Orijinalini görmek için tıklayınız : Amsterdam tavsiye
Arkadaşlar otelimi ayarladım Sensation biletimi aldım ve 1 temmuzda Amsterdama gidiyorum. Gidenlerden ve gerçekten bilgisi olan arkadaşlar lütfen tavsiyelerinize açığım.Hediyelik eşya olur gece klübü olur bunların dışında ne biliyorsanız hepsi yanıma kar kalıcak şimdiden cevap ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.:D
ufak bir yer amsterdam zaten çok gezilecek yer yok, tekne turuna çık muhakkak güzeldir.. her yeri yürüyerek dolaşabilirsin eline bir harita al yeter :) ufak ama çok güzel eğlenceli bir şehir insanları da sıcakkanlıdır..
red light districti söylemeye gerek yok herhalde :D
ayrıca vaktin olursa madurodam diye bir yer var den haag da, dünyanın en büyük minyatür şehri kesin git.. amsterdamdan trenle gidebilirsin 1 saat filan sürüyordu sanırım..
ufak bir yer amsterdam zaten çok gezilecek yer yok, tekne turuna çık muhakkak güzeldir.. her yeri yürüyerek dolaşabilirsin eline bir harita al yeter :) ufak ama çok güzel eğlenceli bir şehir insanları da sıcakkanlıdır..
red light districti söylemeye gerek yok herhalde :D
ayrıca vaktin olursa madurodam diye bir yer var den haag da, dünyanın en büyük minyatür şehri kesin git.. amsterdamdan trenle gidebilirsin 1 saat filan sürüyordu sanırım..
Çok sağol Yekta ilgin için teşekkür ederim:D
red light district artık türklerin elindeymiş öle diyolar:P
redlight tabi yaa olayı o ztn amsterdamın : )
beni en çok şaşırtan meydanın ortasındaki açık hava işeme tuvaletiydi :D
Enteresan olarak sex tiyatrosu var gidebileceğin,redlightta merhaba diyen kız bile gördüm hepsi türkçe öğrenmiş.trenle ulaşımı tavsiye ederim tek tek bilet almak yerine marketlerde falan 7-8 geçişlik biletler satılıyor onlardan alabilirsin.bir tren bir harita ile bütün şehri gezebilirsin zaten.Madame Tussaud müzesine gidebilirsin ünlülerin mumyalarının olduğu güzeldi.ayrıca sanatla ilgili de van gogh ve rembrandt müzeleri var.hard rock cafe de yemek yiyebilirsin gayet güzeldi(fiyatlar tuzlu).Bir de Leidseplein a gitmeni öneririm mutlaka eğlence yerleri açık hava tuvalaleti , falan herşey orda.Coffee Shop lara da meraklıysan uğrayabilirsin. iyi tatiller :)
GokhanE.
16-05-2011, 23:52
Amsterdam da en çok şaşırdığım şey hiçbiryerde görmedigim akdar Türk ün redlight ta oluşu,ve redlightta gördügüm"oğuz yılmaz-gördün mü" dinleyen faslı kızdı,çoğu striptiz cluba selamın aleyküm diyerek girebilirsin çünkü hepsi Türk.Salamura balık gibi birşey var yanılmıyorsam ismi 'harin' gibi birşey birayla çok güzel gidiyor tavsiye ederim,coffee shop gezceksen de küçüklere değil de bulldogu tercih et,turistik olarak daha fazla birşey bilmiyorum,iyi gezmeler ;)
la bu redlight tam benkik :D
http://www.uzmantv.com/amsterdamda-red-light-district-nasil-bir-yer
baba coffee shop u tavsıye ederım ozellıkle whıte widow ayrıyatten canlı seks showlar var casa rossa en ıyısı arjantin restonların herhangı bırınde yıyebılırsın ibis otel hem ucuz hem gusel tavsıye ederım
Amsterdam da en çok şaşırdığım şey hiçbiryerde görmedigim akdar Türk ün redlight ta oluşu,ve redlightta gördügüm"oğuz yılmaz-gördün mü" dinleyen faslı kızdı,çoğu striptiz cluba selamın aleyküm diyerek girebilirsin çünkü hepsi Türk.Salamura balık gibi birşey var yanılmıyorsam ismi 'harin' gibi birşey birayla çok güzel gidiyor tavsiye ederim,coffee shop gezceksen de küçüklere değil de bulldogu tercih et,turistik olarak daha fazla birşey bilmiyorum,iyi gezmeler ;)
:D:D:D coffee shop önceliğimiz ancak biraz ürkek tavrımız var nedir neyin nesidir bilmediğimiz için teşekkür ederim ilgin için:icon_tup:
baba coffee shop u tavsıye ederım ozellıkle whıte widow ayrıyatten canlı seks showlar var casa rossa en ıyısı arjantin restonların herhangı bırınde yıyebılırsın ibis otel hem ucuz hem gusel tavsıye ederım
Sensation'a özgü birşeyler buluruz umarım bakalım gider görürüz "babayıda":D:D
poseidon
17-05-2011, 22:36
redlight tabi yaa olayı o ztn amsterdamın : )
Tren istasyonu tarafından sokağa girince 5. tükkan fena
tavsiye ederim. :)
Ordan çıkıp bir de Dam meydanına gidersin. Meydana giren sokaklardan birinde bir kadın heykeli var.
Adettenmiş dilek dileyip kadın heykelinin memelerini sıkacaksın. Millet orda fantazi yaparken fotoğraf çekiyor zaten illaki görürsün. :D
utkuselamoglu
17-05-2011, 22:47
casa rosso sex tiyatrosu.
red light district casa rosso nun oldugu yer aynı zamanda.
gece rotterdam da 2 3 tane gece kulübü var amsterdamdan oraya gidebilrisiniz.
amsterdam jimmy woo vs...
ot ve keki cok kacırma kafayı bulma illa yanında saglam bir adam olsun kanki saglam olsun birinize birsey olursa digerini toparlayacak cinsten ..
Birde otlu nargilesi..:icon_tup:
Valla 2 kişi gidiyoruz sıkıntı büyük :D
en pahalı ot türk otu diye atlama derim. hostel leri küçümseme çünkü karma kalabiliyorsun. hele ki seni jewish sandıkları an bir red light daha ışıldar...
Amsterdam şehir aktiviteleri,Amsterdam seyahat rehberi, Amsterdam yapılabilecek şeyler (http://www.amsterdam30.com/tr/yapilabilecek-seyler-amsterdam.html)
Mesaj attım hocam :)
Aldım İlkay :)
casa rosso sex tiyatrosu.
red light district casa rosso nun oldugu yer aynı zamanda.
gece rotterdam da 2 3 tane gece kulübü var amsterdamdan oraya gidebilrisiniz.
amsterdam jimmy woo vs...
Utku Rotterdam'a geçmicez be abi sadece Amsterdamda takılıcaz:)