Orijinalini görmek için tıklayınız : Greedy emanege beyın
bLackModeL
17-10-2011, 15:33
hakkında detayli biligi almak istiyorum hangi araçlarda ne şartlarda yanında neler lazım ?
kullanan arkadşlarımız var mi ?
hasan çağri
17-10-2011, 15:40
Evet mesela standart sıkıştırmadki bir araçta geleceğe yatırım olarak kullanılabilir mi? Afr, avans için.
İleride turboladığımız zaman verim alabilir miyiz?
bLackModeL
17-10-2011, 15:42
Evet mesela standart sıkıştırmadki bir araçta geleceğe yatırım olarak kullanılabilir mi? İleride turboladığımız zaman verim alabilir miyiz?
katılıyorumm ? ama tek nokta istiyorum acabalı konusmayalım sadece bu budur suda dur seklınde olsunn
bLackModeL
18-10-2011, 19:57
? yok mu abi kullanan biligi edinmek istiyorum
ibratice
19-10-2011, 00:23
çok fonksiyonlu bir beyin değil bir accorda takmıştık geri söktök beyin tesisatını kesip biçiyorsun harnısı yok benim tavsiyem hondata S300 ben kullanıyorum tavsiye ederim.
Tunera bagli Ben 2 yil turbolu arabada kullandim almisken ultimate ni alin
bLackModeL
19-10-2011, 19:36
çok fonksiyonlu bir beyin değil bir accorda takmıştık geri söktök beyin tesisatını kesip biçiyorsun harnısı yok benim tavsiyem hondata S300 ben kullanıyorum tavsiye ederim.
süper bilgi vermişin abi tskler
hasan çağri
19-10-2011, 19:39
Mesela ben Toyotaya da hondata mı takayım :) Yada Toyota mı satı honda mı alayım sevmeye sevmeye :) Yürütücem hacı ben bu Aurisi inatçıyım :D
bLackModeL
19-10-2011, 19:49
az bg için idaeldir ;)
tahmını ;) kac bg
e manage yerıne
safc daha kolay ve basıt olur bence
hasan çağri
19-10-2011, 19:54
e manage yerıne
safc daha kolay ve basıt olur bence
Safc var zaten :)
O zaman şöyle sorayım mesele standalone beyinler aracaca özel olarak soketlerle üretiliyor ama çeşitli harness ler var kullanbilmek için. Bu işlemle her beyin her araçta kulanılabilir mi?
Beyin bakarken nelere dikkat etmeli neye göre seçim yapmalıyız.
Bunlar şuan için yada benim için değil bu işlerin acemisi olan herkes için bilinmesi gereken şeyler sanırım.
bLackModeL
19-10-2011, 20:00
Safc var zaten :)
O zaman şöyle sorayım mesele standalone beyinler aracaca özel olarak soketlerle üretiliyor ama çeşitli harness ler var kullanbilmek için. Bu işlemle her beyin her araçta kulanılabilir mi?
Beyin bakarken nelere dikkat etmeli neye göre seçim yapmalıyız.
Bunlar şuan için yada benim için değil bu işlerin acemisi olan herkes için bilinmesi gereken şeyler sanırım.
çaba ayni araç farklı kapıldım gidiyorum cevaplar.. bilenler paylassin bilmeyenler ögrensin
ibratice
20-10-2011, 22:11
Mesela ben Toyotaya da hondata mı takayım :) Yada Toyota mı satı honda mı alayım sevmeye sevmeye :) Yürütücem hacı ben bu Aurisi inatçıyım :D
bence sen onu sat zaten onlar uzaydan atmosvere inerken beygirlerini kaçırmış hayatHonda ama sen zaten fazla bişey istemiyorsun yürüsün yeter diyosun bizimkilerde koşuyo işte aralarındaki fark.:icon13:
hasan çağri
21-10-2011, 08:08
bence sen onu sat zaten onlar uzaydan atmosvere inerken beygirlerini kaçırmış hayatHonda ama sen zaten fazla bişey istemiyorsun yürüsün yeter diyosun bizimkilerde koşuyo işte aralarındaki fark.:icon13:
Konu honda toyota konusu değil yalnız. gerçi kimse cevap vermemiş honda konusu olsa 50 sayfa olmuştu yani :)