Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto 1.4 t jet ve diğerleri
1998corsa
06-04-2011, 22:12
Grande punto 1.4 tjet ve emsalleri arasında hangisini seçerdiniz...
1) Peugeot 207 Gt
2) Mitsubishi Colt Czt
3) ?
4) ?
Tavsiye edebiliceginiz başka modeller olursada sevinirim.
Ben oyumu czt ye veriyorum aracı begeniyorum hafif ve etkili güzel bir turbosu var önü açık ... ama tabiki - leri var içi çok boş ve ön takım kalitesiz ( bunlar benim düşüncelerim saygılar)
Ben oyumu czt ye veriyorum aracı begeniyorum hafif ve etkili güzel bir turbosu var önü açık ... ama tabiki - leri var içi çok boş ve ön takım kalitesiz ( bunlar benim düşüncelerim saygılar)
ön takım kalitesiz derken neyi kastettiniz anlamadım. biliyormusunuz da konuşuyorsunuz yoksa her aracı pejo mu zannediyorsunuz..
on takim derken on gogusu kastetti heralde
yuruyende problem yok czt de
on takim derken on gogusu kastetti heralde
yuruyende problem yok czt de
yaa laf olsun diye konuşmak denir buna. ön gögüsde kalitesiz değil ki,goruntusu guzel olmayabilir ama gelsin de plastik aksamına baksın. yumuşak plastik var czt de. kapılar da dahil..
1998corsa
07-04-2011, 17:39
saolun arkadaslar fıkırlerınız ıcın... colt benımde cok hosuma gıdıyo ama tek gozume kotu gorunen kısmı arkası onun dısında bı problem yok benım ıcınde :D
1998corsa
07-04-2011, 17:41
bu arada bıraz daha bılgı wereyım butcem araba ıcın 26.500 max. kredıye de baswurabılırım yada kredısız o yuzden 2006 we sonrası modeller uygun buna gore bu lısteye ekleyebılıcegınız araba war mı??
1998corsa
09-04-2011, 16:24
bilgi paylasmak isteyen kimse yokmu ??
multispace
09-04-2011, 18:09
şeklinden dolayı 207gt alırdım :)
By_HaNNibaLL
09-04-2011, 19:39
tjet diyorum bende
CZT önü açık araç. madem sporluk arıyorsunuz czt bakın. ama t-jetlerde farklı araçlar fiyat bakımından da t-jet daha ucuz galiba
tdipower
09-04-2011, 20:31
t-jet yükleyince epey bi yürüyor :)
1998corsa
09-04-2011, 21:24
3 arabada aynı fıyat aralıgında.
207 gt beyın yapısı olarak cok problemlı
colt czt arka kısmı hıc hosuma gıtmıyo
tjet goruntu guzel, modıfıyeye yatkın sorunsuz, az yakar cok kacar :D:D bu krıterlerle suan ıcın tek dusuncem tjet gıbı gorunuyo.
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım
By_HaNNibaLL
09-04-2011, 21:52
t-jet yükleyince epey bi yürüyor :)
+ 1963 :icon_tup:
t-jet tercih edersen pişman olmassın, diğer araçlar hakkında pek bilgim yok ama t-jet bereketlidir stock motora daya gt25i :D
1998corsa
10-04-2011, 15:59
yorumlarınız ıcın tesekkur ederım
emretorlak
10-04-2011, 19:24
pejoyu boşver çok pişman olursun. czt çok güzel bir araba tipine takılmam diyorsan.
ben t-jet sport tercih ederdim. mesela...
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2009 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-performans-isteyenlere-hatasiz-14-455km-de-ocak-2009-trafige-c-34461519/detay/)
1998corsa
10-04-2011, 23:40
favorılerımde ztn :D:D buyuk ıhtımal tjet olucak
emretorlak
10-04-2011, 23:57
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turkiyede-tek-olmak-istermisinizgrande-punto-t-jet-sport-42887414/detay)
bunu da ekle o zaman:)
bu segment de bir japon la avrupada üretilen bi aracı kıyaslamak bence mantıksız geçte olsa bunu idrak ettim.. tasarımı da kötü değil bence..
ayrıca yüklenmiş hali czt nin bahsi geçen çoğu arabayı geçersin.. basmazsın az yakarsın :)
S.Özeren
11-04-2011, 02:48
bence yürümesinden çok dikkat çekmeli güzel olmalı araba ondan dolayı 207GT diyorum. CZT bildiğin çirkin..
1998corsa
11-04-2011, 17:59
Fiat Punto Grande 1.4 T-jet Sport 2008 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-turkiyede-tek-olmak-istermisinizgrande-punto-t-jet-sport-42887414/detay)
oynanmamıs olmalı... genede saol
1998corsa
11-04-2011, 18:00
bu segment de bir japon la avrupada üretilen bi aracı kıyaslamak bence mantıksız geçte olsa bunu idrak ettim.. tasarımı da kötü değil bence..
ayrıca yüklenmiş hali czt nin bahsi geçen çoğu arabayı geçersin.. basmazsın az yakarsın :)
czt den mı yana kullanıyosun oyunu, onu anlayamadım :D
emretorlak
11-04-2011, 22:05
oynanmamıs olmalı... genede saol
araç oynanmamış 2008 autoshow için özel üretilmiş. orjinal yani
Cidden meraktan soruyorum;
Bu t-jet sportlardaki jant lastiklerle beraber hatrı sayılır bir ağırlığa ulaşıyormuş doğrumudur?
16 kg civarı duydum?
1998corsa
11-04-2011, 22:57
romeo er-2 nıcklı arkadasın tjet ıne bakarsın ordan gereklı bılgıye ulasırsın dıye dusunuyorum
Ertug_T.
11-04-2011, 23:23
arkadaşlar bu aracın motoru yürüyeni tamamen stocktur..emin olun piyasadaki en temizlerden biridir..ayriyetten trdeki en donanımlı araçtır..fuar aracı olarak gelenlerden...aracın geçmişinde hiçbir kusuru yok..bursadan alındı savaş abi istanbulda biniyor..araç şahanedir tavsiye ederim..
eğer aracı yükleme düşünceleriniz var ise çok kolay müdahale edilebilen bir motor..ben stg.1 160hp 250nm değerlerini yakaladım..bikaç kombinasyon ve büyük turboyla 250+hplere stock internallarla ulaşılabiliyor..istenilirse bunlarla ilgili daha detaylı bilgi verebilirim..not düşeyim araçtaki elektronik tork dağılımı sistemi birnevi yarı kilit diferansiyel gibi ve çok keyifli bi hale getiriyor aracı.. czt nin yapılmış örnekleri çevremizde olduğu için daha giderli gibi görünüyor..fakat yunanistan kadar yakınımızda komple forget gt28 li 350+ t-jetler gezmekte ;) bence donanım ve şıklık olarak ne czt nede 207 punto kadar çekici değil..yakıt konusundada fena değildir,şehir içi ortalamam 7.0-7.5lt arası seyrediyor..
Ertug_T.
11-04-2011, 23:24
Cidden meraktan soruyorum;
Bu t-jet sportlardaki jant lastiklerle beraber hatrı sayılır bir ağırlığa ulaşıyormuş doğrumudur?
16 kg civarı duydum?
orjinal 17 jantlar lastikli havalı olarak 22kg geliyor..tanesi..
1998corsa
11-04-2011, 23:28
arkadaşlar bu aracın motoru yürüyeni tamamen stocktur..emin olun piyasadaki en temizlerden biridir..ayriyetten trdeki en donanımlı araçtır..fuar aracı olarak gelenlerden...aracın geçmişinde hiçbir kusuru yok..bursadan alındı savaş abi istanbulda biniyor..araç şahanedir tavsiye ederim..
eğer aracı yükleme düşünceleriniz var ise çok kolay müdahale edilebilen bir motor..ben stg.1 160hp 250nm değerlerini yakaladım..bikaç kombinasyon ve büyük turboyla 250+hplere çok kolay ulaşılabiliyor..istenilirse bunlarla ilgili daha detaylı bilgi verebilirim..not düşeyim araçtaki elektronik tork dağılımı sistemi birnevi yarı kilit diferansiyel gibi ve çok keyifli bi hale getiriyor aracı..nizami bir şekilde 3.vitesin yarısına kadar sarıyorum :) czr nin yapılmış örnekleri çevremizde olduğu için daha giderli gibi görünüyor..fakat yunanistan kadar yakınımızda komple forget gt28 li 350+ t-jetler gezmekte ;)
paylasımın ıcın saol
oynanmamıs derken jantından tut farına kadar olarak genel bı ıstegım bu, ayrıca renk olarak da sıyah dısında bı renk ıstıyorum bodrumda yasadıgım ıcın sıyah renk yazın oldurur benı :D
bıde skywındow suz olmasını tercıh ederım bı turlu sewemedım
goruntu we donanım olarak aynen katılıyorum sana motor konusunda daha tam kesınlestırmedıgım ıcın kafamda tam bır ınceleme yapmadım ama sıteden 1-2 arkadasla konustum bıde senın arabayı ınceledım ztn durum ortada.... yunanıstandan buldugun bılgılerı pm olarak yollama sansın olursa sewınırım
honour35
12-04-2011, 00:02
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/79635-satilik-fiat-gpunto-14-t-jet.html
alın size t-jet. param olsa ben alacam..
Ertug_T.
12-04-2011, 00:06
paylasımın ıcın saol
oynanmamıs derken jantından tut farına kadar olarak genel bı ıstegım bu, ayrıca renk olarak da sıyah dısında bı renk ıstıyorum bodrumda yasadıgım ıcın sıyah renk yazın oldurur benı :D
bıde skywındow suz olmasını tercıh ederım bı turlu sewemedım
goruntu we donanım olarak aynen katılıyorum sana motor konusunda daha tam kesınlestırmedıgım ıcın kafamda tam bır ınceleme yapmadım ama sıteden 1-2 arkadasla konustum bıde senın arabayı ınceledım ztn durum ortada.... yunanıstandan buldugun bılgılerı pm olarak yollama sansın olursa sewınırım
üstüne momo jant takıldı abarh stoplar daylight farlar ve abarth armalar takıldı..başka hiçbişeyi yok =)
1998corsa
12-04-2011, 12:48
1.6 vti motorundan sonra basarılı olarak gordugum 2. motor ummazdım bu kadarını fıat tan :D
ön takım kalitesiz derken neyi kastettiniz anlamadım. biliyormusunuz da konuşuyorsunuz yoksa her aracı pejo mu zannediyorsunuz..
:)
bakıyorumda hiçkimse objektif yorum yapmamış herkes kendi aracının markasından yöne oy kullanmış çok garip.
Bu tarz yorum yapanlara birşey sormak istiyorum, bu işten para kazanıyormusunuz ? Ön takımı kötü dediyse ne olacak yani sizin malınız mı ? Siz mi ürettiniz ? Belki bu arkadaşın bindiği CZT de ön takımda sorun vardı olamaz mı yani ?
Neyse uzatmadan benim tercihim CZT olurdu:icon_tup:
:)
bakıyorumda hiçkimse objektif yorum yapmamış herkes kendi aracının markasından yöne oy kullanmış çok garip.
Bu tarz yorum yapanlara birşey sormak istiyorum, bu işten para kazanıyormusunuz ? Ön takımı kötü dediyse ne olacak yani sizin malınız mı ? Siz mi ürettiniz ? Belki bu arkadaşın bindiği CZT de ön takımda sorun vardı olamaz mı yani ?
Neyse uzatmadan benim tercihim CZT olurdu:icon_tup:
ne alakası var yaa. ön takımı taş gibi.. neye gore kime gore ön takımında sorun varmış. angi czt de ön takım sorun çıkarmış.. hem onun czt si mi var sanııyorsun sen anlamadım. o yuzden tepki koyuyorum. laf olsun diye yorum yapmasın kimse.. ben de ozan da czt nin + ve- lerini her zaman forumda dile getiren insanlarız. başkalarıyla yada marka fanatikleriyle karıştırmayın beni..
para kazanma sorusu ise cok talihsiz olmuş.
B.Battal
13-04-2011, 09:53
Güzel görünen bir araç istiyorsan 207GT hem güzel görünsün, hem de iyi yürüsün diyorsan CZT+coilover ;)
1998corsa
13-04-2011, 23:02
yunanlı arkadaslarla ılgılı bı sıte war mı acaba ??
Arkadaş kendi arabasını öne çıkartmaya çalışıyo klasik bir funboy işi yani:D...Herkes coltun + larını - lerini biliyo ve sen o arabayı kulanıyosun bilmiyosan asıl orası çok talihsiz olmuş her arabayı '' PEJO'' mu sanıyosun lafıda aynen o şekilde güzel kardeşim seninle tartışmıyıcagım ben düşündüklerimi söyledim.... hadi hayırlı işler sana:heyoo:
Ertug_T.
15-04-2011, 18:42
yunanlı arkadaslarla ılgılı bı sıte war mı acaba ??
Revlimit (http://www.revlimit.gr)
1998corsa
15-04-2011, 18:57
bgn arastırırken buldum bu sıteyı bende :D:D
emretorlak
15-04-2011, 19:08
bu sitenin ingilizcesi yok mu? ne anlıcaz burdan:)
1998corsa
15-04-2011, 19:11
kullandıkları parcaların bı kısmı anlasılır ısmıyle yazıyo, sıtenın genelı ıcınde ıng cewırısı uzerınde calısıyolar...
Arkadaş kendi arabasını öne çıkartmaya çalışıyo klasik bir funboy işi yani:D...Herkes coltun + larını - lerini biliyo ve sen o arabayı kulanıyosun bilmiyosan asıl orası çok talihsiz olmuş her arabayı '' PEJO'' mu sanıyosun lafıda aynen o şekilde güzel kardeşim seninle tartışmıyıcagım ben düşündüklerimi söyledim.... hadi hayırlı işler sana:heyoo:
yaa bi git işine arkadaşım yaa.. laf olsun diye konuşuyorsun hala..
düşündüklerini soylemişmiş. arabanın ön takımının kötü oldugunu nerden dusundun. vahiy mi geldi.. komik olmayalım.