Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep telefonu yardım?
Merhaba arkadaslar 300-400 TL aralıgnda wifi ozellıgı olan bir telefon almak ıstıyorum tavsıye edebılecegınız telefonların +larıyla -lerıyle fıkırler almak ıstıyorm
sımdıden tesekkurler
barışbazan
13-01-2011, 13:44
samsung monte kullanıyorum o fiyata göre wifi müzik tanıma vs birçok özelliği var öyle çok profesyonel bir ürün değil tabiki ama boyutları, fiyat, özellik bakımından tavsiye ederim:)
2.el olarak temiz saglam bulursan n958gb ;) daha yeni sattim ben.ıphone alcagım için
Belki eski kaldi ama ben olsam iphone 2g tercih ederdim.
poseidon
13-01-2011, 14:52
Nokia sevmeyen biri olarak Nokia 5800XM
s60 işletim sistemi
navigasyonu
wifi
internet kullanımı
geniş ekranı
Sınıfına göre baya iyi olan dokunmatik ekranı
ses kalitesi
ve bir çok + özelliği ile
kendi sınıfının çok üstünde bir telefon.
Fiyatıda sıfırı 450 ikinci eli 300-350 civarında.
monte verelim istersen aradıgın fiyattay
Arkadaslar sıfır alacam 2. el dusunmuyorm
monte ye baktm guzel telefon sanırm onu alacm
samsung star s5233W beyaz öneririm
otomania
13-01-2011, 15:38
E63 de tvsye ederm özellkle msj çk yazıosan çk kullanışlı
ondertopcu
13-01-2011, 15:59
Nokia E71 derim kesinlikle.
ikinci el Samsung S5620 Monte Cep Telefonu 350 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-cep-akilli-telefonlar-garantili-orjinal-kutusunda-ciziksiz-son-5-gun-39098004/detay)
samsung monte kesinlikle :) ürün bana ait, askere gidiyorum o yüzden satılık
Tavsıyelerınızı gozden gecırdm arkadaslar Monte gercekten guzel telefon ama sıfır alacam 2. el telefon kullanmak ıstemıyorm
fatih(fb)
13-01-2011, 23:01
montenin dokunmatiği 5800dan daha iyi ikisinide yan yana denedim bizzat:) ama klavyeli olaraktan e71de düşün derim hatta htc kullandım wifi bakımından sokaktan eve çok rahat bağlanıyordum onlardanda düşünebilirsin:)
barışbazan
13-01-2011, 23:07
montenin dokunmatiği 5800dan daha iyi ikisinide yan yana denedim bizzat:) ama klavyeli olaraktan e71de düşün derim hatta htc kullandım wifi bakımından sokaktan eve çok rahat bağlanıyordum onlardanda düşünebilirsin:)
aynen bende baktım monte çok hızlı ona göre.
E72 kullanıyrm mükemmel. E63 te kullandım fiyatına göre o da tercih edilebilir..
boosted_pug
14-01-2011, 01:46
nokia ya bu aralar piyasayı geriden takip ediyo bence uzak durursan pişman olmazsın dokunmatik kalitesi ve işlemci hızıda okadar başarılı değil
o fiyat aralığına olmasa 100 150 lira daha verip HTC tattoo yada başka bi modelini tuş takımlı bi model istersende blackberry bold alabilirsin kesinlikle pişman olmazsın bi denemeni tavsiye ederim vadafone da kampanyalarıda war
gokhandonmez
14-01-2011, 08:58
turkcell T 10 320 tl
nokia ya bu aralar piyasayı geriden takip ediyo bence uzak durursan pişman olmazsın dokunmatik kalitesi ve işlemci hızıda okadar başarılı değil
o fiyat aralığına olmasa 100 150 lira daha verip HTC tattoo yada başka bi modelini tuş takımlı bi model istersende blackberry bold alabilirsin kesinlikle pişman olmazsın bi denemeni tavsiye ederim vadafone da kampanyalarıda war
Nokıanın ıslemcı hızı konusunda hemfıkırım cok agır kalıyor
Samsung hızlı bı telefon o daha yakn bana
HondatugraL
14-01-2011, 11:36
HTC Touch Diamond
bana gore hıcbır telefonla degısılmıcek guzellıkte ve ozellıkte. Tasarımına ayrı hastayım zaten
tek ekısısı pılı 950 mah oldugundan hergun şarja takman gerekıyor. Bıde ekranı mınık geleblır ayfon kadar buyuk degıl ama cok kullanıslı ınce mınık kıbar bır telefon rakamlarıda cok uygun ben sıfır ayarında olanı 400 e aldım mılyon tane yedekle beraber ;)
ygtkrmdnz
14-01-2011, 11:50
dokunmatik olarak samsung tavsiye ederim bir çok modeli var
ama qwerty olarak e71 tabiki