PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Far boyatma ve karartma yer tavsiyesi.

hasan çağri
08-01-2011, 13:00
Forumda body kit bölümünde ve genel olarak far boyama, fark karartma gibi kelimerler ile tarama yaptım ama yer tavsiyesi için bir konu bulamadım yada doğru anahtar kelimeleri kullanamadım...

Farlarımın içini siyaha boyatacağım, ve far ve stopların üstünden film mi yoksa transparan boya mı daha iyi sonuç verir bilmiyorum ama biraz karartmakta istiyorum...

Bunun için anadolu yakasında yer tavsiyesine ihtiyacım var. Tabi öldürmeyecek bir fiyat olması lazım... Bugün yaptıracaktım ama yer bulamadığım için halledemedim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum... Avrupa yakasıda olur aslında yeterki bulabileceğim bir yerde olsun. Avrupa yakasındaki sanayi sitelerinibilmiyorum hiç :) Birde işlem bir günde bitmezse git gel zor olur diye anadolu yakası tercihim.

Stoplar için böyle bir karartma yani smoked

http://img.worldcarfans.com/2009/3/medium/vw-golf-gti-w12-concept-body-kit-by-exclusive-tuning-worldwide_1.jpg

Farla içinde Emre D nin farları gibi;

http://img375.imageshack.us/img375/1691/dsc013091.jpg

görsel düşünüyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum...

ZeoN
08-01-2011, 13:11
Göztepe Sanayi'ye girdikten sonra sağdaki okulu geçer geçmez hemen ilk sağdan sağa giriyorsunuz ve Far ve Stop işleriyle uğraşan İbrahim ustaya gidiyorsunuz.. Fiyat ve işçilik konusunda fazlasıyla yardımcı olur..

Sarı HB Civic Sarp derseniz yardımcı olacaktır..
İbrahim usta: 0538 635 79 72

pepecura
08-01-2011, 13:39
yanlız golf un stoplar fena olmuş boya degılde film olabılır..

Dragger
08-01-2011, 13:51
Avrupaya gec, ramosi farları söksün boyasın.

O arada yol üstünde stoplara da HOC Ahmet film ceksin sirinevlerde.

fsunnetci
08-01-2011, 14:00
Hobby car Folyo çeker Mr garage'da içini boyar her ikiside aynı sanayide aynı yerdeler..
Florya beşyol paktan sanayideler

devil_berk22
08-01-2011, 17:43
ramosi ın yeri tam olarak nerede acaba bende aracı götüreceğim müsait bir günde bikaç yapılması gereken işlem varda

hasan çağri
08-01-2011, 18:12
Ya bende ramosi ue sormustum daha once hallederiz demisti ama hem oralari bilmiyorum hemde 1gunde bitmesse arabasiz git gel zor olur diye dusunuyorum.

Ramosi nin yerini en kolay nasil bulurum?

devil_berk22
08-01-2011, 19:26
avrupa yakasına geçersen isterseniz ortak biryerde buluşup gidebiliriz sanayiye zaten çok büyük bir sanayi değil bulması zor olacağını sanmam kendinede sorarız gerçi tam olarak blok numarasını falan

hasan çağri
08-01-2011, 19:27
Geçerim geçerim zaman ayarlayım o zaman ortak... Pm le msn yolladım

ice
08-01-2011, 20:35
Göztepe Sanayi'ye girdikten sonra sağdaki okulu geçer geçmez hemen ilk sağdan sağa giriyorsunuz ve Far ve Stop işleriyle uğraşan İbrahim ustaya gidiyorsunuz.. Fiyat ve işçilik konusunda fazlasıyla yardımcı olur..

Sarı HB Civic Sarp derseniz yardımcı olacaktır..
İbrahim usta: 0538 635 79 72

+1 Bende tavsiye ederim ibrahim abiyi.Cüneyt'in Selami var de...

ramo si
09-01-2011, 20:58
Ya bende ramosi ue sormustum daha once hallederiz demisti ama hem oralari bilmiyorum hemde 1gunde bitmesse arabasiz git gel zor olur diye dusunuyorum.

Ramosi nin yerini en kolay nasil bulurum?

senin farlarının sökülmesi temizlenmesii mastiklenmesi 2 saat sürer bide mastiğin 1 saat kadar çekmesii lazımm..sonra montajıda 20 dk. sürer...eğer yaptırabiliosan anadolu yakasında yaptır.trafik ve zaman sana + kalırr.. ben bu işlemi 80 liraya yapıorum corollalara ama trafik + benzini hesapla aynı hesaba geliosa anadolu yak. yaptır derim:)...beni önerenlerede çok teşekkür ederim...

hasan çağri
09-01-2011, 21:02
Yarın sabah işe giderkenİbrahim ustaya da uğrayacağım fiyat alacağım, temizlemeboyama arka stop karatma için falan.

Sonrada size gelirim olmassa

ramo si
09-01-2011, 22:19
Yarın sabah işe giderkenİbrahim ustaya da uğrayacağım fiyat alacağım, temizlemeboyama arka stop karatma için falan.

Sonrada size gelirim olmassa

bizim dükkanımızz herkese açıkkk:) iş yaptırman hiç önemli değill:) bi çayımızı içsende olur:)

hasan çağri
09-01-2011, 22:27
Zaten yaptığınız işlerden fotoğraflara baktım sırf görmeye gelicem hiç bişey yapamasam bile...

NeiTH
30-01-2011, 11:50
bende stop zeminini boyatmayi dusunuyorum, bide caminda catlak var catlagin doldurulmasini istiyorum... anadolu yakasindayim...
ibrahim usta ya giden arkadas fiyat ve yorumlarini yazarsa sevinirim... =)

hasan çağri
30-01-2011, 12:54
İbrahim ustaya gittim açıkçası bana fiyatı yüksek geldi çok. Onun istediği fiyatın yarısına yaptırdım ben bide aynalarım kaplandı fazladan onlarda fiyata dahil :)

NeiTH
30-01-2011, 13:08
ne fiyat verdi 2 stop a?
bide sen nerde yaptirdn su alma varma? memnunmusn?

taytay
30-01-2011, 13:57
aradığım konuydu :) izmirde yapan varmı bilgisi olan ?

hasan çağri
30-01-2011, 14:04
ne fiyat verdi 2 stop a?
bide sen nerde yaptirdn su alma varma? memnunmusn?

2 stop, 2 far, sokme takma 300TL
Benimkileri Ramo si yapti sagolsun canavar oldular stoplarda ramolarin alt katinda kaplandi... Aynalarda kaplandi hepsi 160TL ye halloldu.

Sol farimda altigim gunden beri var olan ve arka soketlerin ordan kaynaklihafif bir bugu yapma var ama zaten vardi yani acilmasi ile alakasi yok. Cunku sag farim canavar gibi masallah... Havalar guzel olsa da yikatip foto ceksem.

hüsor
30-01-2011, 14:21
aradığım konuydu :) izmirde yapan varmı bilgisi olan ?

izmirde yapan yer var bi aralar bende yapıyodum ama bıraktım :)

sitede PimPcar Pm at yardımcı olur o konuda sana kendisi yapıyor :)

NeiTH
30-01-2011, 14:25
2 stop, 2 far, sokme takma 300TL
Benimkileri Ramo si yapti sagolsun canavar oldular stoplarda ramolarin alt katinda kaplandi... Aynalarda kaplandi hepsi 160TL ye halloldu.

Sol farimda altigim gunden beri var olan ve arka soketlerin ordan kaynaklihafif bir bugu yapma var ama zaten vardi yani acilmasi ile alakasi yok. Cunku sag farim canavar gibi masallah... Havalar guzel olsa da yikatip foto ceksem.

karsida isim oldugu bi gun ugrayim bende o zmn, benim stop da catlak dan dolayi su aldi, stoplar seffaf krom zeminli stop, o yuzden icinde kararti var, acmisken de zemini siyaha boyayip kapatilmasni istiyorum... guzel bisi cikicak ortaya....

Cihan Çizmeci
30-01-2011, 14:55
Ramo çözecektir demeden daha zaten çözmüş elinize sağlık :) Fotolarını bekliyoruz..

Güzel olduğu kesinde resimlerini görelim Ramo'da mı çekmedi?

taytay
30-01-2011, 16:19
izmirde yapan yer var bi aralar bende yapıyodum ama bıraktım :)

sitede PimPcar Pm at yardımcı olur o konuda sana kendisi yapıyor :)
tsk ederim çözdüm gibi arkadasımda yapıyormus burunumun dibinde haberim yok :D ' fbc seviyorum seni

TT_BOY
30-01-2011, 17:00
Güle güle kullan..

hasan çağri
30-01-2011, 18:22
Ya cekmedik ya kararmisti hava bide kalabalikti zaten cekemedik

Cihan Çizmeci
30-01-2011, 22:32
Ya cekmedik ya kararmisti hava bide kalabalikti zaten cekemedik

Merak ettim nasıl durmuş hiç görmedim o kasada :)

NeiTH
02-02-2011, 09:20
ramosi yeriniz nerde acaba?
bide dukkan ismi fln ne? gelmeyi dusunuorm bu ara...

react1ve
02-02-2011, 09:30

Mr.garage..florya besyol aydin universitesnin yani..

GKD
02-02-2011, 18:00
patsonun ordan aşağı inerken setbaşı parkının karşısı tolga tuning beni fatih yolladı dersn yardımcı olurlar...

hasan çağri
02-02-2011, 18:31

Valla yeri çok kolay, ben hiç bilmeden tek atışla tutturdum. Aydın üniversitesi beşyol kampüs diye aratın googlemaps te direk şimşek çakar kafanızda.

NeiTH
02-02-2011, 22:48
gittim bu gun herkes e tesekkurler...
ama isimi bu gun halledemedk benm far in acilmasi cok zor...
ama daha guzel bi proje yapicaz pek yakinda... =)

hasan çağri
05-02-2011, 17:42
Merak edenler için benim farlar yandan böyle:) Arabaı yıkadım ama önden çekmeyi unuttum yarın gündüz inş.

http://i394.photobucket.com/albums/pp27/hasan-cagri/PNTX0912-1.jpg