Orijinalini görmek için tıklayınız : EVo X (Lm) vs Sti
chiefkadir
24-03-2011, 15:20
Evo X Ankaranın meşhur hızlı evosu :D Yakın arkadaşlarının sti ile denemişler benden rica ettiler ekledim araçlara maşallah :)
Specler,
Sti :Forged motor,egsoz evc5- 20g Turbo 1.3 cont
Evo X : Kat iptal + son susturucu
H6nW8MkEPUk
YouTube - evo vs sti.mpg (http://www.youtube.com/watch?v=H6nW8MkEPUk)
Evo bu kadar orjınalken neden rahat gecıyor?
ıkı aracada masallah ...evonun speclerı hala aynı... sadece egzos ıle gercekten yıne cok ıyı yurumus...tebrıkler...
saol kadir abi video için bu denemeden sonra komple egsoz yapıldı ve birazdan filtre kiti takıcam bide öyle görücez farkı tabi özgün ankaraya gelince yazılımdan sonra tekrar farkı görücez
Maşallah Süphanallah Mustafa aracın harik gidiyor hezamanki gibi
Ama sölemeden edemicem 20g li sti ın seni geçmesi gerekirdi her ne olursa olsun bence STI sahibi aracının yazılımını elden geçirmesi lazım
Maşallah Süphanallah Mustafa aracın harik gidiyor hezamanki gibi
Ama sölemeden edemicem 20g li sti ın seni geçmesi gerekirdi her ne olursa olsun bence STI sahibi aracının yazılımını elden geçirmesi lazım
saol hilmi Allah razı olsun.Sti ı bende sürdüm çok sert gidiyo öle böle değil
BMK TypeR
24-03-2011, 15:43
Maşallah evo x, güzel gıtmıs,
CasabLanca
24-03-2011, 15:46
cumartesi günü sincan organizeden şaşmaza geçiyorduk tam optimum önündeyken bir baktım sağımda evo belirdi :hehe: noluyoruz demeye kalmadan köfteyi çaktık :D
maşallah lm ye
ahmet3425
24-03-2011, 15:51
Evo bu kadar orjınalken neden rahat gecıyor?
arkadasın evosu triplerde kendini FQ-400 zannediyor :)
araclara masallah diyelim ...
sti a nolmuş ? niye bu setupla boyle yada evo da yazmayan bişey mi var
Armageddon
24-03-2011, 15:54
Mustafa, maşallah her zamanki gibi :) Sti için de ayrı maşallah, ama tabi rakibi çok dişli :)
flexamin
24-03-2011, 15:59
maşallah mustafa ok gib ok :) yazılımdan sonra nasıl olur onu düşünemiorum şuan
by serçe
24-03-2011, 16:00
maşallah araçlara ..........
arkadasın evosu triplerde kendini FQ-400 zannediyor :)
araclara masallah diyelim ...
şu sitede tek bir enteresan insan var oda sensin neyse parçalar takıldı yazılımdan sonra görücez ozamanda turbo büyükmüş dersin :icon_tup:
DoDo_hamann
24-03-2011, 16:00
Bizim denediğimiz speclerdemi araba bu denemede Mustafa? maşallah güzel deneme olmuş
saol hilmi Allah razı olsun.Sti ı bende sürdüm çok sert gidiyo öle böle değil
Yahu o çok sert gidiyosa senin ki harbiden okunmuş üflenmiş kanka :):):)
yat kalk şükret herkese nasib olmaz hakikaten motorsiklet gibi bazısı gercekten cok iyi giderken bazısı hiç yürümedigi oluyor
Mustafa, maşallah her zamanki gibi :) Sti için de ayrı maşallah, ama tabi rakibi çok dişli :)
maşallah mustafa ok gib ok :) yazılımdan sonra nasıl olur onu düşünemiorum şuan
Bizim denediğimiz speclerdemi araba bu denemede Mustafa? maşallah güzel deneme olmuş
aynen hala aynıydı taki sabah down pipe takılana kadar şimdide azına meme verdim büyüğünden:D
flexamin
24-03-2011, 16:05
fazla memeye alışmasın :D mustafa fr gibi :D anladın sen :D
Yahu o çok sert gidiyosa senin ki harbiden okunmuş üflenmiş kanka :):):)
yat kalk şükret herkese nasib olmaz hakikaten motorsiklet gibi bazısı gercekten cok iyi giderken bazısı hiç yürümedigi oluyor
araç doğuştan bende olmasa herkezin düşüncelerine bakaraktan şüphe duyucam ama malesef araçta sadece egsoz ve kat iptali vardı:D:D:D
fazla memeye alışmasın :D mustafa fr gibi :D anladın sen :D
Fr mazi oldu biraz fazla kurcalanmıştı o :D
Ben hiç şüphe etmiyorum çünkü inanıyorum
Pazartesi otomobili ve cuma otomobili diye tabir ettigimiz bir olay var gerçekten
seninkide Cuma otomobili :D
Ben hiç şüphe etmiyorum çünkü inanıyorum
Pazartesi otomobili ve cuma otomobili diye tabir ettigimiz bir olay var gerçekten
seninkide Cuma otomobili :D
insanlar her arabanın aynı gideceğini zannediyolar sanırım clio rs vardı ama ankaradaki en yavaş rsti mesela
Cuma otomobili konusunda hemfikiriz kırbacı vuruyorum oda gidiyo:D
masalalh araclara
simdi bu denemeye gore 16gli evo9 20gli stidan 4-5 boya yakın daha hızlı oluyor...
sti cı erken basmış geç kalmış gibi bi durum yoksa evoya maşallah
Evoda iyimiş haaa :D maşallah 2 aracada
Bi videoda benden gelsin o zaman en beyaz közlüklüsünden :D
http://www.streetfire.net/video/evo-x-vs-impreza-sti-bugeye_2220040.htm#
kafam karıstı
subaruda olması gereken hersey var
evo 10 stock
üstelik evo 10 daha ağır
ama evo geçiyor
hmmm
ulan arif :D hem gözlükler hatunun hem vites kaçırıyorum hemde bonus :D
maşallah mustafacım evo bı harıka :)
ulan arif :D hem gözlükler hatunun hem vites kaçırıyorum hemde bonus :D
yeni specler; Downpipe - Cai - Gözlük yok bakalım bu sefer cztden kurtulabilcen mi :D
maşallah mustafacım evo bı harıka :)
yeni specler; Downpipe - Cai - Gözlük yok bakalım bu sefer cztden kurtulabilcen mi :D
Saol mertcan baksana arif gözü bize dikti sayenizde :)
_muhaRRem
24-03-2011, 17:26
evo 10 u ezel mi kullanıyor :)
chiefkadir
24-03-2011, 17:27
saol kadir abi video için bu denemeden sonra komple egsoz yapıldı ve birazdan filtre kiti takıcam bide öyle görücez farkı tabi özgün ankaraya gelince yazılımdan sonra tekrar farkı görücezSenin dana yürüyo kardeşim akıl sır ermiyo alete, işin kötü tarafı denediğin arabalara acaba yürümüyomu deniyo:D
cembozbey
24-03-2011, 17:30
bu evoya akıl sır erdiremiyorm bari maşlallah diyim :)
yok dizel kullanıyo:hahaha:
ardacngns
24-03-2011, 17:35
evo ıkı vıdeoda da bıraz gerı kalıyor 3 uncu kornada full boost sekılde once basıyor ordan 1 boy
kazanıyor bence ama yınede masallah 20 g lı stı gecıcegı varsa yakalayıpta gecerdi
Bizde özellikle Pause tuşuna bastık durdurduk tekrar baktık dedik ahanda Ezel :D
Maşallah araçlara :)
Bizde özellikle Pause tuşuna bastık durdurduk tekrar baktık dedik ahanda Ezel :D
Maşallah araçlara :)
kesemedim oraları malesef:) gözler güneşe karşı alerjili olunca çocuk gözlüğü bile takarım:D:D
kesemedim oraları malesef:) gözler güneşe karşı alerjili olunca çocuk gözlüğü bile takarım:D:D
Biz profilden baya bi benzettik valla :D
http://i52.tinypic.com/fxuy9u.jpg
maaşallah mustafa aman nazar degmesın.
http://i52.tinypic.com/fxuy9u.jpg
yaw arkadaş işiniz gücünüz yokmu sizin :D:D
maaşallah mustafa aman nazar degmesın.
saol Allah razı olsun
Mustafa, maşallah her zamanki gibi
chiefkadir
24-03-2011, 18:46
http://i52.tinypic.com/fxuy9u.jpgAhahaha ulen Koray ne adamsın:D
ogunozcan
24-03-2011, 19:02
masallah ewo ya herzmankı gıbı bu ewo yu baska ewo larla karsıtrmayın bence.okunmus ewo:D
Ahahaha ulen Koray ne adamsın:D
koray tam bi nükleer bombasın yemin edeirm:))))))
alicancalis
24-03-2011, 21:20
Standart arabaya ne diye 5 tane gösterge takılırki :soru::soru:
chiefkadir
24-03-2011, 22:41
Standart arabaya ne diye 5 tane gösterge takılırki :soru::soru:Arkadaş zampara hocam her bir randevuya ayrı saat kurmuş:hahaha:
Mustafa artık açıklaa
arabandakı gt30 turboyu ve Aem Ems beyini
:)
Mustafa artık açıklaa
arabandakı gt30 turboyu ve Aem Ems beyini
:)
hala gizliyomu:eek:
hala gizliyomu:eek:
Duymayan kalmadı
ama kendi hala inanmıyor :D
Açıklıyorum mertcan gt30 6 adet gösterge widebande dahil :) cont 2.3 bar. 150 oktan dizel ve daha aklıma gelmeyenleri
JapanVsGermany
24-03-2011, 23:20
41 kere maşallah evoya, sesi, görüntüsü, gidişi 10 numara,nazar filan değmesin hacım :)
41 kere maşallah evoya, sesi, görüntüsü, gidişi 10 numara,nazar filan değmesin hacım :)
Aga 1 saat önce TURBO vtecle geçerken öyle demiyorum ama :) iyi geceydi s4 20 boy geride kaldı :)
valla maşallah kırkbırkere maşallah
istanbulda olsaydında denesydik bi yaww :D
Standart arabaya ne diye 5 tane gösterge takılırki :soru::soru:
senin gibiler inanmayıp şüphe duyarsa gelsinde baksın diye :soru: :soru:
JapanVsGermany
24-03-2011, 23:26
Aga 1 saat önce TURBO vtecle geçerken öyle demiyorum ama :) iyi geceydi s4 20 boy geride kaldı :)
walla ramazan şahit, geçerken de aynısı dedim,la bu evo nasıl gidiyor bu kadar maşallah diye :)
Biz S4e niyetlenmiştik wallahi sen denk geldin :)
Şaka bir yana EVO bu hali ile bu kadar gidiyorsa,söylenecek tek şey helal olsun'dur, nazar değmesin maşallah :)
Bir de tam köprü istikametine dönerken öyle tam açıyla bir önümüzden döndün ya, şerefsizim araba ürkütücü görünüyor :)
Kankam Saol :)
walla ramazan şahit, geçerken de aynısı dedim,la bu evo nasıl gidiyor bu kadar maşallah diye :)
Biz S4e niyetlenmiştik wallahi sen denk geldin :)
Şaka bir yana EVO bu hali ile bu kadar gidiyorsa,söylenecek tek şey helal olsun'dur, nazar değmesin maşallah :)
Bir de tam köprü istikametine dönerken öyle tam açıyla bir önümüzden döndün ya, şerefsizim araba ürkütücü görünüyor :)
Reso baskan eyvallah
güzel gündü bugünün videolarıda ekliyorum şimdi
bir subaru sever olarak maşallah evo ya
Selcuk_RoL
25-03-2011, 00:36
maşşallah ya evo hiç kasmamış??
kocaman bi maşallah evoya cidden iyi yürürü var
maşallah mustafa, çok güzel gitmiş evo :)
maşallah mustafa, çok güzel gitmiş evo :)
Teşekkürler hazar :) fena değil şimdilik
ahmetgurlek
25-03-2011, 08:22
her iki araca da maşallah, allah kaza bela vermesin.
sti'ın daha iyi gitmesini beklerdim. sti ın tam specleri nedir? tmic var galiba üstünde, belki bu yüzden olabilir. korhan hocam görürse daha doğru bilgiler verecektir.
arzu edilirse ben de deneyebilirim lm evo ile...
alicancalis
25-03-2011, 09:06
Sizin bu Evo ile Tork Garage'a gelip 06 EV 010 plakalı bizim arkadasa denemek icin ısrar ettiğinizde bende oradaydım. Hatta denemeye bende geldim. O zaman Mini'm vardı. 06 Ev 010'da yazılım, egsoz vs birkaç birşey vardı ve sizinkinden farkı otomatikti. ( yanlış hatırlamıyorsam) En az 4-5 kez denediniz, bende arkanızdan geliyordum. Çok az farklar olmadımı? Normal şartlarda standart bir Evo ile inanıyorumki Mete'nin Evo arasında belirgin farklar olucaktır. O yüzden ben bu arabanın boş olduğuna çok inanmıyorum.
Ha bu arada boş olmuş, dolu olmuş benide bağlamaz. Öyle veya böyle araba güzel yürüyor. Belki sizin haberiniz olmadan biri chiplemiştir arabayı:D:D
sti'ın daha iyi gitmesini beklerdim. sti ın tam specleri nedir? tmic var galiba üstünde, belki bu yüzden olabilir. korhan hocam görürse daha doğru bilgiler verecektir.
Tabiki deneriz enfazla geçersin bende susarım
Sizin bu Evo ile Tork Garage'a gelip 06 EV 010 plakalı bizim arkadasa denemek icin ısrar ettiğinizde bende oradaydım. Hatta denemeye bende geldim. O zaman Mini'm vardı. 06 Ev 010'da yazılım, egsoz vs birkaç birşey vardı ve sizinkinden farkı otomatikti. ( yanlış hatırlamıyorsam) En az 4-5 kez denediniz, bende arkanızdan geliyordum. Çok az farklar olmadımı? Normal şartlarda standart bir Evo ile inanıyorumki Mete'nin Evo arasında belirgin farklar olucaktır. O yüzden ben bu arabanın boş olduğuna çok inanmıyorum.
Ha bu arada boş olmuş, dolu olmuş benide bağlamaz. Öyle veya böyle araba güzel
yürüyor. Belki sizin haberiniz olmadan biri chiplemiştir arabayı:D:D
Tamam eyvallah bastık Ogün doğru sonuca ben bile hayret etmiştim ilk defa evo x ile basmıştım ve ondeydim insanlar neden anlamazlar ortada iddaa yok herhangi sebep yok gecmek veya geçilmek için yalan söylemem araç sıfırdan bende hatta sizin beyaz evoyu ben alicaktim otomatik olduğu için almadım. Neyse önemli değil araçta suan komple egsoz var beyin korumaya aldı basınç düştü yazılımı herseyi halledeyim bı ara denemeden önce turbonun orjinal olup olmadığına bakar inanmayan bende kurtulurum inanmayanlarda bugüne kadarki tüm denemelerim 1.1 cont tu 1.6 cont fark nekadar olucak ozaman gorucez. Aracı haricimde kimse kullanamaz servistekiler tanırlar beni Marşa bile basmazlar fabrikadan doluysa bilemem
ahmetgurlek
25-03-2011, 10:07
isterseniz hem yazılım öncesi hem yazılım sonrası deneriz. aradaki farkı da görmüş olursunuz. ben bu gece müsaitim, siz de müsaitseniz deneyebiliriz. hatta benim sözüm olan bi 911 turbo ile m5 vardı, onlar da müsaitse denemek isterim. benim bi de yarın gecem müsaitim, sonrasında yurt dışına çıkıcam ve epey bi süre vakit bulamayabilirim...
isterseniz hem yazılım öncesi hem yazılım sonrası deneriz. aradaki farkı da görmüş olursunuz. ben bu gece müsaitim, siz de müsaitseniz deneyebiliriz. hatta benim sözüm olan bi 911 turbo ile m5 vardı, onlar da müsaitse denemek isterim. benim bi de yarın gecem müsaitim, sonrasında yurt dışına çıkıcam ve epey bi süre vakit bulamayabilirim...
Sen Anıl abiyle deneyen arkadaşsan gerek bile yok suan geçersin. Anca yazılım vs. Sonrası olur illa gel basalım dersende fark etmez basarım
ahmetgurlek
25-03-2011, 10:23
Sen Anıl abiyle deneyen arkadaşsan gerek bile yok suan geçersin. Anca yazılım vs. Sonrası olur illa gel basalım dersende fark etmez basarım
nasıl istersen dostum. yazılım sonrası deneriz inşallah.
911 turbo ve m5'e nasıl ulaşırız acaba? sen tanıyor musun? kadir abi ayarlayabillir mi acaba?
911 turbo ve m5'e nasıl ulaşırız acaba? sen tanıyor musun? kadir abi ayarlayabillir mi acaba?
M5 arkadaşımın arkadaşı ulaşırım sana pm atiyim
ahmetgurlek
25-03-2011, 10:30
M5 arkadaşımın arkadaşı ulaşırım sana pm atiyim
eyvallah dostum, haber bekliyorum. bu arada konu sapmasın, maşallah tekrar aracına...
Havalar ısınıyor :) Ayarlar yapılıyor...
Ahmet bu sti i biz yapmadik, aydin usta yapti. Bizde sadece cozulemeyen birkac sikintisi cozuldu. Saglikli yurudugunu dusunmuyorum.
Lm iyi gidiyor hakkaten ama yazilim vs de olsa seninle denemesi mantiksiz cok fark olur.
Eger lm nin hakkaten iyi mi gittigini gormek isterseniz gelin driftbox takiyim olcelim normalde stock evo x 14 15 saniye civari gidiyor 100-200. Arabayla olcu alip net olarak iyi gidiyor diyebilmek icin saglikli arabalarla denemek lazim.
ahmetgurlek
25-03-2011, 12:17
Ahmet bu sti i biz yapmadik, aydin usta yapti. Bizde sadece cozulemeyen birkac sikintisi cozuldu. Saglikli yurudugunu dusunmuyorum.
Lm iyi gidiyor hakkaten ama yazilim vs de olsa seninle denemesi mantiksiz cok fark olur.
Eger lm nin hakkaten iyi mi gittigini gormek isterseniz gelin driftbox takiyim olcelim normalde stock evo x 14 15 saniye civari gidiyor 100-200. Arabayla olcu alip net olarak iyi gidiyor diyebilmek icin saglikli arabalarla denemek lazim.
bilgilendirme için teşekkürler korhan hocam. bana da pek iyi yürüyor gibi gelmedi. o yüzden dedim, tmic ile ilgili olabilir vs diye...
100-200 ü 10 sn gibi ölçüldü kat iptali ve son susturucu varken
yazılım sonrası bizim iyi yürümeyen sti'ınızdan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu sti'ınız varsa deneyebiliriz
Yani bu set-up ile 100-200 10 sec mi sst Evo X un?
Ovvv...
Harika sure...
Birde yazilim yok??
chiefkadir
25-03-2011, 14:48
Ha bu arada boş olmuş, dolu olmuş benide bağlamaz. Öyle veya böyle araba güzel yürüyor. Belki sizin haberiniz olmadan biri chiplemiştir arabayı:D:D
Alicim ben beyazın otomatik olduğunu bilmiyodum, otomatikler gerçekten çok yavaş kalıyo düze göre youtube da 100-200 videları var ..senin eski mini ile geçersin :D
911 turbo ve m5'e nasıl ulaşırız acaba? sen tanıyor musun? kadir abi ayarlayabillir mi acaba?Ahmet m5 i mustafa demiş gerçi doğukanların arkadaşı ayarlanır herhalde ama senin araba öte gidiyo maşallah ..Evox ile işlem öncesi sonrası zevkli olur bu akşam gelebilirim bende :)
ahmetgurlek
25-03-2011, 15:17
Ahmet m5 i mustafa demiş gerçi doğukanların arkadaşı ayarlanır herhalde ama senin araba öte gidiyo maşallah ..Evox ile işlem öncesi sonrası zevkli olur bu akşam gelebilirim bende :)
lm evo ile müsait olduğum her zaman deneriz abi, problem olmaz, beni bilirsin...
benim araba öyle çok abartı gitmiyor abi. sonuçta baktığında bolt-on bi turbom var ve orjinal beyin kullanıyorum. basınç da cont 1.5 bar. öyle at ve deve bi setup değil yani. hani rotated bi gt35 li setup rahat deler geçer içimden.
bu akşama veya yarın akşama bi şeyler ayarlayabilirsek çok iyi olur abi. denemek isterim...
lm evo ile müsait olduğum her zaman deneriz abi, problem olmaz, beni bilirsin...
benim araba öyle çok abartı gitmiyor abi. sonuçta baktığında bolt-on bi turbom var ve orjinal beyin kullanıyorum. basınç da cont 1.5 bar. öyle at ve deve bi setup değil yani. hani rotated bi gt35 li setup rahat deler geçer içimden.
bu akşama veya yarın akşama bi şeyler ayarlayabilirsek çok iyi olur abi. denemek isterim...
kadir abiyle konuşalım akşam aksiyon yapalım ozaman işin gerçeği beyin avansı geri çekti basınç düştü ama deneriz
Ovvv...
Harika sure...
Birde yazilim yok??
:soru: atmo typerlar falanlar filanlar aşşa yukarı bu süreleri çıkarıyo bumu garip 20-25 sn felanmı olsun
CanberkD
25-03-2011, 15:34
:soru: atmo typerlar falanlar filanlar aşşa yukarı bu süreleri çıkarıyo bumu garip 20-25 sn felanmı olsun
filtre -komple egzostlu s2000 16 saniye cıkartıyo 2 kişi kadran degil driftbox verisi.
typer biraz zor o sureleri çıkartır ..
ahmetgurlek
25-03-2011, 15:36
kadir abiyle konuşalım akşam aksiyon yapalım ozaman işin gerçeği beyin avansı geri çekti basınç düştü ama deneriz
valla m5 de gelebilirse çok memnun olurum...
filtre -komple egzostlu s2000 16 saniye cıkartıyo 2 kişi kadran degil driftbox verisi.
typer biraz zor o sureleri çıkartır ..
stock motordan bahsetmiyorum heralde...
chiefkadir
25-03-2011, 15:39
bu akşama veya yarın akşama bi şeyler ayarlayabilirsek çok iyi olur abi. denemek isterim...Tamam akşam haberleşelim:icon_tup:
valla m5 de gelebilirse çok memnun olurum...
m5 e biledin galiba :hahaha: hbr gelmedi karşı taraftan ama getirtcekler inşallah
ahmetgurlek
25-03-2011, 15:40
Tamam akşam haberleşelim:icon_tup:
eyvallah abi haber bekliyorum...
CanberkD
25-03-2011, 15:47
stock motordan bahsetmiyorum heralde...
atmosferik typer yuklense de 10 snye yapması çooook zor :)
evo 10 da stock araba 10 saniye yapıyorsa helal olsun :confused:
ahmetgurlek
25-03-2011, 15:50
m5 e biledin galiba :hahaha: hbr gelmedi karşı taraftan ama getirtcekler inşallah
bilenmek değil, geçmek geçilmek önemli değil benim için. sözüm var kendilerine. daha önce denemeye giderken debriyajım bitmişti ve beni boşu boşuna beklemişlerdi. ben de mahcup olmuştum. ilk fırsatta deneyelim diye söz vermiştim. cuma cumartesi deneyebilirsek iyi olur. bi daha ne zaman fırsat bulabilirim inan bilmiyorum...
Gt30 takılı 2.0bar basan Gc8'le M5'in denemesini canlı izledim Gc8 full sökük olmasına rağmen zar zor tutunuyor M5'e bilginiz olsun.
M5'de (v10) egsoz ve yazılım vardı
Ya Kadir abi CAI yi yaptırdın aldın 6 beygiri oradan, git bakalım rollere şimdi :hehe:
arnawood omer
25-03-2011, 15:54
evoya bir korna avans mı verildi? 2.kornada yürümüş gitmiş. Birde bastıkları anda sti'ın vitesi bitiyor. Ona rağmen tutunuyor ama yarış bitiyor. Maşallah iki aracada.
yazılım sonrası bizim iyi yürümeyen sti'ınızdan daha iyi yürüyen daha büyük turbolu sti'ınız varsa deneyebiliriz
Sizin sti in sahibi arkadas beyefendi duzgun bir cocuk, o biliyor arabasinin sikintilarini anlattik kendisine.
Istedigin zaman gel cay, corba muhabbet bir de drift box bagliyim olcelim, ha varsa dbn ekle 10 saniyeye bakalim dunyanin en hizli stock evo x u olur o zaman araban. 12 saniye alti cikartsin helal olsun diyicem.
Buyuk turbolu araba cok ne lazimsa verelim;)
ahmetgurlek
25-03-2011, 16:14
Gt30 takılı 2.0bar basan Gc8'le M5'in denemesini canlı izledim Gc8 full sökük olmasına rağmen zar zor tutunuyor M5'e bilginiz olsun.
hayırlısı hocam, inşallah benim deneyeceğimde yazılım ve egzoz yoktur. geçilmek önemli değil, inşallah tutunabildiğimiz yere kadar tutunuruz...
hayırlısı hocam, inşallah benim deneyeceğimde yazılım ve egzoz yoktur. geçilmek önemli değil, inşallah tutunabildiğimiz yere kadar tutunuruz...
Önemli olan keyfini çıkartmak tabikide olayın :) Ağırlığı sebebiyle M5'in öyle gidebileceğini düşünmemiştim.
Tabiki garip...
Type R in o sureyi cikarmasi imkansiz...
Kisaca:
Yeni M3 Dkg 100-200:10,7 sec
M5 V10 100-20:9,2 sec
E63 Amg 100-200:9,4 sec
997TT(pdk degil) :8,4 sec
F430: 100-200 :8,3 sec
Rs4 : 100-200 : 11,2 sec
Rs5 : 100-200 : 10,9 sec
Z4 3.5 Dkg 100-200 : 13,7
Yani 100-200 un 10 sec olmasi kat iptali ve stok beyinle,oyuzden garip ve basarili geldi.
Pbox da,dbn dosyasini incelediniz mi?egim % de kacti?
bilenmek değil, geçmek geçilmek önemli değil benim için. sözüm var kendilerine. daha önce denemeye giderken debriyajım bitmişti ve beni boşu boşuna beklemişlerdi. ben de mahcup olmuştum. ilk fırsatta deneyelim diye söz vermiştim. cuma cumartesi deneyebilirsek iyi olur. bi daha ne zaman fırsat bulabilirim inan bilmiyorum...
M5 malesef gelemiyo arkadaş aracını galeriye çekmiş başka araç almış
evoya bir korna avans mı verildi? 2.kornada yürümüş gitmiş. Birde bastıkları anda sti'ın vitesi bitiyor. Ona rağmen tutunuyor ama yarış bitiyor. Maşallah iki aracada.
sanırım duyma problemi var sizde yada dikkat etmiyosunuz
Sizin sti in sahibi arkadas beyefendi duzgun bir cocuk, o biliyor arabasinin sikintilarini anlattik kendisine.
Istedigin zaman gel cay, corba muhabbet bir de drift box bagliyim olcelim, ha varsa dbn ekle 10 saniyeye bakalim dunyanin en hizli stock evo x u olur o zaman araban. 12 saniye alti cikartsin helal olsun diyicem.
Buyuk turbolu araba cok ne lazimsa verelim;)
tabikide gelirim hatta memnun olurum aracımıda görmüş olurum
M5 stock değil bu arada ama senin aracı bilerek konuşuyorum onu geçerdin
ahmetgurlek
25-03-2011, 16:43
M5 malesef gelemiyo arkadaş aracını galeriye çekmiş başka araç almış
ne yapalım hayırlısı olsun. sen yazılımını hallettiğinde haberleşelim, deneriz inşallah. bu gece çıkmayız artık heralde...
ne yapalım hayırlısı olsun. sen yazılımını hallettiğinde haberleşelim, deneriz inşallah. bu gece çıkmayız artık heralde...
inşallah benim basınç problemini akşama çözersek deneyelim
ayarsız ckma mustafa...biliyosun bugun konustuk..
ben 100- 200 km/h 10 sn de kaldım ya gerçek mi bu
M5 de egsoz son susturucu ise gucu dusmustur...
Sadece kat iptali oda ona gore yazilim var ise sonuc verir...
M5 sahibinin dikkatine...
(bunu kendimin ve dostlarimin 7 den fazla V10 motorunda test ettim,tespit Almanyanin)
alicancalis
25-03-2011, 18:19
ben 100- 200 km/h 10 sn de kaldım ya gerçek mi bu
bende aynı yerde kaldım, şu linke bir göz atın isterseniz
Mitsubishi Lancer Evo X MR lap times and specs - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/cars/mitsubishi_lancer_evo_x_mr.html)
Benim denedigim M5 sorun vardi o zaman koray.Hks 3037 ile 2.0 bar basarak rahat gecmistim :)
sti 1.1 bar üzeri açamıyor, wastegate problemi var, 1.1 bar continuous gidiyor.
Yağ kaçıran çatlak bir bloğa ne kadar güvenip ayar yapabilirseniz, o sekilde bir ayar yapıp bırakmıstım aracı. Bence bu denemede referans olarak alınmamalı.
sti 1.1 bar üzeri açamıyor, wastegate problemi var, 1.1 bar continuous gidiyor.
Yağ kaçıran çatlak bir bloğa ne kadar güvenip ayar yapabilirseniz, o sekilde bir ayar yapıp bırakmıstım aracı. Bence bu denemede referans olarak alınmamalı.
Umit Dogan arabası essek gibi basınç basa basa gidiyo konu gecilip gecilmemek degil madem o sekilde ayar yaptın neden 1.5 basacam diyo onur ortada çelişki olmaya başlıyo
m5 ..ben...arada bi cıtır küfür var pardon...orda 3 boy var ben 270 felandım..
http://www.streetfire.net/video/sulhi-subaru-m5-deneme_718802.htm
Umit Dogan arabası essek gibi basınç basa basa gidiyo konu gecilip gecilmemek degil madem o sekilde ayar yaptın neden 1.5 basacam diyo onur ortada çelişki olmaya başlıyo
ben öyle bıraktım, arabada su an o sekilde, isterse 2 bar bassın, şu an wastegate problemi var ve 1.1 bar cont. üzeri açamıyor, ha bu arada zaten aracta standart enjektör ve TMIC ile rüyalar aleminde basar sanırım :)
Yahu su Evo X in yok mu 10 sec dosyasi? Aklim kaldi arabada...
Dun testteydim,10,3 sec gorebiliyorum,hedefim 9,5-9,2 sec ama egsoz-yazilim-dp-cooler-airbox ile bunlar cikicak. demekki yanlis otomobille ugrasiyorum...
Dun testteydim,10,3 sec gorebiliyorum,hedefim 9,5-9,2 sec ama egsoz-yazilim-dp-cooler-airbox ile bunlar cikicak. demekki yanlis otomobille ugrasiyorum...
Yazılım olayını çözelim bakarız...
CeM öZeR
26-03-2011, 13:01
Stock evo x örnek deneme.Specleri mevcut yazıyor.Stı'la deneyen evonun gidişi biraz garipsenecek cinsten.Yanlış anlamayın.
Video nicht verfügbar | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150118039273789&oid=196121926573&comments)
Zaten yazilimsiz ve egsozlu haliyle 10sec yurumuyormuydu??
Ateşin icadından önce ölüp cehenneme gitmiş mağara adamının hayreti var içimde :)
Ateşin icadından önce ölüp cehenneme gitmiş mağara adamının hayreti var içimde :)
La umit siir yazma çık gel Enka'ya :) herkes burda
La umit siir yazma çık gel Enka'ya :) herkes burda
Driftbox getireyim mi? :D
8w7YDpOvv-s
stock sst evox mr belki biraz fikir verebilir..
Yazılımı yapalım inanmayanlara fikir vericem
Yazılımı yapalım inanmayanlara fikir vericem
100-200 3 sn mi yapıcaz :D
100-200 3 sn mi yapıcaz :D
3.1 yapicaz uyarsa :)
dbox ile mi ölçtünüz ? kat iptali ve son susturucu olmadan? dbn varmı ?
yahu herkes lm evonun 100-200 u merak ediyor araba stg2+ sarı cupra vardı hani ankaraya gitmisken denemislerdi aynı gidiyorlardı stg2+ cupranın varmı bari dbn oradan kesitiririz en kotu :)
yazılımla egzoz dan sonra heralde millet gt35 taktın diyecek :)
chiefkadir
27-03-2011, 16:37
ben öyle bıraktım, arabada su an o sekilde, isterse 2 bar bassın, şu an wastegate problemi var ve 1.1 bar cont. üzeri açamıyor, ha bu arada zaten aracta standart enjektör ve TMIC ile rüyalar aleminde basar sanırım :)Bu 20g li sti ile bide ben deneyim bro hazır 1.1bar açıyomuş :D Onurla haberleşelimde bu hali ile kafaburun gideriz gibime geliyo:)
kickboxer
27-03-2011, 17:02
maşallh araçlara evox i süren arkadas rollıng yapmayı ıyı bılıyo yanlz azcıkgerıden baslayp kaptırıp gelıyo.Sonuc olarak geçmiş tekrar maşallah
yukarıdaki video da aşşağı yukarı 14 sn gibi 100-200 sizin LM ye gerçekten maşallah o zman
Oncelıkle aracına maşallah.ama kat ıptalı ve egzostla o specdekı bır stıyı gecıyorsan bence o stı da ya sorun var yada senın aracında daha fazla seyler var.bunun baska bır acıklamasını bulamadım
DoDo_hamann
27-03-2011, 19:26
Sti'ın speclerine göre yürümediğine herkes hemfikir değilmi zaten evo'nun üstüne gidiyor herkes, bizde denedik zaten bizim arabamızda 350hp veya biraz üstüydü.
Bu evo'nun her konusunda böyle kavga çıkıyor nedense :)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/67488-cupra-vs-evo-10-a.html
Aracımda kat iptali ve son susturucu varken o degerler cikiyodu doğru bu aracın bugüne kadarki videolarını izleyip inanmayan yalancı düşürmeye çalışan arkadaslara sadece sunu söylüyorum yazılım komple egsoz cai den sonra susacaklar yada turbo orj. Degil falan filan dicekler arzu eden 350 hp civarı sti larla deneriz farkı görürüz
Yanılmıyorsan suankı Set up ıle yanı Kat ıptalı ve egsoz ıle 100-200 10 Sec demıstınız...
Hatta bunu PBox ıle olctugunuzu soylemıstınız...
Ben bunu merak ettım,yoksa yazılımlı degerını tabıkı merak edıyoruz...
butun yazıları okuyamadım ama evo da bi eksoz var bşka bişi yok...aynı bu spec le beyaz evonun yarım boy belkıde daha az oınundeydı..yani standart bı evo dan cok daha iyi gıdıyo..
subaru 1.3 cont deil..basınca gaza bıraz lag a kalmıs..onur a soyledım sen.2kornada bas evo senı geçer dedım de cozemedı olayı :D
chiefkadir
27-03-2011, 22:51
Ovvv...
Harika sure...
Birde yazilim yok??
Yani 100-200 un 10 sec olmasi kat iptali ve stok beyinle,oyuzden garip ve basarili geldi.
Pbox da,dbn dosyasini incelediniz mi?egim % de kacti?
Zaten yazilimsiz ve egsozlu haliyle 10sec yurumuyormuydu??
Yanılmıyorsan suankı Set up ıle yanı Kat ıptalı ve egsoz ıle 100-200 10 Sec demıstınız...
Hatta bunu PBox ıle olctugunuzu soylemıstınız..
Ya hocam çok takılmışsın 10sec olayına , Evo X sahibi arkadaşımız hiç bir mesajında pbox veya driftbox herneyse cihazla ölçtük demememiş :)
Ama araba gayet güzel yürüyor,aynı specde evo x yakalasa onuda don lastiği gibi uzatır ..inanın farklı bişey yok daha bugün filtreyi yeni taktı yazılım yapılacak haa ozaman çokmu uçar aynımı gider bu halinden kaç boy ileri gider onu yapılınca beraber görürürüz:icon_tup:
Takmak degıl,ılgı dıyelım...
Suan kendıme arac arıyorum,Golf R-STI(2008 ustu) ve Evo X SSt arasında kalmıstım...
Golf R ı test ettım ama etkılenmedım,Subarunun motorunun mod cok elverıslı olmamasından dolayı vazgectım(mutlaka ınternal ıstıyor)
Evo X nun otom olması ve daha dayanıklı olması cezbettı.Sonra Evo X u olan arkadas 100-200 un 10 sec cıvarı olctuk dıyınce,ıcımdekı ıstek arttı.Ama sanırım 10 sec olası degıl.Tabı yı yuruyordur ama bu kat ıptalı ve egsozla olucak ıs degıl gıbı geldı.
EGer oyleyse,tek secenek Evo dur benım ıcındır...
Bu ıslerle ılgılı tanıdıgım bır kardesım,bana yardımcıda oluyor,bır ıkı arac tartıstık onunla,cevresıde cok,bugun yarın bakıcaz artık...
bu evolu arakdaşı ben arabyı satmadan önce benim evo x la denemeye davettim ortak biryerde buluşalım diye ama malesef gelmedi ozaman aradaki farkı görürdük.
alicancalis
27-03-2011, 23:12
Ya hocam çok takılmışsın 10sec olayına , Evo X sahibi arkadaşımız hiç bir mesajında pbox veya driftbox herneyse cihazla ölçtük demememiş :)
Ama araba gayet güzel yürüyor,aynı specde evo x yakalasa onuda don lastiği gibi uzatır ..inanın farklı bişey yok daha bugün filtreyi yeni taktı yazılım yapılacak haa ozaman çokmu uçar aynımı gider bu halinden kaç boy ileri gider onu yapılınca beraber görürürüz:icon_tup:
Kadir abi yanlış anlamada sen bu arabanın standart olduğundan nasıl bu kadar eminsin?
Sahibi yazdıklarının arkasında olsa driftbox ile ölçer koyar buraya herkesde susar. Sonuçta arabada yazılım var yok kim nasıl ispat edebilirki? Standart bir Evo X'nun 100-200'ü 10sn civarındaysa birçok kişi bunun sadece egsoz ile olmadığını düşünür, buda birçoğuna göre normal bir düşüncedir.
Bence arkadaşın tepkileri ve soruları gayet normal.
arp la bu senin arabamı ?
stock sst evox mr belki biraz fikir verebilir..
bu yalan sölim
arp la bu senin arabamı ?
beni evoyu deniyelim dedim gelmedi.
chiefkadir
27-03-2011, 23:21
Kadir abi yanlış anlamada sen bu arabanın standart olduğundan nasıl bu kadar eminsin?
Sahibi yazdıklarının arkasında olsa driftbox ile ölçer koyar buraya herkesde susar. Sonuçta arabada yazılım var yok kim nasıl ispat edebilirki? Standart bir Evo X'nun 100-200'ü 10sn civarındaysa birçok kişi bunun sadece egsoz ile olmadığını düşünür, buda birçoğuna göre normal bir düşüncedir.
Bence arkadaşın tepkileri ve soruları gayet normal.Ali kardeşim ben Mustafa ile haftada bir iki kez görüşüyorum onun yalan söyleme durumu yok buna inan .. Bugünde dedim mustafaya senin araban stock bir evo x dan en az 50-60hp fazladır diye kendiside aynen öyledir dedi.. Kayseriden video koymuşlar egsoz vs li düz vites evo x ile m3 denemiş m3 geçmiş..Burda denense don lastiği yapar Lm :D Yazılım için az kaldı galiba özgün yapacak diye biliyorum yapılsın onun üstünden bidaha tartışalım:hahaha:
ne dedin ? ne dedin ? :D
dur telaşlandım özgüncüm sen yazınca :)
chiefkadir
27-03-2011, 23:22
beni evoyu deniyelim dedim gelmedi.O da sana aynısını dedi sen gelmedin ama:soru:
Bu işlerde merak eden gider dener haa gitmiyosa fazla söz söylemeyede hakkı olmaz bence:icon_tup:
O da sana aynısını dedi sen gelmedin ama:soru:
Bu işlerde merak eden gider dener haa gitmiyosa fazla söz söylemeyede hakkı olmaz bence:icon_tup:
ben ist geliyosam oda bi zahmet verip orta bi yerde bulucaz he şöyle bi durumda var benimki sst şanzımanda arkadaşımdaki düz vites bizimkiler hiç fabrikadan 50 60 hp fazla çıkmadı.
alicancalis
27-03-2011, 23:24
Ali kardeşim ben Mustafa ile haftada bir iki kez görüşüyorum onun yalan söyleme durumu yok buna inan .. Bugünde dedim mustafaya senin araban stock bir evo x dan en az 50-60hp fazladır diye kendiside aynen öyledir dedi.. Kayseriden video koymuşlar egsoz vs li düz vites evo x ile m3 denemiş m3 geçmiş..Burda denense don lastiği yapar Lm :D Yazılım için az kaldı galiba özgün yapacak diye biliyorum yapılsın onun üstünden bidaha tartışalım:hahaha:
Abi yazılımdan sonrası önemli değilki. Önemli olan , konuşulan hali standart hali. Yazılımdan sonrasında ne olmuş bence hiç önemli değil. Neyse benim için sorunda değil.
bu yalan sölim
yavaş mı hızlı mı vs ?
ben bşıma geleni söylemejk isterim dixi die bir arkadaşımzı var ahmety mesela stock olmasına ragmen onun yazılımı ralli art fq360 aa yakın çıkmıştı
Arp ninkide aynı olabilir bence
bu yalan sölim
daha mı kötü gidiyor standart hali?
daha mı kötü gidiyor standart hali?
daha iiiyi la :D
ben bşıma geleni söylemejk isterim dixi die bir arkadaşımzı var ahmety mesela stock olmasına ragmen onun yazılımı ralli art fq360 aa yakın çıkmıştı
Fabrikadan Modifiyeli olmuş yanı :)
daha iiiyi la :D
miveci bozulmuştur :D
harbi gitmiyo ama videodaki 5 kişi falan herhalde
yanılmıyosam ahmetın araba eksoz filtre falan yazılımsız paşaoğlu dynoda 400 hp yakın bı sonuc vermıstı dıye hatırlıyorum özgün doğrumudur
yanılmıyosam ahmetın araba eksoz filtre falan yazılımsız paşaoğlu dynoda 400 hp yakın bı sonuc vermıstı dıye hatırlıyorum özgün doğrumudur
yazılım vardı abi 412 çıktı
alicancalis
27-03-2011, 23:31
O da sana aynısını dedi sen gelmedin ama:soru:
Abi yazılımdan sonra gt30'lu Evo X la deneriz, bakarız geçiyormu. Onu da geçerse bir daha ben birşey yazmam:D:D
TR ye gelen butun gsr larin beyin kodu zaten ayni degil mi yarvu aynidir oburuyle? eski fq yazilimlarina benziyor aynen dedigin gibi exo x yazilimlari, hadi dual mivec sayesinde ekstra overlapten az daha ustleri iyi olsun, alti iyi dolsun kac saniye etkiler?
oyle bile olsa 10 saniye gider mi OZ sence stock turbo ile? tamam turbo buyuk neredeyse 20g ayarinda turbo var ama sen stock turbo arabada kac saniye gordun en iyi 100-200 60-130?
ok yazılım olayını atlamısım sanırım :D
stock internal stock turbo ile
filtre egzoz yazılım ile 400+ alabiliyormu evo x ler
+ otomatik şanzımanla sıkıntı çıkarıyormu? edit
bilmedigim icin soruyorum
4g63 ten sonra subarudan farkı kalmaz dedik got etti bizi adamlar :D
chiefkadir
27-03-2011, 23:36
ben ist geliyosam oda bi zahmet verip orta bi yerde bulucaz he şöyle bi durumda var benimki sst şanzımanda arkadaşımdaki düz vites bizimkiler hiç fabrikadan 50 60 hp fazla çıkmadı.Senin arabanla deneyince aklanmayacağı için gerek yoktu zaten denemeye yine Lm evo şöyle böyle konuşulacaktı onu düşünerek yol yapmak istemedi mustafa hatta bende dedim "Hadi gidelim boluda felan buluşalım"die ama o dediğim sebepten gerek duymadı...
Abi yazılımdan sonrası önemli değilki. Önemli olan , konuşulan hali standart hali. Yazılımdan sonrasında ne olmuş bence hiç önemli değil. Neyse benim için sorunda değil.Önemli bro yazılım ile çok fazla bir değişiklik olmassa ne diyecez bu sefer ?? Haa varmış yazılım vs olacak bu seferde ... Ama yazılım yapılırken Özgün ıcığına cıcığına bakacak turbosunu görecek mevcut yazılımı sıfırlayacak kendi yazacak ..
Noktayı koymuş :)
dou benım aracım sst ve aracım 450 hp cıvarlarında şuan için bı sıkıntısı yok 500 hp kadarda bı sıkıntı yaratmıyacagı sölenıyo
TR ye gelen butun gsr larin beyin kodu zaten ayni degil mi yarvu aynidir oburuyle? eski fq yazilimlarina benziyor aynen dedigin gibi exo x yazilimlari, hadi dual mivec sayesinde ekstra overlapten az daha ustleri iyi olsun, alti iyi dolsun kac saniye etkiler?
oyle bile olsa 10 saniye gider mi OZ sence stock turbo ile? tamam turbo buyuk neredeyse 20g ayarinda turbo var ama sen stock turbo arabada kac saniye gordun en iyi 100-200 60-130?
yıok korhanım evoX un yazılımı sapıkca 9 la akalası yok ama
ingiltereeye gitttiğimde motecte vardı fq360 ondan çekmiştim yazılımı
çokkk çokk yakknlar 2 arabada gördüm 360 a yakın yazılım 360 dada filitre var katlı egsozt var
abi hafta içi gelicem egerki ayarı olsa yada baska bişi olsa beni neden çağırsınki onuda düşün abi
binim söylerim orjinalmi değilmi ama video da çekerse söyleyebilirim sana turbosunun ne olduğunu
dou benım aracım sst ve aracım 450 hp cıvarlarında şuan için bı sıkıntısı yok 500 hp kadarda bı sıkıntı yaratmıyacagı sölenıyo
teşekkür ederim :icon_tup:
yıok korhanım evoX un yazılımı sapıkca 9 la akalası yok ama
ingiltereeye gitttiğimde motecte vardı fq360 ondan çekmiştim yazılımı
çokkk çokk yakknlar 2 arabada gördüm 360 a yakın yazılım 360 dada filitre var katlı egsozt var
abi hafta içi gelicem egerki ayarı olsa yada baska bişi olsa beni neden çağırsınki onuda düşün abi
binim söylerim orjinalmi değilmi ama video da çekerse söyleyebilirim sana turbosunun ne olduğunu
Yok yavru ben turbosu standart degil veya yazilim var falan demiyorum zaten, stock turbo evo x kac saniye gider sence TR deki benzin kalitesi ile diyorum? bence 12 saniye alti zor sen ne dersin kac gordun en iyi?
chiefkadir
27-03-2011, 23:42
Yok yavru ben turbosu standart degil veya yazilim var falan demiyorum zaten, stock turbo evo x kac saniye gider sence TR deki benzin kalitesi ile diyorum? bence 12 saniye alti zor sen ne dersin kac gordun en iyi?Korhan driftbox ile elle ölçüm farkı illaki olacaktır ..Benim tahminim driftbox ile 12 12,5sn çıkar..
Yok yavru ben turbosu standart degil veya yazilim var falan demiyorum zaten, stock turbo evo x kac saniye gider sence TR deki benzin kalitesi ile diyorum? bence 12 saniye alti zor sen ne dersin kac gordun en iyi?
stock ewo x ile 400 metrede 11 yaapan vardı sanrım 100-200 10~13 arası çıkar
abi inan değerlere bakmıyorum birinin mivecini açıp içini traslamak bana daha sexy gelio :D
Senin arabanla deneyince aklanmayacağı için gerek yoktu zaten denemeye yine Lm evo şöyle böyle konuşulacaktı onu düşünerek yol yapmak istemedi mustafa hatta bende dedim "Hadi gidelim boluda felan buluşalım"die ama o dediğim sebepten gerek duymadı...
yapıcak bişey yok zaten arabamı sattım ama malesef benim arabamı gecemezdi paşaoglunda 351hp çıkmışdı kople eksoz filitre tabi birazda basıncda basıyodum .
550 üstü kırılır sanzıman olarak Debriyajı bitiyor yasarın mesela carbon setleri var onlar takarsa 600 650 beygir 550nm tork üstü nakavt
chiefkadir
27-03-2011, 23:45
yapıcak bişey yok zaten arabamı sattım ama malesef benim arabamı gecemezdi paşaoglunda 351hp çıkmışdı kople eksoz filitre tabi birazda basıncda basıyodum .Şimdi geçerdi geçemezdi demek yanlış olur denemeden bilinmez ama Lm 350+ dır onu görebiliyoruz denemelerden o da ölçülür bigün :)
Basınç dedinde yukardaki videonun 6.sn sese bi dikkat et :D
Şimdi geçerdi geçemezdi demek yanlış olur denemeden bilinmez ama Lm 350+ dır onu görebiliyoruz denemelerden o da ölçülür bigün :)
inş istediginiz gibi olur aracınız.
chiefkadir
27-03-2011, 23:50
inş istediginiz gibi olur aracınız.İnşallah bak özgünde demiş aslında yazılım olsa malmıki bidaha yazdırsın bidünya uğraşsın ..Turbo büyükmü olayına gelince kaputu açık içi rahat gelen baksın görsün ..Ha çakal çukal arabası olur ne idüğü belirsiz içi dışı karışmış altta ne var bilemessinde bu daha çok yeni km si az biaraba..Tr. de yazılım yapan sayılı insan var çıkıp biri demezmi yaw ben yaptım yazılımını neyi tartışıyonuz diye :D
Korhan driftbox ile elle ölçüm farkı illaki olacaktır ..Benim tahminim driftbox ile 12 12,5sn çıkar..
kadir bende oyle dusunuyorum zaten,
neyse oz yazsin bakalim gorelim, drift box benden yazilimdan sonra ugrayin olcelim.
chiefkadir
27-03-2011, 23:55
kadir bende oyle dusunuyorum zaten,
neyse oz yazsin bakalim gorelim, drift box benden yazilimdan sonra ugrayin olcelim.Öncesindede ölçeriz heralde Musti görsün konuyu kendi bilir ama alet varsa bizim Rs i bi ölçsek :hahaha: Yukardaki videodaki 20g li kadar yürürüm diye düşünüyorum ama ayarı kayarı yapılır geçer gider o ayrı :D
Öncesindede ölçeriz heralde Musti görsün konuyu kendi bilir ama alet varsa bizim Rs i bi ölçsek :hahaha: Yukardaki videodaki 20g li kadar yürürüm diye düşünüyorum ama ayarı kayarı yapılır geçer gider o ayrı :D
bana uyar olcelim, baska suresini gormek isteyen varsa sen bir organizasyon yap, ben sana vereyim cihazi olcun ama mal sana emanet olacak, cunku bu 3. drift box im verdigim adamdan saglam alamadim, fakat kimseye birsey diyemedim hep bana girdi, 600 pound olunca tanesi acitiyor biraz girerken hahaha. :D
bu 20g liyi olcu almamak lazim, umitinde dedigi gibi baya bir sikintilari var, zamanlar cozer sahibi.
Tabı,oncesınıde olcmek gerek kı,hem fark anlasılsın,hemde degerlerını gormus olur...
Fakat yazılımlı halı bıle 10 sec cıkartması zor,Stok halı 17-18 lerde...
Mitsubishi Lancer Evo X MR lap times and specs - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/cars/mitsubishi_lancer_evo_x_mr.html)
Tabı ınternal ve upgrade ler ıle olabılır ancak.
Ayrıca bu kardesımız bu halı ıle 10 sec dıyorsa,Yazılım ve dıger Modlar ıle 997TT lerın ıcınden gecer...
10 sec saatle km ile ölçülmüş bişi 12 ç.ıkar muhtemelen yazılım felan da olunca 11 lere düşergiibi geliyor bana ama fpblack tarzı bişi takarsa10 lara kesinlikle düşser
997T güzel yapılmadıkca bir tehtid unsuru olmayabilir bence:D
abi sen z4 le stockmu 10 cıkarıyorsun ?
Ama bu aracin stok degeri zaten 17 sec lerde Oz...
Yani suan 12 olmasi bile zor gibi geliyor...
Aslinda japon merakim 7 sene once bitti malesef,en son 2 sene once gtr sahibiydim.neler yapicagini soylerdim.yani deniyen ve test eden arkadaslarimiz vardir,stok evo X hangi otomobillerle ayni yuruyor?
Potansiyel bir alici olarak cok merak ediyorum...
997tt 8,3,pdk li yeni motor 7,5 sec yuruyorki,pdk liyi gecmek zor,cok iddiali 320 lere kadar...
Eskinin mod yolu cok acik,makyajlisi ise cok ileri teknolijili ve hizli.
Cok ovdum galiba ama yeni sanziman-diferansiyel harika...
Suan Z4,yazilim ve kat iptali ile 10,2 cikartiyor,hedef 9,5 sec alti,stok 13,9 falandi.bu hafta yeni testler yapicam yeni parcalar takilinca...
Gerci yilda 19 lari takti,sinir etti beni!
Gencler gosterise bayiliyor,ben yine denemelerde 18 leri takarim ;)
chiefkadir
28-03-2011, 07:25
bana uyar olcelim, baska suresini gormek isteyen varsa sen bir organizasyon yap, ben sana vereyim cihazi olcun ama mal sana emanet olacak, cunku bu 3. drift box im verdigim adamdan saglam alamadim, fakat kimseye birsey diyemedim hep bana girdi, 600 pound olunca tanesi acitiyor biraz girerken hahaha. :D
bu 20g liyi olcu almamak lazim, umitinde dedigi gibi baya bir sikintilari var, zamanlar cozer sahibi.Tamam sağolasın emanet verdiğin anda zaten sağlam getirmek şart olur :)
20g li sti konusunda bişey diyemem doğrudur zaten sıkıntılıysa denemem bile :)
18g li ZN ile köprü altına aynı girdik uzunda geçti zaten benim hedefimin üzerindeler şimdilik:hahaha:
Ama bu aracin stok degeri zaten 17 sec lerde Oz...
Yani suan 12 olmasi bile zor gibi geliyor...
Aslinda japon merakim 7 sene once bitti malesef,en son 2 sene once gtr sahibiydim.neler yapicagini soylerdim.yani deniyen ve test eden arkadaslarimiz vardir,stok evo X hangi otomobillerle ayni yuruyor?
Stock değerini bende 17 lerde görmüştüm fakat yoldan geçen stock bir evo ile alakasız şuanda yapılan egsoz basıncı açtırdı kaç psi bastığını bilmiyorum mustafa söylesin :)
sizler o sst evo nun videosuna bakıp yorum yapmaya devam edin...
ben komple egsozlu filtreli yazılımlı vs. parçalı olan sst ile denediğimde 180 e kadar yan yanayız sonrasında ise el sallamaya başlıyorum buda 17 sec. diyenlere gelsin :)
yazılımdan sonra gt30 lu evo ile seve seve denerim en fazla geçer :)
şunuda unutmayın aracım 10000 km oldu aile spec araçlar ile karıştırmayın hep otobanda gezildi...
Stock değerini bende 17 lerde görmüştüm fakat yoldan geçen stock bir evo ile alakasız şuanda yapılan egsoz basıncı açtırdı kaç psi bastığını bilmiyorum mustafa söylesin :)[/QUOTE]
şuan 1.1 cont. abi
Stock değerini bende 17 lerde görmüştüm fakat yoldan geçen stock bir evo ile alakasız şuanda yapılan egsoz basıncı açtırdı kaç psi bastığını bilmiyorum mustafa söylesin :)
şuan 1.1 cont. abi[/QUOTE]
lan mistik yine karıştırmışın ortalııı :D:D:D
bu chıplı,chıplı deıl olayı öyle uzamışki vlla anlam veremedim.insan nie yalan söyleme geregi duysun ki chip i..yoksa turboyumu buyuttun lan :D:D:D aha yeni bi tartışma olayı..turbon büyük şekerim :D
.chipli olsa oz u nıe bekleysın chıp yaptırmak ıcın ayrıca basınc saatini ceksene mustafa yarışırken yandaki arabayı cek bıde basıncı göster tamam işte.bi de inanmayanlar ankara yani..ben inanmıyosa olsam yarın gelır bınerım gorurum ne basıyo ne basmıyo..herkese açık ve şeffaf yani araba ortada..
geleceğe (Oz gelip bakıp foruma "bueu ararbbba stokmuisş beywlller" yazdıktan sonra) iletilen mesaj;
Şimdi aynanın karşısına geçin. Yüzünüz aşağıdaki renklerden hangisi ?
a) mor
b) mosmor
c) morummor
d) mor ve ötesi
geleceğe (Oz gelip bakıp foruma "bueu ararbbba stokmuisş beywlller" yazdıktan sonra) iletilen mesaj;
a) mor
b) mosmor
c) morummor
d) mor ve ötesi
E şıkkı rengarenk :) önemli olan kuru iftira sadece
a) mor
b) mosmor
c) morummor
d) mor ve ötesi
ahahaha çok iyi yaa :D:D
mustafa senın spoıler sokuk mu?
chiefkadir
29-03-2011, 08:30
benimki sökük :):hahaha: Mustinikide sökük size deneme farz oldu :D
mustafa senın spoıler sokuk mu?
Sökük Hilmi bırakmalıyım :)
KingoAtmo
29-03-2011, 08:44
Arkadaş zampara hocam her bir randevuya ayrı saat kurmuş:hahaha:
:D
maşallah mustafa, araban çok hızlı
:D
maşallah mustafa, araban çok hızlı
Eyvallah Nazmi :)
:hahaha: Mustinikide sökük size deneme farz oldu :D
aracı ben almadan önce denemişler, 155 boy geçiyormuş mustafayı :D , mustinin yazılımdan sonra denemek lazım
cok enteresan bi vidyo ya sti'ın tepkileri neler ?
cok enteresan bi vidyo ya sti'ın tepkileri neler ?
aşırı tepkili
aşırı tepkili
Emin misin bi cok kişi STI'da sorun var diye söylüyo.:beuj:
Sti da sorun var evoda yüklü
Maşallah, güzel günlerde kullanın.
Sti da sorun var evoda yüklü
Yükünü aldin gene nereye gidion süper Mustafa :)
Yükünü aldin gene nereye gidion süper Mustafa :)
ben herzaman yüklüyüm ümüdüm :D buralardayım
çirkin kadın da yoktur.. az vodka vardır
ben herzaman yüklüyüm ümüdüm :D buralardayım
İkimize birden yükleniyorlar. Ama sen ağlama :heyoo:
ARP ve dogan nickli 2 üye ayık olun czt burda!! :D
ARP ve dogan nickli 2 üye ayık olun czt burda!! :D
tamamda niye orda :)
tamamda niye orda :)
arkadaşım atar değil mi?? Hepinize yaptım işte!! ;)
:D:D
arkadaşım atar değil mi?? Hepinize yaptım işte!! ;)
:D:D
demek 100-200 ü sadece egzos ve yazılımsız 10 sn olan, büyük turbolu setuplara atar gider yapan pilottan modifiyeli czt sahibi sensin
yoksa, mustafanın yıllardır bilmediği, bu güne kadar gün yüzüne cıkmamıs kardesimisin nesin. :hahaha:
bu kadar tesadüf, şüphe uyandırıyor arif gökdemir ! ! !
arif turboyu sök te araba hafiflesin
demek 100-200 ü sadece egzos ve yazılımsız 10 sn olan, büyük turbolu setuplara atar gider yapan pilottan modifiyeli czt sahibi sensin
yoksa, mustafanın yıllardır bilmediği, bu güne kadar gün yüzüne cıkmamıs kardesimisin nesin. :hahaha:
bu kadar tesadüf, şüphe uyandırıyor arif gökdemir ! ! !
hepi topu metal parçası buda yavru evo kanadı sökük hakiki evolara gider yaptımda konu yer değiştirip evoların dalaşmasına dönüşmesin :)
Sayın Ümit Doğan 1 Nisan şakası yaparım evona habarın ola :hahaha:
hepi topu metal parçası buda yavru evo kanadı sökük hakiki evolara gider yaptımda konu yer değiştirip evoların dalaşmasına dönüşmesin :)
Sayın Ümit Doğan 1 Nisan şakası yaparım evona habarın ola :hahaha:
çevir gazı yanmasın, yavru evo uyanmasın :hahaha:
çevir gazı yanmasın, yavru evo uyanmasın :hahaha:
En kısa zamana görüşmek dileğiyle :heyoo:
bu akşam ben gelemedim ama benim setubımla aynı olan evo x le deneyen 18G li İMPREZA yı tebrik ederim, kaç boy oldu ???
bu arada deneyen araç STİ değil GECESEKİZ ;)
GECESEKİZ de standart enjektör var , standart beyin var ve araba 1.3 bardan fazla basmıyor :D
Boy mu? Ne boyu? Turk kavimlerinden gokturk boyu mu? Videoya bakinca ben boy mevhumunu kaybettim yahu. Video 4 park lambasi ile basliyor sonra 2 park lambasi ile bitiyor :D :D
GokhanE.
01-04-2011, 22:42
Video da pek zn gozukmuyo zaten :D yürüyüp gitmiş hemen :D evliyaların üfledigi evo10 bu kadarmı yani
Video da pek zn gozukmuyo zaten :D yürüyüp gitmiş hemen :D evliyaların üfledigi evo10 bu kadarmı yani
Haci senin evo 9 u'da japonyada kor olmus takashi ustaya goturup ufletelim. :D
kickboxer
01-04-2011, 22:47
vay be vıdeo nerde göremedm:D grur duydum:D
Arabalar için evliya falan karıştırmayalım istersen aramızda 1.5 boy var atmayın beyler video varsa koyunda bizde görelim otobanda ayar yapın edin gelin 1.3 deyin neyse doğrudur yalan soylucek haliniz yok zn ye maşallah ayar yapılsın bidaha basarız
Gecesekiz de standart enjektör, standart beyin ve araba 1.3 bar demek, videoyu merak ettim az vodka içtim bakıyım azcık.
HLLVTECII
01-04-2011, 22:50
ya evın olsun yada EVO n olsun dıye bosuna dememısler..
GokhanE.
01-04-2011, 22:51
Haci senin evo 9 u'da japonyada kor olmus takashi ustaya goturup ufletelim. :D
Benim arabayi yapan ustayi tsunami goturdu valla. Benimki fabrika cikisi +150 hp o yuzden...
GokhanE.
01-04-2011, 22:52
Arabalar için evliya falan karıştırmayalım istersen aramızda 1.5 boy var atmayın beyler video varsa koyunda bizde görelim otobanda ayar yapın edin gelin 1.3 deyin neyse doğrudur yalan soylucek haliniz yok zn ye maşallah ayar yapılsın bidaha basarız
1- orjinal enjektör var,
2- orjinal beyin var (ki orjinal beyine yazılım yapılamıyor)
3- 18g turbo var
4- 1.5 boy ama, ne boyu onuda belirt. tır boyumu?
2 denemeninde videosu var, kac boy olduguna forum üyeleri karar versin
1- orjinal enjektör var,
2- orjinal beyin var (ki orjinal beyine yazılım yapılamıyor)
3- 18g turbo var
4- 1.5 boy ama, ne boyu onuda belirt. tır boyumu?
2 denemeninde videosu var, kac boy olduguna forum üyeleri karar versin
Eyvallah...
kickboxer
01-04-2011, 22:54
koyun vıdeoyuda izliyek:D
chiefkadir
01-04-2011, 22:55
Bu akşam yağmur çamur altında elverdiğince denemeler yaptık,skn typer sökük ve ayarlı hali ile artık white rs i 170 den sonra geçip gidiyor maşallah ayar sırası bizde :D
Evo X vs Zn denemesini görmedim ama zevkli olmuş ..Zn ile bir ay önce ben denemiştim kafaburun girmiştik 200 e kadar sonrasında geçiyodu..Bugünkü denemelerinde enaz 10boy hızlanmış:)
2000 model gc8e ayar yapabilen varsa gelsin yazsin olur mu? Alette ecu bile yok . Ne dusunuyorsunuz bilmiyorum.
Video su anda yukleniyor.
zn için bırakın evoyu daha önce denediği x araca bile geçildiğini söyleyenler, 20g li impreza isteyenlere geliyor videomuz...
az sonra...
ZN bu ne yapıcagı belli olmaz. :) Geçmişini hatırlıyo yavaş yavaş
Subaru fanatikligi bu olsa gerek :) neyse koyunda videoyu görelim
önceki 11 sayfada buldunuz yıkık subaruyu denediniz, neden fanatiklik oldu şimdi ???
zn için bırakın evoyu daha önce denediği x araca bile geçildiğini söyleyenler, 20g li impreza isteyenlere geliyor videomuz...
az sonra...
Sen beni kendinle karıştırdın galiba bizde geri yok geçilcegimizi bilsekte deneriz beni herkez tanir turbosu neymiş ne basiyomus fark etmez gün gelir ben gün gelir baskası dener onun için tirsmaya gerek yok
Sen beni kendinle karıştırdın galiba bizde geri yok geçilcegimizi bilsekte deneriz beni herkez tanir turbosu neymiş ne basiyomus fark etmez gün gelir ben gün gelir baskası dener onun için tirsmaya gerek yok
ben bugüne kadar kimle denesen deneyim ne video çekerim nede çekenle denerim, ama birileri varki nerde yürümeyen sınıf araç varsa dener video koyar... bilmem anlatabildimmi
ben bugüne kadar kimle denesen deneyim ne video çekerim nede çekenle denerim, ama birileri varki nerde yürümeyen sınıf araç varsa dener video koyar... bilmem anlatabildimmi
Millet benide tanır senide anlamak isteyen anliyo ben zevk için yarışırım gecsemde gecilsemde video koyarım...
Yahu birak suat yurumeyen arabanla konusma. Japonyaya konteyner gidecek, icine koyalim senin arabayi, biraz radyasyon yesin kendine gelsin :D :D
Millet benide tanır senide anlamak isteyen anliyo ben zevk için yarışırım gecsemde gecilsemde video koyarım...
sen demiyormusun zn ye ayar yapdınızda geldiniz die, böylemi zevke deniyorsun karıştırma kendinle bizleri...
video konuşsun istersen artık,
Kesin trasida koyün videoyu
Subaru fanatikligi bu olsa gerek :) neyse koyunda videoyu görelim
Fanatiklik olarak görün veya görmeyin. Şubi aşıkar aracınız olması gerektiginden iyi gidiyo bu herkez tarafından şaşkınlıkla izleniyo ki böyle olmasıda gayet dogal haksızmıyım? Yani herkez bi şaşırır böyle gittigini görünce maşallah inşallah dahada güzel gider şimdi ufak tefek şeyler yapıyosunuz galiba. Sorunsuz bi şekilde bundan dahada iyi gitsin.:icon_tup: Ama benim en cok takıldıgım nokta ordaki 20gli STI ın sorunlu oldugu bi aşıkar denenip sorunlu oldugunu bilindigi halde video çekilip konuluyo burdaki bi cok insanda yanılıyo ve durumu sormak istiyo dolayısı ile evo stock sti maşallahı var deli gidiyo denilince bizde şaşırıyoruz dolayısı ile bunada bi tepki göstermemiz gayet normal diye bakıyorum acıkcası.:o Ama ZN bu şartlarda demekki cok daha iyi gidiyo maşllah aradaki kilo farkıda göz ardı edilemez tabiki ama ZN stock enjektör ve orjinal beyin ile yapılıcak en iyisini yapmış stock olarak en iyi giden bi evo x ile.:icon_tup: tekrardan kazasız belasız kullanın.
Video bekleniyor valla tam bilgisayarı kapatıyordum suatın mesajı görünce bekler olduk.
Arp ttnet de senin araban kadar hizli olsaydi yuklenirdi video. Biraz sabret , benim de arkadasimla muhabbetime girme oldu mu?
Eray Yümsel
01-04-2011, 23:20
10 puanlık paylaşım :D
Arp ttnet de senin araban kadar hizli olsaydi yuklenirdi video. Biraz sabret , benim de arkadasimla muhabbetime girme oldu mu?
Sendenmi öğrencem muhabbet konularını benle konuşurken seviyeni bil ben nasıl biliyosam sende bil.
Sendenmi öğrencem muhabbet konularını benle konuşurken seviyeni bil ben nasıl biliyosam sende bil.
sen önce adam gibi yazı yaz o şekildede seni adam sanıp cevap verelim, kesin traşı fln nerenin Türkçesi ?
sen önce adam gibi yazı yaz o şekildede seni adam sanıp cevap verelim, kesin traşı fln nerenin Türkçesi ?
Bak birader adam sanıp falan diye konuşma haddini asma... İstediğim gibi konuşurum
chiefkadir
01-04-2011, 23:28
Beyler lütfen sakin olalım ..Biz bu işi zevk amacı ile yapıyoruz amacını aşmasın lütfen çok fazla hırs yapmanın manası yok ..Herzaman yüzyüze bakıyoruz bişekilde karşılaşıyoruz kalp kırmadan dalga dubara konusu yapmadan yorumlasak daha iyi olur..
Senin seviyesel sorunlarin oldugu belli. Rahat ol biraz. Bilmiyorum farkinda misin burada herkes egleniyor guluyor, sen neden bu kadar gerginsin?
Benim seviyeme gelince, sizin arabalarinizdan birkac gomlek yukaridayim, 50mm ve ustu turbo taktigin zaman seviyemi gostermeye beklerim...
O vakite kadar standart beyinli enjektorlu arabalarla yuru.
Kal saglicakla
Bu kadar insan sizin adap tartışmanız için beklemiyor burda biraz dikkatli mesaj yazın, Video bekliyoruz
Eray Yümsel
01-04-2011, 23:33
Bu kadar insan sizin adap tartışmanız için beklemiyor burda biraz dikkatli mesaj yazın, Video bekliyoruz
olm sen ne karışıyon eliamuruyla git klor varmı yokmu kontrol et bakim havuzu ceza sana
Senin seviyesel sorunlarin oldugu belli. Rahat ol biraz. Bilmiyorum farkinda misin burada herkes egleniyor guluyor, sen neden bu kadar gerginsin?
Benim seviyeme gelince, sizin arabalarinizdan birkac gomlek yukaridayim, 50mm ve ustu turbo taktigin zaman seviyemi gostermeye beklerim...
O vakite kadar standart beyinli enjektorlu arabalarla yuru.
Kal saglicakla
Ben çok rahatım rahatımıda ALLAHIN izni ile kimse bozamaz bende her insan gibi eyleniyorum ama ister istemez geriliyorum vanada hak ver. Sen 50 mm turboya geç biz onlardan coktan vaz geçtik bıktık huzur spec artık :)
Evet haklısınız pardon.
Ne kadar gereksız konuşmussunuz
vallahı kaç yasında adamlarsınız arkadasız dostuz surada gecmete olur gecılmekte
ne olacak yanı subaru evo yu gectıyse?
stdanrt enjektormus bılmem neymıs gercekten zırvalamıssınız
hanı işten anlamayan kısıler olsanız yazmadım bıle ama hepınızı tanıdıgım arkadaslarımsız
bunu zevk ıcın yapıyoruz
yanı mustafayı gectınız ne oldu?
evoya yazılım yapılır sonra yıne denenır
Suat sende ayıp etmıssın
zamanında senı af evo gectı vıdeo koydu dıye neler cıkardın forumda???
bence
bu ısı dostlu cercevesınde yapalım
konuyu fazla uzatmayalımm
farklı yerlere gelmesın?
Mertcanım, mesele benim üstteki yazdıgım mesajda acık acık anlattım. Bi nebzede bizede hak ver. olayın buraya gelmesindeki mesele dogru lanse edilmemesi olayın. o yüzden bunlar cıktı. sti sorunluydu tam randımanlı yürümedi bizde yinede video çekildi denilse sorun olmıycakyı zaten. evonun stock oldugunu son susturucu ve kat iptali oldugunu her defasında hatırlatılıyo burdada ZN'nin durumunu belirtmişler cok şaşırtıcı şekilde yürümüş anlaşılan. Yoksa dostluklar bozulsun istenilmez 2 metal parçasından dolayı.
af evo ile denerken standart diyen YALAKA herifler denedikden sonra dediler gt35 olduğunu sende turbo yapdın aracını az çok anlarsın 18g ile gt35 aynı sınıf turbomu ? sonra af yok die video koydular aynı tayfa yine... bizde yalan yok neyse o, ayrıyetten o şakşakcılık yapana dedim gel başkasının ... gerdeğe girme kendininkiyle deneyelim tom bilmemnaptı yazayım die...
evoda 20g var imprezada 18g... nokta
Alp senın eskıden subarun olmadıgını bılmesem bı yorum yapmazdımda
sana bısı demedım bılıyorsun aramızdakı dostluk farklı :)
ama gercekten cok saçmalanmıs
hırs yapılmıs LM Evo yu gecmek ıcın
araç guzl yuruyor olabılır ama
LM Evo da standart bence maşallah denılıp gecılmesı gerek uzatmanın bı manası yok.
vıdeodakı arac madem bozuk ozaman denemeselermıs
bu kadar basıt..
Neyse suat
uzatmanın bı anlamı yok
Özgun Lm Evoya yazılım yapacak
yazılımdan sonra yıne denenır gorulur zevk alınır bu işten
af evo ile denerken standart diyen YALAKA herifler denedikden sonra dediler gt35 olduğunu sende turbo yapdın aracını az çok anlarsın 18g ile gt35 aynı sınıf turbomu ? sonra af yok die video koydular aynı tayfa yine... bizde yalan yok neyse o, ayrıyetten o şakşakcılık yapana dedim gel başkasının ... gerdeğe girme kendininkiyle deneyelim tom bilmemnaptı yazayım die...
evoda 20g var imprezada 18g... nokta
Sen birazcık araştırma yap
Alp senın eskıden subarun olmadıgını bılmesem bı yorum yapmazdımda
sana bısı demedım bılıyorsun aramızdakı dostluk farklı :)
ama gercekten cok saçmalanmıs
hırs yapılmıs LM Evo yu gecmek ıcın
araç guzl yuruyor olabılır ama
LM Evo da standart bence maşallah denılıp gecılmesı gerek uzatmanın bı manası yok.
vıdeodakı arac madem bozuk ozaman denemeselermıs
bu kadar basıt..
bak mertcan bilmiyorsun ve yazıyorsun, adamlar arıo 20g li sti varsa deneyelim diye bizde alın size 20g değil 18g li standart beyinli enjektörlü araç dedik denendi...
bak mertcan bilmiyorsun ve yazıyorsun, adamlar arıo 20g li sti varsa deneyelim diye bizde alın size 20g değil 18g li standart beyinli enjektörlü araç dedik denendi...
tamam suat denedı ve gordu subaru gectı
dahası?
cok onemlı degıl bence :)