Orijinalini görmek için tıklayınız : Vts kerkme sorunu_*
arkadaslar aracımın şamandırasındaki benzin giren yerdeki contam yırtıktı ve bu yüzden benzin azken gazladığımda kerkme meydana gelıyordu bı arkadasımdan komple şamandırasını aldım kendı pompamı taktım onun şamandrası saglam bı sorunuda yok contası falan bugün denedim arabayı yinede kerkti gazlayınca anlamadım acaba pompamı yetiştiremiyo__??
Kerkme ne demek ?
Maalesef google'da böyle sonuçlar çıktı çünkü :)
kerkmek - ekşi sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kerkmek)
kerkindim derler oyle bişeymi?
Kerkme'yi ilk defa duydum valla ama umarım çabuk halledersin sorunu pek bir şey anlamadım :)
silkeleme gibi bişi sanırım:)
silkelemeyse deponu temizle filtrelerini değiştir başta
silkeleme sanırım ayagınız full gazda iken bi an gaz kesiliyo2 sanıye sonra tekrar gelıyo sonra tekrar kesılıyo
silkeleme gibi bişi sanırım:)
silkelemeyse deponu temizle filtrelerini değiştir başta
depoyu nasıl temızlıcez hocam filtreyi hiç değiştirmedim ondan yaparmı diyosunuz_?
Kerkme ne demek ?
Maalesef google'da böyle sonuçlar çıktı çünkü :)
kerkmek - ekşi sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=kerkmek)
:D yok abi öyle bisey degıl ya benzın kesiyo araba
:D yok abi öyle bisey degıl ya benzın kesiyo araba
Evet silkeleme diyince daha mantklı oldu :)
Filtreyi değiştirmekle başla. Depoyu söktürmek daha zahmetli bir iş olacaktır çünkü
olcay_bora ile bi tanışıklıgın varmı ?
olcay_bora ile bi tanışıklıgın varmı ?
yok kardeşim tanımıyorum öyle birini
ama şuda var 40 lıralık falan benzın oldugunda boyle bın sorun yok ? :S
aynı sorun eski aracımda vardı 106 gti benim ustam mucidim şöyle bir çözüm getirdi;
önce benzin pompasını söktük komple orjinaldeki süzgeç gibi yan kısımda benzini süzen deliği plastik kaynakcıda kapattırdık sadece şamandıra altındaki hazne açık kaldı pompaya baktığınızda sadece bir delik görünücek şekilde kapattık.Hiç bir sorun kalmadı tekleme ve çekmeme sorunu kesinlikle kalmadı.TURKISH BENZİN POMPASI YAPTIK :)
aynı sorun eski aracımda vardı 106 gti benim ustam mucidim şöyle bir çözüm getirdi;
önce benzin pompasını söktük komple orjinaldeki süzgeç gibi yan kısımda benzini süzen deliği plastik kaynakcıda kapattırdık sadece şamandıra altındaki hazne açık kaldı pompaya baktığınızda sadece bir delik görünücek şekilde kapattık.Hiç bir sorun kalmadı tekleme ve çekmeme sorunu kesinlikle kalmadı.TURKISH BENZİN POMPASI YAPTIK :)
süzgeci iptal etsem düzelirmi yani ????
Dediğini yaptım arkadaşım sorun düzeldi cok sagol :)
Göktürkm
14-01-2011, 16:18
aynı sorun onurun beyaz saxodada vardı benzin az oldugunda benzin yetiştirememe sorunu pompayı değiştirdi şimdi kerkmiyo :D
emir_hks
14-01-2011, 16:47
Benim paliodada var aynı sorun :) Daha önceleri benzin ışığının yanmasına yakın yapıyordu birkaç kez benzin katkısı kullandım ışık yandıktan sonra yapmaya başladı.Yağ değişimine az kaldı onunla birlikte pompayı da değiştiricem bakalım ne olucak :)