Orijinalini görmek için tıklayınız : arabam stop etmiyor! (106 gti)
dün akşam herşey normal bir şekilde arabama bindim,yolda benzinliğe girdim arabayı stop etmek için kontağı kapadım fakat araba stop etmedi :S ve kontak açık kaldı neyse 4.viteste ayagımı debriyajdan çekerek stop ettirdim belki düzelir diye kutup başını söktüm ama sıkıntı devam ediyordu,ve şuan hala aynı sıkıntı devam etmekte bu sorun,sıkıntı nereden olur?ben kontak diye düşünüyorum gerçi yarın elektrikçim açar açmaz orda biticem ama bir bileniniz daha önce başına gelen olmuştur diye bilgi almak istedim
marş motoru bozulmuştur herhalde...
ama marş düzenli bir şekilde basıyor
Osman Bahadır
03-07-2011, 19:48
Kontaktır muhtemelen.
Eser stop ettirdiğinde kadrandaki ışıklar ne alemdeydi? Bana kontak sıkıntısı gibi geldi.
Alla alla kontak olabilir yada fişlerden birinde sıkıntı olabilir...
kontak açıkken yanan ışıkların hepsi yanıyor ki zaten kontak kapanmıyor gece sabaha kadar başında bekledim desem yeridir :@
Kontak eser.Taklı kalıo.Sakın içine yağlı sprey vs sıkma.Anahtarı yağla sok çıkar çevir kurcala.Yağ motor yağı olsun
dun gece harunların dukkanda kontak spreyi falan sıktık,duzelme yok dediğini yapıcam da motor yagını bulmam lazım şimdi
Kanka kontak sprey iyice öldürüyor mekanik kısmı.Kilitçilerin en uyuz olduğu malzeme kontak sprey düzeleceği varsa yağ ile düzelir.Tezgahlarda satılan 1 liralık makina yağı olmadıktan sonraz her türlü yağ olur.Maksat su gibi çok akışkan olmamalı
olum denedım sımdı olmadı en mantıklısı yarın sabahı beklıycez elektrıkcım halledicek artık
çek akü başını kitle arabayı kapıdan gitsin.Hatta olmadı aküyü eve götür:D O kontak değişecek gibi. Eğer 2 anahtar zoruma gitmez dersen immo iptal ile r9 kontak olur haberin olsun:D
Ahmet Saraçoğlu
03-07-2011, 20:19
Abi aynısını bizim 560 yapmıştı... otomatik olunca stop ta ettiremiyosun , akü kutuplarıda somunla sıkılı , fransızlardaki gibi bastırmalı mekanizma yok kutup başında... elektrikççiye götürmüitük , kaput içinde geniş bi soket gevşemiş , ısınıp erimişti , onu ve yuvasını değiştirdik sorun çözüldü.
Kontak eser.Taklı kalıo.Sakın içine yağlı sprey vs sıkma.Anahtarı yağla sok çıkar çevir kurcala.Yağ motor yağı olsun
Yawrum simdi sanayiye biraktim arabayi anahtarida ustamin evine goturdum bir telden bahsetti o kopmustur ve cok onemli bisey degil dedi yarin ola hayrola artik
Yawrum simdi sanayiye biraktim arabayi anahtarida ustamin evine goturdum bir telden bahsetti o kopmustur ve cok onemli bisey degil dedi yarin ola hayrola artik
İnş. öyledir kardeşim.Durumdan haberdar et beni kel:) Bu arada seninde bildiğin gibi basık arabada bunun gibi abidik gubidik kıl arızalar çıkabiliyor.Gülü seven dikenine katlanır:)
Abi aynısını bizim 560 yapmıştı... otomatik olunca stop ta ettiremiyosun , akü kutuplarıda somunla sıkılı , fransızlardaki gibi bastırmalı mekanizma yok kutup başında... elektrikççiye götürmüitük , kaput içinde geniş bi soket gevşemiş , ısınıp erimişti , onu ve yuvasını değiştirdik sorun çözüldü.
Bakalim kardesim yarin ak,kara cikicak ortaya
dun gece harunların dukkanda kontak spreyi falan sıktık,duzelme yok dediğini yapıcam da motor yagını bulmam lazım şimdi
kontak sprey falan degildi :) o yagdı bi daha ki gelişinde gösteririm =) yanlış bilgi olmasın :icon_tup:
Eser millet parasızlıktan benzin alamıyor sen aracı stop etmiyorsun ayıp olum alan var alamayan var:D
Eser millet parasızlıktan benzin alamıyor sen aracı stop etmiyorsun ayıp olum alan var alamayan var:D
bizde para cok gibi :)
Yawrum kusura bakma ama aslam besleyen yemine katlanir :)
VAR ARKADAŞ PEJODA NE GARIP ARABA YAPMIŞ BABANNE GİBİ ACAYİP ACAYİP SORUNLARI ÇIKIYO :D ı love FDM :D bizi uğraştırdığın içins seviyoruz seni gti-vts :D