Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spor Katalizör (High Flow Cat)

Emir-Sb3R
22-04-2011, 11:02
herkese merhaba :)
High flow cat almak istiyorum , internetten araştırmadığım yer kalmadı ama türkiye üzerinde satan bir yer bulamadım.
Bilenler yardımcı olabilir mi acaba nereden temin edebilirim ??
Ebay üzerinde var ama ordan da almak içime sinmedi , hem kargo parası üründen fazla tutuyor hemde geçen aldığım ürünü çok kötü bir şekilde teslim aldım.
yardımcı olursanız sevinirim..

kurtbil
22-04-2011, 11:04
ıptal etmek varken neden gereksız para veresınkı,illakı alcam dersen maslak btg SS getırıyor arabana uygunu varsa ordan alırsın

Emir-Sb3R
22-04-2011, 11:09
al devir daha iyi olmuyor mu kat iptaline göre high flow cat'de ?

cReaSe
25-04-2011, 10:51
al devir daha iyi olmuyor mu kat iptaline göre high flow cat'de ?

Daha süratli devirlenir. inç kare içine 400 hücre düşer standart kat'da.Spor olanlar 100 ve 200 oluyor (daha büyük delikler) .Her arabada da kat iptali yapılmaz, işe yarayan var aracı öldüren var.Daha önce yapanlar ne gibi sonuçlar almış bir bakmak lazım.
Ama çok para değilse alınır bir 100'lük.. 95 pound civarında var ebay'de.. Gümrük var tabii.Belki yaptırılır ama kim yapar uğraşır bilemiyorum.

alper1001
18-08-2011, 19:44
konuyu hortlatmak gibi olacak ama, spor katalizör le bende ilgileniyorum, muayene sürecinde, aracım sıkıntı yaşarmı acaba spor katalizörle, ve bi son susturucuyla

Emir-Sb3R
18-08-2011, 19:49
Yaşamaz ama spor katalizörü her araca göre bulmak zor biraz tr'de , hele aracınız çift sensörlü ise iyice sıkıntı oluyor uygun cat bulmak.
Egsoz sisteminiz için başka bir çözümünüz yok mu ki spor katalizöre yöneldiniz ?

alper1001
18-08-2011, 20:01
Yaşamaz ama spor katalizörü her araca göre bulmak zor biraz tr'de , hele aracınız çift sensörlü ise iyice sıkıntı oluyor uygun cat bulmak.
Egsoz sisteminiz için başka bir çözümünüz yok mu ki spor katalizöre yöneldiniz ?

volvo için düşünmüyorum açıkcası, araca göreyse, sanırım yeni aracı aldıktan sonra bakmalıyım, volvoda katalizör iptali yaptım ben, çift sensör var, yanıltıcı da kullanmadım, performansta belirgin bir artış tabiki görülmüyor ama düşüş veya arıza ışığı gibi bir sorunda yok, yanıltıcı kullanan arkadaşlarımda oldu, ben kullanmadım, bence gerekte yok volvo s40 için tabi.

fms
18-08-2011, 20:06
düşünürsen elimde 207 rc için milltek spor katalizör var dostum

Emir-Sb3R
18-08-2011, 20:32
volvo için düşünmüyorum açıkcası, araca göreyse, sanırım yeni aracı aldıktan sonra bakmalıyım, volvoda katalizör iptali yaptım ben, çift sensör var, yanıltıcı da kullanmadım, performansta belirgin bir artış tabiki görülmüyor ama düşüş veya arıza ışığı gibi bir sorunda yok, yanıltıcı kullanan arkadaşlarımda oldu, ben kullanmadım, bence gerekte yok volvo s40 için tabi.

Alıcağınız araca göre değişir , belki yine de universal tip kullanmak zorunda kalabilirsiniz aracınıza uygun aplikasyon yoksa , ancak aracınıza uygun olanı varken niye universal tip kullanasınız ki :)
Bu yüzden aracınızı aldıktan sonra araştırmanız daha doğru olur.

Bu arada almak istediğiniz zaman iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

alper1001
18-08-2011, 20:44
Alıcağınız araca göre değişir , belki yine de universal tip kullanmak zorunda kalabilirsiniz aracınıza uygun aplikasyon yoksa , ancak aracınıza uygun olanı varken niye universal tip kullanasınız ki :)
Bu yüzden aracınızı aldıktan sonra araştırmanız daha doğru olur.

Bu arada almak istediğiniz zaman iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

teşekkür ederim, aracı aldığımda size yine tech. vasıtasıyla ulaşacağım

karsiyakaliozi
19-08-2011, 15:52
düşünürsen elimde 207 rc için milltek spor katalizör var dostum

dusundugun fıyatı yollarmısın pm ile tesekkür ederim

Yogi
19-08-2011, 15:54
eğer spor katı resimdeki araca yaptırıcakcanız aracınızın birçok parçası colt czt ile aynıdır. ve tanıdığım bütün czt cilerde kat iptalı yapılmıştır hiçbirindede bir sıkıntı olmadı

Emir-Sb3R
20-08-2011, 01:25
czt ile aynı olan turbo brabus , bunun herşeyi farklı :)