Orijinalini görmek için tıklayınız : Xenon Sorunsali..
2011 aracima xenon almak istiyorum.Farlarim mercekli, bununla ilgili ufak bi kac arastirma yaptim ama sanirim 2009 sonrasi araclarda xenonlar icin illaki canbus modeli olmasi gerekiyor diye birseyler soyluyorlar. Canbus harici takilirsa 2-3 ay sonra ballast yada ampulde problem oluyormus.Boyle bir problem var mi, dogrulugu nedir.
Mtech Silver serisine baktim Turkiye distributoruyle gorustum silver serisinde problem yasarsiniz gold canbus almalisiniz diyor 400 tl de xenona veremem.
Hangi xenonda bu sekilde problem yaşamayız acaba:soru:
valla arıza ışıgı yakıyor diyorlar ama ben hiç görmedim arıza ısıgı yakan vs ufak bir parça daha takıyorlar normal 100 liralıklara 90 liralıklara 10 numara oluyor die biliyorm
valla arıza ışıgı yakıyor diyorlar ama ben hiç görmedim arıza ısıgı yakan vs ufak bir parça daha takıyorlar normal 100 liralıklara 90 liralıklara 10 numara oluyor die biliyorm
Aksilik ayni model araclarda kullanan arkadaslarim var 2-3 ay olmus mtec silver takali problem yok diyorlar. Ama distributorle gorustum mutlaka oluyor diyor o sorun. Ariza isigi yanmiyor fakat ballast ve ampulde problem olur diyorlar.
Aksilik ayni model araclarda kullanan arkadaslarim var 2-3 ay olmus mtec silver takali problem yok diyorlar. Ama distributorle gorustum mutlaka oluyor diyor o sorun. Ariza isigi yanmiyor fakat ballast ve ampulde problem olur diyorlar.
suan cogu xenon garantili zaten bence tak bir sorun olursa degiştirirsin
Bosver xenonu sariyla devam et tavsiye...
Bosver xenonu sariyla devam et tavsiye...
Sırf mercekli fara aciyorum o yuzden Xenon istiyorum :) Merceksiz fara xenon takip gozume gozume sokanlara inat.
Oda ayri bisi tabi bendede mercek Var ama sevmiyorum artik zenonu takarsam sise takarim sadece sisle gezmek icin aksam uzeri gibi gece sari:)
Oda ayri bisi tabi bendede mercek Var ama sevmiyorum artik zenonu takarsam sise takarim sadece sisle gezmek icin aksam uzeri gibi gece sari:)
sisleri sari folyo yaptim da ben :p o yuzden xenon takmiyorum sislere ;)
Discovery marka 8000K aldim. Montaj dahil 150 TL.