Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 far seçimi
arkadaşlar bi dostm yolladı fotosunu 106 ya uyar mı sizce?
http://i55.tinypic.com/2qjemv4.jpg
moretta far
orjinalse uyar güzelde durur..
orjinal değilse aralıklar kalır at şeyine kelebek misali durur..
moretta değilmiş yaa moretta benzeriymiş kararsız kaldım yaaa alsak mı almasak mı elimizde patlar mı diye
driftboy
05-10-2011, 19:19
Deneme imkanınız varsa deneyin önce..
kaç kuruş bu? orjinal moretta iyi para çünkü 500pound civarı olması lazım
250 TL diyomuş sahibi ama bursadaymış ya deneme şansımız yok malesef piyasada olmayan bi far deneyende yoktur ismi cismi nedir bilmiyorumda
250tl ye dokmedır o orjı cok zor o paraya
250tl ye dokmedır o orjı cok zor o paraya
dökme olabilir ama oturma işi kafamı kurcalıyo
dokme olupda tam oturan gormedım.sımetrı sıkıntın yoksa al tak içinde kalmaz en azından
dokme olupda tam oturan gormedım.sımetrı sıkıntın yoksa al tak içinde kalmaz en azından
sinmedi içime yaa alıpta elde patlaması daha kötü araştırmaya devamm o zaman farları
250 TL diyomuş sahibi ama bursadaymış ya deneme şansımız yok malesef piyasada olmayan bi far deneyende yoktur ismi cismi nedir bilmiyorumda
sakın alma, o adamdan aldım çöpe attım.. halen aklım almaz nasıl öyle bi hata yaptım boşuna 250 lirayı sokaga attım..
sakın alma, o adamdan aldım çöpe attım.. halen aklım almaz nasıl öyle bi hata yaptım boşuna 250 lirayı sokaga attım..
Nerdeyse bende aliyordum iyiki vazgectim
sakın ha sakın. sokaga atılmış para demektir.. uzak durun bursadaki adamdan..
sakın ha sakın. sokaga atılmış para demektir.. uzak durun bursadaki adamdan..
O degilde senin ruzgarliktan nasil buluruz?
rüzgarlık dediğin bagajdaki spoylermi
rüzgarlık dediğin bagajdaki spoylermi
Evet,eski kafali olunca bole oluyor :)
alfonso4474
05-10-2011, 22:07
bi ara bizimde niyetimiz vardı göki saolsun yorum yazmıstı bizde bursadaki elemandan caymıştık kalsın sıkıntı yaratyomus
Evet,eski kafali olunca bole oluyor :)
ben onu seboya yaptırmıştım.
ama
kalıbını istanbul garajda çıkarmışlar, sonradan bykarakuş tu galiba onun araçta gördüm. istanbul garajda var kalıbı ordan temin edebilirsin..
çok para derseler mal için gel benden al kanadı kalıbını çıkart, ben nasıl olsa boyatıcam kanadı yatagın altında çizildi ebesinin kini tersten gördü :D
aLperTunga
05-10-2011, 22:11
illede morettamı arıyorsun..bence oem oem takıl en güzeli..
ben onu seboya yaptırmıştım.
ama
kalıbını istanbul garajda çıkarmışlar, sonradan bykarakuş tu galiba onun araçta gördüm. istanbul garajda var kalıbı ordan temin edebilirsin..
çok para derseler mal için gel benden al kanadı kalıbını çıkart, ben nasıl olsa boyatıcam kanadı yatagın altında çizildi ebesinin kini tersten gördü :D
Yaza kadar mincikliycam biraz sade ve hos duruyor goruseyim bir istanbul garajla olmadi rahatsiz ederim,saol
Bu far gökinin de deiği gibi sıkıntı yaratır..Sen sonar al tek angel..
Yaza kadar mincikliycam biraz sade ve hos duruyor goruseyim bir istanbul garajla olmadi rahatsiz ederim,saol
ok istediğin zaman..
tam yandan fotosu yok ama arabayı arkadan çok değiştiryor araca soldan egsozdan sonra yapıpda begendiğim en güzel şey:D:D:D
http://i54.tinypic.com/2ij5c46.jpg
Göki o değilde ZD efsane duruyor ne zaman görücez detaylı güzel resimlerini ?
eyvallah:):):)
durumları düzelttiğim zaman inşAllah. daha öncelikli işlerim var araba işlerine ne ayırıcak param nede zamanım nede kafa var.. :D
ÇALIŞKAN
05-10-2011, 23:43
http://i54.tinypic.com/2ij5c46.jpg
şu arabanın rengıne bayılıyorum mükemmel
vay bee adam sakatmış vall iyiki açmışım konuyu beyler alsam elimde patlicakmış demek ki farlar teşekkürler hepinize. orjinalle devam o zaman şimdilik. bu arada ZD'nin spoiler harbi farklı olmuş güzel duruyo maşallahı var
slm beyler moretta orjinali tr de cok az sanırım öyle biliyorum bizim eski 106 tıda moretta vardı dökmeydi ama biz bi sorun yaşamadık yeterki yapan fiberci güzel yapsın yoksa ZD nin dediği gbi cok sıkıntı olur ..... şuan bende kendi aracıma moretta hazırlıyorum ve ZD nin rengine yakın bi renkte boyatıcam araba umarım kızmazsın ZD :D gerçekten spoiler güzel olmuş bursalıyım bende sanrım onu bulabilme şansımız yok gerçekten başarılı .....
Zaten birisi aynı yada yakın bı renge boyadıysa rengi değiştiririm
Göki,ZD