Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Doblo Navigasyon
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 19:41
Yeni 1.6 doblo aldik start-stop ve navigasyon eksik navigasyonu sonradan almak istiyoruz ama baktim biraz ama bulamadim modeli hakkinda bilgisi olan varmi fiyati nedir
Buyrun Fotosu bu :
http://img337.imageshack.us/img337/4390/fiatdoblo2010navigasyon.jpg (http://img337.imageshack.us/i/fiatdoblo2010navigasyon.jpg/)
Benim arkadaşımda aldı doblo.Sonradan navigasyon aldık.Cama yapışan aparatını fotodaki yere monte ettirdik.Orjinal gibi oldu.
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 19:48
Benim arkadaşımda aldı doblo.Sonradan navigasyon aldık.Cama yapışan aparatını fotodaki yere monte ettirdik.Orjinal gibi oldu.
navigasyon farkli bişeyde alinsa olur aslinda ama önemli olan orjinal yerine takilmasi
Zaten markası yazıyor üzerinde:Tomtom.
Piyasadaki Tomtom'ların arasında bu model bulunabilir..
konsolun o bolumunu servisten sparis edin plastik aksami satin aldiktan sonra teknoloji marketlere gidip icine tam oturan bir navi alin islem tamam :)
Fiatta kullanılan bu;
Blue&Me TomTom for Fiat - Built-in car navigation - TomTom (http://www.tomtom.com/tr_tr/products/built-in-car-navigation/blueme-tomtom/index.jsp)
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 22:05
Fiyati nedir acaba bulamadim.
Hangisi daha uygun olur onu araştiriyorum servisten alt aparatini alip uygun bi navigasyon mu yoksa
Blue&Me - TomTom almak mi
Dısardan alıp takman her şekilde daha uygun olur. Blue&me- Tomtom için alt yapıda gerekiyor neticede..Hele birde bu işlemler serviste oldumu ikisi arasında uçurum bi fark olur.
Bulabiliyosan madem istiyosun o plastik ayaktan bul,hosuna giden güzel bide navigasyon cihazı aldın mı tamamdır ;)
Serviste aparata bile güzel gecirirler.
Dısardan kendin al cok daha iyi ;)
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 22:26
Alt yapisi hazirmiş sadece navigasyon takilip kullanilabilirmiş babam istiyor orjinali olsun diye bide taksi gibi cama yapiştirma sağinda solunda kablolari cıkmiş görüntüsu hoş olmuyor
Fabrika çıkışında yoksa alt yapısıda yok diye biliyorum ben.Hatta bikac yerde daha okumuştum
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 22:44
ee Nasil oluyor bu Blue&Me - TomTom seti alsak
İllaki yapılır olmaz diye birsey yok ama fabrika çıkışında o donanım yoksa alt yapısıda yoktur.
Kablolar,elektrik tesisatı,direksiyondan bağlantı falan bunların alt yapısının hazır olacağını asla düşünmüyorum
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 23:03
İllaki yapılır olmaz diye birsey yok ama fabrika çıkışında o donanım yoksa alt yapısıda yoktur.
Kablolar,elektrik tesisatı,direksiyondan bağlantı falan bunların alt yapısının hazır olacağını asla düşünmüyorum
Babam:Navigasyonda ekletsem kac paraya olur
Servis:1000tl fark ödemeniz gerekiyor
Babam:Peki bunu daha sonra orjinalini dişardan bulup alma sansimiz olur mu
Servis:Tabi zaten aldiğiniz paketin içinde alt yapisi hazirlanmiş olarak gelicek sadece navigasyonu alip takabilirsiniz
Eger denilen gibiyse sorun yok ve açıkcası şaşırdım diyebilirim :D:D
Ozaman tek problem uygun fiyata dalga dümeni bulmak kalıyor:)
By_HaNNibaLL
16-02-2011, 23:14
Eger denilen gibiyse sorun yok ve açıkcası şaşırdım diyebilirim :D:D
Ozaman tek problem uygun fiyata dalga dümeni bulmak kalıyor:)
Ben o dalga dümeni bulayimda yeri hazir değil ve olmazsa babam arabayi verir hazir navigasyonlusunu alir affetmez hiç önemli olan bunun fiyati ve nerden temin edebileceğim
By_HaNNibaLL
17-02-2011, 11:51
Yok mu bilgisi olan