Orijinalini görmek için tıklayınız : Turkcell Hatti Kullananlar Icin Cok Onemli Bir Uygulama
PROMINENT
29-06-2007, 13:05
>
>Turkcell kullanycilarinin dikkatine? - Okumadan geçmeyiniz ... çok önemli
>
>EgerTurkcell (532,533,535)'den Turkcell (532,533,535)'e telefon
>görüsmesi yapmissaniz, görüsme bittikten sonra ve karsi taraf kapattiktan
>sonra *666** tuslarsaniz, konusma bedelinizin sadece yarisi faturaniza
>yansimaktadir.
>
>Turkcell'den Telsim (542)'e görüsme yaptiginiz zaman ise *667**
>Turkcell'den PTT hatlarina telefon actiginizda ise *668** , tuslarsaniz
>yine konusma bedelinizin sadece %50 si faturaya yansiyor.
>
>Sizleri, sirtimizdan milyarlarca dolari hortumlayan Turkcell'in bu
>acigini sonuna kadar kullanmaya çagiriyoruz. Boylece Turkcell'in hic bir
>zaman geri ödemeyecegi "Sabit Ücret" adi altinda aldiklari haraclari
>da belki biraz olsun telafi etme imkani bulmus oluruz..
mail a gelmiş paylaşayım dedim belki gerçektir. :D
>Lütfen bu maili tanidiginiz tüm Turkcell kullanicilarina iletin!!
MUGENPOWE®
29-06-2007, 13:10
ya ben ınanmıyorm bole seylere yaa asılsıs haberler bunlar
PROMINENT
29-06-2007, 13:12
giren giriyor zaten ha biraz az ha biraz fazla aslında dimi :D ne bilim ilk arayana yapıcam dedim unuttum arar gene biri bakalım :)
bu böyle elden ele dolaşırsa açık fln kalmaz zaten gerçi böyle bir açık olması imkansız ve mantıkende saçma:) en mantıklısı güzel tarife seçmek
-Saçma sapan bir mail bana kalırsa , tarife uyumu çok önemli mesela bizde bir hat var
0532'li 10-15 senedir bizde artık pazar günleri istediğim turkcell'i bedava arıyorum çok
güzel tarfieler var haa tabiki sonuç olarak kazık çünkü 200 lira konuşuyorsam kdv vs 400 lira ödüyorum ..
kampuscell forever :slomo:
PROMINENT
29-06-2007, 15:18
ya en son 1550 ödedim içime oturdu ciddi anlamda sıkıntı bu hatların pahalılığı nerden vururz diye bakınırken seviniverdim :) gerçek değil herhalde :( tüh...
ya en son 1550 ödedim içime oturdu
:eek: Açık unuttun heralde :p Geçmiş olsun...
^^ANIL^^
29-06-2007, 16:06
böle bi açıklık olamaz arkadaşlar hayal kurmayın :):)
diyelim kontörlü hattan aradım Turkcell'i konuşma bittikten 1 sn. sonra zaten kalan kontör diye yazıyor anında alıyor kontörünü yani *666** yapsam tekrar kontörümü geri mi yükleyecek?? birde *666** yazıp arama tuşuna mı basacağız ??? :D
>
>Turkcell kullanycilarinin dikkatine? - Okumadan geçmeyiniz ... çok önemli
>
>EgerTurkcell (532,533,535)'den Turkcell (532,533,535)'e telefon
>görüsmesi yapmissaniz, görüsme bittikten sonra ve karsi taraf kapattiktan
>sonra *666** tuslarsaniz, konusma bedelinizin sadece yarisi faturaniza
>yansimaktadir.
>
>Turkcell'den Telsim (542)'e görüsme yaptiginiz zaman ise *667**
>Turkcell'den PTT hatlarina telefon actiginizda ise *668** , tuslarsaniz
>yine konusma bedelinizin sadece %50 si faturaya yansiyor.
>
>Sizleri, sirtimizdan milyarlarca dolari hortumlayan Turkcell'in bu
>acigini sonuna kadar kullanmaya çagiriyoruz. Boylece Turkcell'in hic bir
>zaman geri ödemeyecegi "Sabit Ücret" adi altinda aldiklari haraclari
>da belki biraz olsun telafi etme imkani bulmus oluruz..
mail a gelmiş paylaşayım dedim belki gerçektir. :D
>Lütfen bu maili tanidiginiz tüm Turkcell kullanicilarina iletin!!
Merhaba Arkadaşlar tabiki herkes istediği düşünce özgürlüğüne sahip ancak ; yukarıdaki konu bir bir yalan atmış sonnra kendide zorla inanmış
turkcell'in fiyatları şu anda eskisi gibi diğer operatörlerden anormal oranda bir farklı değil.
Ancak tabiki hizmet ve kalitenin bedeli olarak yapılan yatırımlarda dahil bir fark var şöyle örnek vereyim.
- Ben 15 milyarlık saxoya std. saxoya binerken yine 15 milyarlık ancak biraz yatırım yapılarak modifiye edilen saxonun beni geçmesi gibi
Tarifeler arama yönüne göre mantıklı tarifelerdir herhangi bir kazık sözkonusu değildir.
Ayrıca yukarıda yeralan faturanın yarısını ödeme gibi bir saçmalık ilk defa duyuyorum
-İsteyen kullanımı ile ilgili özelden mesaj atabilir kendisine uygun tarife önerebilirim.
Sadece sizleri bilinçlendirmek istedim
diyelim kontörlü hattan aradım Turkcell'i konuşma bittikten 1 sn. sonra zaten kalan kontör diye yazıyor anında alıyor kontörünü yani *666** yapsam tekrar kontörümü geri mi yükleyecek?? birde *666** yazıp arama tuşuna mı basacağız ??? :D
hiç deneme hemen bir turkcell extraya uğra hattına herhangi uygun bir kampayaya katıl bunlar boş sistemde böyle bir açık yok.
PROMINENT
29-06-2007, 18:38
Merhaba Arkadaşlar tabiki herkes istediği düşünce özgürlüğüne sahip ancak ; yukarıdaki konu bir bir yalan atmış sonnra kendide zorla inanmış
turkcell'in fiyatları şu anda eskisi gibi diğer operatörlerden anormal oranda bir farklı değil.
Ancak tabiki hizmet ve kalitenin bedeli olarak yapılan yatırımlarda dahil bir fark var şöyle örnek vereyim.
- Ben 15 milyarlık saxoya std. saxoya binerken yine 15 milyarlık ancak biraz yatırım yapılarak modifiye edilen saxonun beni geçmesi gibi
Tarifeler arama yönüne göre mantıklı tarifelerdir herhangi bir kazık sözkonusu değildir.
Ayrıca yukarıda yeralan faturanın yarısını ödeme gibi bir saçmalık ilk defa duyuyorum
-İsteyen kullanımı ile ilgili özelden mesaj atabilir kendisine uygun tarife önerebilirim.
Sadece sizleri bilinçlendirmek istedim
mail olarak geldi ben kendim kafama göre yazmadım yani:icon_tup:
son faturam 456 ytl.ve turkcell kadar oyan bi hat yok.
gonderdikleri hediye dk ya guvenerekten konusma yapıosunuz ve o hediye hatlar aylara bolunuormus varmı bole bi sacmalık..
telefonu kapattıktan sonra ahizeyi yalayıp sonra burnunuza sokarsanız 4/3 fiyat yazıyor.
deathofacar
29-06-2007, 22:06
95-96 lı yıllarda şöyle bişey vardı. ericsonun kapaklı bi modeli çıkmıştı. baya kalın ve en üst modeliydi. birisini arayıp tel düşüp çalmaya başladığında * kare bişeyler yapıp tel i power tuşundan kapatınca , tel kapalı olduğu halde çalmaya devam ediodu ve karşı taraf açınca kapalı tel den normal konuşuyoduk.
^^ANIL^^
29-06-2007, 22:35
arkadaşlar dikkatimi çekiyo herkez turkcell den şikayetçi bi küfür edilmediği kalıyo madem böle konuşmayın değiştirin abi yani bu kadar basit bisürü seçenek var artık turkcell in belli bi fiyatı var kabul eden kullansın adam zorla kullandırmıyo ki ahhaah :):)
PROMINENT
30-06-2007, 00:26
arkadaşlar dikkatimi çekiyo herkez turkcell den şikayetçi bi küfür edilmediği kalıyo madem böle konuşmayın değiştirin abi yani bu kadar basit bisürü seçenek var artık turkcell in belli bi fiyatı var kabul eden kullansın adam zorla kullandırmıyo ki ahhaah :):)
aynen öyle ya +diğer hatlarda uygun falan değil sadece tuzak...
3 sene önce telsim hat aldım...1400 fatura geldi en uygun tarifedeydim bulabilsemki bulurum buraya koyimde görün kim uygun kim değil :) turkcell iyi dir iyi :icon_tup:
emreekin
30-06-2007, 01:12
zaten karsı taraf telefonu kapadıktan sonra bi b.ka yaramazki o ..:D :D :D :D :D :D :Dhuheuahuaheuhauehauefsaaadegfa
Maxiboost
02-07-2007, 22:55
şu mailleri yazanları anlamıyorum ne kadar boş insanlar ya
turkcell deki alt yapı dünya çapında kendini kanıtlamış bir altyapı..
zamanında kontör şifrelerini çözenleride çok gördük ;)
yok böyle bişey inanmayın bu tür şeylere :)