Orijinalini görmek için tıklayınız : cam krikosu problemı
volkan106
24-06-2011, 16:04
arabamın sag arka elektırklı camı kasıntılı zorlanarak inip kalkıo en yukarda el yardımıyla kapanıyor..bugun ustaya goturdugumde krikosu degısecek dedı..bunu degıstrmeden yapabılıecegımz bısey varmı yada basına böle bısey gelen?
Benimde başıma böyle bir şey geldi... Sorun telindeydi... Çok ucuz bir şey yani...
İyi bak..belki seninkinin de sorunu telidir.. Tel hafif hafif kopmaya başlıyor makaraya dolanıyordu.
Aynısı şuanda bende var , hava sıcak diye baktırmadım daha ama 10 gündür arabayı yıkatamıyorum :)
Göko Adapazarında nerde yaptırabilirim ?
her arabanın elektrikli cam düzeneği telli olmuyor. direkt dişli krikolu da olabilir.
iyi bi kilitçiye git
Bostancıda sırf bu işle uğraşan bi amca var sanayide, pertçi Eurocar'ın hemen yanındaki küçük sokakta işçiliği baya iyi, senelerdir sadce kriko ve sunrooflarla uğraşır merdiven altında.Tavsiye ederim
Direk kriko nasıl değısıyo yahu,ufak camı tutan bı parca var,o kırılmıstır o degıssın yeter,cam komple sokun mekanızmayla bırlıkte zaten hangı tarafın kırık oldugu bellı olur(yada cam yukarı cıkarken ne taraf dusuyosa elınle cektıgınde yukarı gelıyosa o tarafın ki kırılmıstır bu kdar basıt:D)
CasabLanca
25-06-2011, 08:41
ankara şaşmazda bilinen krikocu bir kilitçi var mı?
varsa imkanın kendin sök bak teldeyse sorun telini değiştirirsin ama kullanım nedeniyle makaralar vs aşındıysa krikoyu değiştirmek mantıklı olur makaralar aşındıkça telin düzgün şekilde hareket etme olasılığı azalıyor
volkan106
25-06-2011, 11:02
tesekkurler
Aynı sorun arkadaşımın arabasında vardı cam kirkosu ve motoru söktük temizledik yağladık sorun kalmadı yenisi öyle çalışmaz belkide.
volkan106
25-06-2011, 18:17
Aynı sorun arkadaşımın arabasında vardı cam kirkosu ve motoru söktük temizledik yağladık sorun kalmadı yenisi öyle çalışmaz belkide.
bızde sonunda öle yapcz gorunuo tesekkurler
Aynısı şuanda bende var , hava sıcak diye baktırmadım daha ama 10 gündür arabayı yıkatamıyorum :)
Göko Adapazarında nerde yaptırabilirim ?
Mesaj attım amcam... :)