PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan park

Rec.O
10-10-2011, 19:00
Arkadaşlar yeni aracımı aldım peugeot partner 1.9d temiz bir araç bi parça boya var :) Araç ağır apaçi lere maruz kalmış arkasında kanka tuning felan yazıyordu önde bagalittten korumalık vs vardı söktüm hep :D Asıl konuya gelelim;

Öncelikler partnerlerin sinyallerini gören varmı ama bilmiyorum hiç bir kablo gitmiyor direk ampül takıyorsun ve amüpüln girdiği yerde yatak var buna nasıl amerikan park yaparız yardımlarınızı bekliyorum ?

berkay_aydin
10-10-2011, 19:04
corsa gibi yani :) benim bildiğim 2 yöntem var 1.si duyu parçalamak 2.ise modül ile far llenmeden soketten amerikan park yapmak.. Bende modül var hem montajı kolay hemde fara zarar vermiyor..

halilcan9455
10-10-2011, 19:07
hayırlı olsun bizdede berlingo vardı 1.9 2 ay önce sattık.
amerikan park konusunda yardımcı olamayacağım ne yazıkki
ama bir kaç önerim olucak .
diğer dizeller gibi kullanmayın devir çevirmeyince gitmez bu düz dizeller.
yol tutuşu gayet iyidir (kangoo dan 2 kat daha iyi diyebilirim)
ve en önemlisi bu araçlarda fabrika çıkışında muhafaza olmuyor ilk olarak ona bakın eğer yoksa ilk işiniz bir muhafaza taktırmak olsun.

Rec.O
10-10-2011, 19:27
hayırlı olsun bizdede berlingo vardı 1.9 2 ay önce sattık.
amerikan park konusunda yardımcı olamayacağım ne yazıkki
ama bir kaç önerim olucak .
diğer dizeller gibi kullanmayın devir çevirmeyince gitmez bu düz dizeller.
yol tutuşu gayet iyidir (kangoo dan 2 kat daha iyi diyebilirim)
ve en önemlisi bu araçlarda fabrika çıkışında muhafaza olmuyor ilk olarak ona bakın eğer yoksa ilk işiniz bir muhafaza taktırmak olsun.

Biraz daha açabilirseniz sevinirim..

ulaş
10-10-2011, 19:36
şu an bizdede var 1.9 2005 model 9 kere debriyaj teli değişti 1 kere kopmle baskı balata çatal tel değişti. iyi yönü gerçektende yol tutuşu kangoo ya combo ya vs. göre çok iyi sıkıntı bizim arabadamıdır bilmiorum ama çok çok yavaş 2. vitesi 3.500-4.500 devirde atmama rağmen çok yığılıyor anlıyacağınız 2006 dan bu yana beni çok üzdü :D

berkay_aydin
10-10-2011, 19:39
şu an bizdede var 1.9 2005 model 9 kere debriyaj teli değişti 1 kere kopmle baskı balata çatal tel değişti. iyi yönü gerçektende yol tutuşu kangoo ya combo ya vs. göre çok iyi sıkıntı bizim arabadamıdır bilmiorum ama çok çok yavaş 2. vitesi 3.500-4.500 devirde atmama rağmen çok yığılıyor anlıyacağınız 2006 dan bu yana beni çok üzdü :D

Tam emin değilim ancak yüksek km'de ise kurum seviyesine baktırın..Çok farkediyor.. Sadece cc değil..

ulaş
10-10-2011, 19:42
50 bin km de aldık aldığımızdan beri böyle

halilcan9455
10-10-2011, 23:16
Biraz daha açabilirseniz sevinirim..

berlingolarda fabrikadan çıktığında üstünde motor muhafazası olmuyor. partnerde de öylemi bilmiyorum eğer öyleyse sizden önce ki sahipleri taktırmadıysa taktırın.

diğer dizellere benzemiyor sözümden kastım .
araç maximum gücünü 4600 devirde veriyor .performans istiyorsanız 4000 altında vites atmamak gerekiyor .
kangoolarda böyle değil çünkü turbo olduğu için torku fazla. devir çevirmenize gerek kalmıyor.

frkblt
11-10-2011, 00:24
Bizde 2004 u war babam kullaniyor we herseyinden cok memnun. Ancak yigilma istemiyorsaniz 4000 we ustu dewirlerde kullanin. Biz sifir almistik we coksukur bi sorun cikartmadi gerken ilgiyi gosterirseniz bakimlari ws uzun yillar kullanirsiniz. Bizim arac 165000 de we hala baski balata degismedi gecen ay bakimda degistirmek istedik ustamiz sasirarak gerek yok ama degistiginiz zaman cikani alip duwarima asicam dedi:D:D. Bu arada hayirli olsun Allah kazasiz belasiz keyifle kullanmayi nasip etsin:icon_tup:

Melih-Ö
11-10-2011, 00:26
ben bugün yaptım clioya. Direk çevirip alıyosun sinyal kısmını. Bi delik açıyosun kablo geçiriyosun. Çift duydan birini döndürüp sinyale bağlıyosun diğerini parkalara bağlıyosun işin ehli bi elektrikçi yapar yani

golfcu0101
11-10-2011, 06:49
Arkadaşlar yeni aracımı aldım peugeot partner 1.9d temiz bir araç bi parça boya var :) Araç ağır apaçi lere maruz kalmış arkasında kanka tuning felan yazıyordu önde bagalittten korumalık vs vardı söktüm hep :D Asıl konuya gelelim;

Öncelikler partnerlerin sinyallerini gören varmı ama bilmiyorum hiç bir kablo gitmiyor direk ampül takıyorsun ve amüpüln girdiği yerde yatak var buna nasıl amerikan park yaparız yardımlarınızı bekliyorum ?

vay reco kardeşim hayırlı olsun:icon_tup:
e minik italyanı naptın?

Rec.O
11-10-2011, 18:32
Teşekkürler yorumlarınız için dikkate alacağım hoşuma gitti ama aşt devirlerde baya ölü, hızlanması peygamber sabrı istiyor :D Haydar abicim miniği verdim gitti :)

Melih dediğini yapabilirim bende teşekkürler.

weST.27
16-10-2011, 01:52
arkadaşlar bu amerikan parkları çamurluklara monte ederken delme işlemi vs gerekiyor değil mi ? yapıştırma falan değil yani