Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyon Sorunsalı

cnzdmr
03-01-2011, 13:09
Merhaba arkadaşlar

08 model civic hb 40k da aracım var,aracımda direksiyonla sola tur yaptığımda ince metalik bir ses geliyor sağa döndürdüğümde herhangi bir ses yok

ayrıca hafif bozuk yollarda direksiyon kutusundan tık tık tık şeklinde ses geliyor.

haftaya servise götürücem arabayı 40k bakımı için ama başına böyle bir olay gelen var mı?

garantiden fln hallolur mu bu sorun?

VteC_MaNiaC
03-01-2011, 13:18
muhtemelen direksyon kutunuz değişecek :) biz geçenlerde bir fk2 hb aldık bu araçtada aynı işlem yapılmış servise sorduğumuzda direk garantiden değiştiriyoruz dediler... 4000 tl imiş parça fiyatı garanti bitmeden değişirse ömürlük olur bence

cnzdmr
03-01-2011, 13:29
uhh 4000tl nedir ya:)

benim araçta yay jant var garantide sorun olmaz diye umuyorum ama yay için laf ederler mi ki?

sonuçta hatalı bir durum demek ki sizin araçta da değiştiğine göre direksiyon kutusunda sorun var araçların

VteC_MaNiaC
03-01-2011, 13:44
muhtemelen öyle en kötü bir serviste sorarsınız yapmam derlerse söktürüp diğerine gidersiniz

V.İ.P
03-01-2011, 21:45
4000 neymıs ya powww

cnzdmr
04-01-2011, 13:27
muhtemelen öyle en kötü bir serviste sorarsınız yapmam derlerse söktürüp diğerine gidersiniz

bi kere yay varken görseler aracı sisteme girmiyorlar mı garanti dışı diye
başka servise gitsem ne yazar?

zaten soğudum bu yay işinden sökücem jantlarımıda yaylarımı da kar kış gelicek zaten biraz da böyle gezelim madem 4000tl lik bir olay var riske atmaya değmez..

samet_61
05-01-2011, 20:59
dostum aynı sorun on dear arkadsımızda vardı dırek sorunu soyluorum sana gıt ıyı bır oto elektrıkcıye kornanın temas ettıgı anahtarın telını duzelttır sorunun bu gecmıs olsun

cnzdmr
05-01-2011, 21:16
dostum aynı sorun on dear arkadsımızda vardı dırek sorunu soyluorum sana gıt ıyı bır oto elektrıkcıye kornanın temas ettıgı anahtarın telını duzelttır sorunun bu gecmıs olsun

nasıl yahu kornanın ordaki bir telden mı geliyor bu ses?

amortisor başlarından fln bahsetti bazı arkadaşlar hiç alakası yok mu?

tuncay enis
28-02-2011, 11:37
hondaları genel olarak hastalıklarının basında gelen bı durum dıreksıyon kutusunda bosluk olusması ve bu ses.
Bende de ayno srun vardı vtec2 de genel olarak arastırdıgımda sordugum ustalarda aynı seyı dedı dıreksıyon kutusunu soktur yenıden yaptır vs..
ben oncelıkle sokturmedım dıreksıyonun kutusunu yagladım sorun cozuldu(derken)3.4 ay sonra yine gelmeye basladı mecburen gıttım sokturdum :D