Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 sunroof iptal hakkinda?
106 nin sunroof camini iptal edip yerine su almayacak sekilde ne yapilabilir?Komple sokuk 106.maksat hafiflik.Ne onerirsiniz?
Mika cam yapılır herhalde...
fiber yada karbon parça yapılabilir
Onuda çok sağlam uydurmak lazım. Biz 206 gti roof camını 140 la giderken otobanda kaybetdik :) Maksat hafiflik olunca hız devreye girer. İşi sağlama almanız lazım.
neyle sabitleyebiliriz peki ??
Muhtemelen uydurma fitil ve her iki yandan (tavan ve cam kısımlarına komple) su almaması için cam silikonu ile kapayabilirsiniz.
Boyayı göze alısanız en sağlamı sac levha kaynaklamak olur.İyi bir işçilikle orjinal gibi olur.
boosted_pug
19-06-2011, 20:55
sıfır tavan alın en sağlıklısı o şekilde olur bence yurtdışnda da o şekilde yapıyolar
ben de şu anda 106 kullanıyorum, mekanik bir sistem olduğundan sadece iki makara bir halat/zincir bir de camı var. Halatla makaralar toplamda 5 kilo gelmiyor. Eğer ki camı hafifletmenin bir yolunu bulursanız ve ona uygun şekilde fitillerle oynarsanız yeteri kadar hafifler bence. En güzeli fiber olur bence, fiber bir parça+kaliteli kalın içi boş fitiller ki sıkılınca büzülüp yalıtım sağlasın...
Halo rahat bırak su arabayı artık o söktüğün yeter :D :D
Sunroof u sökeceğine fiber bagaj ve kaput yap bari :D
Kıymayın bence sunroofa :)
sunroof u sökünce çok hafiflicenimi sanıyosun ?
amacın hafifletmek ise yanlış yerden başlamışsın..
Dur dur vazgeçtim sök sen sök sunroof u boşa ağırlık sökte bana gönder eskye :D :D :D
sunroof u sökünce çok hafiflicenimi sanıyosun ?
amacın hafifletmek ise yanlış yerden başlamışsın..
Arac zaten ful sokuk.birtek sunroof kaldi.zaten dosemeler felan sokuldugu icin kullanamiyorum.hafif birsey olsun istedim. ;)
onun yerine bagaj ve kaput sökük diilse onları sök.
sunroof sıkıntı yaratır bence.
otuzdört
22-06-2011, 16:04
millet sunroof yok diye ötünü basını yırtar ( ben dahil :D ) sen sunroof bulmussun hafifletcem muhabbetıne arabayı mahfediceksin. :)
güzelim sanroff u elleme mıllet sanroof um yok dıye aglanıyo reiz bence klima varsa komple tesısatını sök o sanrooftan daha agırdır fıber bagaj fıber kaput arka cam silgec motoru gereksız sökülecekler arasında öncelik bence ;)
güzelim sanroff u elleme mıllet sanroof um yok dıye aglanıyo reiz bence klima varsa komple tesısatını sök o sanrooftan daha agırdır fıber bagaj fıber kaput arka cam silgec motoru gereksız sökülecekler arasında öncelik bence ;)
ben sunroof için fiyat çıkarttım komple tavan sunroof mekanizması vs, toyota araplara sunrooflu üretip satsın tr den , tr içine sunroof vermesin tabi ya :) kısacası kıymayın bence sunroofa :)