Orijinalini görmek için tıklayınız : GC8 Sorun
Araçta afc , wideband baglı degıl hava yakıt karışımı ayarı yapılmadı.
EVC kapalı iken (açıkken denemedim) basınç gelmeye başladığı sırada araçta bi kasılma patırdama ve yurumeme sıkıntısı yaşıyoruz.
Bobin,bujiler ve kabloları oem olarak değişti solenoid hortumları falan kontrol edilecek varmı başka fikri olan bu neden olabilir ??
kickboxer
11-03-2011, 15:09
benzın pompası yada basıncında bı sorun olabılır
widebandı baglayıp oralarda hava yakıt karısımına bakarsan daha net anlarsın
by_hayali
11-03-2011, 15:12
maf sensörünü kontrol etmekte fayda var :)
daha önce yapmayışı ve ara ara tekrar düzelmesi ayardan ziyade solenoidlerle alakalı bişeymiş gibi düşündürdü ama onlardan da bısey cıkmazsa oyuncakları bağlatıp ince bi afr ayarı yaptırıp baktıralım.
kickboxer
11-03-2011, 15:19
daha önce yapmayışı ve ara ara tekrar düzelmesi ayardan ziyade solenoidlerle alakalı bişeymiş gibi düşündürdü ama onlardan da bısey cıkmazsa oyuncakları bağlatıp ince bi afr ayarı yaptırıp baktıralım.
maftanda olabılır mafıda yagsız kontak spreyiyle temizliyolar dıye duymustum
aklında olsun
maf sensörünü kontrol etmekte fayda var :)
maftanda olabılır mafıda yagsız kontak spreyiyle temizliyolar dıye duymustum
aklında olsun
Umarım Maf çıkmaz :)
Temizleniyor ama 1 jetonluk hakkın var 2.Temizlik kurtarmıyor.
peki bu mafın sıfırı how much oliyi
bide Q45 maf hangi köyün kazası ınfıtı mi :beuj:
kickboxer
11-03-2011, 19:47
peki bu mafın sıfırı how much oliyi
bide Q45 maf hangi köyün kazası ınfıtı mi :beuj:
q45 ı tek kullanamazsın ben apexi power fc le kullanmıstım o at gıbı bı maf:D bı *** olmuyo allahtan mafla sorun yasamadan mapa gectım
q45 ı tek kullanamazsın ben apexi power fc le kullanmıstım o at gıbı bı maf:D bı *** olmuyo allahtan mafla sorun yasamadan mapa gectım
peki hacı eğer maf da arıza varsa gidip oem yenisini mi alıcam yani türkçesi
ilgilenen herkese teşekkürler herşeye rağmen ustamın yeni buji kablolarından şüphelenip tekrar yeni bir takımı denemesiyle sorunumuz çözüldü çok şükür ...