Orijinalini görmek için tıklayınız : peugeot 406 oto. vites ile ilgili
TURBO CİVİC
06-10-2011, 14:32
2000 model 406 oto var.ama cok garip ve kotu tepkileri var :( ozellikle 2 den 3 geciste cok uzun bekliyo illa 3000 deviri gorucek yokus asagıya iniyo olsa bile...rampa cıkarken vites kucultmeyi cok gec yapıyor... vs. yani illet bir sanzuman...bu yuzdende cok yakıyor.daha duzgun vites degistirse eminim yakıtta cok farkedecek ama.neyse bununla ilgili yapılabiliecek birsyler varmıdır?merak ediyorum..
bugun müşterimin arabasının aküsü bittim bende test etme fırsatı buldum bizdekide aynıydı 200 000 km deydi araba garip bi araba ama az yakıyormuş adamın söylediğine göre
TegB20VTec
06-10-2011, 14:41
LPG varsa, karışım ayarından dolayıda şanzıman farklı davranıyor olabilir, bu tip sorunlarla daha önce karşılaştım. Eğer Yoksa Hidrolik blokta sıkıntılar başlayabilir.
TURBO CİVİC
06-10-2011, 14:49
bugun müşterimin arabasının aküsü bittim bende test etme fırsatı buldum bizdekide aynıydı 200 000 km deydi araba garip bi araba ama az yakıyormuş adamın söylediğine göre
az yakıyor derken 2.0 motor oto vites 320-340 yakıyor km.de
ama cok narin bir kullanımda anca..
peugeot ların otomatik şanzumanları dogustan sıkıntılı benzinli 307 ım vardı saçmalıyor silkeliyor ve fi tarihinde 50 kuruş yakıyordu, aynı şekılde 206 ve 406 sı olupda sıkıntılarından dolayı şanzuman yaptıranları çok ça duydum ama sıkıntısının adının tam olarak ne oldugunu hala daha bılmıyorum
TURBO CİVİC
06-10-2011, 14:50
LPG varsa, karışım ayarından dolayıda şanzıman farklı davranıyor olabilir, bu tip sorunlarla daha önce karşılaştım. Eğer Yoksa Hidrolik blokta sıkıntılar başlayabilir.
lpg yok aracda benzinli.bu sikayetle gittik bakıldı edildi ama bir sonuc cıkmadı.
TURBO CİVİC
06-10-2011, 14:52
peugeot ların otomatik şanzumanları dogustan sıkıntılı benzinli 307 ım vardı saçmalıyor silkeliyor ve fi tarihinde 50 kuruş yakıyordu, aynı şekılde 206 ve 406 sı olupda sıkıntılarından dolayı şanzuman yaptıranları çok ça duydum ama sıkıntısının adının tam olarak ne oldugunu hala daha bılmıyorum
benimde anladıgım o aptal bir sanzumana sahipler :D yazılımla fln duzeltilemiyormuki yaa
benimde anladıgım o aptal bir sanzumana sahipler :D yazılımla fln duzeltilemiyormuki yaa
valla siz öğrenin banada haber verin bi zahmet :) inşallah oyle yazılımla falan duzelıyorsa bugun yıne gıder kendıme bı 406 daha alırım ama bu sefer otomatik :icon_tup:
I love
http://i53.tinypic.com/25tw9at.jpg
TURBO CİVİC
06-10-2011, 15:25
:D oyle olacagını umıt ediyorum ama sendende ısık yoksa bende bsy beklemiyim :D masallah cok guzelmis gercekten ...
ZF şanzıman vardır o araçlarda ama kullanmayalı da çok oldu.
Sportline
06-10-2011, 21:30
ilk sahibiyiz 406 nın biri garantiden iki defa değişti şanzıman, çok tepkisiz başarısız bir şanzımanı var :)