nasi unutulur kiii ogunler..:)
ARMADA_FB
07-01-2011, 18:08
kadir senin araba servisteydi geçen gün ne iş ? ne yaptırıyorsun gizli saklı :D:D
Çok gizli sayın abim :D:D yapıldı bitti arka cama "boy boy" yazmak kaldı;):D
dragon07
07-01-2011, 18:20
armada kardesim sen antalyalısın :)
hiç dragta 106 geçen vti geçen dogan görmedinmi :?
nos turbo yok bu arada :)
individual
07-01-2011, 19:02
http://image5.sahibinden.com/photos/65/26/86/18652686b33.jpg
cms40 215/50/13 :D
ARMADA_FB
07-01-2011, 20:04
armada kardesim sen antalyalısın :)
hiç dragta 106 geçen vti geçen dogan görmedinmi :?
nos turbo yok bu arada :)
Antalyalı değilim yaşamaya çalışıyorum :icon_tup:olmuşturda ben yakalayamadım illegal olduğu için ya organize yoluna yada yenisanayide millet o yüzden haberim yok çok gördüm beraber kalkan doğanı ama vti yada 106 hiç göremedim. 106 ,saxo kuş serisine kuş gördüm genelde ama yüklü bir doğan görmüştüm yeni sanayide :D ön kaput ve tampon yoktu sadece farlar ve motor :D önü 5 parmak falan kalkıyordu draglarda:D:D
borina57
08-01-2011, 16:50
1-2-3 abi araba hala sarıyor
olum o R9 olacak tabi o kadar:)
konfor tabiki doğan ama yılların vermiş olduğu bir teşekkür varki oda karda kışta suda çamurda tatillerde memlekete giderken bizi utandırmadığı için tabiki oyum R9'a.
Onurkk06
08-01-2011, 17:14
Cocuklugum aklima geldi...
Babamin o zamanlar 1987 model Broadway'i vardi.Metalik gri.0 km'de almisti ve 188.000 de satmisti 93 senesinde.O Broadway ile ilki 90,ikincisi 92 senesinde bizi Avrupa'ya gezmeye goturmustu.Her bir sefer 8000 km civari surmustu.Almanya,Isvicre,Fransa,Italya otoyollarinda hic bizi rezil etmemisti.Hatta Offenbach'ta yasli bir kadin 06 plakali arabayi gorunce aglamaya baslamisti.Araba benzin disinda hicbir ihtiyac dumamisti.4 kisi bagaj full dolu problemsiz bir sekilde gidip gelmistik 2 defa.
Onun icin Broadway'in yeri bende ayridir.Her zaman Broadway diyorum.
harbiden o yıllarda oraya gitmek de tr den büyük cesaret hele tr plakayla oraya gitmek de ayrı bi güzellik:icon_tup: inşallah ileride bize de nasip olur :)
ARMADA_FB
08-01-2011, 23:12
Ne acımasızlıktır yahu ama ne yapalım herkes istediğini seçer :D
Renault Broadway 69 43.40%
Tofaş Doğan SL_X 90 56.60%
Fırsat olsada bi video çeksek roll + drag:rolleyes:
Jön Türk
08-01-2011, 23:48
Antalyalı değilim yaşamaya çalışıyorum :icon_tup:olmuşturda ben yakalayamadım illegal olduğu için ya organize yoluna yada yenisanayide millet o yüzden haberim yok çok gördüm beraber kalkan doğanı ama vti yada 106 hiç göremedim. 106 ,saxo kuş serisine kuş gördüm genelde ama yüklü bir doğan görmüştüm yeni sanayide :D ön kaput ve tampon yoktu sadece farlar ve motor :D önü 5 parmak falan kalkıyordu draglarda:D:D
Usta Alanya renault kaynıyo bürütfeyin ana merkezi zaten ;)
Şehir merkezi eseliks pek ciks :D
Abi gizli işler çeviriyoruz Ümit abiyle :)
Haddimiz olmayarak sana meydan bile okuruz :p BYF önde :heyoo:
şahin deseydin anlardımda doğan söz konusu ise liderdir ankette..zaten anket bile dengesiz.
http://image5.sahibinden.com/photos/65/26/86/18652686b33.jpg
cms40 215/50/13 :D
budur işte kuş serisinin altın kranponları ;)
birisi çin de yazılı 215 lastık urettırse zengın olur ha :D yokohamalarında sonu geldı artık
EmreBilici
09-01-2011, 03:37
Rni rollde fark açar Slx çiçek açar :byebye:
individual
11-01-2011, 10:41
birisi çin de yazılı 215 lastık urettırse zengın olur ha :D yokohamalarında sonu geldı artık
ben valla sayayım
Beyaz yazılı olucak diye neler yaşadım :D
215/50/13 Bridgestone sf 330 Kullandım beyenmedim açıkcası hamuru kötüydü kafadan kayma yapıyordu.
205/50/13 Falken kullandım böle bir lastik yok süper ötesi yol tutuş virajlar falan kafan kaymalar kalktı.
215/50/13 Yokohama Radial 352 Bu lastikde hamuru sert.Yazları biraz yaz lastiği kadar olmasada güzel yol tutuyordu kafadan kayma yapmıyordu.Kışında yağmurda süper bir lastik biraz geç ısınıyor ama ısındıktan sonra fren mesafesi olsun falan süper lastik.Şimdi bakıyorum yeni 4 tane alıcam çıkanlarıda yazları yanlamak için kullanıcam :D
[QUOTE=
Abi gizli işler çeviriyoruz Ümit abiyle :)
Haddimiz olmayarak sana meydan bile okuruz :p BYF önde :heyoo:[/QUOTE]
hadi bakalım benim r21 le deneriz isterseniz :D senin golf var sırada daha :D
ARMADA_FB
12-01-2011, 21:03
hadi bakalım benim r21 le deneriz isterseniz :D senin golf var sırada daha :D
haddimiziin sınırı belli değil bu aralar 1.4 fundai era, dizeller süpriz oluyor ya ben önde ya onlar :D 2010 polo 1.4 le deneyelim aklımda o var şimdi :D 1.6 kuş serisi hiç problem olmuyor zaten :D piyango loto çıkarsa Alper abi senin Gti var sırada(çıkmayacağı için problem yok tabi:D:D)
Jön Türk
12-01-2011, 22:01
haddimiziin sınırı belli değil bu aralar 1.4 fundai era, dizeller süpriz oluyor ya ben önde ya onlar :D 2010 polo 1.4 le deneyelim aklımda o var şimdi :D 1.6 kuş serisi hiç problem olmuyor zaten :D piyango loto çıkarsa Alper abi senin Gti var sırada(çıkmayacağı için problem yok tabi:D:D)
Amorti Concorde var Kadir sıkıntı yok :D
Amorti Concorde var Kadir sıkıntı yok :D
düşündüm de adaletli olmaz :D
ARMADA_FB
12-01-2011, 22:31
düşündüm de adaletli olmaz :D
21 den yadigar motoru bana verin adaleti görün :D uymaz ama :D:D adalet için bana bi en az 5bin TL cik lazım
valla elimde boşta j7r motor var düşünürsen vereyim ama karter kırık külbütör kapağı eğik ve bazı müşürleri yok :D 4000 km de :D 500 e al senin olsun :D
kendımı bıldım bılelı bu ıkı marka arasında gıttık geldık hep. sansımıza gelen butun reno lar tırttı.
tofasın kaloriferini koltuklarını kornasını kapısının sesını ben yerım yerım. nefiss..
hala ısterım bı kus serısınden arabam olsun. hatta dogan L buz mavi olcak arka koltuk kafalıkları koltugun kendınden olcak. ahhss.. pıoner den 2 oval olcak arka cam koselerınde ortalarda 2 tane 25 cm pıoneer subwofer (hanı eskıden gobekte amblemı olanlar vardı ya ondan ;))
on cam koselerınde pioner tweeter oy oy yemede yanında yat.
sevıyoruz kuslarımızı koselerde 3 ten 1 e cekıp 2 ye cakmayı :D
JapanVsGermany
12-01-2011, 23:15
hani ne yalan söyleyeyim ne zaman yolda bir renault 9 görsem ya anında geçmek istiyorum ya da olabilidiğince yawaşlayıp uzaklaşmasını bekliyorum...
Diğer illeri bilmem ama ankaradaki renault 9 sürücülerinin çok büyük bir çoğunluğu her an bomba patlacaklarmış gibi kullanıyorlar arabalarını...
Doğan'a gidiyor oyum ;)
The Jackal*
12-01-2011, 23:33
Azcık bekle canım kadirim :)
ARMADA_FB
13-01-2011, 17:09
Azcık bekle canım kadirim :)
evet senide ekleyelim listeye Lara halk plajı yolu güzeldir :cool::D
sırf üç pedal için bile SLX derim :)
ahmet.GMS.
15-01-2011, 17:12
Yaklasık 10 sene doğan kullanan birisi olarak doğan diyorum :D
sattın 2 dk bakıyom r.9 diye can atıyodun noldu aq :D
ahmet.GMS.
15-01-2011, 17:13
ben bugüne kadar 23 adet BROADWAY ım oldu başka makineelerle işim olmaz heralde :D
ben bugüne kadar 23 adet BROADWAY ım oldu başka makineelerle işim olmaz heralde :D
zhauhahaha :D :D 23 tane mi hahahuzhau :D :D
DaRkNeSs-
15-01-2011, 19:02
senin için R9 fetişisti diyebiliriz sanırım :D
ARMADA_FB
16-01-2011, 00:25
Ahmet ustam nerelerdesin buralarda yalnız kaldık :D
Bomba video yakında burda ibretlik ders olur kuşçulara :icon_tup:
EmreBilici
17-01-2011, 12:10
helal sana ahmet abi :D medar-ı iftiharımızsın :D
valla elimde boşta j7r motor var düşünürsen vereyim ama karter kırık külbütör kapağı eğik ve bazı müşürleri yok :D 4000 km de :D 500 e al senin olsun :D
ah abi neden bende r9 varken duymadim bunu :(
76 r12 ile otomobil surmeyi ogrendim,ince stop durbun gogus ince direksiyon 4 vitesti,sonrasindada 93 broadwayle devam etmistim.hayatimda r9 kadar zevk aldigim arac hic olmadi ama dip basik parali mangelsli sahinin yeride ayri.zor tercih :)
nitrO_Oxide
17-01-2011, 12:31
son r9 u 20 arabalık sayıyon heralde 23 müşmüş :D
ah abi neden bende r9 varken duymadim bunu :(
76 r12 ile otomobil surmeyi ogrendim,ince stop durbun gogus ince direksiyon 4 vitesti,sonrasindada 93 broadwayle devam etmistim.hayatimda r9 kadar zevk aldigim arac hic olmadi ama dip basik parali mangelsli sahinin yeride ayri.zor tercih :)
sağlık olsun tunç :icon_tup:
berkay_aydin
17-01-2011, 13:31
Diğerleri pek umrumda değilde imaj olarak broadway çok daha iyi ve avantajlı durumda.
Her çevirmeden rahatça durdurulmadan geçerken illa ki alınmış bir doğan-şahin görüyorum..
Ama doğan slx'i de çok severim görüntü olarak koltukları falan olsun bir tek konsolunu ve gösterge kısmını beğenmiyorum
Abi o seninle alakalı bir durum olmasın? Nasıl olsa ön camda film yok :)
ARMADA_FB
17-01-2011, 21:08
alper abi Bursa fabrikadan gelme komple kupa mı derler şasimi derler Broadway var antalyada 1500 e alınır kaput ve 2 çamurluğu var.. alıpda cadde arabasımı yapsak :D bakan bi bakar sonra arkadan yetişemeyince bidaha bakar:hahaha::hahaha:
alper abi Bursa fabrikadan gelme komple kupa mı derler şasimi derler Broadway var antalyada 1500 e alınır kaput ve 2 çamurluğu var.. alıpda cadde arabasımı yapsak :D bakan bi bakar sonra arkadan yetişemeyince bidaha bakar:hahaha::hahaha:
1500 e biraz zor alırsın onu :D o parayı kendi arabana harca daha iyi :)
Low-Rider
18-01-2011, 18:21
son r9 u 20 arabalık sayıyon heralde 23 müşmüş :D
valla bugün sordum 23 dedi şok oldum:D
ARMADA_FB
19-01-2011, 21:46
Şimdi gelelim Videoya Slx seçenler üzülmesin başta :hahaha::D
Israrla belirtiyorum öyle iddiasına bir video çekilmemiştir .Araç içinden çekemedik herkes bitişde bekledi Slx ci kardeşim kırmadı beni yürttük makinaları eğlencesine sonuçlar böyle gözükmüş Bitiş yerinde:evil:
Dragdan görüntüler
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0002/01/87/2191078.jpg (http://www.streetfire.net/video/broadway-14-vs-slx-16_2191078.htm?ref=b9ba038c-abbf-4b5f-91b7-9e7000c5d65f)Broadway 1.4 Vs. Slx 1.6 (http://www.streetfire.net/video/broadway-14-vs-slx-16_2191078.htm?ref=b9ba038c-abbf-4b5f-91b7-9e7000c5d65f)
Jön Türk
19-01-2011, 21:50
Bürütfeyine maşallah :D
DaRkNeSs-
20-01-2011, 00:46
bu streetfire bi tek bende mi sıkıntılı yoksa açılmama sorunu başka arkadaşlarda da varmı :)
slx yeterince basık deil :) Broadway de maşalah
bu streetfire bi tek bende mi sıkıntılı yoksa açılmama sorunu başka arkadaşlarda da varmı :)
bende de var delirtiyor adamı bazen açılıyor bazen açılmıyor :)
BilalAkbayır
02-02-2011, 14:42
Doğan SLX tercihimdir
Burak SARIKAYA
06-02-2011, 02:11
Şahinim olduğu çok kez güzel kızlarla beraber olma şansımı kaçırdım :D tecrübesiz kafam keşke taksi kullansaymışım :D :D
Karşılaştırma adil olmamış broadway ile şahin olmalı idi slx ile fairway ;)
Defalarca flash,broadway ve kuş serilerini kullandım.Broadway & Doğan slx karşılaştırmasında oyum slx'e.Beyaz şahin ülkemize malolmuş bir arabadır herkesin bir anısı vardır efsaneleşmiştir :)
individual
06-02-2011, 03:50
Bence her türk gencinin olması gereken bir arabadır şahin,doğan,kartal :D
tofaşların torpido kapakları sebepsiz çatlıyomuş. nasıl oluyosa...
bunun için değil ama broadway diyorum ben.
DaRkNeSs-
10-02-2011, 22:43
o sebepsizliğin sebebi güneş :D uzun yıllar güneşi gördüm olunca çatlıyor
ama nedense çoğunlukla torpido kapağı çatlıyor komple göğüstense :D
ARMADA_FB
10-02-2011, 22:47
o sebepsizliğin sebebi güneş :D uzun yıllar güneşi gördüm olunca çatlıyor
ama nedense çoğunlukla torpido kapağı çatlıyor komple göğüstense :D
Usta mal kalitesiz :D parçalar neden ucuz bunların belli :D
SekoLive
10-02-2011, 23:07
Usta mal kalitesiz :D parçalar neden ucuz bunların belli :D
:) abartıyorsun
Jön Türk
10-03-2011, 22:51
http://www.streetfire.net/video/broadway-14-doan-slx-16-drag_2208300.htm
Son video.
Edit: SF kısayol denedim ama saçma bir şey çıktı düzeltirseniz sevinirim.
Tabikide SLX şunların duruşlarına bak bi nasıl duruyorlar kesinlikle Doğan sLx
bencede SLX duruşu yeter ...
sagopa66
04-11-2011, 09:13
Tabiiki Doğan SLX :)