Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : windows hata kurtarma ekrani problemi

erkin006
25-05-2011, 00:07
Laptop kullaniyorum vista yuklu...

Sabah pat diye guc tusuna basili tutup kapattim...aksam acmaya calistigimda hata kurtarma ekrani cikiyor...iki secenek var baslangic onarmayi baslat( onerilen) ve windowsu normal olarak baslat diye...ikiside ise yaramiyor hep ayni ekrana donup duruyor...keza acilirken f8 yapip guvenli mod ve diger secenekleri secmeye calistigimda da oluyor hep hata kurtarma ekranina donuyor...

Telefondan yaziyorum acilen bilgi bekliyorum arkadaslar...

erkin006
25-05-2011, 00:11
Bu arada asus marka laptop...

GokhanErol
25-05-2011, 00:17
haci neye kizdin da bodoslama powera coktun...:)
ben vistayi bulana cok derin kayiyorum artik telden giriyorum nete...

erkin006
25-05-2011, 00:26
Hata bende haci 6 aydir format istiyor diyorum...bi bos vakitte yaptiramadik

Sonrada boyle en alakasiz zamanda koyverdi kendini...fan man deli gibi sanki cop kamyonu:D

TünayK
25-05-2011, 00:27
Laptop kullaniyorum vista yuklu...

Sabah pat diye guc tusuna basili tutup kapattim...aksam acmaya calistigimda hata kurtarma ekrani cikiyor...iki secenek var baslangic onarmayi baslat( onerilen) ve windowsu normal olarak baslat diye...ikiside ise yaramiyor hep ayni ekrana donup duruyor...keza acilirken f8 yapip guvenli mod ve diger secenekleri secmeye calistigimda da oluyor hep hata kurtarma ekranina donuyor...

Telefondan yaziyorum acilen bilgi bekliyorum arkadaslar...

bılgısayar coktu tost makınesınden yazıyorum dıyosun yani:)

mrtngn
25-05-2011, 00:34
Bu olay vistada bicok kez basıma geldi ama işlememe gibi birsey olmadı.Normal kapattıgım halde dahi basıma geldi.

Bataryayı bi cıkarıp takın biraz bekleyin öyle deneyin,olmassa bios'tan boot secenegiyle oynayın yer değiştirin eski haline getirip tekrar deneyin

erkin006
25-05-2011, 00:35
bılgısayar coktu tost makınesınden yazıyorum dıyosun yani:)

Valla cok magdurum bildigin gibi degil:D

erkin006
25-05-2011, 00:39
Bu olay vistada bicok kez basıma geldi ama işlememe gibi birsey olmadı.Normal kapattıgım halde dahi basıma geldi.

Bataryayı bi cıkarıp takın biraz bekleyin öyle deneyin,olmassa bios'tan boot secenegiyle oynayın yer değiştirin eski haline getirip tekrar deneyin

Valla benimde cok gelirdi basima normal olarak baslat der gecerdim...

Bizi format paklayacak sanki

dmts
25-05-2011, 01:35
eğer gelişmiş modda pc açılmıyorsa bilgisayarına windows vista yükleme CD sini takarak başlatın ve sistem kurtarmayı seçin. bu olmuyorsa kurtarma konsolunu açın ve orada bootrec /fixmbr komutunu girin. gerekli olan tüm başlangıç dosyalarının mevcut olup olmadıklarını kotrol eder.

onursumer
25-05-2011, 02:13
içinde onemli birşeyin yoksa

F9 recovery başlancıgı asuslarda açılışta asus yazısından sonra başlatırsın temiz çıkar pc ;)

Göki,ZD
25-05-2011, 02:16
ben halen format atamadım onur :D

ProdriveSTI
25-05-2011, 02:23
Güvenli mod'da açabilseydin sistem geri yüklemeden düzeltebilirdin,dediğin gibi formata ihtiyacı varsa pc'nin virüsten kaynaklı yada donanımsal bir sistem dosyası bozulmuş olabilir,en iyisi bir format et sen ona en sağlamından :D

erkin006
25-05-2011, 19:59
Virus yok ondan eminim fuzuli butun dosyalarida temizlemistim gecen hafta...

Sanirim makinayi hic kapatmiyordum haftalardir uyku moduna aliyordum isim olmadigi zaman...onunla alakali bisey olabilir...

Neyse formattan sonrada vista degil xp yukleteyim diyorum...

berkayGLRN
25-05-2011, 20:33
Benım laptop tada oldu 2 kere aynısı bıtürlü acılmıyodu cökmüstü kuzen geldı bı format attı ve düzeldı ..xp yükliycene windows 7 yüklesen olmaz mı?

otuzdört
25-05-2011, 20:54
Eger ram'in 2GB ve üzeriyse Windows7 Yükleyin derim.

Ben Windows7'de Vistada kullandım bana sorarsan Vistayla devam et derim. Sistemle gelen işletim sistemi herzaman ideal işletim sistemidir. basın agrımaz.