PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acı kayıp

Sayfa : 1 2 [3]

cvxx
12-08-2011, 22:58
ALLAH rahmet eylesin, geride kalanlarına ve hepimize allah sabırlar versin. Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.

Arkadaşlar rahmetli Arif kardeşimizin mahkeme olaylarını ücretsiz şekilde üstlenmek istiyoruz. konuyla ilgili ailesine bilgi verirseniz sevinirim.
Çağlar ŞAHİN 0532 352 93 45
( 2007 den beri bu konularla ilgili ailelere destek veriyoruz)

KIVANÇ
12-08-2011, 23:07
sabahtan beı hastane kapısında gozlerım kapının ustunde saka la saka dıyerek o kulagımızı sagar eden bagarmalı ses tonunla kahkalar atarak cıkmanı bekledım be kardesım etrafıma bakınıp durdum bırısı dedım bırısı pot kırsın bari cıkarsınlar arık su cocugu nereye sakladılarsa dedım ama kımse o masum sırıtmayı bıle yapmadı saatler gectıkte herkezın gozunden dokulen damlalar ıyıce arttık sattın bızı be kardesım yapmayacaktın bunu sensız sımdı ankarada ne yapcaz bız sensız nasıl enkaya gıtcez nası panora tepede kaynatcaz olmayacak bu saaten sonra bunların hıc bırı olmayacak yapmayacaktın be kardesım sımdıden gozum senı arar oldu be kardesım:..(

deniz
12-08-2011, 23:15
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun : (

06mad98
12-08-2011, 23:16
allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun kardesim
çok iyi bir insandın ...

CİLO 3.25i
12-08-2011, 23:17
allah rahmet eylesin...

34YNC34
12-08-2011, 23:19
Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin..

Turk-Look
12-08-2011, 23:20
ALLAH rahmet eylesin :(

se®k@n
12-08-2011, 23:25
Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm.. :( Yıllardır görüsme fırsatımız olmamıstı; ama severdim ben de kendisini.. Allah kalanlara sabır versin..

Mekanı cennet olur insallah...

devil_berk22
12-08-2011, 23:27
Allah rahmet eylesin

onur_S
12-08-2011, 23:27
arkadaslar yarın bulusalım konvoy halinde gidelim.. ögle namazını müteakip olarak karsıyakadaki buyuk camii de (son kapıdaki) cenaze namazı kılınacak. Bulusmak için yer ve zamanı yarın sabah burdan acıklarız ailenin cenazeyi alma zamanına göre..

aynen ,ben eskişehirden geleceğim sabah ,mezarlığı bilmiyorum mesada filan bulusup gidersek cok iyi olur

Alper_
12-08-2011, 23:29
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

MyDream
12-08-2011, 23:30
Allah Rahmet Eylesin geride kalanlara sabır versin.... Diğer arkadaşada acil şifalar nasip etsin...

Şahan
12-08-2011, 23:33
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

|KaAn|
12-08-2011, 23:38
Allah rahmet eylesin..Allah öncelikle ailesine,tüm tanıyanlarına sabır versin

UNAL
12-08-2011, 23:40
Mekanı cennet olsun.Burda okuduklarımdan gerçekten çok üzüldüm.Geride kalanlara ALLAH sabır versin..

KuBilaYY
12-08-2011, 23:40
Allah rahmet eylesin...

::ZaFeR::
12-08-2011, 23:47
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşAllah...

VTİ1035
12-08-2011, 23:48
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. allah geride kalanlara sabır selamet versin :(

Serkan06
12-08-2011, 23:54
ankaradaki kahvaltı ve karting organizasyonunda tanışmıştık, çok sohbet şansımız olmasada şen şakrak ve içinin güzelliği yüzüne vuran bir arkadaştı, genç yaşta çok acı bir kayıp, allah mekanını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin. çok zor bir durum....

izmirlicem
13-08-2011, 00:05
:( mekanı cennet olsun :(

_driver_
13-08-2011, 00:11
sabahtan beı hastane kapısında gozlerım kapının ustunde saka la saka dıyerek o kulagımızı sagar eden bagarmalı ses tonunla kahkalar atarak cıkmanı bekledım be kardesım etrafıma bakınıp durdum bırısı dedım bırısı pot kırsın bari cıkarsınlar arık su cocugu nereye sakladılarsa dedım ama kımse o masum sırıtmayı bıle yapmadı saatler gectıkte herkezın gozunden dokulen damlalar ıyıce arttık sattın bızı be kardesım yapmayacaktın bunu sensız sımdı ankarada ne yapcaz bız sensız nasıl enkaya gıtcez nası panora tepede kaynatcaz olmayacak bu saaten sonra bunların hıc bırı olmayacak yapmayacaktın be kardesım sımdıden gozum senı arar oldu be kardesım:..(
:( :(
bu yazıyı okuyunca içim bi ayrı parçalandı
Allah'ım size de sabır versin
kardeşimizin de mekanı cennet olsun

|| CaNeR ||
13-08-2011, 00:18
Allah rahmet eylesin, belli ki çevrede sevilen bi arkadaşmış çok üzüldüm ..

oGuZ555
13-08-2011, 00:29
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun

gurcell
13-08-2011, 00:39
Aha öldü gitti gencecik bir beden daha. Arabalarin paramparca olduguna gore ortada hiz da var, yoksa bu kaza olmaz. Lutfen kemer takin, gereksiz yerlerde gazlamayin. Hepimiz bir cok insan icin hayal olan hayatlar yasiyoruz, bu hayalleri kabusa cevirmeyin. Bu forumda bir daha aci kaybimiz konu basligini gormek istemiyorum yaa, yeter her yil bir kardesimizi, dostumuzu topraga veriyoruz...

Arif kardesimizin topragi bol olsun, yarali surucu arkadasa da acil sifalar. Surucu arkadasimizin hayati bundan sonra cok zor, umarim toparlar hayata doner.

Su lanet olasi metal parcalarinin koltuguna oturunca kemerinizi takin, sakin olun, gaz muzik dinlemeyin, keyif icin araba surun, hirs icin veya kendinizi kanitlamak icin degil...

F4R
13-08-2011, 00:42
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlarına sabır versin.

krc_63
13-08-2011, 00:44
Arifim allah mekanını cennet eylesin toprağın bol olsun geride kalanlara ve ailesine allah sabır versin herkesin başı saolsunn

onurars
13-08-2011, 00:55
mekanı cennet olsun herşeyden çok üzüyor insanı zamansız genç kardeşlerimizi kaybetmek

ozanbulbul
13-08-2011, 01:04
Aha öldü gitti gencecik bir beden daha. Arabalarin paramparca olduguna gore ortada hiz da var, yoksa bu kaza olmaz. Lutfen kemer takin, gereksiz yerlerde gazlamayin. Hepimiz bir cok insan icin hayal olan hayatlar yasiyoruz, bu hayalleri kabusa cevirmeyin. Bu forumda bir daha aci kaybimiz konu basligini gormek istemiyorum yaa, yeter her yil bir kardesimizi, dostumuzu topraga veriyoruz...

Arif kardesimizin topragi bol olsun, yarali surucu arkadasa da acil sifalar. Surucu arkadasimizin hayati bundan sonra cok zor, umarim toparlar hayata doner.

Su lanet olasi metal parcalarinin koltuguna oturunca kemerinizi takin, sakin olun, gaz muzik dinlemeyin, keyif icin araba surun, hirs icin veya kendinizi kanitlamak icin degil...

allah rahmet eylesin.bu üstteki yazıyı herkesin okuyup bi şeyler çıkarması ve cidden uygulaması lazım bi sonraki örneğin o olmaması için

Berkan
13-08-2011, 01:06
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun :(

FalconTURBO
13-08-2011, 01:19
ALLAH rahmet eylesin

tdipower
13-08-2011, 01:21
Allah rahmet eylesin ..

mhmtsrtp
13-08-2011, 01:26
ALLAH rahmet eylesin. ailesine ve arkadaşlarına bol sabır versin.

mhmtsrtp
13-08-2011, 01:27

yarabbim bu nasıl bişeydir rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın.

ahm_52
13-08-2011, 01:32
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin

sMh
13-08-2011, 01:33
Allah rahmet eylesin.

bugrahan
13-08-2011, 01:33
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun...

kng60
13-08-2011, 01:36
Allah rahmet eylesin. yakınlarına ve sevenlerine Allah sabır versin. yarın bizde son görevimizi yapıp duamızı edelim.kimse duasını esirgemesin..toprağı bol olsun

Bluttbeton
13-08-2011, 01:43
Allah rahmet eylesin yakınlarına arkadaşlarına sabır versin.

106arts
13-08-2011, 01:51
allah rahmet eylesin cok üzücü bir durum inş bizde yarın orada bulunalım....

Can Job
13-08-2011, 01:56
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..

Ailesine sabır versin Allah..

Aykut106
13-08-2011, 01:59
Allah rahmet eylesin. .

yusufbatırel
13-08-2011, 02:01
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Aps
13-08-2011, 02:04
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabir versin :(

KAAAN
13-08-2011, 02:10
allah rahmet eylesin, cok uzuldum yillar once tanismisligim vardi, cok hayat dolu bir insandi:(
allah tum sevenlerine sabir versin:(

onurunal
13-08-2011, 03:55
bu sabah TOBB un sitesinde gördüm haberi... Allah rahmet eylesin.. yakınlarına sabır diliyorum....

izo
13-08-2011, 04:00
Cok buyuk bi kalbi vardi....insallah Rabbim onu kurtulanlardan kilar, mekani cennet olur...

FB10ur
13-08-2011, 04:04
başınız sağolsun allah rahmet eylesin allahım geride kalanlara sabır versin ...

blacx
13-08-2011, 04:23
Allah rahmet eylesin bi kaç kere beşevlerde görmüştüm yazık oldu genç yaşta gitti:( Allah ailesine sevenlerine sabır versin zor böyle bir acıya dayanmak:( diğer yaralı arkadaşada acil şifalar dilerim umarım hayati tehlikeyi atlatabilmiştir...

rebel
13-08-2011, 04:30
allah rahmet eylesin mekanı cennet ruhu Şaad olsun allah taksiratlarını affetsin hayırlı ayda vefat etti. arkada kalanlara allah peygamber sabrı versin . allah onların acılarını kuş tüyü gibi hafifletsin. dünyadaki en büyük acı evlat acısı derler. allah o anayada babayada büyük sabır versin. elden bişey gelmez giden gidiyor olan arkadakilere oluyor. yapacağımız tek şey bi fatiha okuyup göndermek. bu techte kaçıncı ölüm haberi. bu forumun yaş ortalamasının büyük coğunluğu genç ınsanlardan büyük bi coğuda 30 yaş altı insanlar. şuursuzca hepimiz gazlıyoruz ölüm sadece bu acı haberlerle aklımıza geliyor/aklıma geliyor. biz 3 gün sonra unutup yine gazlıyoruz .... sabah sabah canım çok sıkıldı.

react1ve
13-08-2011, 04:44
allah rahmet eylesin mekanı cennet ruhu Şaad olsun allah taksiratlarını affetsin hayırlı ayda vefat etti. arkada kalanlara allah peygamber sabrı versin . allah onların acılarını kuş tüyü gibi hafifletsin. dünyadaki en büyük acı evlat acısı derler. allah o anayada babayada büyük sabır versin. elden bişey gelmez giden gidiyor olan arkadakilere oluyor. yapacağımız tek şey bi fatiha okuyup göndermek. bu techte kaçıncı ölüm haberi. bu forumun yaş ortalamasının büyük coğunluğu genç ınsanlardan büyük bi coğuda 30 yaş altı insanlar. şuursuzca hepimiz gazlıyoruz ölüm sadece bu acı haberlerle aklımıza geliyor/aklıma geliyor. biz 3 gün sonra unutup yine gazlıyoruz .... sabah sabah canım çok sıkıldı.

dogru soze ne denir resmen ıcımdekılerı dokmussun hemde bugun suursuzca gazlayan bı kardesımle bu konu hakkında konusmusken...mekanı cennet olsun.Allahım gunahlarını affetsın anasına babasına sabır versin..

canozcan
13-08-2011, 05:03
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...

Rockford
13-08-2011, 07:36
Allah rahmet eylesin , başınız saolsun

Can08
13-08-2011, 08:08
Allah rahemt eğlesin cztyi biz satmıştık ona mekanı cennet olsun Allah kalanlara sabır versin..

V3li4ht
13-08-2011, 08:12
Allah rahmet eylesin. Mevlam kalanlara sabır ihsan eylesin :(

x_power
13-08-2011, 08:14
allah rahmet eylesin ruhuna fatiha okuyalım hep beraber mekanı cennet olsun

MeRtCaN
13-08-2011, 08:26
Ankaralı arkadaşlar ARİF i son yolculugunda yanlız bırakmayalım cenazesi öğlen namazında karşıyaka mezarlığındaki yeni camii de kaldırılacaktır..

y.güner
13-08-2011, 08:28
Mekanı cennet olsun

ergin
13-08-2011, 08:36
Allah rahmet eylesin sevdiklerine de peygamber sabrı versın zor bi durum

Yns_Emr
13-08-2011, 08:43
Allah rahmet eylesin ailesine ve kalanlara sabir diliyorum yarali arkadasada acil sifalar

bad cat
13-08-2011, 08:44
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

ondertopcu
13-08-2011, 08:46
Allah rahmet eylesin

ERDINC-VTI07
13-08-2011, 08:53
Mekanı cennet olsun yakınlarına allah sabır versin..

mustafa-u
13-08-2011, 08:59
allah rahmet eylesin ...

mertk
13-08-2011, 09:00
Allah rahmet eylesin :(

alp07vti
13-08-2011, 09:03
mekanı cennet olsun

slhdmr34
13-08-2011, 09:07

Alican
13-08-2011, 09:36
Hatırlatma

Arkadaşlar cenaze öğle namazına mütakiben karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

srdralc
13-08-2011, 09:38
Mevlam merhuma allahtan rahmet , yakınlarına ve sevenlerine sabr-ı cemil niyaz etsin inşallah.

inna lillahi ve inna ileyhi raciun.

chiefkadir
13-08-2011, 09:39
Öğle namazı 13.05 de kılınıyor,biz Erciyes Hondatech den 12.20 da haraket edicez ..Ayrı gelenler Karşıyaka Mezarlığı 5.Kapıdan girsin "Cami"tabelasını takip etsin..

Anıl E.
13-08-2011, 09:40
Allah rahmet eylesin

bugra_0101
13-08-2011, 09:42
Allah rahmet eylesin

chare
13-08-2011, 09:47
allah rahmet eylesin. çok üzücü bir durum yaaa.. :(:(:(:(

yaşar
13-08-2011, 10:01
Ozan ın czt yi alan arkadaş yanlış değilse değilmi ?

İstanbula rs almaya geliyorlar yolun kaygan olması nedeni ile karşı şeride geçiyor kaza böyle meydana gelmiş aracı sürmüyormuş , şöför halen komada oldugunu duydum eger yanlışsa lütfen düzeltin hastanedeki arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla olsun inşallah .

CGTY
13-08-2011, 10:03
Ozan ın czt yi alan arkadaş yanlış değilse değilmi ?

İstanbula rs almaya geliyorlar yolun kaygan olması nedeni ile karşı şeride geçiyor kaza böyle meydana gelmiş aracı sürmüyormuş , şöför halen komada oldugunu duydum eger yanlışsa lütfen düzeltin hastanedeki arkadaşın ALLAH yardımcısı olsun dualarımız onunla olsun inşallah .

Rs´i satan arkadaş buraya getirmişti. İstanbul´a gitmediler.

serkan ünlüü
13-08-2011, 10:04
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Alicanrs
13-08-2011, 10:05
Rs´i satan arkadaş buraya getirmişti. İstanbul´a gitmediler.

mehmet Rs nickli arkadşaın rs'i almışlardı mehmetRS mi getirmiş aracı ankaraya Mehmette bişe varmı haberin varmı

osimen34
13-08-2011, 10:07
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah...

sertac1
13-08-2011, 10:17
Allah rahmet eylesin..

mehmetRS
13-08-2011, 10:22
mehmet Rs nickli arkadşaın rs'i almışlardı mehmetRS mi getirmiş aracı ankaraya Mehmette bişe varmı haberin varmı

aracı ankaraya ben götürdüm eşimle birlikte gittik.. devri öğlen 12 ye az kala yapıp bitirmiştik.. hatta Arif, abi yemek yiyelim, geldin buraya kadar felan dedi, bende, dönelim arif, istanbula yolumuz var hatunda hamile o da yoruldu beklemesin dedim.. tamam abi dedi, arabalara atladık ben gölbaşı istikametine ayrıldım eşimi almak için, onlarda yukarı bir yere dogru çevre yola cıkmadan devam ettiler Tüvan ile..

akşam istanbula vardık.. sabah oldu, selcuk aradı benide acı haberi verdi.. inanmadım hatta siteye girip baktıgımda gerçekle karşılaştım.. Kahroldum, daha dün gözlerimin önünde gülümseyen, cana yakın hareketleriyle sıcak davranıslarıyla andığım insan bu gün yoktu..

Kaza ise sanırım şöyle olmus ;
Yağmur birikintisine giren rs yüzerek kaymış ve karşı şeride gecmiş.. karşı şeritten gelen başka bir aracta rs e sağ taraftan çarpınca.. darbeyi ilk alan Arif olmuş.. tüvan' a ne oldu, nasıl oldu, halen yogun bakımdamı yada cıkardılarmı, kendine geldimi bilmiyorum ama.. Çok üzüldüm..

Alican ben fiziksel olarak iyiyim kardeşim, fakat keşke bir aksaklık cıksaydı, keşke gidemeseydik ankaraya.. keşke kavga etseydik anlaşamasaydık, birbirimize çamur atsaydık arabaları beğenmeseydikde.. onlarda o arabayla yola cıkmasalardı..

Diyecek cok birşey bulamıyorum.. Allah Arifin mekanını cennet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin..

Tüvan'ın da durumu umarım bir önce netleşir ve tekrar sağlıklı yaşantısına geri döner..

Bebeğin adını Ares koyacaktık mesela.. koymayacağız artık, cünkü cocuk dogunca ares dedikce aklıma bu olay gelecek.

Üzüldük cok üzüldük hemde

thedevil
13-08-2011, 10:26
Allah mekanını cennet eylesin ailesine sabırlar versin amin!

gökan
13-08-2011, 10:31
allah kjmseye böyle acı yaşatmasın çok moralim bozuldu:(

yaşar
13-08-2011, 11:10
aracı ankaraya ben götürdüm eşimle birlikte gittik.. devri öğlen 12 ye az kala yapıp bitirmiştik.. hatta Arif, abi yemek yiyelim, geldin buraya kadar felan dedi, bende, dönelim arif, istanbula yolumuz var hatunda hamile o da yoruldu beklemesin dedim.. tamam abi dedi, arabalara atladık ben gölbaşı istikametine ayrıldım eşimi almak için, onlarda yukarı bir yere dogru çevre yola cıkmadan devam ettiler Tüvan ile..

akşam istanbula vardık.. sabah oldu, selcuk aradı benide acı haberi verdi.. inanmadım hatta siteye girip baktıgımda gerçekle karşılaştım.. Kahroldum, daha dün gözlerimin önünde gülümseyen, cana yakın hareketleriyle sıcak davranıslarıyla andığım insan bu gün yoktu..

Kaza ise sanırım şöyle olmus ;
Yağmur birikintisine giren rs yüzerek kaymış ve karşı şeride gecmiş.. karşı şeritten gelen başka bir aracta rs e sağ taraftan çarpınca.. darbeyi ilk alan Arif olmuş.. tüvan' a ne oldu, nasıl oldu, halen yogun bakımdamı yada cıkardılarmı, kendine geldimi bilmiyorum ama.. Çok üzüldüm..

Alican ben fiziksel olarak iyiyim kardeşim, fakat keşke bir aksaklık cıksaydı, keşke gidemeseydik ankaraya.. keşke kavga etseydik anlaşamasaydık, birbirimize çamur atsaydık arabaları beğenmeseydikde.. onlarda o arabayla yola cıkmasalardı..

Diyecek cok birşey bulamıyorum.. Allah Arifin mekanını cennet eylesin, ailesine ve bizlere sabır versin..

Tüvan'ın da durumu umarım bir önce netleşir ve tekrar sağlıklı yaşantısına geri döner..

Bebeğin adını Ares koyacaktık mesela.. koymayacağız artık, cünkü cocuk dogunca ares dedikce aklıma bu olay gelecek.

Üzüldük cok üzüldük hemde

Bilgi için teşekkürler lakin azrail vaktinden ne bir dakka önce nede sonra gelir ecel geldiginde yapacak hiç birşey yok ,kendinizide üzmeyin ne olur:icon_tup: ALLAH geride kalanlara sevdiklerine ailesine deger veren herkeze sabır ihsan etsin.

Hastanede yatan kardeşimiz içinde bol bol dua edelim .

Sercan K.
13-08-2011, 11:19
İki gündür hep aklımda ya gencecik bi insan nasıl olurda toprağa verilir ailesinin sevenlerinin yürekleri ne haldedir allah tüm sevenlerine sabırlar versin ne denirki başka ne :(:(

mehmetRS
13-08-2011, 11:20
Bilgi için teşekkürler lakin azrail vaktinden ne bir dakka önce nede sonra gelir ecel geldiginde yapacak hiç birşey yok ,kendinizide üzmeyin ne olur:icon_tup: ALLAH geride kalanlara sevdiklerine ailesine deger veren herkeze sabır ihsan etsin.

Hastanede yatan kardeşimiz içinde bol bol dua edelim .

Allah dualarımızı kabul etsin, mekanı cennet olsun, Tüvanada tez zamanda sağlık sıhhat nasip etsin

semihx
13-08-2011, 11:24
Allah rahmet eylesin.

kendisini tanimiyorum ama sevilen bi insan oldugu belli. üzüldüm dogrusu.

esmerhan
13-08-2011, 11:32
Allah rahmet eylesın .mekanını cennet eylesın yakınlarına aılesıne sabır versın..
Allah n ıznıyle bugun bır cok arkadasımızla arıf kardesımzın bu son yolculugında bızde yanında olacagız...

FRTDI
13-08-2011, 11:35
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah. Allah geride kalanlara sabir versin. İnsallah hastanede olan arkadasta bi an once sagligina kavusur...

yaşar
13-08-2011, 11:41
İki gündür hep aklımda ya gencecik bi insan nasıl olurda toprağa verilir ailesinin sevenlerinin yürekleri ne haldedir allah tüm sevenlerine sabırlar versin ne denirki başka ne :(:(

Böyle düşünme bunlar acı verir ALLAH dogumu ve ölümü biz aciz kulları için var etmiş isyan biz müslümanlara göre değil :icon_tup:

3 abim vefat etti biri 4 yaşında biri 2 yaşında biri 9 aylık ,lakin yaşam herkez için devam ediyor ben dünyada değildim vefat ettiklerinde lakin anne ve babam halen yaşıyorlar o acıyı yaşadılar ve biliyorlar,ama sabırla kavuşacagım günü bekliyoruz.

ALLAH degerli dostlarımızla kavuşacagımız günü nasip etsin :icon_tup:

mustafa_KYR
13-08-2011, 11:42
allah mekanını cennet eğler inşallah. her arkadaşımız baş sağlıgının yanında bir dua etse baş sağlıgından cok daha iyi olur onun için. ailesine ve dostlarına sabır kendisine allah'tan rahmet diliyorum. Yüce rabbim sevdiği kullarını erken alırmış yanına. İnşallah onunda mekanı cennet olur. Toprağı bol olsun.

Sweet Vagabond
13-08-2011, 11:45
Allah rahmet eylesin.

yaşar
13-08-2011, 11:48
"ALLAH'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu.

Tüvanada kardeşimiz için duamızı lütfen edelim .

Selim.Y
13-08-2011, 13:36
Allah rahmet eylesin. Forumdakı mesajlarından bılıyordum benı bıle etkıledı..Allah yakınlarına sabır versin :(

chiefkadir
13-08-2011, 13:49
Arif kardeşimizi az önce defnettik ,cenazesi çok kalabalıktı tüm arkadaşları geldi nekadar çok sevildiğini göstergesidir.Kardeşime allahtan rahmet diliyorum....

Turbo Metin
13-08-2011, 14:24
Arif Kardeşimize son görevimizi yerine getirdik, Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlı diliyorum..

Musti PoweR
13-08-2011, 14:41

allah mekanını cennet etsin arif abimizin. bu yazıyı okudukdan sonra gözlerim doldu yaklaşık 30 dk dır aglıyorum..:(

Rman
13-08-2011, 14:43
Çok başkaydı çok farklıydı Arif ...

CinAli_06
13-08-2011, 14:44
Son göremizide yerine.Allah ailesine,yakın arkadaşlarına gani gani sabır versin.

erkin006
13-08-2011, 14:49
biz ne yapcaz şimdi combo?koyduk geldik seni dağın başına...nasıl alışcaz yokluğuna...yarım bıraktın bizi aldın götürdün diğer yarımızı...dünden beri nefes alamıyorum sanki boğazımı sıkıyor biri...

hep gülen yüzünle hatırlancaksın melek kardeşim...kavuşacağımız günü bekliyorum...

kurtbil
13-08-2011, 14:51
Allah Rahmet eylesın mekanı cennet olsun Arifin

CasabLanca
13-08-2011, 14:54
kardeşimizi az önce defnettik
o kadar çok kalabalık vardı ki ne kadar sevildiğinin göstergesiydi
her zaman bizleri gırgır şamata muhabbet amaçlı bir araya topladın arifim ama bu sefer farklı bir sebeple topladın
bu ölüm sana hiç yakışmadı kardeşim
mekanın cennet olsun

özgür67
13-08-2011, 14:55
Her ne kadar arif kardeşimizi tanımasamda bu kadar seveni olduğuna göre iyi bir kardeşimizmiş.Allah günahlarını affetsin.Toprağı bol olsun.Yakın bir zamanda kardeşim gibi sevdiğim birini kaybettiğim için yaşadığınız duyguları çok çok iyi biliyorum.Ailesine ve siz sevenlerine sabır diliyorum.İnşallah birgün sevdiklerimizle buluşuruz.

Dağhan
13-08-2011, 14:58

KIVANÇ
13-08-2011, 14:58
sabah hastaneye gıttım ınanmıyordum hala gıdısıne sankı bır sakaymıs gıbı dusunuyodum morga geldım yanına kardesım actılar o ustundekı beyaz ortuyu herkez sana bakmamı ıstıyodu bakamadım sana ayagım gıtmedı o tarafa kıtlendım oldugum yerde kaldım ama gormem lazımdı senı bunun gercekten bır saka olamadıgı artık beynımın ıcıne yazmam gerekıyodu gordum senı o halde evet hıc yakıstıramadım sana bu hareketını camıde tabutunun basında bekledım annen ayse teyzem artık benımde annem bana dedıkı arıfın arabasını kım aldı dedı ılk baska konusamadım aglamaktan ben aldım dedım keske almaz olsaydım dedım almasaydım belkı o gun gıtmeyecektın oraya belkı kendı arabanla gıdecektın olmayacaktı bu olacaga varmıs kardesım annen sarıldı bana arıfım o arayı cok severek aldı dedı yıkıldım sımdı cıksan o topragan altından al derım anahtarı gıt arıf bu araba benım deıl senın araban tekrar tekrar soyledım kardesım defın alanında arıf sakanın boku cıktı kalk arttık ınsanlar aglıyor dedım koymayın onu ıcerı dedım kımse benı dınlemedı sabahkı halın gozumun onune geldı sen gercekten gıttın kardesım sen gercekten bızı bıraktın ama kırgın degılım sana kusmıcemde cunku sen benı gercekten kardesımdın cok sevıyordum senı be arıf...

herkez merakla beklerdı sımdı arıf ne araba alıcak dıye gorduler yenı arabanı ben hıc begenmedım kardesım o cenaze arabasını yakısmadı o araba sana

Alican
13-08-2011, 15:03
Kardeşim nur içinde yat. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacam "Combo" :(

Ö.öztüRk
13-08-2011, 15:09
offf :( mekanı cennet olsun geride kalanlara allahım sabır versin çok üzücü durum .

SekoLive
13-08-2011, 15:20
kıvanc yazdıklarını okudukca gözlerim doluyo allah hepinize sabır versin... :(

BaD61
13-08-2011, 15:23
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.Mekanın cennet olsun ,yaralı kardeşimizede acil şifalar... :( :(

OZAN-RS
13-08-2011, 15:31
Allah rahmet eylesin . mekanı cennet olsun inşallah...

Onuralp
13-08-2011, 15:35
Çok üzücüydü bugün. Ama dedim ki içimden bu kadar adamı toplayacak kadar çok seviliyormuş Arif. Ya anlatamam rot-balans işimizi yapan Mustafa abi bile oradaydı. Toprağı bol olsun...

Ertug_T.
13-08-2011, 16:00
Gorevimizi yerine getirdik..unutmiyacagiz kardesim seni..nur icinde yat..

Salih
13-08-2011, 16:07
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun

tyMu
13-08-2011, 16:09

giray_girgin
13-08-2011, 16:10
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

driftnolimit
13-08-2011, 16:18
iş için şehir dışına çıktık kırıkkaleye gittik olamadık cenazede...
başımız sağolsun
Allah'ım günahlarını affetsin...

rebel
13-08-2011, 16:57
ya arkadaşı tanımazdım ama yazdıklarınla ağlatın bizi be kıvanç kardeşim gözlerim doldu farkında olmadan :( kardeşim acınız çok yeni allah size sabır versin bütün yakınlarına. allah taksiratlarını affetsin öbür dünyada cennetlik kullarından eylesin,hazreti peygamber (s.a.v) efendimizn yanına komşu tayin eylesin cenabı allah . ruhu şaad mekanı cennet olsun.

WRX_STI
13-08-2011, 17:13
Allah rahmet eylesin.Geride kalan herkese sabır versin inşallah :(

MoDVTeC
13-08-2011, 17:42
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(

E30_ORHAN
13-08-2011, 17:49
Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun...

106arts
13-08-2011, 17:54
ailesi bugun cok kötüydü allah cok sabır verir inş
diğer kardeşimizde iyileşmesi umuduyla

barisy
13-08-2011, 17:54
Allah Rahmet eylesin , mekanı cennet olsun

thedevil
13-08-2011, 17:55
sabah hastaneye gıttım ınanmıyordum hala gıdısıne sankı bır sakaymıs gıbı dusunuyodum morga geldım yanına kardesım actılar o ustundekı beyaz ortuyu herkez sana bakmamı ıstıyodu bakamadım sana ayagım gıtmedı o tarafa kıtlendım oldugum yerde kaldım ama gormem lazımdı senı bunun gercekten bır saka olamadıgı artık beynımın ıcıne yazmam gerekıyodu gordum senı o halde evet hıc yakıstıramadım sana bu hareketını camıde tabutunun basında bekledım annen ayse teyzem artık benımde annem bana dedıkı arıfın arabasını kım aldı dedı ılk baska konusamadım aglamaktan ben aldım dedım keske almaz olsaydım dedım almasaydım belkı o gun gıtmeyecektın oraya belkı kendı arabanla gıdecektın olmayacaktı bu olacaga varmıs kardesım annen sarıldı bana arıfım o arayı cok severek aldı dedı yıkıldım sımdı cıksan o topragan altından al derım anahtarı gıt arıf bu araba benım deıl senın araban tekrar tekrar soyledım kardesım defın alanında arıf sakanın boku cıktı kalk arttık ınsanlar aglıyor dedım koymayın onu ıcerı dedım kımse benı dınlemedı sabahkı halın gozumun onune geldı sen gercekten gıttın kardesım sen gercekten bızı bıraktın ama kırgın degılım sana kusmıcemde cunku sen benı gercekten kardesımdın cok sevıyordum senı be arıf...

herkez merakla beklerdı sımdı arıf ne araba alıcak dıye gorduler yenı arabanı ben hıc begenmedım kardesım o cenaze arabasını yakısmadı o araba sana

:( :( :( :( :( Allah mekanını cennet eylesin inşallah şu mubarek ayda varsa günahlarını affetsin hepimizin gideceği yer orası umarım güzel biryerde yeniden buluşuruz

gökan
13-08-2011, 17:57
nezaman siteyı acsam klım bu arkadaşa gdyo ah ulan gidengittimi gelmiyo bidaha:(

ArMy
13-08-2011, 17:59
Yoğun kalabalık ve duygusal bir cenazeydi gerçekten.Son görevini herkes layıkıyla yerine getirdi..
Diycek söz yok Allah rahmet eylesin..

Berkan
13-08-2011, 18:00

aynı sekilde dola dola okudum Allah sabır versin herkese.

bişiy denmiyo Allah rahmet eylesin Topragı bol olsn :(

thedevil
13-08-2011, 18:03
bu olaylar beni arabalardan soğutuyor ölüm hepimiz için Allahın verdiği en iyi nimetlerden biri lakin bu genç ölümler insanın içini çok acıtıyor çok yakıyor ben arkadaşı tanımıyorum ama içim o kadar acıyorki inanın bana bu konuyu okuduğumdan beri kafamda arif var inşallah rahattır yerinde Allahım taksiratını affetsin inşallah mekanı cennet olur çok üzücü bir durum çok anlatılamayacak kadar üzdü bizi

ensoztrk
13-08-2011, 18:07

Amin.. Amin..

thedevil
13-08-2011, 18:08
SEVGİLİ ARKADAŞLAR KONUYU OKUYAN HERKES EĞER MÜMKÜNSE ARİF KARDEŞİMİZİN RUHUNA BİR FATİHA OKUSUN ARİF KARDEŞİMİZ İÇİN YAPACAĞIMIZ EN GÜZEL İYİLİK BU OLUR

el-fatiha

cRc Ramo
13-08-2011, 18:08
allah rahmet eylesin :(mekanı cennet olsun:(

GokhanE.
13-08-2011, 18:15
o beyaz kefenle topraga verilene kadar "yok lan bu başkasının cenazesi,yarın arifle denk geliriz,arif ölmedi çıkar bi yerden" diyordum kendi kendime,ama kardeşim bu ne bir şakaymış ne de başka bişey,ciddi ciddi gitmişsin meğer,"arabamı sattım sezonu kapattım bu sezon bitti,kışı geçirene kadar hızlı birşey almam" diyordun,kapatmıştın sezonu arabayı satmıştın bitmişti,nerden cıktı bu kaza be kardeşim,kaza gecesi arifim geç yatar facede msn de online degil hayret demiştim,hayır değilmiş zaten..kalbimizdesin kardeşim sevenin dua edenin çok,gittigin yerlerden bize yer tut oraya gelince yine güldür yüzümüzü e mi arifim?Allah tüm sevenlerine sabır versin

cix boy
13-08-2011, 18:16

kardeş allah sabır versin valla denilecek söz bırakmamışın ki yazdını okurken gözümden yaş geldi gerçekden kötü bir durum :(:(:(:(

S.Saka
13-08-2011, 19:56
ALLAH bu acıyı kardeş acısını evlat acısını kimseye yaşatmasın dayanılcak gibi değil :(

erkin006
13-08-2011, 20:02
Tüvan hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar nedir durum?

DoDo_hamann
13-08-2011, 20:12
Tüvan yoğun bakımda, koma gibi bir durumu yok, zaman içinde toparlayacaktır inşallah.

dirk
13-08-2011, 20:18
Canım Kardeşim Huzurla uyu.. Seni sevenler asla unutmayacaklardır.. Hep kalbimizdesin.. :(((

yusufcan_k
13-08-2011, 20:25
Başımız sağolsun.. Denecek hiçbişey yok gerçekten çok erken bıraktın bizi be combooooo..... Allah rahmet eylesin... Topragın bol olsun...

A.Cem
13-08-2011, 20:33
Allah rahmet eylesin...

erkin006
13-08-2011, 20:38
Tüvan yoğun bakımda, koma gibi bir durumu yok, zaman içinde toparlayacaktır inşallah.

insallah...

kv661
13-08-2011, 20:45
ALlah rahmet eylesin. bende shell'deki benzinciler söyledi. Dolu yağarken olmus cok üzüldüm tüh tüh.allah geride kalanalra sabır versin yaw :S

JDMazda_GTR
13-08-2011, 21:33
Allah rahmet eglesin mekanın cennet olsun ARİF kardeşim.Hepimizin başı sağolsun.kalanlara Allah sabır versin.

Kardeşımızı hıc unutmamak ruhunu yasatmak adına KIVANC kardesımız onun anısına R-TURBO profılını kullansın o her zaman yasasın kaldıgı yerden devam etsın.Onu hep guleryuzuyle analım hıc unutmayalım.Iyı yureklı guler yuzlu mukemmel bır ınsan adına nacızane fıkrımdır.

_FaRuK_
13-08-2011, 22:52
allah rahmet eylesın aılesıne sabır versın:(

Zorbey
13-08-2011, 22:52
Allah mekanını cennet etsin arif abimizin

Ae86
13-08-2011, 23:33
Allah rahmet eylesin.

Chatin
13-08-2011, 23:43
her zaman insanlari biraraya getiren kardeşimiz yine yüzlerce kişiyi biraraya getirdi. ama istenmeyen ve bizlere acı veren bir bir araya gelişti bu. herkeste bir acaba vardı hala. kimse inanmak istemiyordu kimse bu gerçeği kabullenmek istemiyordu çok belliydi. ama herşey o küreği ele alıp bir avuç toprağı ekleyince durdu..

mekanın cennet olsun kardeşim. hep o gülen yüzünle hatırlayacağız seni arifim.

alperkmen
14-08-2011, 00:10
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun :(:(

Rman
14-08-2011, 00:11
#ArifGökdemir nur içinde yat.

_driver_
14-08-2011, 00:12

ben de Kıvanç!ın her yazdığını okuduğumda kotu oluyorum
Allah Kıvanç'a ve geride bıraktıklarına sabır versin
Toprağı bol, mekanı cennet olsun kardeşimizin

JapanVsGermany
14-08-2011, 01:37
Rabbim Mekanını Cennet eylesin...
Son Temasımız Tabutunla oldu ya arif...

Toprak atamadım üzerine fena oldum, sen hakkını helal et kardeşim :(

ALPER-VNS
14-08-2011, 02:49
çok can sıkıcı yine gencecik bi çocuk gitti Allah mekanını cennet etsin..

incek yolunda olmuş galiba kaza bu yol zaten çok hatalı bi yol bi de arada bölücü bi duvar olmaması iyice tehlikeli hale getiriyo.. 5 sene önce eskişehir yolundan duyulurdu böyle haberler.. duvar yapıldı ortaya ölümlü kazalar yok denecek kadar artık.. bu incek yoluna neden yapılmıyo bu kadar kullanılan ve bu kadar hatalı yapılmış bi yolda anlayamıyorum.. belki de sadece maddi hasarlı bi kaza olucaktı ortada duvar refüj bişey olsaydı.. yazık..

MUGENPOWE®
14-08-2011, 02:52
allah rahmet eylesın basınız saolsun

embiya26
14-08-2011, 03:28
allah rahmet eglesın arıf kardsımın mekanı cennet olsun allah gerıde kalanlara sabır versın cok yazık oldu :(:(

PULAT
14-08-2011, 09:29
Allah tanımasamda bu kardeşimize sabırlar versin. Tüvan kardeşimizede tez zamanda acil şifalar diliyorum. Baştan sona kadar yazılanları okudum. Hatta bu foruma ilk yazım da bu başlığa nasip oldu.

Ölüm biz faniler için yepyeni ve kalıcı bir yaşamın başlangıcı. Peygamber efendiniz (s.a.v.) ölenin arkasından yas tutulmasını, ancak dövünüp isyan edilmemesini emretmiştir. Unutmayalım ki bunlar sadece sebep! Yaşamı ne 1 saniye uzatabilirsiniz, ne de kısaltabilirsiniz. Ölüm ne zaman gelirse gelsin hep erken, hep üzücü olacaktır. Bize düşen acımızı bir nebze içimize atıp bu olaydan ders çıkarmak. Allah tüm ölmüşlerimizin ruhlarına gani gani rahmet eylesin. Kalanlara sabırlar versin...

Derman
14-08-2011, 09:38
Allah rahmet eylesin...

3rk4n
14-08-2011, 09:38
Hastanedeki diğer arkadaşımızdan haber varmı durumu nasıl ?

c@n
14-08-2011, 09:50
yeni haberim oldu dookan arayıp söledi.askerde olduuğum için cenazesinede gidemedim.allah rahmet eğlesin kardeşim nur içinde yat.söyleyecek başka hiç bi şey bulamıyorum

SkY
14-08-2011, 10:02
Allah rahmet eylesin..

ArdaERHAN
14-08-2011, 10:29
mekanı cennet ruhu şad olsun forumda yazışmalardan bilsemde böyle genç arkadaşların böyle haberleri beni kahrediyo ben bile tanımadıım halde göz yaslarıma hakım olamıyosam yakınları nasıldır kim bilir allah hepsine sabır versin...

gfb01
14-08-2011, 10:44
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah

dirk
14-08-2011, 11:19
Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn. Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn. İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstekîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn. Amin

:( Canım kardeşim Her Yerde Sen Varsın....

orhanerdogan
14-08-2011, 11:59
Allah rahmet eylesin

On3R
14-08-2011, 13:47
Arif Kardeşimiz için evinde mevlüt okutulacaktır.Gelmek isteyen arkadaşları 15:30 ' da Köroğlu Bağcılar mh. 5.sk (Jale Tezer karşısı) 05056072696 Onur

Boost Up
14-08-2011, 13:54
Allah rahmet eylesin

KVB
14-08-2011, 13:58

MeRtCaN
14-08-2011, 16:02
http://www.facebook.com/pages/Arif-G%C3%B6kdemir-ANISINA/248971091802231

Rman
14-08-2011, 16:20
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/#!/pages/Arif-G%C3%B6kdemir-ANISINA/248971091802231)

Herhangi birşey çıkmıyor Mertcan

MeRtCaN
14-08-2011, 16:24
Herhangi birşey çıkmıyor Mertcan

Bende Çıkıyor Arif in anısına yapılmış bir sayfa

Benim face imdende bulabılırsınız..

http://www.facebook.com/pages/Arif-G%C3%B6kdemir-ANISINA/248971091802231

kerem_euk34
14-08-2011, 16:24
Eda Çetin | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1584199231#!/pages/Arif-G%C3%B6kdemir-ANISINA/248971091802231)

Rman
14-08-2011, 16:26
Eda Çetin | Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?id=1584199231#!/pages/Arif-G%C3%B6kdemir-ANISINA/248971091802231)

Arkadaşlar link home page'i açıyor...

yusufcan_k
14-08-2011, 16:27
Arif Gökdemir ANISINA yazın facebooka isteyen bi zahmet sayfaya girer yani bu kadar kasmaya gerek yok :)

cihan-34
14-08-2011, 16:42
"ALLAH'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."

Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu.

Tüvanada kardeşimiz için duamızı lütfen edelim .

Amin abi :(

kerem_euk34
14-08-2011, 16:44
http://www.facebook.com/profile.php?id=1260072843#!/search.php?q=Arif%20G%C3%B6kdemir%20ANISINA&init=quick&tas=0.2696112212249637&search_first_focus=1313332186158

cihan-34
14-08-2011, 16:49

semihx
14-08-2011, 18:24
daha gencmisde... :(

alp1903
14-08-2011, 20:12
Mekani cennet olsun daha gecen hafta ankarada gordugumde konusmustuk, istanbulda gecen hafta feribota binerken bilet alirken, inatla telefondaki kisiye alp atak dememe ragmen arif atak ilk yazdi sonra hayir alp atak dedik ha tamam arif alp atak dedi bizde ustelemedik evet evet dedik, arifle bunu konusup gulmustuk kulaklarini cinlattim istanbulda diye yuzundeki gulucuk aklimda mekani cennet olsun kardesimizin.

ioz
14-08-2011, 21:09
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin. Çok üzücü bir durum :(

Rman
14-08-2011, 22:14
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/groups/ruhczt/)

kv661
14-08-2011, 22:47
Arkadaşlar yaklasık 6 senedir İncekte oturuyorum. Bu yolu yapılısından beri hergün bazende günde 2 defa kullanıyorum.

Ve defalarca gölbaşı ve büyükşehir belediyesine şikayet etmem rağmen ne bir uyarı ne de bir bariyer koymadılar. Böyle Eskişehir yolunda olduğu gibi katliam kazalar serisi olmadıkça da koymayacaklar.

Şu an Atılım Üniversitesi'nin az gerisine Ufuk Üniversitesi kampüsü inşa ediliyor ve 18'lik gençler bu yolu kullanmaya başlayacak.

Hele ki ***** kazanın meydana geldiği düzlük var ki akıllara zarar eyvah eyvah. Yaklaşık 1.5-2 km kadar başı yokuş aşağı ve başlangıcında bir kırmızı ışık olan geceleri riayet edilmeyen gündüzleri ve sabah okula giderken bu yeni gençlerin mecbur kullanmakta oldukları ve kullanacakları bir yol olucak.

Ahlatlıbel girişinden İstanbul otoban çıkışına kadar tamamiyle hatalı hiçbir şekilde akla mantığa uymayacak şekilde dökülmüş ve açılmış bir yol. Benim saydığım en az 8 tane ters eğimli viraj mevcut bu yolda. günaşırı irili ufaklı kazalar görüyorum.

Gelin birlik olalım belediye,medya ne varsa ben her türlü şikayet edilecek her yer için hazırım. Çünkü bu Ufuk Ünv. de açıldıktan sonra daha çok canlar yanacak.

Gerçekten çok üzüldüm Arif'i tanımasamda arkadaşımmış kadar çok üzüldüm. hele ki göz göre göre defalarca şikayet etmiş olmama rağmen böyle bir olay olmasına çok sinirlendim sözün bittiği yerdeyim gerçekten.

Bu yolun düzeltmesi için hep birlikte birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum

Eriador
15-08-2011, 00:03

ReßeL
15-08-2011, 00:03
Bogazimda tuglayla okudum. Allah boyle sevilen kulunu en guzel yerinde agirlar eminim...

Bundan sonrasi icin bir araya gelip belediyenin bu ihmallerini onlemek lazim gelir artik. Daha fazla olum haberi okumayalim su forumlarda cidden biktik artik.

TarikS
15-08-2011, 00:08
Arkadaşlar yaklasık 6 senedir İncekte oturuyorum. Bu yolu yapılısından beri hergün bazende günde 2 defa kullanıyorum.

Ve defalarca gölbaşı ve büyükşehir belediyesine şikayet etmem rağmen ne bir uyarı ne de bir bariyer koymadılar. Böyle Eskişehir yolunda olduğu gibi katliam kazalar serisi olmadıkça da koymayacaklar.

Şu an Atılım Üniversitesi'nin az gerisine Ufuk Üniversitesi kampüsü inşa ediliyor ve 18'lik gençler bu yolu kullanmaya başlayacak.

Hele ki ***** kazanın meydana geldiği düzlük var ki akıllara zarar eyvah eyvah. Yaklaşık 1.5-2 km kadar başı yokuş aşağı ve başlangıcında bir kırmızı ışık olan geceleri riayet edilmeyen gündüzleri ve sabah okula giderken bu yeni gençlerin mecbur kullanmakta oldukları ve kullanacakları bir yol olucak.

Ahlatlıbel girişinden İstanbul otoban çıkışına kadar tamamiyle hatalı hiçbir şekilde akla mantığa uymayacak şekilde dökülmüş ve açılmış bir yol. Benim saydığım en az 8 tane ters eğimli viraj mevcut bu yolda. günaşırı irili ufaklı kazalar görüyorum.

Gelin birlik olalım belediye,medya ne varsa ben her türlü şikayet edilecek her yer için hazırım. Çünkü bu Ufuk Ünv. de açıldıktan sonra daha çok canlar yanacak.

Gerçekten çok üzüldüm Arif'i tanımasamda arkadaşımmış kadar çok üzüldüm. hele ki göz göre göre defalarca şikayet etmiş olmama rağmen böyle bir olay olmasına çok sinirlendim sözün bittiği yerdeyim gerçekten.

Bunun pesini birakmazsaniz cok iyi olur, daha cok canlar yanmasin.. :(

_SeLim_07_
15-08-2011, 00:20
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bunları gördükçe czt yi satıp 120-130 u geçmicek bi kağnı alasım geliyor :(

Rman
15-08-2011, 09:42

Ne yapilmasi gerekiyor bir bilgi verebilirmisin lutfen ?

Sebring
15-08-2011, 16:11
Şu anda şoklara girmiş durumdayım.10 gündür tatildeyim ve ilk defa fırsat bulup nete girdim.Allah rahmet eylesin.Tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.Nur içinde yatsın.

JDMazda_GTR
15-08-2011, 16:17

Benımle bırlıkte toplamda 10kısı hazırız ne yapılacaksa:icon_tup:

BU®AK
15-08-2011, 16:33
Benımle bırlıkte toplamda 10kısı hazırız ne yapılacaksa:icon_tup:

Nasıl bir yol izlenecekse hemen başvuralım...

chiefkadir
15-08-2011, 21:06
Arkadaşlar;
Rahmetli Arif ile bir İftar Organizayonu planımız vardı malesef yapamadık aslan gibi genci toprağa verdik..
Bu Cuma akşamı yine İftar Yemeğinde buluşalım ve Arif kardeşimiz için Kuran okutalım diye düşünüyoruz..Yemek öncesi gelmek isteyenlerle kabir ziyaretide yaparız diye düşünüyorum.Mekan için daha önceden konuşmuştuk, büyük ihtimal linkteki yerde olacak,
GARAGIZ (http://www.garagiz.com)
Mertcan kardeşimizde Face da grup vs o işi yapacak gelirim diyenler buraya yazsın...

CasabLanca
15-08-2011, 21:14
çok güzel düşünmüşsünüz Kadir abi
ne yapılacaksa telefonlaşalım yarın halledelim

chiefkadir
15-08-2011, 21:17
çok güzel düşünmüşsünüz Kadir abi
ne yapılacaksa telefonlaşalım yarın halledelim
Tamam combo yarın uğrayabilirsen bizim tükanda konuşacaz diğer yakın arkadaşlarıda gelecek galiba

Ertug_T.
15-08-2011, 21:19
Guzel fikir kadir abi geliriz tabiki..

Rman
15-08-2011, 22:06
Arkadaşlar;
Rahmetli Arif ile bir İftar Organizayonu planımız vardı malesef yapamadık aslan gibi genci toprağa verdik..
Bu Cuma akşamı yine İftar Yemeğinde buluşalım ve Arif kardeşimiz için Kuran okutalım diye düşünüyoruz..Yemek öncesi gelmek isteyenlerle kabir ziyaretide yaparız diye düşünüyorum.Mekan için daha önceden konuşmuştuk, büyük ihtimal linkteki yerde olacak,
GARAGIZ (http://www.garagiz.com)
Mertcan kardeşimizde Face da grup vs o işi yapacak gelirim diyenler buraya yazsın...

Ben ve arkadaşlarda var abi

alpergti
15-08-2011, 22:11
allah rahmet eylesin...çok üzücü allah geride kalanlara sabır versin:(

seWki26
16-08-2011, 06:38
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara allah sabır versin....

ARP
16-08-2011, 08:36
orda olucam inşallah kadir abi

On3R
16-08-2011, 12:24
...

Kadir abi ben eve gidip geliyorum.Cuma akşamıda gelicem.Ne yapılması gerekiyorsa direk ara abi. (0505 607 26 96)

nitrO_Oxide
16-08-2011, 12:33
Tüylerim diken diken oldu tekrar..

Allah mekanını cennet eylesin

TolgaEsentepe
16-08-2011, 13:17
Allah'tan bir kederlik gelmezse, cuma günkü bütün plana dahil et abicim beni haberdar et lütfen..

fangio
16-08-2011, 13:41
Kadir abi çok iyi düşünmüşsünüz. Allah razı olsun.

Bende katılmak isterdim ancak ş.dışında görevli olacağım...

yusufcan_k
16-08-2011, 13:54
bende katılmak isterim.. ne yapılacaksa haber verirseniz sevinirim..

krc_63
16-08-2011, 14:44
Bizde ortağım Yasin ile ordayız inşallah..

chiefkadir
16-08-2011, 14:50
Kadir abi ben eve gidip geliyorum.Cuma akşamıda gelicem.Ne yapılması gerekiyorsa direk ara abi. (0505 607 26 96)Tamam bro.

Gelmek isteyenler bana gsm lerini pm atsın ona göre masa ayırtalım..

yiğit205
16-08-2011, 17:56
gercekten uzucu...arkadaslar lutfen daha dıkkatlı olalım....allah rahmet eylesın..kalanlara sabır versın....:(

chiefkadir
17-08-2011, 00:35
Arif'in face sayfasına kardeşi yazmış aileside Mevlüt ve İftar yemeği düzenliyormuş gitmek isteyen arkadaşlar için aynen kopyalıyorum,

"ABİMİN 19.08.2011 CUMA GÜNÜ YILDIZ HASAN TANIK CAMİİNDE MEVLÜTÜ OKUNACAKTIR.SAAT 18:00-18:15 TOPLANMA SAATİ 18:30'DA DA MEVLÜT OKUNMAYA BAŞLAYACAKTIR.MEVLÜT BİTİMİNDE 19:45 İFTAR YEMEĞİ VERİLECEKTİR.ULAŞABİLECEĞİNİZ NUMARA : 0542 312 70 04"

CasabLanca
17-08-2011, 01:06
abi biz ne yapacağız plan ne

bu arada tüvanın durumu hakkında bilgisi olan var mı?

mrtngn
17-08-2011, 02:44
Hala okudukça gözlerim doluyor:(

Huzur içinde yatsın.Mekanı cennet olsun inşallah..

TolgaEsentepe
17-08-2011, 02:48
bu gece parka gidip oturdum biraz.. adını yazdım parktaki masaya.. fena salladın Arif bizi..

Ahmet Saraçoğlu
17-08-2011, 03:00
diğer arkadaşın durumunda güncel bi gelişme varmı?

Ümit
17-08-2011, 03:03
Allah mekanini cennet etsin insallah

CGTY
17-08-2011, 03:05
(03:31) ': onada clio rs
alıorz
inş
boku yedik yine kışa yaklaşırken
araba alıorz
bu sefer döverim
(03:32) ': dalarım tüvanada hiç kimse ayıramaz
kazaya karışırsa

Arif, ah Arif.. Keşke burda olsan da, dövsen kaza yaptı diye...

ferhat-a
17-08-2011, 08:02
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin. :(
Tüvanın durumu ne gelişme varmı?

Onur typer
17-08-2011, 08:29
mekanı cennet olsun

Rman
17-08-2011, 10:44
(03:31) ': onada clio rs
alıorz
inş
boku yedik yine kışa yaklaşırken
araba alıorz
bu sefer döverim
(03:32) ': dalarım tüvanada hiç kimse ayıramaz
kazaya
Arif, ah Arif.. Keşke burda olsan da, dövsen kaza yaptı diye...

Bunları duydukça içimiz deşiliyor çok erkendi... :(:(:(:(

emretektas
17-08-2011, 11:01
Gerçekten çok üzücü bir durum allah rahmet eğlesin arkadaşlar sanırım karşı şerite geçmişler eğer aynı kaza ise karşı taraftaki araç bir abimizin oğlu onun araçta perte çıkmış hayati tehlikesi yok hala evde yatıyor. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun. Ailesine tekar sabır diliyorum

ARP
17-08-2011, 11:50
arif için şuan yapılacak tek hayırlı iş dua etmek.eskileri karıştırmayın artık dua edelim caanı gönülden

chiefkadir
18-08-2011, 00:01
Bugün Tüvan'ın babası ile konuştum,sağlığı iyiye doğru gidiyor,ama hala Rahmetli Ariften haberi yokmuş ,yeni yeni gözlerini açıyormuş..

KVB
18-08-2011, 00:19
rahmetli olan arkadaşımıza allah rahmet eylesin, yaralı arkadaşımıza da acil şifalar versin inşallah..

AvcI
22-08-2011, 12:07
Allah rahmet eylesin,

CasabLanca
22-08-2011, 12:21
Tüvan arkadaşımızın durumu iyi heralde facebookda bir kaç yazısını gördüm güncel

anil37
22-08-2011, 12:38
Allah rahmet eylesin.

s.alican
22-08-2011, 12:56
Allah rahmet eylesin mübarek gün :(

slave
22-08-2011, 12:56
allah gani gani rahmet eylesin inşallah toprağı bol mekanı cennet olsun . ailesine baş sağlığı dilerim. gerçekten çok üzücü bir durum çok hemde

UtkuG
22-08-2011, 13:09
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun:(

xawuz
22-08-2011, 17:39
KIVANÇ ağlantın be kardeşimm:( off çok zor yaa.nur içinde yatsınn

kareser
23-08-2011, 23:20
Allah rahmet eylesin şu mubarek günlerde dualarımızı eksik etmeyelim ..

ynsemr
27-08-2011, 23:11
bugün yeni vefat eden bi akrabamızın mezarını ziyarete gittim.orda arif kardeşimizin mezarını gördüm arkalı önlüler.kendisini tanımam ama burdan vefat ettiğini öğrenmiştim.duamı okudum.annemde ağladı 1990-2011 i görünce.duamızı okuduk ruhuna.mekanı cennet olsun

svtec
27-08-2011, 23:29
,Allah rızası için,Efendimizin ve Tüm Peygamberlerimizin ve cümle geçmişlerimizin ruhlarıiçin,bakide kalanların selameti için, arkadaşımızın ruhu için tanıdıkları gelmiş ve geçmiş ceddi için dün okuduğum dualarımı ve kıldığım tesbih namazlarımı ayrı ayrı hepsine hediye eyledim sen kabul eyle yarabbi... şüphesiz sen affedensin.. arkadaşımızında ve bir cümle geçmişimizinde günahlarını sen affeyle yarrabi amin..

burak35-
28-08-2011, 00:03
allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun .

krm16
28-08-2011, 00:31
Allah rahmet eylesin... :(

can0001
28-08-2011, 00:36

06 ANIL 38
28-08-2011, 00:58
alah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun....

demircan
01-09-2011, 09:03
öncelikle allah rahmet eylesin,ailesine dostlarına ve de kıvanç karedeşime allah sabır versin.kendisiyle 3, 5 saatlık bir bereberliğim oldu iiiiiii bir kaerdeşimiz di başımız sağolsun

glockevo
01-09-2011, 10:08
Allah rahmet eylesin.

GokhanRS
01-09-2011, 10:44
kazanın olduğu gün bm rs in eski sahibi serkan bizi aradıydı. kanka ben kuzene sattıydım ya oda ankaraya sattı aracı dün. akşamına kaza olmuş içindeki arkadaşlardan biri vefat etti diğeri yoğun bakımdaymış filan diye haber vermişti. hadi ya allah rahmet eylesin filan şeklinde konuşmuştuk.

sitedeki konuyuda görmemiştim demek alan arkadaş arifmiş.

allah rahmet eylesin zor bi durum. konuyu ne kadar geç görmüş olsamda okuyunca çok üzüldüm.

allah gani gani rahmet eylesin. umarım aileside çok yara almadan acılarını atlatırlar.

terazilastik
01-09-2011, 11:06
Allah rahmet eylesin Allah sabır vesin

Shekil
01-09-2011, 11:09
allah rahmet eylesin :(

Günkut
01-09-2011, 11:15
Allah rahmet eylesin.
Gercekten cok zor bir tek olum gercek bu dunyada...

RIDVAN
30-09-2011, 14:58
Alllah rahmet eylesin mekanın tekrar tekrar cennet olsun. boşa koymuşlar bu aracı kimseye bir hayır gelmez artık.

gökan
30-09-2011, 14:58
gercten cok kotu olmus arac dıger arkdasın durumu nasıl oldu

dirk
30-09-2011, 15:02
tam bilmemekle iyimiş yawaş yawaş normal hayatına dönüyormuş..

Kadyr
30-09-2011, 15:03
bu arabadan sağ cıkmak mucıze.allah rahmet eylesin

Çağlar
30-09-2011, 15:07
allah rahmet eylesin

ibrahim
30-09-2011, 15:10
allah rahmet eylesin

Shekil
30-09-2011, 15:12
Allah rahmet eylesin