PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanserli Çocuklara Oyuncak Kampanyası



kara_baskan
13-08-2011, 22:47
Kanserli Çocuklara Oyuncak Kampanyası (http://www.rpmraceevents.com/basin-&-sosyal/basin-&-sosyal/kanserli-cocuklara-oyuncak-kampanyasi-000054.html)

RPM Race Events olarak aşağıdaki "Oyuncak Kampanyası" 'na destek vermek amacı ile yapmak istediğiniz yardımları biz toplayarak götürmek istiyoruz. İzmir ilinde olup Cuma günleri toplantılara katılan arkadaşların elinden gelen yardımı yapacaklarından eminiz. İzmir dışında olanlar aşağıdaki iletişim bilgilerinden detaylı bilgi alabilirler.

Biz RPMTURK ekibi olarak aramızda para toplayarak oyuncakları toptan alıp gerekli yerlere ulaştırmayı hedefliyoruz. Sizde bu yardım kampanyasına katkıda bulunmak için aşağıdaki iletişim bilgilerindne bize ulaşarak yardım edebilirsiniz.

Oyuncak göndermek isteyenler aşağıdaki şartlara lütfen dikkat etsinler.

Ege Üniversitesi Çocuk Onkoloji servisinde yatmakta olan kanserli çocukların tedavisine destek olmak amaçlı hazırlanmış "Tedaviye Uyum Programı" nda kullanılmak (çocuklara davranış karşılığı hediye olarak verilmek) üzere;

Muhtelif yaş gruplarında sonradan boyanmamış, keskin köşesi olmayan, düzgün yüzeyli, tüysüz, ve kesinlikle yeni olmak kaydı ile çeşitli oyuncaklara ihtiyaç duyulmaktadır.

0-2 yaş grubu için sesli oyuncaklar ve çıngıraklar, 2-6 yaş grubu için çeşitli boy ve büyüklüklerde legolar, 6-13 yaş grubu için puzzle ve legolar, 13-18 yaş grubu için değerli taş ve madenden yapılmamış küpe, kolye, bilezik, bileklikler ayrıca bandana, şapka, eldiven ve gözlükler tercih edilebilir.

Twitter : #egeunikanserlicocuklaraoyuncak

Arkadaşlar elimizden geldiğince Sosyal Medyada duyuralım.

İletişim:
Barış YILMAZ
0(532)684 7101

speed
13-08-2011, 23:23
hadi bakalım...çok iyi düşünmüşsünüz.....bu hastalığın en etkili ilacı umut ve mutluluk......

Erol
13-08-2011, 23:47
tam destek...