Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbolama yapacagım arabama HEADERS VE DÜZ BORU !

musa ALP
08-05-2011, 16:19
Skoda favorit turbolama projemiz var bütün parçaları tamamladık şu anlık bi tek headers manifold ve düz boru kaldı . bu konuda tanıdıkları olan yada bu işi yapan kişilerle iletişime geçip bu eksigimizide gidermek istiyoruz şimdİden ilgilenen herkeze teşekkürlerimi sunarım !

abdullah songür
08-05-2011, 19:05
oem headersı kullanabilirsin

musa ALP
09-05-2011, 20:45
KENDİ manifoldumu kullanmayı bende düşündüm önce ama uydurmam için baya bi oynamam lazım üstünde headers olursa daha iyi olur maliyeti beni aşmayacak bi headers yapan bulursam yaptıracam yok fazla maliyeti yüksek çıkarsada mecbur orjinal kullancaz:D

Boost Up
09-05-2011, 20:50
custom garage ile irtibata geçebilirsiniz. gariban nickli üyeye özel mesaj atın ıstersenız.

1.24
10-05-2011, 00:32
headers olsa daha iyi olur tabi,ama maliyet olarak herturlu fazla olur.kendı manıfolduna flans yaptırarak da kullanabilirsin

musa ALP
10-05-2011, 21:44
tabii headres daha maliyetli olacak ama daha saglıklı daha kolay boşaltacagına inanıyorum silindir içersindeki yanmış gazı ve turboya daha hızlı bi şekilde yani orjinal manifoldun içinde zaman kaybetmeden gelirse benim daha çok işime gelir. turbo erken dolarsa erken yol alırız:D:D