PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Coming Home Özelliği ve Xenon

onur_S
22-06-2011, 23:47
arkadaşlar aracımda coming+leaving home özelliği var.gece kapıları açtığımda sisler kısıktan aydınlığa doğru açılarak yanıyor ve kapanırkende kısılarak kapanıyorlar.sislere xenon taktım ve kısılarak açılıp kapandığı için açılırken tam akım gelmediğinde araç arızaya geçiyordu tek tarafı söndürdüğü oluyordu bazen iki tarafı birden söndürdüğü oluyordu.yada sorunsuz yansa bile kapanırken kırpıp arızaya geçiyordu bi dahakinde yakmıyordu bi süre.bu sebepten xenonları söktüm.sisleri pek yakmam zaten fakat gece bu özellik yüzünden xenon taktım ondada böyle oldu geri söktüm.
bu sorunun sanırım çözümü varmış.nasıl çözülür bu?sorun farlar kısılarak açılıp kapandığı için xenonlara orada tam akım gelmiyor sanırım ve araç arızaya geçiyor.

levent
23-06-2011, 00:07
sislerde xenon ve o özellik aktif olduğü süre içinde aynen devam eder, elektrik tesisatını yakmana bile sebep olabilir.

onur_S
23-06-2011, 00:10
yanma vs olmadı şu an söktüm ama araç kendini arızaya aldığında farları söndürüyor.mesela sisin teki arızaya geçerse arabayı çalıştırdığında problemsiz yanması gerekirken yakmıyor mesela biraz gıcık bi sistem

Boost Up
23-06-2011, 00:26
Onur, çıkar otomatik moddan yanmasın sisler:D

onur_S
23-06-2011, 12:04
o zaman olmaz önümü göremiyorum :D

aqustic
24-06-2011, 13:37
Çözümü
Ya xenon kullanmıcaksanız yada coming home özelligi devre dışı kalcak.Ama Coming home aktif olsun sislerde de xenon olsun derseniz o zaman aracın orjinal coming home sistemi tamamen devre dışı bırakılıp harici olarak xenon farlara uyumlu bi coming home modülü takıp baglatmanız gerekir.Ama ben olsam bu problemle karşı karşıya kalmamak için sislere xenon takmaktan vazgeçerdim

onur_S
26-06-2011, 00:47
bende vazgeçmiştim zaten ,demekki çözümü yokmuş.teşekkür ederim

Boost Up
26-06-2011, 00:48
xenon yerine kaliteli beyaz ampul taksan?

onur_S
26-06-2011, 00:57
hic bi ampulde xenonu tutmuyor ki piaa lara baktım bi ara yurtdısından .xenon parasına ama halojen sonuçta.led lere baktım onlardan da şüpheliyim.

sinan-s
26-06-2011, 00:58
bu olayı bende düşünmüştüm nasıl olur dıye demekkı sıkıntı oluyormuş tahmin ettiğim gibi.Fabrika yenı nesıl araçlarda ona göre sistem yapıyor sonradan takma xenonlarda da sıkıntı oluyor.Aslında çalışsa muhteşem olur..