Orijinalini görmek için tıklayınız : Jant boyatma?!
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye olmama rağmen bir sürü konu açtım (***** kafamdaki soru işaretlerini silmeye çalışıyorum :)) sizlerde üşenmeden cevap veriyorsunuz ilginiz için teşekkürler
gelelim soruma jantlarımı boyatmayı düşünüyorum 16" jant kullanıyorum ST nin orjinal jantı ve beyaza çevirmek istiyorum. Jantı kumlamaya sokmak yapısını bozup kırılma riskini arttırıyormuş tarzı bazı şeyler duydum acaba bunlar doğru mu değil mi?
birde bu işin uygun fiyatı nedir çok değişik uçuk fiyatlar söylendi mantıklımı değil mi sizler ne düşünüyorsunuz? tecrübesi olanlar özellikle yazarsa sevinirim teşekkürler
iyi forumlar...
200 250 hakkı fazla para verme.. kumlamaya gerek yok boya sökücü iş görüo zaten:=)
200 250 hakkı fazla para verme.. kumlamaya gerek yok boya sökücü iş görüo zaten:=)
gittiğim bir lastikçi :D şöyle birşey söyledi boyandıktan sonra boya dökülürse üstüne boya tutmaz :D bana hiç inandırıcı gelmedi zaten peki bu fiyat aralığında iyi işçiliği olan bir yer önerebilir misiniz?
gittiğim bir lastikçi :D şöyle birşey söyledi boyandıktan sonra boya dökülürse üstüne boya tutmaz :D bana hiç inandırıcı gelmedi zaten peki bu fiyat aralığında iyi işçiliği olan bir yer önerebilir misiniz?
***** havala soğuk bi tarafı açıkta kalmış olabilir ***** insanız.. vala bende boyuom 16.5 yasımdan beri daha döküldüğünü görmedim.. bende yardımcı olabilirim ama uzağızz maslak tarafına sor istersen:)
hakotech
05-01-2011, 23:44
florya 5 yol sanayı mr garage ;)
:icon_tup: :icon_tup:
ramo islamic green in kodunu pmlermisin :D
:icon_tup::icon_tup:
ramo islamic green in kodunu pmlermisin :D
facebok üzerinden çalışıom morukk...o yüzden jantlarımız yeşill boşamı boyadık:D
facebok üzerinden çalışıom morukk...o yüzden jantlarımız yeşill boşamı boyadık:D
ramo mr garage la bir bağlantın var sanırsam yeniyim ksura bakma bilmiorm vala :D
ramo mr garage la bir bağlantın var sanırsam yeniyim ksura bakma bilmiorm vala :D
kardeş dükkan oluo benim saolsunlar ismiini zikr ettiler:D ama onların hepsi akraba bakma sen:D
kardeş dükkan oluo benim saolsunlar ismiini zikr ettiler:D ama onların hepsi akraba bakma sen:D
:D o zaman ben sana yakın zamanda uğriyim usta :D
:D o zaman ben sana yakın zamanda uğriyim usta :D
sen bilirsin bekleriz her zamn
Aynen ramo a.ş halleder ;)
Aynen ramo a.ş halleder ;)
tamam abii senide görcemm:Dhahaha
ahahah :D usta uğrar bi çayını içeriz motorla ilgilide bikaç fantazim var :D onlarıda konuşurz 16 sından sonra her an gelebilirm habern olsn :D
Low-Rider
06-01-2011, 00:27
ramo paintworks halleder:D
ahahah :D usta uğrar bi çayını içeriz motorla ilgilide bikaç fantazim var :D onlarıda konuşurz 16 sından sonra her an gelebilirm habern olsn :D
sıkıntıı yok..dükkanda clk 320 var fantezini onun üstünde değerlendirisinn:D
hakotech
06-01-2011, 00:32
ramo bey mesut bey sızın ordamı acep?
ramo bey mesut bey sızın ordamı acep?
abim olur kendii:)
hakotech
06-01-2011, 00:35
tamam ben kendısıyle konustum ozaman en kısa surede havalar duzelınce tukandayım allah nasıp ederse inşallah :D
tamam ben kendısıyle konustum ozaman en kısa surede havalar duzelınce tukandayım allah nasıp ederse inşallah :D
beklerizz sıkıntı yok ben olmasamda abi yardımcı olur:)
hakotech
06-01-2011, 00:40
ozaman hazır sende burdayken sana bısey sormak ıstıyorum,bu jantlara boya tutarmı?
http://img17.imageshack.us/img17/2180/jantib.jpg (http://img17.imageshack.us/i/jantib.jpg/)
ozaman hazır sende burdayken sana bısey sormak ıstıyorum,bu jantlara boya tutarmı?
http://img17.imageshack.us/img17/2180/jantib.jpg (http://img17.imageshack.us/i/jantib.jpg/)
seninkine kum şart kazımak lazım krom o bakımdan ugrastırı ama olur:)
hocam ben yanlış söylemişim fırınlamak oalcak kumlama değil fırınlama kırılma çatlama riskini arttırıyor dediler ilk mesajda yanlış olmuş
hakotech
06-01-2011, 01:12
seninkine kum şart kazımak lazım krom o bakımdan ugrastırı ama olur:)
krom gıbı ama kaplama degıl,garıp bısey :D ben en ıyısımı getıremde sen karar ver :)
Tavsiyem kaliteli boyaları sprey yaptır.Hatta jant boyaları var markalarını unuttum.2-3 kat zımpara yap bigüzel bebek gibi poposu kıvamına gelsin jantlar.Kurutup kat kat boyayı at spreyle.Yalnız aynı bölgeye çok abanma çok dibindende spreyleme.Garajda 2 gecede cooper s jantlarını boyadım.1 sene boyuncada döküldüğünü görmedim.Zaten maliyetin 250-300 değil 25-30 lira olacak :) Senede 1 kere tekrarlarsın olur biter..Bu arada lastiklerini sökmesende olur..
Tabi bu tavsiyem jantlarında kırık vuruk olmadığını varsayarak.İşin içine macun kurutucu vs. girerse ustalık istiyor biraz...
aliergun
06-01-2011, 19:31
20 dk ya kadar derin çizilmiş jantları boyamayla ilgili amatör bir konu açacağım. Belki yardımcı olur. Açınca link eklerim:)
aliergun
06-01-2011, 20:21
Konuyu açtım. İnşallah yardımcı olur:)
http://www.techturkey.com/forum/body-kit/72743-cizilen-rengini-begenmediginiz-jantlarinizi-kendiniz-boyayin-fotografli-anlatim.html#post1956433
hakikaten güzel başlık olmş teşekkürler