Orijinalini görmek için tıklayınız : opel astra turbo timer
arkadaslar nette biraz araştırdım yeni kasa astra için turbo timer takan olmamış.yurtdışında var ama ordan pek birşey anlayamadım.
sorum su istanbulda nerde kime taktırabiliriz?
her hangi bir sorun olurmu?
nette bir kac yerde kapıların kitlenmediğini okudum,deneyen oldumu?
Turbo timer da araba calistigi surece kapilar kilitlenmeme durumu olagan. Bende Megane Coupe var kilitlenmiyor mesela. montaji basit ist. ici montaj konusunda yardimci olurum
kapılar kitlenmedikten sonra bi anlamı kalmıyor ki turbo timerın.içinde oturup beklerim daha iyi :D
bu kapı kitlenmeme olayını duymuştum,belki düzelmiştir diye merak ettim.
Yine deneme yanılma yapıcaz sanırım :(
Kapi kilitlenmeme olayi timer degil aracla ilgili bir durum. kontak acik konumda kaliyor nihayetinde. external alarm takarak bu olay cozulebilir. ben alarm kumandasi sevmedigimden taktirmadim. benim aracim atmosferik benim taktirma amacim roll sonrasi temde muhabbet icin durdugumda araci calisir durumda birakabilip yaglamanin devamini saglamak.
erencim bizimde amac yağlamayı sağlamak , düşünsene kontağı kapatıp araçtan indim , araç çalışıyor halde iken kapılarımı kitliyememek kötü bi durum.
erencim bizimde amac yağlamayı sağlamak , düşünsene kontağı kapatıp araçtan indim , araç çalışıyor halde iken kapılarımı kitliyememek kötü bi durum.
Eve yada mekana girerken dedigin gibi hic bir ise yaramiyor ve anlamida yok. Roll gubi asilmadiktan sonra kendim 3 5 sn. bekleyip kapatiyorum konatagi ***** atmosferik araba. Bende tek ise yaradigi yer roll denemelerinden sonra calinma derdi olmadan temde kenarda arabayi kendi haline birakabilmek. Bu arada evden kumanda calisiyorsa timer i ayarla eve cil evden kilitle:) Gonul ister GC8 gibi olsun ama malesef. Ford da durum ayni. kilitlemiyor.