Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayaldi Gerçek Oldu! Muştu Şimdi Asker!
Hayırlı teskereler tekrardan , akşam görüşürz abi muhtemelen mkt adana turu yaptırır :D :D
techturkey olmadan askerlik çekilmez harbiden ya. arada bi kaçakta olsa girmek lazım.
kel kankamı ihmal etmeyin beyler çok duygusala bağladı totoş ya :(
dun aksam uguruda gonderdim bugunde sen gidince bir fena oldum lan. hayırlısıyla git gel kardesım yolun acık olsun
Ben onu Cuma akşam 360'a götürürüm senin adını bile hatırlamaz :hehe: :D :D
kanka gidek lan:D
dun aksam uguruda gonderdim bugunde sen gidince bir fena oldum lan. hayırlısıyla git gel kardesım yolun acık olsun
kanka gidek lan:D
Aynen kanka fotoğraf çeker muştuya mektupla yollarız :hehe: :D
olum bugün saçları falanda kestirince özellikle kahkülleri iyicene mod a girdim nan :(
KingoAtmo
25-05-2011, 16:04
hayırlı teskereler :D
olum bugün saçları falanda kestirince özellikle kahkülleri iyicene mod a girdim nan :(
ahuauh foto lazım acil:D
Aynen kanka fotoğraf çeker muştuya mektupla yollarız :hehe: :D
:hehe: adam iyice kasmıs olum sımdı telefonla konustum hiç ustune gitmeyek derim :D
bu arada şuanda kullandığım GSM hattı istanbulda kalacak yeni bi numara aldım onunla gidiyorum kankacım 0535 043 53 88
muştu abi geç kalacaksın bak he
dün pmlerde öyle demiyordun bi gitse kurtulacam diye niye buraya böyle yazıyorsun:D
ahuauh foto lazım acil:D
onu bırakta adam bolçi yiyemeden gitti :D:D:D
onu bırakta adam bolçi yiyemeden gitti :D:D:D
birliğe göndeririz artık ama işte ters tepmesin oralarda:D
bu arada şuanda kullandığım GSM hattı istanbulda kalacak yeni bi numara aldım onunla gidiyorum kankacım 0535 043 53 88
duzgun yaz la numarayı :D
lnd_samet
25-05-2011, 16:07
kimse aramasın diye yanlış numara yazmış adam bak bide,
siz halen laf edin asker adamın arkasından:D
dün pmlerde öyle demiyordun bi gitse kurtulacam diye niye buraya böyle yazıyorsun:D
senden korkulur ya :D
birliğe göndeririz artık ama işte ters tepmesin oralarda:D
ne guzel işte çavuş tokatlar bol bol :hehe::hehe:
senden korkulur ya :D
ne guzel işte çavuş tokatlar bol bol :hehe::hehe:
pmler duruyor hala gitse sti alıcam demedinmi:D
pmler duruyor hala gitse sti alıcam demedinmi:D
yok typer alıcam dediydim :D
http://img121.imageshack.us/img121/9813/fotoraf0452medium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/121/fotoraf0452medium.jpg/)
Yeni Gsm hattı almış götüm sanki direkt telefonla girecek içeri :hehe: :D
http://img121.imageshack.us/img121/9813/fotoraf0452medium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/121/fotoraf0452medium.jpg/)
bakış fena moda girmişsin harbi:D
duzgun yaz la numarayı :D
numara doğru yeni seri bu numara 0535 043 53 88
Olm saçlar iyi böyle dönüncede uzatma bence :D
lnd_samet
25-05-2011, 16:12
hayırlı teskereler.
ALLAH utandırmasın.
güle güle git gel...
zor çok zor ama bitince yeni bir hayat bekliyor unutmamak lazım...
Shadow_Dancer
25-05-2011, 16:12
Olm bu nasıl asker saçı lan :D direk kazıtsaydın ya daha rahat olurdu
aynen saclar gayet guzel olmus
muştu beni sevmiyor cevap vermiyor artık:D
Eray Yümsel
25-05-2011, 16:13
o saçları dibine kadar kazicaklar muştu 1000 kişinin traş oldugu makineyle katır kutur traş olcagına sıfıra vurdur öyle git üst devre tavsiyesi
Ölmezsek pazar günü yanındayım bebişim muştuya vermek istediğiniz techturkey.com baskılı haki yeşili don falan varsa gönderin ben vereyim muştuya :D :D tamda sıcak başladı varya gelde gör ebeyinkini.
muştu beni sevmiyor cevap vermiyor artık:D
adam moda girmiş gozu kımseyı gormuyor :D
adam moda girmiş gozu kımseyı gormuyor :D
pmden type r linkini atıyorum:D
o saçları dibine kadar kazicaklar muştu 1000 kişinin traş oldugu makineyle katır kutur traş olcagına sıfıra vurdur öyle git üst devre tavsiyesi
bahriyede daha kısa sac yok hacı
Eray Yümsel
25-05-2011, 16:15
hacı acemi birliğinde kazıyolar yaw
pmden type r linkini atıyorum:D
bolçi kargo takip numarasınıda gonder :hehe:
kargolarda sıkıntı varmış boludan gelen muştunun sevkiyatı bekliyorlar:D
muştu cevap yaz yaw valla üzülüyorum
Ölmezsek pazar günü yanındayım bebişim muştuya vermek istediğiniz techturkey.com baskılı haki yeşili don falan varsa gönderin ben vereyim muştuya :D :D tamda sıcak başladı varya gelde gör ebeyinkini.
Pişik Spec-c :D
hacı acemi birliğinde kazıyolar yaw
yok be kardesım bahriyede yok öyle kazıma filan. adamı astek karsılayacak sıra filan beklemıycek zaten kayıt olup direk yatışa gecicek :D
Böyle konular gördükçe tekrar gidesim geliyo :D
kargolarda sıkıntı varmış boludan gelen muştunun sevkiyatı bekliyorlar:D
muştu cevap yaz yaw valla üzülüyorum
çıkmış evden hacı havaalanına gidicek
hangi telefonu kullanıyor şimdi? pm alabilirmiyim
Böyle konular gördükçe tekrar gidesim geliyo :D
sanki askerlik yaptın akü ya :D
Niye olm kısmetime Amsterdam Orduevi çıktıysa benim suçum ne gittik yaptık :hehe: :D :D
Hadi bakalım hayırlısı olsun.
fastchild
25-05-2011, 20:53
Allah birliğindeki askerden komutana herkese sabır versin
Adamin sivil son gecesi beni ariyor adanadym haci senin arabayi son kaça aliriz diye ordan bi arkadaş sordurdu herhalde.mustu gene ayni mustu askeriye bile bozmadi adami.yavrum bnm :D
Low-Rider
25-05-2011, 21:45
vay arkadaş adam gitti valla:D
Tekrar hayırlı olsun mustu abii :)
baba akü yok akü :)
mmuştu sabah bir uyancak şaplı ekmek şaplı peynir şaplı çay :)
mmuştu bu gece kuşu öttürdün öttürdün yoksa işin aç aç lara kalır :))
şaka maka derken gitti adam hacı neyse kutlayalım bunu haahhaa
mmuştuya zimmetlenen aracın 1 ay sonraki hali :)
http://www.resimle.net/data/media/277/zrhlaskeriarapersoneltasiyici.jpg
Abi merak ediyorum 2 haftadır yanmayan arıza ışığı bugün yandı da :D Seninle alakası olabilir mi :D :D :D Yanında çok oturdum bir de :D
Alperen-B
26-05-2011, 01:46
şalgamını içirdik, kebabını yedirdik adanayı baya bi turlattırdık tabi o sırada baska seylerle de ilgileniyoduk :D en son da otele götürdük bıraktık. şimdiden şafak saymaya başladı. geldiğinden bu yana şafak düşmedi gitti diyip saate bakıodu :D:D:D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247785_10150194115106314_535736313_7492048_1245942 _n.jpg
mmustu ve mkt :D
şafak sayan saat sıkıntı :D hayırlısıyla gidip gelirsin abi işallah :) şalgam + 10hp :D
darbe falan çıkıcak kesin :D :D
hayırlısıyla git gel inşAllah..
mkt seninde mustudan asagı kalır yanın yokmus hatta fazlan varmıs birader :D:D
Adamin sivil son gecesi beni ariyor adanadym haci senin arabayi son kaça aliriz diye ordan bi arkadaş sordurdu herhalde.mustu gene ayni mustu askeriye bile bozmadi adami.yavrum bnm :D
acemilik bitince draglara gelirse sasirma :D
mkt seninde mustudan asagı kalır yanın yokmus hatta fazlan varmıs birader :D:D
abi ne diyosun ya adam bi geldi.havaalanında karşıladım baktım kahkül yok. kahkül nerde dedim. hiç sorma onu kesene kadar asker pisikolojisine girmemiştim onu kesince sıkıntı başladı dedi :D resimleri atacam biraz bikaç bişeler çektik dünden hatıra :D
Adama acılı şalgam ile acılı 1,5 adanayı bi dayadım gözleri fal taşı gibi açıldı :D
şafak su an onun için 458 gıttı iki gün...
abi ne diyosun ya adam bi geldi.havaalanında karşıladım baktım kahkül yok. kahkül nerde dedim. hiç sorma onu kesene kadar asker pisikolojisine girmemiştim onu kesince sıkıntı başladı dedi :D resimleri atacam biraz bikaç bişeler çektik dünden hatıra :D
Adama acılı şalgam ile acılı 1,5 adanayı bi dayadım gözleri fal taşı gibi açıldı :D
zuahahah zaten 1 hafta wc cıkamayacak içinde patlar valla :hehe:
zuahahah zaten 1 hafta wc cıkamayacak içinde patlar valla :hehe:
kardeşlerım ısını bılmıstır guzel yerde yemek yedırmıslerdır :)
Aslında çok foto çekmemiz gerekn yerler oldu ama akıl edemedik işte:D kafalar güzel keyifler yerinde olunca unuttuk fotoğraf işini :D çok güldük çok eğlendik ama.SU vtec ile almaya gittim. hacı ben hondaya binmem diyor. en son mehzentin hondaya bindim ertesi gün kol çıkarttı dedi ahuahua süper eğlendik ya iyikide gelmiş
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2799.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2812.jpg
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/26/2820.jpg
Low-Rider
26-05-2011, 10:42
adam asker traşı olmuş ama kahkülün izi hala belli:D
B.Aktepe
26-05-2011, 10:45
yalnız kebap ezdi :D
Afiyet olsun vallahi:)
SekoLive
26-05-2011, 10:45
vay arkadaş adamın eli yüzü açılms
özgür abinin dediği gibi mkt sende hakkını vermssn maşallah :D
adam nezaman birliğe katılıyor yada katıldımı :D
şu sıralar yolda olması lazım. verdim coşkuyu verdim coşkuyuuu :D daha şırdan yedirecektim künefe yedirecektim ona da saat 2 oldu biz kebapcıudayız.adam sabah erken kalkacak die oyalanmadık.
şu sıralar yolda olması lazım. verdim coşkuyu verdim coşkuyuuu :D daha şırdan yedirecektim künefe yedirecektim ona da saat 2 oldu biz kebapcıudayız.adam sabah erken kalkacak die oyalanmadık.
makat adananın turıstlık mekanlarını gezdırdınızmı ? :D
yok yaaa yetişemedik. ama gideydik iyiydi :d fena muhabbet dönerdi :D
yanıı bak sımdı ayıpladım sızı kos koca adamı gezdırmedınız deyılmıı cok ayıp :)
ya birsürü yol yaptık ama niyeyaptık neden yaptık bilmiyorum.adanada şehir içinde dolanmaktan sıkıldım hatta. ama işte görüntüde bazı kesiklikler var düne dair :D
ya birsürü yol yaptık ama niyeyaptık neden yaptık bilmiyorum.adanada şehir içinde dolanmaktan sıkıldım hatta. ama işte görüntüde bazı kesiklikler var düne dair :D
sızden korkulur ıyı gezdırmısınızdır :D
Hatayda turistlerin coğu tatil rezervasyonlarını iptal etmiş.Hatay sıkıntılı bi dönemdeymiş şu aralar :D:D:D:D:D
Rezervasyonların yüzde 95'i iptal! - En Son Turizm Haberleri - HTEkonomi (http://ekonomi.haberturk.com/turizm/haber/633752-rezervasyonlarin-yuzde-95i-iptal)
Hayırlı teskereler.Alayın allah yardımcısı olsun :)
Alperen-B
26-05-2011, 12:47
yok be kanka oralar saat 10 da kapanıyor o yüzden götüremedik. kebapçıda baya bi güldük vakit kalsaydı sırada şırdan ve künefe vardı :D
mmuştu için resmi tören düzenliyorlarmış :)
DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIGI
BASIN DUYURUSU
--------------------------------------------------------------------------------
Tarih : 25 Mayıs 2011
Bülten Nu : 2011 / 31
Konu: Er Mustafa Muştu'nun ordumuza teşrifi sebebi ile şerefine düzenlenecek resmi geçit töreni hk.
1. Bu kapsamda;
a. Denizde Resmi Geçit Töreni 14.00 ile 15.45 saatleri arasında Marmara Denizi yönünden Ege Denizi’ne doğru yapılacak,
b. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bağlısı yüzer ve uçar unsurlar ile Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı uçar unsurların iştirak edeceği törende Deniz Harp Okulu yelkenli ve kürekli tekneleri de geçiş yapacak,
c. TCG ORUÇREİS (F-245)’in Nara Burnu’ndan dönüşü ile tören geçişi başlayacak ve Mustafa Muştu topla selamlanacak,
ç. Tören geçişinin tamamlanmasını müteakip Türk Yıldızları tarafından tören alanında gösteri uçuşu icra edilecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Ulan icim bi acaip oldu :(
Görüsemedik de hıyarla dün...
teslim oldu galiba 2 tlfuda kapalı
teslim oldu galiba 2 tlfuda kapalı
ilk teslım olduğum an geldi aklıma cok kotu bır pskolojı ıns cok zorlanmadan bıtırır gelır...
Day Walker
26-05-2011, 14:53
Ulan icim bi acaip oldu :(
Görüsemedik de hıyarla dün...
Aynen bende aradım dün kimse yok dedi ailem var dedi hava alanına doğru gidiyorum dedi :(
walla bende çok üzüldüm ama gelince şöyle güzel bi gece yaparız gene affettiririz kendimizi :)
ellerimizle aldık hava alanından yavruyu tüm gece güldük ama ciddi eğlenceli adam bugünde gitti allahım yardımcısı olsun biran önce bitirip sağ salim getirsin
sağ salim hayırlı tezkereler olsun muştu abime :)
Askerlik anılarınız die konu vardı o konuda buğra aktepeden sonra 2. olarak mustafa muştu vakası yaşayacağız :D
ilk teslım olduğum an geldi aklıma cok kotu bır pskolojı ıns cok zorlanmadan bıtırır gelır...
aynen ya bende orada acemiligimi yapmıştım 13 saat 10 anfi gezmiştim çok zordu
Low-Rider
26-05-2011, 15:32
he yaa o his çok kötü
dün evindeyken ertesi gün giriyorsun biyere kimseyi tanımıyorsun nolcak ne etcek ilk günü unutamıyorum
asteğmeni ile konustum rahatmıs guzel bir yere yerleştirmiş :D kedi gibi mubarek hep 4 aya ustunde :D
onursumer
26-05-2011, 17:51
asteğmeni ile konustum rahatmıs guzel bir yere yerleştirmiş :D kedi gibi mubarek hep 4 aya ustunde :D
abi uyarsaydın başlarına gelebilcek şeyleri bilsinlerde ona gore iyi geçinselerdi :D
birde pc ayarlarsalar acemilikten sonra gene foruma doner :D
lnd_samet
26-05-2011, 18:08
ilk 1 hafta telefon önünde ucu gözükmeyen sıralar
evi arayamamak-
anfiye düdükle girip düdükle cıkmak
1 tane senden kaç yaş kücük bagıran bir cavusun izin vermesiyle sigara içebilmek...
oofff offff
çok şükür bitmiş...
astek yanina alicakmis bilmiyorki basina is alicak :hehe:
SekoLive
26-05-2011, 18:39
özgür abi bu dönem sana çok kötü geldi be uğurda gitti mustuda :D :D
saat 23:00 oldu nerdeyse muştu nerdeyim ben diye kendine bitmez tükenmez sorular sormaya başladı, bu gece muhtemelen uyku yok.
işin enteresan tarafı yarın uyurum moduda yok
saat 00.00 da şafak bir gün daha geri atacak
3. tabur 11. bölüğe almışlar hadi hayırlısı bakalım valla evdeyken git git artık diyorduk ta gidincede zor oluyormuş anladık..
sorma seko ya ikisi birden gitti..:)
3rk@n şimdi askeriyede mustuyu bekliyor 15 dk ya gelicekmiş asker :D akşama fotoları havadisleri alırız...
muştu ile konstum şimdi, tekmili çaktı telefonda ama ses kalmamış, osurtuyorlar bizi burda diyor :D 2-3 gündür yat kalk sürün pzt den sonra eğitimler baslıcakmış..acemilik 30 gün müş.. fazla konusmadık nasılsın iyimisin vs . akşama erkan fotoları ekler.. herkese selamı var..
keşke acemiliği 3 ay falan sürse..usta birliğinde 3 ay acemilik yapanlar gelene kadar biraz zorlanabilir.
lnd_samet
29-05-2011, 16:30
acemilik dediği yemin töreni dalgasıdır.
eğer meslekçiyse 30 gün sonra uçar yeni yuvasına yoksa 75 gün alır eğitimi yada 90 gün işte:)
muştu ile konstum şimdi, tekmili çaktı telefonda ama ses kalmamış, osurtuyorlar bizi burda diyor :D 2-3 gündür yat kalk sürün pzt den sonra eğitimler baslıcakmış..acemilik 30 gün müş.. fazla konusmadık nasılsın iyimisin vs . akşama erkan fotoları ekler.. herkese selamı var..
E dedik ona gittiğin yer paso istikamet diye.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/29/12041.jpg
Herkeze cok selamı var eve gecince resimleri eklicem örselemişler biraz muştumu
yazık olmuş.ona dedim zor yere gidion ustaaaa.gel etme vazgeç bu sevdadan. adana kebabı ve şalgamı içince bırakın beni gidecem dedi atar gider yaptıydı :D şimdi yat-kalk haha allah yardıncııs olsun.gelecek ay bende gidecem otarafa muhakkak uğramaya çalışacam :D
Abi yukaridaki resim cok kotu :) herkesin nizamiyedeki durumu aynimi olur ya :D
o nizamiye fotosu değil emre :D
SekoLive
29-05-2011, 22:57
:) o foto fotodayda çekilmsti sanrm nizamiye deil :D
göki specler ne başkan burun farkıyla geçmissn :D
ben solım dedımde bn solemeden herkes solemıs zaten :D allah yardımcısı olsun bakalım bız napıcaz.yrn muayeneye gıdıyorum hayırlısıyla.
ahahahahha çok hızlı yazarım seko :D
O zamn kesin askerligi dusunuyodur :D
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252192_170546649672655_100001519647328_428429_4373 568_n.jpg
:)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250910_170546499672670_100001519647328_428424_5226 1_n.jpg
SekoLive
29-05-2011, 23:45
vay mustuya bak ya :D :D
Eray Yümsel
29-05-2011, 23:46
tipini miktğim ya :D
Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.170546396339347.42603.100001519647328)
Geriside burda cok fazla vaktimiz yoktu 2 saat falan yanında kalabildim ziyaret saati 4.30 da bitti kalkmak zorunda kaldık bidahaki ziyarete daha cok çekerim :D örselemişler muştumu :D eğitim zor soran sormayan herkeze cok selamı var :D :D
onursumer
29-05-2011, 23:46
amele yanığı operasyonu hemen tamamlanmış :D
vay abim yakışmış elbiselerde saçlar olmamış ya :D
VTec_king
30-05-2011, 09:34
haha yeşil kurbağa moduna girmiş:)
bol bol istikamet versinler buna göbek erir :)
Ahahahaha ulan mustu bugunleri de görecek miydik? :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/254375_170546563005997_100001519647328_428426_5726 297_n.jpg
SekoLive
30-05-2011, 12:54
yavuz abi hayaldi gerçek oldu cümlesi Mustu abimize uygun bence :D
Day Walker
30-05-2011, 13:19
Ahahahaha ulan mustu bugunleri de görecek miydik? :D
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/254375_170546563005997_100001519647328_428426_5726 297_n.jpg
Süpersin be adamım yürü bee :D
ne yakışıklı adam şu muştu abi be
Kep kafaya sığmamış :hehe:
Day Walker
30-05-2011, 13:31
pantolonda bol gelmiş sanki :D
By_HaNNibaLL
30-05-2011, 13:35
Adam Resmen asker oldu hemde denizci :D
adam kg verıyor farkında deyılsınız :)
adam kg verıyor farkında deyılsınız :)
Süzülmüş valla vah vah :D
Hacı acemilik sonuna kadar verir ondan sonra o yolunu bulur zaten Pide Fırınına Muhasebeci yaparlar bunu :D
O memelerle askeriye sıkıntılı olabilir :D
Ahahaha harbiden pide fırınına falan verirlerse eyvah :D
Ben 85 kilo gidip 68 kilo gelmistim acemilikten :D
şimdi kaç kilosun yavuz :D
bahriyeliye iyi teskereler. :)
Süzülmüş valla vah vah :D
Hacı acemilik sonuna kadar verir ondan sonra o yolunu bulur zaten Pide Fırınına Muhasebeci yaparlar bunu :D
aynen yavrum ama hıssedılıyor forumda yokluguu :)
abi ben 52kg'yim demek acemelikten dönüşte yok olucam :D :D :D
fotoğraflara baktıktan sora nedense şu video aklıma geldi benim :)
Çok güldüm bu videoyu izlerken :)
https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150197438043241&comments&set=t.616303795&type=1
Çabuk git çabuk gel inşallah abii.
abı tam tersıde bana olmustu 60 kg gıdıp 85 kg gelmıstım :D
abi ben 52kg'yim demek acemelikten dönüşte yok olucam :D :D :D
:D:D:D:D:D:D:D:D çok güldüm yaa reizz
Bende 77 gitmiştim Samsuna 75 günde 62'ye indirdiler :D
Sonra Belçikaya gittim 65'dim 82 döndüm :D şuanda 85'im
heyytt yidigim bee..:)
artık geceleri rahat uyuyabilecegim..:D muştu saolsun :)
By_HaNNibaLL
30-05-2011, 14:17
askrlikte cok büyük değişiklikler olur :D mustafa abi askerdeyken :D
şimdi kaç kilosun yavuz :D
97 idim 92 su an.
5 kilo verdim bu ay, devam edicem insallah :D
senin 70-75 lere inmen gerek panpa yoksa her türlü kilolu gözükürsün boydan sebep, bi kilo verde alem boyun görsün ahuhauahuahuhaua
VTec_king
30-05-2011, 14:23
ben askere 70 kg gittim acemilikte 60 a kadar indim
askerlik bitişi 75 oldum hala aynıyım :P
bende 63 gittim 76 geldim :D
şişko giden zayıflar
zayıf giden kilo alıyor genelde..
herkesi bi fit moda getiriyorlar..
senin 70-75 lere inmen gerek panpa yoksa her türlü kilolu gözükürsün boydan sebep, bi kilo verde alem boyun görsün ahuhauahuahuhaua
Ulan ben 75'e insem Adriana Lima kapımda paspas olur :hehe:
kanka sen geçende kilo verdiğinde çok yadırgamıştım sana yakışmıyor, hoş yavuz ada yakışmaz zayıf olmak ama yaş ilerledi adamda kalp tansiyon kolestrol falan filan zayıflaması şart :D
Day Walker
30-05-2011, 14:36
hacı sen 75 e insen adrianaya bakmazsın bile :cool: D::D:D:D
tosunuma bak be :D erkanım saolsun haftasonu mustuyla konusabildim çok fena bağırtmıslar sesi travesti gibi cıkıyordu :hehe:
kanka sen geçende kilo verdiğinde çok yadırgamıştım sana yakışmıyor, hoş yavuz ada yakışmaz zayıf olmak ama yaş ilerledi adamda kalp tansiyon kolestrol falan filan zayıflaması şart :D
Kanka benim ideal kilom 78 sen gördüğünde o kilodaydım :) Şuan sığır gibi bira içmekten 85 kilo oldum :D
Onada çözüm buldum ben gümrükte şuan malzeme gelsin hediye edecem uzatacaz :D
http://img2.photographersdirect.com/img/24116/wm/pd1708568.jpg
kcımın kenarına bak adrina limaymıs olm sana baksa baksa :D
http://www.xresimleri.com/wp-content/uploads/2008/11/lama-resimleri.jpg
Kanka benim ideal kilom 78 sen gördüğünde o kilodaydım :) Şuan sığır gibi bira içmekten 85 kilo oldum :D
Onada çözüm buldum ben gümrükte şuan malzeme gelsin hediye edecem uzatacaz :D
http://img2.photographersdirect.com/img/24116/wm/pd1708568.jpg
bunu yapman ıcın cocukken baslaman lazım halkalara :D
bunların ınanısına gore aslan bogmasın dıye halka takıyorlar
8.000rpm
30-05-2011, 14:42
ensedeki yanık izini daha çok severim şahsen :D:D:D
kol izinden daha iyi
len muştu ah ben eğitim subayıyken elime düşecektinki ne sıkardım o yanakları :)
kcımın kenarına bak adrina limaymıs olm sana baksa baksa :D
http://www.xresimleri.com/wp-content/uploads/2008/11/lama-resimleri.jpg
Bu ne a.k Babası Zürafa Annesi Lama ne lan bu ahahaahaahaa :D
Bu ne a.k Babası Zürafa Annesi Lama ne lan bu ahahaahaahaa :D
kanka Xorlama hauahuahua :hehe:
Olum ben 70-75 kiloda maymuna dönüyorum lan 78den asagısı cirkin duruyor. 80e düssem yeter :)
Yapılı adamız vesselam :D
Olum ben 70-75 kiloda maymuna dönüyorum lan 78den asagısı cirkin duruyor. 80e düssem yeter :)
Yapılı adamız vesselam :D
ensede olsa tadından yenmez he :D:D:D
Vay arkadaş adam askere gitti konusu bile hala forumda hit karıştırıyo ortalığı :D
Bide nasılsa artık gitti Gıyabında bi mangal yakalım :hehe:
Vay arkadaş adam askere gitti konusu bile hala forumda hit karıştırıyo ortalığı :D
mehzentten bu konuya parmak atmasını bekliyoruz :D
ensede olsa tadından yenmez he :D:D:D
Bide üstüne Louis Vütton tamamdır :D
http://cdn.thegloss.com/files/2010/06/LouisVuittonNeckTattoo.jpg
Day Walker
30-05-2011, 14:53
Walla süper olur hatta hakan da yokken dadından yinmez :D
aha mangal buluşması var desenize
Bide üstüne Louis Vütton tamamdır :D
http://cdn.thegloss.com/files/2010/06/LouisVuittonNeckTattoo.jpg
kanka bu daha iyi gitmezmi ;););)
:hehe:
Hacı o parmak atarsa rolling parmağı olur onunki ancak :D
http://graphics8.nytimes.com/images/blogs/laughlines/finger1.jpg
sultankızı geçende face de 110 gün kaldı yazmış çüş adam mı öldürdün akü :hehe:
Ben Cihanla konuştum hazır Camaro kırılmışken sökelim bahçede içinde mangal yakalım dedi bekliyolar :D
Day Walker
30-05-2011, 14:56
yok hacı o kapkaçtan yargılanıyormuş :D
Bozulmamış 450'si olanlar ne yapsın :D
Düşün Muştu Hakandan 4 tane görecek :hehe:
Hacı o parmak atarsa rolling parmağı olur onunki ancak :D
http://graphics8.nytimes.com/images/blogs/laughlines/finger1.jpg
hacı sus önde :D:D
onursumer
30-05-2011, 14:57
evet evet mangal şart :D
Day Walker
30-05-2011, 14:57
Ben Cihanla konuştum hazır Camaro kırılmışken sökelim bahçede içinde mangal yakalım dedi bekliyolar :D
ahahahahahahaha süper olur :D zaten cihan içine soğan patlıcan ekicem diyodu onlarda olduysa toplar atarız mangala :D
hacı sus önde :D:D
Sustum, baktım evet hala önümde sıkıntı yok :D
Bozulmamış 450'si olanlar ne yapsın :D
Düşün Muştu Hakandan 4 tane görecek :hehe:
çekilcek dert değil kanka, ama salla panpaaaa benimlemi bot bagladılar çokta tınnn :D:D:D :hehe:
Day Walker
30-05-2011, 14:59
çekilcek dert değil kanka, ama salla panpaaaa benimlemi bot bagladılar çokta tınnn :D:D:D :hehe:
hacı sen benim tertibimdin dimi :D
hacı sen benim tertibimdin dimi :D
hadi len pis 2ye2 ler:ofk::ofk::ofk:
:D:D:D
Sustum, baktım evet hala önümde sıkıntı yok :D
koptum akü ya zuahaha :hehe:
Day Walker
30-05-2011, 15:01
hadi len pis 2ye2 ler:ofk::ofk::ofk:
:D:D:D
hahahahahah tertip sen 18 ay yaptın ben 15 ay noldu şimdi tertip olmadık mı :D
hadı la bir mangal org. yapalım :D
Hacı gittik gencecik yaşımda (23) neler geldi başıma :hehe: Bu dünyada neler varmış meğersem :D
http://www.studiograssi.eu/wp-content/uploads/2009/02/i-amsterdam-letters-museumplein-edwin-van-eis_001.jpg
hahahahahah tertip sen 18 ay yaptın ben 15 ay noldu şimdi tertip olmadık mı :D
kanka askeriyeden çıkalı 9 sene olmuş çokta tın, benden sonra çıktın mı ordan çıktın SUS-R :D
Day Walker
30-05-2011, 15:04
kanka askeriyeden çıkalı 9 sene olmuş çokta tın, benden sonra çıktın mı ordan çıktın SUS-R :D
ahahahahah 9 sene tabi boru değil çıkamayanlar düşünsün :D
muştu askerden gelince konuyu okudukça gülecek :D
Hacı gittik gencecik yaşımda (23) neler geldi başıma :hehe: Bu dünyada neler varmış meğersem :D
http://www.studiograssi.eu/wp-content/uploads/2009/02/i-amsterdam-letters-museumplein-edwin-van-eis_001.jpg
kanka senin ki askerlikmi tartışılır :D sen ateşe gibi bişeydin :D
SekoLive
30-05-2011, 15:10
fikir güzel :))))
kanka senin ki askerlikmi tartışılır :D sen ateşe gibi bişeydin :D
Bi su döktük moruk mevcut yerlere :D
Day Walker
30-05-2011, 15:14
Aloe bursadan sipariş verelim bari :D
efendim bilader :)
Aloe bursadan sipariş verelim bari :D
efendim bilader :)
abi verin nerden sipariş vericekseniz haftasonu 6 kişi 5 kilo et yemişiz hala hızımı alamadım :D
Day Walker
30-05-2011, 15:23
abi verin nerden sipariş vericekseniz haftasonu 6 kişi 5 kilo et yemişiz hala hızımı alamadım :D
yuhh diyorum sana :D
Kanka bu durumda sana bundan lazım :D Direkt rendelemen lazım başka türlü bırak sifonu itfaiye hortumu sıksanız gene fayda etmez :D
http://www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/hard-toilet-paper.jpg
Köfteci yusuf,melike döner diyeyim:D:D:D Gidenler bilir,simdi resim koymak cok ayıp olur :D:D
Köfteci yusuf,melike döner diyeyim:D:D:D Gidenler bilir,simdi resim koymak cok ayıp olur :D:D
Geçen mangal partisine Köfteci Yusuf'dan köfte getirttik :D
mmustunun eksıklıgıı nasılda bellı oluyor sımdı gorse bu yazdıklarımı ıyı geyık yapardıı :D
yuhh diyorum sana :D
Kanka bu durumda sana bundan lazım :D Direkt rendelemen lazım başka türlü bırak sifonu itfaiye hortumu sıksanız gene fayda etmez :D
http://www.myspaceantics.com/images/myspace-graphics/funny-pictures/hard-toilet-paper.jpg
hacı çatalca gişelerden cıktıktan sonra sağa donun az ileride sağda buyuk çekme golu mnazlaralı efsan bir yer etleride mikemmel :D yazarken agzım sulandı :D
Beyler konuyu çip ettik, aslımıza dönelim :)
Güncel fotolar..
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/252192_170546649672655_100001519647328_428429_4373 568_n.jpg
:)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/250910_170546499672670_100001519647328_428424_5226 1_n.jpg
Facebook (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.170546396339347.42603.100001519647328)
Geriside burda cok fazla vaktimiz yoktu 2 saat falan yanında kalabildim ziyaret saati 4.30 da bitti kalkmak zorunda kaldık bidahaki ziyarete daha cok çekerim :D örselemişler muştumu :D eğitim zor soran sormayan herkeze cok selamı var :D :D
m.milliyet.com.tr (http://tatil.milliyet.com.tr/neden-hatay-a-gitmeliyiz-/anitur/haberdetay/31.05.2011/1396930/default.htm?ref=milliyet_anasayfa)
mustu abi ne yer ama izinlerinde bundan off be
başlamak bitirmenin yarısıdır hesabı hadi hayırlısı kurbagalara bürünmüş agam :D
Ayynisinin tipkisi ahhahahaha :D
http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/50336_111349245548969_3369_n.jpg
SekoLive
31-05-2011, 17:50
buğra abi fenasın :D :hehe:
direk gozumun onune bu foto geldi valla :D
Diyorum bir yerden tanıdık geliyor ama :D :D D:
Emre Ekrem
02-06-2011, 12:20
sağlam rüzgarı vardır, yarık kaya diye geçer, birde çeşmelerden su içme, içtiğin sudan bir tat alamazsın, arazi olmak için bire birdir.
SULTANOGLU
05-06-2011, 14:41
aahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahah :D muştu beyyy mıntıka yalan çekpas yapmaya devam :D şafak 102
mmustu askeriyeyide karıstırmıs coming soon :D
SekoLive
06-06-2011, 12:17
napmıs +1 :D
http://timurugan.files.wordpress.com/2010/10/bomba.gif?w=320
bekleyin diyorum başka birşeyde demiyorum :D
bu bomba hiç iyi olmiycak gibi bi his var içimde :D
abi n yapmış söyle,tüm site merak içinde:D
Ara beni özgür abi :D Hafta sonu burdamı muştu bu pazar gideyim yanına tekrar kardeşimin :D
Day Walker
06-06-2011, 12:41
Özgür anlatsana çatlatma insanları :D
GokhanK.
06-06-2011, 13:32
kral yer rahatsın bikere kafadan.kısa dönemsen ya orda bırakırlar yada çanakkale izmite gönderirler.başka yere gönderdikleri görülmemiştir.
saat 14,36 ve merakla Özgür abiden açıklama bekleniyor
tüm site haklı kulaklarını özgür beye dikmiş ve merakla bir açıklma bekleme içerisinde..
rivayete göre bmc kirpi ile otokar cobra'ları roll yaptırmış diyorlar? :D
Low-Rider
06-06-2011, 15:12
napmış la merak ettim:D
ya kel saç çıkartıcam şimdi kafanda, ne oldu anlatsana
ya kel saç çıkartıcam şimdi kafanda, ne oldu anlatsana
kel artık kel deyıl sac ektırdı :D
kel artık kel deyıl sac ektırdı :D
ahahahueuahhuaeuha sırf bu manzarayı görmek için dünyanın öbür ucundan gelir bakarım.. :D :D
Bakın şimdi ben söyleticem. :D
-Adresine bi şişe Jack gönderdim.. :cool:
:hahaha::hahaha::hahaha:
umarım saç ektirme gibi bi hat ayapmadı :D
Neden mi ? :D
mustu askere gitmeden bikaç gün önce aradım, topkapı savaş a gittim içeri girdiğimde bi adam vardı, tam özgür diyecektim ki bi anda kendime geldim, olm bunun saçı var(tarkan spec) dışarı çıktım sesli gülüyorum sanayidekiler bana bakıyor :D mustuyu aradım, olm burda özgüre benzeyen birisi var iyiki KEL miş, saçı olsa çok çirkin bişey olucakmış :hehe: sonra gittim adama anlattım olayı :D demez mi demek ki saçı olsa çok yakısıklı birisiymiş :D ben hemen dışarı çıktım 2. gülme krizi yaşandı :D
yekta,erel,yiit de gördüler adamı harbi böyle benzerlik olamaz dı :D
kel sakın saç ektirme biz seni böyle sevdik :D
mustu askere gitmeden bikaç gün önce aradım, topkapı savaş a gittim içeri girdiğimde bi adam vardı, tam özgür diyecektim ki bi anda kendime geldim, olm bunun saçı var(tarkan spec) dışarı çıktım sesli gülüyorum sanayidekiler bana bakıyor :D mustuyu aradım, olm burda özgüre benzeyen birisi var iyiki KEL miş, saçı olsa çok çirkin bişey olucakmış :hehe: sonra gittim adama anlattım olayı :D demez mi demek ki saçı olsa çok yakısıklı birisiymiş :D ben hemen dışarı çıktım 2. gülme krizi yaşandı :D
Sayınız azalıcak diye korkuyorsun dimi :D Bırak ektirmişsse ektirmiş sanane :D
Sayınız azalıcak diye korkuyorsun dimi :D Bırak ektirmişsse ektirmiş sanane :D
seninde tepeler açılıyor 2 senen kaldı bence fazla konusma mustafa da kurtaramıcak seni styla kesimler ile :hahaha:
+ özgürün 5 dönüm kafayı ekmek herkesin harcı değil :hehe:
Yok ama özgür abinin saçları kesilmedi.. Roll'de hafiflik olsun diye saç iptali yaptırdı.. :D
ahahahueuahhuaeuha sırf bu manzarayı görmek için dünyanın öbür ucundan gelir bakarım.. :D :D
Bakın şimdi ben söyleticem. :D
-Adresine bi şişe Jack gönderdim.. :cool:
:hahaha::hahaha::hahaha:
dun içtim daha canım çekmiyor :D
ahahah yol la sac ektiripte kısmetimi kapatamam :hehe:
ya yarın soylıycem ıste üstüme gelmeyin :D
dun içtim daha canım çekmiyor :D
Büyük yalaaaaaaaaan :D :D
Canım istemiyor dedi.. :D Hahahah.. Herşeye inanırım buna asla. !!! :D
Ben biliyorum ama dimem :D
sıkıntıya gerek yok mustu abi terlik izninde
SuperCorr
06-06-2011, 20:46
geçen yıl aralıkta acemiliği yaptığım yer,,
2 hafta takıldım sonra dağıtım oldu izmire düştüm
al revirden raporu yat 10 gün, eğitime katılmana gerek yok
yemek işi sıkıntı bekle dur, demir bardakta çay
bil oğul şarkısı eşliğinde amfi tıkış tıkış
aslanlar kaplanlar canavarlar....die bağır akşama kadar
DENİZLERE HAKİM OLAN CİHANA HAKİM OLUR. yazısı hayratın arkasında...
hayırlı tezkereler şimdiden austosta gittim fenaydı sıcak kouşların içi 35 derece oluyodu sahil güvenliklere klimalı kouş veriolardı kıl olmuştum :)
kantinciyi tavla sana bişiler ayırsın kart geçiyo odemelerde fazla para almana gerek yok bi kart aldırıolari çine para yukluosun
sonra iskenderunda baya iyi kebapçılar war hemen telefonunu bul ziyarete gelenbi arkadaşına gfalan gelirmutlaka senide çaırsınlar mehmetçik parkında afietle yersiniz
subayların spor salonu war ufak oranı9n çavuşunu tavla alır belki arada indir kaldır yaparsın
mehmetçik parkında tuvaletlerin arkasındaki hurda depoda palmiye yaprakları altında bnm sakladıım halderler belki ordadır :)
hamamcıları tavla istediin zaman gider yıkanırsın
talimlerle aran iyi olursa sana kendi, duşlarını kullandırırlar
ben boluk burodaydım orada rahat oraya akarsan rahat edersn
iskenderun do bol bol tavuk dürüm yer muştu abi :) adamlar yapıyor, tavsiye ederim.
Çok merak ettim yav. :D söyleyin lütfen.
haydi hayırlısı
bende oradaydım zamanında 11 sene önce
fastchild
07-06-2011, 20:56
hadi ama ya dıbdıb dıbdıb dıbdıb
Çok merak ettim yav. :D söyleyin lütfen.
hahaha çarşı yüzü görürse yer.
hafta sonu 40 derece diyor oralar mmuştu ya selam :)
B.Aktepe
08-06-2011, 11:54
özgür banlıyacam seni :D forum meraklandı kilitlendi de hayde :D
hayırdır beyler görüşmeyeli nassınız bahim :D
B.Aktepe
08-06-2011, 11:55
leyn muştuuuuu napıyorsun sen ya :D izin mi aldın ne yaptın ne ettin :D
askeriyenin internet cafesindedir :)
mşlh. her yerden yetiyorsun:D
iperler hacı askeriyeyi :D akşam istanbuldayım uçak saatini bekliyorum :D çok bile yaptım askerliği :D
hehe baya yakışmış uniforma kardeşim ,Hayırlı tezkereelr... Haha ne çabukkk tşk böle bişi işte :)
kanka askeriye bu bünyeyi kaldıramadı hava değişimi verdi :D