Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar Lpg li araca filtre takılırmı?
araç 98 honda cıvıc ek 1.4 is bazıları takılmaz motor dengesini bozar dio bazısı takılır hiç bişey olmaz dio yorumları bekliyorum arkadaşlar?
eyw saol kardeşim yorum için
sıralı sistem lpg olduğu için hiçbir sorun olmaz.filtreyi taktıktan sonra tüp ayarı yapan yerlere gidip 15-20 tl ver tekrar bir ayar yapsınlar.emişe göre ayar yapıyorlar sanıırm.sonrasında gayet kullanışlı olur.performans kaybı felanda yaşamazsın
ben kullanıyorum hiç bi sorun olmuyor hatta ayar bile yaptırmadım en ufak sorun olmadı ;)
saol kardeşim çok teşekkür ederim cevabın için
tak gazla abii sorun olmaz :D
ben kullanıyorum hiç bi sorun olmuyor hatta ayar bile yaptırmadım en ufak sorun olmadı ;)
ya bende öle tahmin ediyordum işten anlamayan bi sürü adam var akıl veren mide bulandıran insan emin olmadanda bişey yapamıo saol teşekkür ederim
tak gazla abii sorun olmaz :D
aynen tüplü ve öfkeli o zaman bundan sonra :)
karbüratörlü arabada sıkıntı çıkarabilir ama enjeksiyonlu araçlarda sıkıntısız kullanılıyor.
redbaron
12-04-2011, 12:19
ayar bile yapmadan kullanılabiliyor sorun yok bende kullanıyorum
saol arkadaşım teşekkür ederim
ayar bile yapmadan kullanılabiliyor sorun yok bende kullanıyorum
saol kardeşim teşekkür ederim ilgine
easy_rider
12-04-2011, 13:06
Sıralı sistemde hiç bir sıkıntı olmuyor. bende LPG Power diyorum :D
ercan arseven
12-04-2011, 13:07
benim si da sıralı sistem var ve aynı zamanda aem kit çokda iyi sıkıntı yok sendede sanmıyrum sıkıntı olcağını..
GokhanRS
12-04-2011, 13:08
hiç bir sıkıntı olmaz kafa rahat taktır.
teşekkürler arkadaşlar saolun yorumlarınız için
Benimde 1.4 varken simotanın filtresini takmıştım gayette güzeldi. Yalnız benzinde daha bi tok ses veriyo ama sorun yok güzelce gazlarsın kesiye girince güzel oluyo:D
TolgaEsentepe
12-04-2011, 15:09
1.4de sıralı sistemle birlikte filtre kiti kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim :) filtre takmadan önce orj filtrenin kapağını söküyordum acayip bir ses veriyordu ama direk - performans :)
bizim arkadaş şahine takmıştı,hatta mantar filtre takmıştı :D güzel sesi vardı :D
hiç bir sıkıntı olmaz sanırım karbiratörlü araçlarda sıkıntı yaratıyor bende 1.6 ies var bigtube kit kullanıyorum sesi olsun çekişi olsun 10 numara :)
drummer582
12-04-2011, 20:28
hiçbir sorun olmaz gönül rahatlığıya kullanabilirsin.yıllarca kullandım.
Serkan06
12-04-2011, 20:29
yaz kış açık filtreyle geziyorum bi sıkıntı yok...
1.4de sıralı sistemle birlikte filtre kiti kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim :) filtre takmadan önce orj filtrenin kapağını söküyordum acayip bir ses veriyordu ama direk - performans :)
kanka dun gıbı hatırlıyorum bp nın önunde fıltrenı göstermıyordun cok şekil marka dıyordun kaputu bı actın bi b.k yok filtre mıltre:D:D
TolgaEsentepe
12-04-2011, 20:57
aem cai falan diyordum yiyordu olm millet ben ne yapayım hahaha :)
Turquake
12-04-2011, 21:12
Dostum hiçbir sorun olmuyor ben bizzat kullanmış denemiş birisiyim.Muhteşem ses alırsın ancak eğer işin ustasına ayar yaptırmazsan kmde 25 krş yakacağına 35 krş yakarsın.o zaman lpg takmanın da mantığı kalmaz.Gelgelelim açık hava filtresi lpg sistemlerinin özellikle sıralı sistemde benim tecrübem tabiiki aslında ihtiyaç duymadığı bir sistem aracının çok yakmasına neden olur.Performans konusuna gelince ben katılmıyorum pek.lpg sistemi o kadarsoğuk havaya çok ihtiyaç duymadığı için aslında performanstan bile çalabilir çünkü sağlıklı işlev göremez.Bir arkadaşımın sıfır focus aracında cold air intake kullandı araç aşırı soğuk hava alınca stop ediyordu sürekli rölantide.Sistemi içeri motora yakın takınca çözebildiler.Yani herşey aslında ayarda bitiyor.Ben yinede tavsiye etmiyorum :) ama ses istiyorum dersen kesinlikle sorun yok;)
Hiç bir sıkıntı olmuyor, 3 senedir kullanıyorum simota aero form ile gayet memnunum
1.3 cdtı
12-04-2011, 21:59
takılır hende güzel olur
Benimde 1.4 varken simotanın filtresini takmıştım gayette güzeldi. Yalnız benzinde daha bi tok ses veriyo ama sorun yok güzelce gazlarsın kesiye girince güzel oluyo:D
saol kardeşim yorum için :)
teşekkürler kardeşim cevap için bu arada filtre kapağını söküodum demişsin aklıma geldi direk bizdede bi zamanlar reno9 vardı yaşım 15 16 falan aynı şeyi bende yapardım hatta kaputun boyasını bile yakmıştım :)hala gülüorum
bizim arkadaş şahine takmıştı,hatta mantar filtre takmıştı :D güzel sesi vardı :D
eyw saol kardeşim yorum için
hiç bir sıkıntı olmaz sanırım karbiratörlü araçlarda sıkıntı yaratıyor bende 1.6 ies var bigtube kit kullanıyorum sesi olsun çekişi olsun 10 numara :)
saol kardeşim teşekkürler
hiçbir sorun olmaz gönül rahatlığıya kullanabilirsin.yıllarca kullandım.
teşekkürler kardeşim cevabın için saol
yaz kış açık filtreyle geziyorum bi sıkıntı yok...
aman allahta yaşatmasın bi sıkıntı saol yorum için teşekkürler
Dostum hiçbir sorun olmuyor ben bizzat kullanmış denemiş birisiyim.Muhteşem ses alırsın ancak eğer işin ustasına ayar yaptırmazsan kmde 25 krş yakacağına 35 krş yakarsın.o zaman lpg takmanın da mantığı kalmaz.Gelgelelim açık hava filtresi lpg sistemlerinin özellikle sıralı sistemde benim tecrübem tabiiki aslında ihtiyaç duymadığı bir sistem aracının çok yakmasına neden olur.Performans konusuna gelince ben katılmıyorum pek.lpg sistemi o kadarsoğuk havaya çok ihtiyaç duymadığı için aslında performanstan bile çalabilir çünkü sağlıklı işlev göremez.Bir arkadaşımın sıfır focus aracında cold air intake kullandı araç aşırı soğuk hava alınca stop ediyordu sürekli rölantide.Sistemi içeri motora yakın takınca çözebildiler.Yani herşey aslında ayarda bitiyor.Ben yinede tavsiye etmiyorum :) ama ses istiyorum dersen kesinlikle sorun yok;)
teşekkür ederim kardeşim tavsiyen yorumun için çok saol
erkin006
13-04-2011, 23:40
ticari taksiler booooww booow yardırıyor ankarada:D
Hiç bir sıkıntı olmuyor, 3 senedir kullanıyorum simota aero form ile gayet memnunum
teşekkürler saol kardeşim
takılır tabiyki :)
eyw saol kardşm
takılır hende güzel olur
saol kardşm eyw
ticari taksiler booooww booow yardırıyor ankarada:D
:)ankara güzel ankara 12 ayım geçti o yollrda be askerlik anım paşa şöförüydüm çok iyi bilirim o borbetli önü inik arkası kalkık taksileri:)
erkin006
13-04-2011, 23:51
:)ankara güzel ankara 12 ayım geçti o yollrda be askerlik anım paşa şöförüydüm çok iyi bilirim o borbetli önü inik arkası kalkık taksileri:)
aski tadı yok:D
bütün ticariler önce focus oldu şimdide accent era:D standart hepside
eski efsane şahinler kalmadı...
Murat Özcan
14-04-2011, 00:54
tabıkı takılır cok kısıde gordum
h.guroglu
14-04-2011, 01:01
takılır ben taktım taktıktan sonra yeniden bi kalibrasyon yaptırdım sorunsuz biniyorum
meLaNchoLic
14-04-2011, 01:34
bende 306 da acık filtre kullanıyodum direk gaz kelebeginin önüne baglıydı üstelik hiçbir problem yaşamadım sorun olmaz boop boop gezersin =)
takılır arkadasım neden olmasın hatta cok da tatlı sesi oluyor:)
maskaran
14-04-2011, 19:58
civic bu ne takarsan tak bişey olmuyor :D
aski tadı yok:D
bütün ticariler önce focus oldu şimdide accent era:D standart hepside
eski efsane şahinler kalmadı...
tüh be yazık olmuş:)
tabıkı takılır cok kısıde gordum
saol kardşm teşekkür edrim
takılır ben taktım taktıktan sonra yeniden bi kalibrasyon yaptırdım sorunsuz biniyorum
inş bendede bi sorun olmaz saol kardeşim
bende 306 da acık filtre kullanıyodum direk gaz kelebeginin önüne baglıydı üstelik hiçbir problem yaşamadım sorun olmaz boop boop gezersin =)
:)saol kardşm teşkkr ederim
takılır arkadasım neden olmasın hatta cok da tatlı sesi oluyor:)
saol kardeşim en çokta sesini merak ediyorum pek güzel ses çıkacağını zannetmiodum ama siz yazınca bi kaç kişi daha söylemişti aklım rahat artık tekrar saol
civic bu ne takarsan tak bişey olmuyor :D
:)aynen kardeşim saol yorumun için
yesil544
25-04-2011, 00:08
Ama işin özü biraz saçma oluyor... Bende de ies var lpg li şimdi burda iki tezatlık var eğer performas istiyorsan taktırma onun yerine benzine al arabayı yürü çünki şöyle bir durum ortaya çıkacak çok hava çekecek performans yapacak ama lpg az yakacak mantısksız oluyor bende çok düşündüm. Ama gereksiz olduğuna karar verdim. Onun Dışında geriye bütün olay ses olarak kalıyor ozaman sıkıntı yok
Ama işin özü biraz saçma oluyor... Bende de ies var lpg li şimdi burda iki tezatlık var eğer performas istiyorsan taktırma onun yerine benzine al arabayı yürü çünki şöyle bir durum ortaya çıkacak çok hava çekecek performans yapacak ama lpg az yakacak mantısksız oluyor bende çok düşündüm. Ama gereksiz olduğuna karar verdim. Onun Dışında geriye bütün olay ses olarak kalıyor ozaman sıkıntı yok
dediğin çok doğru arkadaşım bende katılıyorum söylediklerine şu anda 25krş yakıo o zaman 30krş yakıcak sadece ses alıcaz performanstan zaten ne kadar yararlanabiliriz ki sonuçta 1.4 öyle bi amaç saçma olurdu yorum için saol kardeşim teşekkür ederim.
aracıma açık filitreyi taktığım ilk günden beri aracım hep daha az yaktı . aracıma lpg takıldığında üzerinde açık filitre vardı arada bir normal filitre takıyorum tadı tuzu kalmıyor arabanın ...araca göre fark eder mi bilemem ama bnm tecrubelerim (1.6 impreza ile) sesi duymak için kesiciye kadar basarsanız takdir edersiniz ki fazla yakacaktır ..
birde lpg soğuk havayı sevmez doğrudur ancak zaten filitrede lpg regulatorunu soğutmaz filitre sayesinde yanma odasına daha fazla oksijen alınır