Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 IS 90 Hp. araca ? ? ? !
MaNiSaLı
20-04-2011, 16:43
Sürekli kullandığım ve ailecekte bindiğim 1.4 is aracıma atmosferik olarak neler yapılabilir...şuan :
-SHORT RAM FİLTRE KİTİ
-51 potsuz düz boru
-SS Replica son var
haaa şunuda dip not ekliyim ... EN SORUNSUZU HANGİSİDİR... SORUNSUZ KULLANAN - YAPAN - ?
bu arada Beyin - headers - emme değişimi ne önerileriniz varsa ortalama maliyeti falan ...
bence bu konu baya kişiyi ilgilendirebilir...
hadi 1.4 lerimizi yürütelim :)
saygılar Serkan
headers mutlaka tak cok fark edıyor gercekten ben şok olmustum:)
beyin işi sıkıntı.safc takıp bıde wideband alırsan bılen bırılerıne ufaktan bı ayar yaptırabılırsın.ust devırlerı bıraz fakıre cekersen guzel seyler olabılır
emme olarak ıes emmesı takabılırsın takmadan once polıshlet hatta sıteden kaan diye bı arkadasımız uyguna yapıyor cok fark eder :)
MaNiSaLı
21-04-2011, 00:18
bu beyin işinede herkes sıkıntılı diyor... Ozaman header la başlayalım ... Sonra emme olarak devam mı .... Sağol kardeş....
emrah-58
22-04-2011, 02:24
bu port polish olayı emmeyemi yapılıyor?
samet_61
22-04-2011, 03:19
bu port polish olayı emmeyemi yapılıyor?
emmeyede yaparsın gaz kelebıgınıde ıstersen motor yatagınada...
samet_61
22-04-2011, 03:21
Sürekli kullandığım ve ailecekte bindiğim 1.4 is aracıma atmosferik olarak neler yapılabilir...şuan :
-SHORT RAM FİLTRE KİTİ
-51 potsuz düz boru
-SS Replica son var
haaa şunuda dip not ekliyim ... EN SORUNSUZU HANGİSİDİR... SORUNSUZ KULLANAN - YAPAN - ?
bu arada Beyin - headers - emme değişimi ne önerileriniz varsa ortalama maliyeti falan ...
bence bu konu baya kişiyi ilgilendirebilir...
hadi 1.4 lerimizi yürütelim :)
saygılar Serkan
tampondan portla soguk hava beslemesıyle,4-2-1 dc headers duz 51 boru sonda ss replıkan var zaten afr ayarı ıcın safc ve wideband ,ies emmesi gaz kelebıgıde aynı sekılde önlerede 14 teneke attınmı 4.vites 214 km gıbı hızlara cıkabılırsın
SOHC VTEC Conversion size en iyi getiriyi saglayacaktır.. Ayrıca hem ekonomik hemde önünüz daha açık .. p28 chipli ecu ile devam edebilirsiniz.. 2inçlik egzos ve egzos manifoldu yanına güzel bir filtre ve crx si dişli takımı daha da güzelleşir ..
bu link size yardımcı olacaktır ..
http://www.techturkey.com/forum/japanese-express/56758-d15b-sohc-vtec-conversion-d14-d16eis.html
Polish yapılmıs ies emme
Gaz kelebeği polish
Headers
Üst kapak polish
Safc ilede biraz benzin ayarı yaparsınız bayagı toparlar arac kendini
MaNiSaLı
23-04-2011, 14:11
hıc bulaşma:)
:D ;D neden yahu gökhan ?
MaNiSaLı
23-04-2011, 14:12
SOHC VTEC Conversion size en iyi getiriyi saglayacaktır.. Ayrıca hem ekonomik hemde önünüz daha açık .. p28 chipli ecu ile devam edebilirsiniz.. 2inçlik egzos ve egzos manifoldu yanına güzel bir filtre ve crx si dişli takımı daha da güzelleşir ..
bu link size yardımcı olacaktır ..
http://www.techturkey.com/forum/japanese-express/56758-d15b-sohc-vtec-conversion-d14-d16eis.html
tşkkrler ortalama maliyet ner çıkar sizce ?
:D ;D neden yahu gökhan ?
ımkanın varmı varsa giriş yoksa boşuna ugrasma:)
MaNiSaLı
23-04-2011, 15:27
ımkanın varmı varsa giriş yoksa boşuna ugrasma:)
var var imkan ;) bende parada bol gibi :D rahat ol
çevrede var baya yardımcı olucak yapım aşamalarında ama karar vermedim daha sorunsuzmu yoksa uğraşayımmı :D
sağol tavsiyen için ;)
bugratemel
23-04-2011, 19:44
git terakkiden 100 liraya ince conta al üst kapağı taşlattır 50 tl işcilksiz 150 kaç para işcilk alırlar bilmem beyin işine hiç girme ben girdim girmez olaydım bide benm araç beyin için uygundu harnessle direk bağladık ama senin komple tesisat ve ditribütörü değiştirmen lazım sonra p29 ve p30 ile bağlaya bilrsin p28 sıkınıtı yaratıyor ayrıca wideband da lazım uzun iş yanii yapcaksan dediğim gibi headrs düz egsoz filitre(güzel bi filire borusu) kapak taşlama ve organik baskı balata bence 1.4 için yeterli olacaktı
var var imkan ;) bende parada bol gibi :D rahat ol
çevrede var baya yardımcı olucak yapım aşamalarında ama karar vermedim daha sorunsuzmu yoksa uğraşayımmı :D
sağol tavsiyen için ;)
para coksa sat vti al:)ha yok satam dersen turbola bunları para *** dedıgın ıcın dıyrum ha onuda begenmıyosan 5 6 mılyarı gozden cıkar sohcvtec yap:)
git terakkiden 100 liraya ince conta al üst kapağı taşlattır 50 tl işcilksiz 150 kaç para işcilk alırlar bilmem beyin işine hiç girme ben girdim girmez olaydım bide benm araç beyin için uygundu harnessle direk bağladık ama senin komple tesisat ve ditribütörü değiştirmen lazım sonra p29 ve p30 ile bağlaya bilrsin p28 sıkınıtı yaratıyor ayrıca wideband da lazım uzun iş yanii yapcaksan dediğim gibi headrs düz egsoz filitre(güzel bi filire borusu) kapak taşlama ve organik baskı balata bence 1.4 için yeterli olacaktı
neoldu kral beyın ısınde verdımı 1o hp:)olum ben dıyorum ugrasmayın su 1.4le:)
http://www.techturkey.com/forum/atmosferik-besleme/67815-sonunda-d14z2-sohc-vtec-2.html