Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti gösterge sorunu

Bone-crusheR
27-06-2011, 12:49
arkadaslar geçenlerde yolda giderken onumdeki aracın benim seridime atması halinde tasın altından geçtim de benim benzin depomu ufak bi delik olustu bunula beraber göstergem yarı depo göstermeye basladı depoyu yaptırdım fakat benzin gösterge ibrem yarıda kaldı kontak kapatınca dusuyo actımmı hep yarıda kalıyo sizce neden olabilir...

otuzdört
27-06-2011, 12:53
Taşın altındanmı geçtin :S

Pompada sıkıntı olabilirmi acaba ?

TolgaEsentepe
27-06-2011, 13:39
komik gelebilir ama üzerinden vurmayı denedin mi avuç içinle :) ben ve bir kaç arkadaşımda benzin ibresi sorunluydu tepesine tepesine vurunca düzeliyordu da :)

aLperTunga
27-06-2011, 13:40
Deponu delecek kadar büyük bi taştı o zaman?ee ön taMpon daha alcak depodan tamponun durumu iyidir umarım..muhtemelen darbeden dolayı şamandıra takıldı

ekabil
27-06-2011, 15:43
aynı şey aracı krikoya kaldırmamla benimde başıma gelmişti.Kutup basını sokup birkaç dakika bekleyip tekrar taktım ve oldu.Denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Anıl E.
27-06-2011, 16:30
Aynı sorun bende de var fotografını çekip buraya koymayı düşünüyorum.İbre full'de gösteriyor ancak benzin ışıgım yanıyor

Bone-crusheR
27-06-2011, 21:17
Taşın altındanmı geçtin :S

Pompada sıkıntı olabilirmi acaba ?

pompada sıkıntı oldugunu sanmıyorum gidişinde sorun yok raş yumruk kadardı onde lip oldugu için altına girdi tamponda zarar yok usten vurmayı denedim olmadı kontak acınca tekrar ortada takılı kalıyor aküyü sökmeyi deneye bilirim

sinan-s
27-06-2011, 21:24
Senin şamadıra takılı kalmış orda bence şamandırayaı çıkarıp tekrardan soketini takınca düzelecektir..Akü kutup başını bir dene evvela..Dıgıtal kadranlılarda takılı kaldığı zmaan akü kutup başını sök tak yapıyorsun düzeliyor ama sizinki mekanik zannedersem..Şamandıra ile alaklaı sizin durum..

Göki,ZD
27-06-2011, 21:29
komik gelebilir ama üzerinden vurmayı denedin mi avuç içinle :) ben ve bir kaç arkadaşımda benzin ibresi sorunluydu tepesine tepesine vurunca düzeliyordu da :)

yoo niye komik olsun :D ben yıllardır yumrukluyorum :D:D

Bone-crusheR
27-06-2011, 21:43
daha once kadranı degiştirdim bu tip bişi olmustu yumrukta iyi gelio :D ama hepsinin bozulmasından korkuyorum yarın kutup basını koker denerim sonucu yazarım

Bone-crusheR
28-06-2011, 12:47
kutup başını sokmek işe yaramadı yarıdan yukarı cıktı gösterge