Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankarada işini iyi yapan BMW ustası ?
Aracımın motorunu yaptıracam ama bildiğim düzgün bir usta yok saçma sapan insanlarada yaptırıp heba etmek istemiyorum ciddi anlamda motoru mükemmel toplayabilecek bir yer öneririmisiniz bana :(
mgnPower
23-05-2011, 09:31
Necdet abiye selamlarimi soyle. Gurol Narin'in cok selami varmis dersin :D iyi yapmazsa bizzat ben ilgilenirim :)
::BMW ZEL SERVS ANKARA, BMW SERVS ANKARA, MEK BMW ZEL OZEL SERVS,AMAZ OTO SANAY STES ANKARA (http://www.simsekbmwservis.com/)
telefon : 278 57 04
ayrica buda eksi sözlukten : ankara şaşmazdaki eşsiz bmw servisi. borusan yanında halt etmiştir. sahibi olan nejdet usta arabaları en ince detayına kadar bilir.
- TBS harun usta.
- Meba oto
huzur bmw-nur aydın otomotiv 11. sokak
her türlü yardımcı olurum
yusufcan_k
23-05-2011, 09:45
efe mekanik tavsiye ederim şaşmazda girişte ;)
ALPER-VNS
23-05-2011, 09:55
şimşek bmw necdet ustaya gidiyorum ben.. iyidir işinde ama pahalıdır..
ferros garage nasıl peki?
maxpower
23-05-2011, 10:46
nejdet usta +1
başlarda pahalı gibi gelebilir ama devamlı müşterisi olunca ufak tefeğe para almaz veya az alır
necdet usta 3.700 den 4.600 e kadar fiyat veriyor :( Ferros garage' ın işçiliğini bilen arkadaşlar yokmudur orda yaptırmak daha uygun olabilir benim için.
maxpower
23-05-2011, 11:42
ben iş yaptırmadım ama ferrosda tecrübelidir, sürekli önü dolu oluyor. e30 e36 baya gördüm önünde
necdet usta 3.700 den 4.600 e kadar fiyat veriyor :( Ferros garage' ın işçiliğini bilen arkadaşlar yokmudur orda yaptırmak daha uygun olabilir benim için.
Cok iyi kesin oraya git oraya gidip Basar beni yolladi dersen yardimcida olur.
Ugur Abi "efe mekanik" iyidir.
ben iş yaptırmadım ama ferrosda tecrübelidir, sürekli önü dolu oluyor. e30 e36 baya gördüm önünde
aklımda "ferros garage" ferhata yaptırmak var aslında ama görüşte almam gerekiyor ferhata bir de E30 yaptıracaz onun için fiyatında güzel olacak araçların. Ben parçalarım kendim alma taraftarıyım imaj BMW den alıp işçilik parasını vererek yaptırmam gerekiyor.
_driver_
23-05-2011, 12:00
Ümit BMW
şaşmaz 30. sk No. 30 imajın az ilerisi
532 655 54 58
arayıp fiyat alabilirsiniz
işçiliği iyidir
Birde dedeoğlu bmw ye git istersen başkent sanayi sitesinde ünlü otonun olduğu sırada
kimse aklımdakini önermedi :)
kimse aklımdakini önermedi :)
bir sebebi vardır heralde :)
efe mekanik çok iyidir.
hepsiyle tek tek görüşeceğim fiyat ve işçilik bakımından kim daha iyi ise ona yaptıracagım artık hayırlısı.
Ostim'de Metin usta'da iyidir.
ferros ferhat usta iyidir
maxpower
23-05-2011, 23:00
parçalar için ertürkbmw den de fiyat al, daha hesaplı olabilir
dedeoglu bmw ,metın usta.
ferhatla anlaştım aracım ferros garage da yapılıyor şuan dün akşam bıraktım dükkanına herkese teşekkür ederim yardımları için diğer yerler çok abartı paralar istiyorlar ferhat sağolsun güzel bir fiyat verdi ustalığından kuşkum yok daha önceden yaptığı araçlarıda biliyorum ilk olarak sp 325 i ankaraya getirdi ve tek yapmıştı ferhatın işini 4 4 lük yapacağına eminim.
tolga900
24-05-2011, 08:07
efe mekanik tavsiye ederim şaşmazda girişte ;)
kesinlikle efe mekanik topladığı m3 motorlarında daha fire görmedim gerçek bir vanos üstadı uğur abi :)
SuperCorr
24-05-2011, 08:43
dedeoğlu servis
bmw em olasa Swap Center Gokhan abı ve Ferhat abı harıcınde kımseye elletmem
ferhattın yaptıkları ortada adamın önü zaten komple bmw e30 m3 e39 m5 e 36 m3 , 20i ler kapısında millet yaptırmak için resmen kuyruğa giriyorlar gökhan abiyle muhabbetim yok ferhat gayet iyi başarılı güvenerek gözüm arkada kalmadan bıraktım aracımı şuan motoru sökülüyor diğerleri gibi 4.000tl 5.000tl masraf çıkarmadı 3.000tl masraf biçti işçilikte içinde yapacak gayet iyi bir fiyat bence...
ALPER-VNS
24-05-2011, 12:43
ferhattın yaptıkları ortada adamın önü zaten komple bmw e30 m3 e39 m5 e 36 m3 , 20i ler kapısında millet yaptırmak için resmen kuyruğa giriyorlar gökhan abiyle muhabbetim yok ferhat gayet iyi başarılı güvenerek gözüm arkada kalmadan bıraktım aracımı şuan motoru sökülüyor diğerleri gibi 4.000tl 5.000tl masraf çıkarmadı 3.000tl masraf biçti işçilikte içinde yapacak gayet iyi bir fiyat bence...
hayırlısı olsun.. sorunsuz olur inşallah M motorlarından hep korkuttular bizi bu zamana kadar
Evet ... BMW arabasından korkmalarının tek sebebi ustasının olmadığını düşünmeleri ...
Mustafa Birsesli
24-05-2011, 13:42
ferros garage nasıl peki?
ferhat abı ıyıdır
utkuselamoglu
24-05-2011, 14:07
Huzur BMW
Fevzi Ünal
Turgut Aydın
uzlar bmw nasıl bu arada ?
Güncel
Şu sıralar işçiliği abartmayan ama düzgün genel bakım yaptırabilceğim bi usta arıyorum öneriler nedir
Bide park sensörüm ve emniyet kemeri sensörüm bozuk bunları nerden alabilirim ?
penguinhakan
27-10-2012, 18:04
Tüm oto Erkan abi diyorum...
ucuz ve güzel işcilik isteyenler vural ustaya gidebilirler.aldığınız bütün işcilik fiyatlarından daha ucuza yaptırırım.tabi yalan soylemediğiniz sürece :)
Kutluhan
27-10-2012, 18:47
Meba oto ostim metin usta iyidir
ulasoztas1
27-10-2012, 18:55
Erkan Usta Tüm oto iyidir
blumenberg
27-10-2012, 19:12
necdet abi.. şimşek oto
harun abi.. tbs oto
metin abi.. meba oto
gökhan abi swap center insanlığı yeter:)
lucky Jackal
28-10-2012, 09:52
Meba oto Metin iyidir,iyiden de öte insanlığı ve bilgisi mükemmeldir. Uzun yıllardır ondan başkasına güvenemiyorum, Bundan önceki iki bmw mide ona emanet etmiştim,mini cooper ımda ona emanet,geçende yay taktırmaya gittim yayları takmadı,kış geliyor arabanın altını vurursun yazık günah diye :) para kazanmış olmak için iş yapmaz kesinlikle.Hatta eski bmw lerimi alan kişileride tanıştırdım onlarda oraya gidiyor. Diğer Arkadaşların bahsettiği tbs ve şimşek bmw de konusunda uzmandır onuda söyliyim haksızlık yapmış olmayalım,bana göre Ankara'da en iyi 3 bmw servisi Meba,Tbs,Şimşek dir.
Kendi ustam diye demiyorum tüm oto erkan usta :icon_tup:
ghibli06
28-10-2012, 11:26
arkadaşlar bmwteam yöneticisi olarak yıllardır hemen hemen bütün BMW ustalarını ve servislerini tanıdım... öncelikle sadece bakım mı yaptıracaksın, mekanik işçilik mi var yoksa elektronik bir sorun mu var vs vs bunları belirlemen lazım...
TBS- Harun Usta: elinde şu an belki de TR deki en iyi diagnoz cihazları var, program güncellemesinden performans programlarına kadar her şey var, elektronik arıza kaçmaz bulur, parçaların %70 i stoklarında mevcuttur Başpınar'a Ertürk'e adam yollayıp müşteriyi bekletmez... fiyatları yüksektir ama %100 müşteri memnuniyeti sağlar... yeni modellerin çoğu Harun'a gider, selamımı söylerseniz uygun fiyatlar verir...
MEBA- Metin Usta : mekaniği iyidir, diagnoz sadece el makineleri kullanır, genelde eski modeller tercih eder...
ŞİMŞEK BMW- Nejdet Usta: eskilerin efsane adamı, çoğumuz onunla başladı BMW ye ama yeni teknolojiler konusunda maalesef hayal kırıklığı...
Tüm Oto- Erkan Usta: bazı arkadaşlarımın tercihi... gaz telimle 1 saat uğraştı çok düzgün bir usta ve de bilgili, fiyat konusunu bilemeyeceğim..
Ferro- yorum yok
ilkerist
28-10-2012, 11:36
O sorun ferhat usta ıle ılgılı degılde sanırım yanında calısan elemanlar ıle ılgılı..
Ankarada bmw ustası dıyınce akla gelen
Swap Center Gokhan abıdır
Tum oto Erkan usta
Efe mekanık
Swap Center Gökhan Abi'ye bir uğra bence,zaten aracı orada bırakırsın :)
E60 530u bugün gün içinde bırakcam şimdi swap center mı yoksa tüm oto erkan ustamı bi kaç elektronik problemde çözülcek emniyet kemeri soketi gibi
Acil ustaların telefon ve adres bilgilerini alırsam sevinirim
ghibli06
30-10-2012, 06:57
swap da Erkan Usta da Şaşmaz'da... Şaşmaz ana caddenin en sonundaki göbekten sola dön sonra kime sorsan Tüm Oto yu da Swap Center ı da gösterir
Güncel tavsiyeler ne durumda arkadaşlar? Hala herkes aynı fikirde mi? 91 E34 için Ankara'da hangi mekanikçiye gidilir? Bülent bey sayesinde elektrikçimi buldum. Bir de mekanikçi bulabilirsem şahane olacak.
OMTechJr.
12-09-2015, 19:21
Fiyat konusunda pahallıdır herşeyi OEM, orijinal ve mümkün olduğunca sıfır kullanır. İvedik 2 de Ankara Hyundai var Harun usta. M20 motor konusunda çok iyidir. M50'de de gerekeni yapar. Ben şu ana kadar sıkıntı yaşamadım en azından. Ostim'de de Tobas var. Mehmet Tobas iyidir. Projelendirilecek bir araçsa veya ben ismi bilinen bir yer arıyorum derseniz de Dedeoğlu.
Projeden ziyade saglikli, sorunsuz, fabrika ayarlarina yakin calistirabilmek icin gerekli degisiklikleri, bakimlari yaptirabilecegim, BMW den iyi anlayan, kazik atmayan bir mekanikci ariyorum.
ghibli06
13-09-2015, 10:22
Naci Usta'nın 3 sokak üstünde Tüm OTO Erkan usta var, eğer İvedik-Ostim tarafına yakınsan da TBS oto Harun usta var ikisini de tavsiye ederim...
CasabLanca
13-09-2015, 21:56
range art bmw murat usta da on numara adamdır dilersen bir görüş
Bahçekapı Mah. 2528. Sok. No: 6-8 Şaşmaz/ANKARA
0312 278 77 74
zyxtellow
01-04-2019, 06:11
Abiler bi güncel atacak olsak Ankara'dan e39 alma durumumuz var m54b30 530i aracın mekaniğini vanosunu vs tepeden tırnağa baktırabileceğimiz güvenebileceğimiz kimi önerirsiniz
şaşmaz da range art var, iyi ve dürüst kişlerdir. ara sor istersen
Abiler bi güncel atacak olsak Ankara'dan e39 alma durumumuz var m54b30 530i aracın mekaniğini vanosunu vs tepeden tırnağa baktırabileceğimiz güvenebileceğimiz kimi önerirsiniz
telefon ve adreslerini 2 ustteki mesaj da casablanca paylaşmış.
Kuzey BMW Hasan ustaya gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.
Kuzey Bmw Adres ve İletişim Bilgilerimiz (http://www.kuzeybmw.com/iletisim)
Özgür Güneş
05-04-2019, 20:12
Checkpoint BMW, başka yere gitmeye gerek yok
SertacTDemir
29-05-2019, 09:22
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu hortlatıyorum ama buradan sormak istedim, çok samimi olduğum bir arkadaşım e39 520i almış. 98 model, 230 binde ve lpg yok. Bu aracın tüm mekanik işleri için tavsiye edebileceğiniz dürüst, sıralı 6 2000cc makineden anlayan tek seferde arızayı tespit edip sorunu çözebilen, komple motor gerekirse onu da yaptırabileceğimiz Ankara'da nereyi tavsiye edersiniz?
Mr.Tasbas
29-05-2019, 10:13
Yıldırım bmw - Ahmet Yıldırım
Gerekli konularda bilgi sahibidir kendisi düzgün ve işine güvendiğimiz ve camiada referanslı bir insandır.
Tavsiye ederim.