Orijinalini görmek için tıklayınız : BodyKit yardim !!!
Arkadaslar benim makyajli kasa corsa d 5 kapili aracima bodykit yaptiracagim fakat yetkili servis 1200 lira gibi fiyat verirken disarida ornegin Aksarayda ayni isi boya ve montaj dahil olmak uzere 350-400 lira gibi rakamlara yapiyorlar. Siz olsaniz hangisini ve neden tercih ederdiniz??
yusufbatırel
11-10-2011, 14:02
aksarayda satilan plastik bodykiti gordunmu sen bu cop kirtik plastiki eritip kalip aliyorlar plastikmi plastik ama orjinaliyle kalinligi dayanikliligin alakasi yok nefesin musaitse orjinalini tak derim
ben serviste yaptırmazdım şahsen o kadar para verip sonuç olarak taktıkları parça kalıp olarak aynı sadece servis fatura kestiği için işçilik diye bi ton para istiyor. artan patayla çok daha güzel şeyler yapabilirsin aracına
aksaray değilde bu işi makul fiyatlara çok kaliteli yapanlar var onlara ulaşmaya çalış bence
Varmi yonlendirebileceginiz birileri yada iyi bir usta
nitrO_Oxide
11-10-2011, 14:41
0535 312 34 28 A-C Tuning
arda dan aldım dersiniz teli
işte bahsettiğim body kit bu nereden bulabilirim
http://img8.imageshack.us/img8/2908/corsawhite.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/8/corsawhite.jpg/)
berkay_aydin
11-10-2011, 21:34
Ben anlayamadım .. Serviste corsa d'ye nasıl facelift kasa tamponu takıyorlar ? Aracınız yeni corsa mı ?
bende ki kasa bu zaten arkadaşım e kasa olduğunu senden duyuyorum :S
berkay_aydin
11-10-2011, 21:40
bende ki kasa bu zaten arkadaşım e kasa olduğunu senden duyuyorum :S
:) düzelttim.. Siz ek arıyorsunuz yani.. body kit komple zannettim
evet aynen bende özürdilerim ek arıyorum duyan bilen varsa yardımcı olsun :)
nitrO_Oxide
11-10-2011, 22:01
evet aynen bende özürdilerim ek arıyorum duyan bilen varsa yardımcı olsun :)
aradınızmı Ali ustayı ?
evet arkadaşım aradım fakat onlarda da standart olan ekler var :(
nitrO_Oxide
11-10-2011, 22:05
evet arkadaşım aradım fakat onlarda da standart olan ekler var :(
Opel için ozel calısmaları olucaktı olmadı demekki ondan yonlendirmiştim
Neyse saglık olsun :)
Opel için ozel calısmaları olucaktı olmadı demekki ondan yonlendirmiştim
Neyse saglık olsun :)
yinede çok teşekkür ederim :)
Yokmu arkadaslar goren duyan bilen :)
gittigidiyorda bi dünya var
vallahi bursada biyer war adı polsan yanlız fiber yapıyolar istediğin kalıbı çıkartırlar işcilikleri çok guzel ama fiyat ne olur bilemem bi sor istersen numarası buydu 0224 250 32 34
bence servise guvenme ben xenon almışdım servisden bin pişman oldum dünya para verdim xenonlara servisde ozamanlar sonra arıza yaptı xenonlar verdikleri garantinin arkasında durmadılar kullanıcı hatası die geri gonderdiler hem çok pahalı ya 1200
gittigidiyorda bi dünya var
farkındayım bir dünya var ama resmi incelersen anlarsın nasıl bir şey olduğunu :)
m. ali öz
02-12-2011, 13:57
sahibinden linki ;
2011 2012 ARASI CORSA D ÖN EK KARLIK - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 64282584 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2011-2012-arasi-corsa-d-on-ek-karlik-64282584/detay/?)