Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic Si Buji Kablosu ???
civic si d16a9 üstündeki seiwa buji kablolarım sizlere ömür...şimdi buji kablosu alıcamda ne alıcam çok kararsız kaldım , ustam güzel performans kablolarından al diyor....
sizler neler kullanıyosunuz veya kullandınız , memnun kaldıklarınız , kalmadıklarınız marka ve modeller nelerdir ???
Doduco tavsiye ederim, CRX'imde kullandıydım, standart (performans tipi olmayan) bir ürün olarak ben gayet memnun kaldım. Aşağıda linkini verdiğim ithalatçı firma ile bir şekilde temasa geçebilirsen toptan fiyatına yakın bir fiyattan gayet uygun bir şekilde temin edebilirsin ;) Orada yanda yazan fiyat toptan liste fiyatıdır ama bir şekilde bağlantı kurarsan yakın fiyattan alırsın ;)
www.fcs.com.tr (http://www.fcs.com.tr/aramalistesi.aspx?type=kategori&anakategori=18&altkategori=96&lang=tr)
fsunnetci
02-04-2011, 14:40
NGK al memnun kalırsın...
::ZaFeR::
23-07-2012, 20:34
bende bugün bujileri değiştirdim.uzerinde doduca marka buji kablosu çıktı.fakat buji değişiminden sonra takınca tekledi yine araç.şu an aracın uzerinde B16 buji kabloları var idaretenlik.Orjinal mi alayim yoksa tavsiye edebileceğiniz marka var mı ? NGK'yı araştırıyorum bakalim.
24-07-2012, 14:16
Fikri olan ? NGK mı alayim yoksa orjinal mi ?
24-07-2012, 16:53
Seiwa marka siparişi verdim.Bakalim nasıl çıkacaklar :/
seiwa kullanmştm sıkıntı çıkartmamışlardı bana
24-07-2012, 18:01
seiwa kullanmştm sıkıntı çıkartmamışlardı bana
gelsin takıp gorecem bakalim.şu an idareten B16 buji kabloları var :) pipoları biraz uste kalıyor tam otursa değiştirmem şu an için :)
mavi NGK kullanıyorum cuk oturuyorlar yerlerine hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim
24-07-2012, 21:11
mavi NGK kullanıyorum cuk oturuyorlar yerlerine hiçbir sorun yaşamadım tavsiye ederim
seiwa aldim tam verim alamazsam ngk alacam artık.NGK'yı nereden temin ettin bu arada ?
civicsi_r
24-07-2012, 21:58
cağkan kaça nerden aldın.?
24-07-2012, 23:20
NGK BUJİ MARKET OTOMOBİL-MARİN-MOTORSİKLET-ATV-UÇAK JENERATOR BUJİLERİ EGESAN OTO YEDEK PARCA SAN. ve TIC. LTD. STI. (http://www.ngkbujimarket.com/)
abi ben burayi aradim bugün.ellerinde olduğunu soylediler bana.196.41 tl imiş fiyatı da.
27-07-2012, 17:48
Parçatreni.com'dan Seiwa sipariş ettim.Bugün elime geçti kablolar ama bir sorun var yine pipoları uzun geliyor.Yanlış parça yollamışlar.
ykavcioglu
27-07-2012, 17:58
ngk kullandım memnundum gerçi belli bir hp'ye kadar orjinallerde aynı verimi sağlıyor
27-07-2012, 18:03
stock ayarında biniyorum zaten şu an.Bakalım bi geri yollayim da nolcak bakalim.Zaten şu an ustunde B16 buji kabloları var.Pipoları ustte kalıyor.
geç gördüm kusura bakmayın amazon.comda aldım, NGK mavi kablolar + 4tane NGK iridium buji (bkr6iex) + kargo toplam 200 liraya geldi. pazar günü öğlen sipariş verdim çarşamba günü öğlen elimdeydi
civicsi_r
04-08-2012, 22:27
geç gördüm kusura bakmayın amazon.comda aldım, NGK mavi kablolar + 4tane NGK iridium buji (bkr6iex) + kargo toplam 200 liraya geldi. pazar günü öğlen sipariş verdim çarşamba günü öğlen elimdeydi
tşk..............:-)
civicsi_r
04-08-2012, 22:31
NGK BUJİ MARKET OTOMOBİL-MARİN-MOTORSİKLET-ATV-UÇAK JENERATOR BUJİLERİ EGESAN OTO YEDEK PARCA SAN. ve TIC. LTD. STI. (http://www.ngkbujimarket.com/)
abi ben burayi aradim bugün.ellerinde olduğunu soylediler bana.196.41 tl imiş fiyatı da.
tşk..:-) zafer