PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Double Dın Tavsiye Yardım ???

Asimos
23-05-2011, 16:30
Arkadaşlar 99civic arabam için double dın almaya karar werdim fakat aklımda 1kaçtane soru işareti war.
1.Ürün şu TIKLA (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TD717G-7-Double-Din-HD-Screen-Car-DVD-Player-GPS-SD-TV-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem45fabcaa25QQitemZ30055 9411749QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo)
bu ürün 1. tercihim yani eğer aklımdaki soruları gidere bilirsem bu almayı düşünüyorum.
Mesela bu üründe türkçe OSD menü bide türkçe navigasyon voice war yada yazılan öyle , bu ürünün navigasyon u türkiyede sorunsuz çalışırmı bunu nasıl öğrenebilirim yada nasıl çalışır nasıl bilgi sahibi olabilirim?navi nin sorunsuz çalışmasını istiyorum Kısaca bu ürünü alırsam elimde patlarmı?
Birde XTRONS die bi marka muhtemelen çin malı ama fiyat uygun dolayısıyla pioneer jvc gibi markalara bakamıyorum...Ricam ilan detaylarına bakıp bana karar wermemde yardımcı olurmusunuz???
2.Üründe bu TIKLA (http://cgi.ebay.com/ebaymotors/7-Double-2din-Car-DVD-GPS-Player-Free-Map-Camera-Stereo-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a64930f5aQQitemZ25079 5462490QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo)
Bundada sorular aynı sayılır navigasyon modu türkiyede sorunsuz çalışırmı harita yazılım update vs. bişey atılabilirmi?bunda geri vites kamerası ücretsiz geliyo
Bide bunda menü bide navi ses türkçe yok daha doğrusu listede yok türkçe ses menü yüklenirmi???

Bilen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum ürünü satın alma wakti geldi satın almadan yanlış bişeyler yapmak istemiyorum.
TEŞEKKÜRLER...

NOT:Bütçe 500-550 tl arası tabiki bu ebay fiyatları kimse yanlış anlamasın lütfen , aynı ürünü burdan alıp türkiyede 1000-1200tl. arası satıyolar.Dolayısıyla ebaydan almayı düşünüyorum...

aslan
23-05-2011, 16:32
bütçenizi yazarsanız ona göre yardımcı olmaya çalışırız

BoraRS
23-05-2011, 16:51
Bak ben geçen gün gittim bundan taktırdım;

Navigasyonlu ve Bluetooth'lu Double Teyp Roadstar RD 8000 sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-navigasyonlu-ve-bluetooth-lu-double-teyp-roadstar-rd-8000-47862739/detay/?favorite=1)

Çok memnunum. Türkçe Sesli Navigasyon var. En son güncel haritalar yüklü. Bizzat çok kel alaka yerlerde test ettim ve şaşırtıcı şekilde adresi buldu ve götürdü. Örneğin haftasonu Sarosa dalışa gittim ve kel alaka bir koyun ismini ve koyun yanındaki kel alaka bir köyün adresini girdim ve en kestirme yoldan götürdü :)

Radyosu var DVD si var. Bir de TV anteni taktılar. Hareket halindeyken görüntü bozuluyor ama dur kalk trafikte bir çok kanalı izleyebiliyorum. SD kart girişi var. DVD girişi de var.

Onun dışında bluetooth özelliği var. Telefonun bluetoothunu açtığın zaman şak diye bağlanıyor ve hands-free olarak telefondan konuşabiliyorsun. Üstünde entegre mikrofonu var. Telefon özelliğinin bence tek eksiği, cep telefonundaki rehberi göremiyorsun. Dolayısı ile aramak istediğin her numarayı ya elle gireceksin ya da direk telefonun rehberinden bulup arayacaksın ama yine konuşmanı cihaz üzerinden hands-free yapacaksın.

Bir de bu var;

KENWOOD DDX-7032 M 7'' DOUBLE sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-kenwood-ddx-7032-m-7-double-dvdvcddivxmp3-player-49260180/detay/)

Bu da güzel bir cihaza benziyor.

Ama şunu da aklından çıkarmaman da fayda var ki ebayden alacağın cihazın montajı için de en az 50 ile 100 TL arası bir para vereceksin. Bunlar çok fonksiyonlu elektronik cihazlar. Aracına takmadan önce tüm fonksiyonlarının eksiksiz ve istediğin gibi çalıştığından emin olman lazım. Bak benim arabama ilk taktıkları cihazın Navigasyonu çalışmadı mesela. Yanlış anlama cihazı sıfır kutusundan çıkarıp taktılar ve çalışmadı. Sonra ikinci yeni kutuyu açıp ikinci cihazı test ettiler ve çalıştı. İlk verdiğim linkteki cihazın kurulumunu satın aldığın yer ücretsiz yapıyor. Orada bizzat alıp test ettirebilirsin cihazı. Test ettikten sonra taktırırsın.

Yani ebayden ucuz alacağım derken bu yukarıda anlattığım konuları da mutlaka iyi düşün. Ayrıca bu ilk verdiğim linkteki cihazı satan yerde daha tonla farklı cihaz var. Onu beğenmezsen oradan istediğin türde ve modelde cihaz bakıp beğenebilirsin. en azından birşey oldu mu gideceğin ve ekşiyeceğin bir muhattap ve adresin olur ;)

ocean0636
23-05-2011, 16:57
Fiyat fazla gelmezse JVC AVX-900 tek tercih :)

ugurtiftik
23-05-2011, 18:51
aynen bende JVC AVX - 900 tek geçerim kullanıyorum ve çok çok memnunum.

Evrenoz
23-05-2011, 19:01
Fiyat fazla gelmezse JVC AVX-900 tek tercih :)

Kesinlikle. Senelerdir kullanıyorum. Para verip de aldığım tüm ürünler içerisinde beni en çok memnun edendir.

Asimos
24-05-2011, 08:01
Sewgili arkadaşlar tamam kalitesine memnuniyete bişey diyemem herkes tawsiye ediyoda fiyat 1500-1700 TL.yi buluyo :D

clioGT
24-05-2011, 08:14
Kesinlikle. Senelerdir kullanıyorum. Para verip de aldığım tüm ürünler içerisinde beni en çok memnun edendir.

divxlere altyazı rahatça atılıp izlenebiliyor mu abi bu alette peki?

Evrenoz
24-05-2011, 08:36
divxlere altyazı rahatça atılıp izlenebiliyor mu abi bu alette peki?

Hiç denemedim, neredeyse hiç dvd kullanmadım. Cihazı müzik ve tv özellikleri için kullanıyorum ve müzik kısmını da flash diskle hallediyorum. Yani dvd'den hiç film izlemedim.

Hatta son 2 senedir dvd kısmı bozuk ( içeride dvd kaldı çıkartmıyor edepsiz ), kullanmadığım için gerek duymadığımdan ve yaptıracak yer bulamadığımdan ellemiyorum bile.

ENGean
24-05-2011, 09:05
ılk oncelıkle arac 99 cıvıc demıssın arkdsm,
normalde 96-00 cıvıclere double dın olmuyor..
hee EK9 konsolu flan warsa o zman, JVC AVX-814 veya 816 tavsiye ederım cok cok guzel cıhazlardır.
avx 900 de guzeldır ama o daha eskı model, 814 ve 816 nın ekranı daha canlı + olarak ön panel govdeden ayrılabılıyor..