PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CVK RS SS RS cam car cvk rs

Okan D.
23-10-2011, 17:54
3 lü video eksoz sesime baktımızda kacırma falan herhangı bısey yok

3 lü mov | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/3-lu-mov/4922387)

cvk rs ss rs okan kardeşimin tünel yok dediği video :D:D bu arada eksoz sesımden ne oldunu da çözebılıyoruz :D

ımg 0559 mov | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/img-0559-mov/4922307)

bu arada yanlıs anlasılma olmasın bahane uydurma yok maşallah ss rs e ne olursa olsun kıl oldu kurek oldu yok maşallah aracına güzel yürüyo bu arada tartışma çıkmasın arkadaşlar dostca denendı sadece net olan vıdeoları koymak ıcın koydum

Alper_
23-10-2011, 18:04
maşallah araçlara :)

PPR engineering
23-10-2011, 18:04
maşALLAH araçlara.. bu nasıl bir şey anlamak güç ve clio rs i basıp geciyolar yc ile cvk. ss ve ile en son deniyo yan yana yürüyo.ama ss geçemiyolar:) ama maşALLAH bir şekilde yürütüyor nasıl olduğu önemli değil.

olivera7
23-10-2011, 18:08
2. videoda tünel mi var şimdi ?

sinan-s
23-10-2011, 18:23
Maşallah hepsine :)

vtecburac
23-10-2011, 18:28
ss cvk nın yanına sokuluyor dıger serıde acınca kendını gerıye düşmeye başlıyor tam o sırada tekrar yanına sokuluyor tutunuyor falan filan:)
arada 1 şerit boşluk bırakılsa daha net çıkar sonuç

Okan D.
23-10-2011, 18:33
ss cvk nın yanına sokuluyor dıger serıde acınca kendını gerıye düşmeye başlıyor tam o sırada tekrar yanına sokuluyor tutunuyor falan filan:)

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: adam eski rollcü tünelci biliyo :D:D kanka görüşemıyoruz be bayadır ozlettın kendını ama aldım haberını nokta atısını yapmıssın emın ol cvk yı almasaydım o aracı alıyodum şirket spec :D

PPR engineering
23-10-2011, 18:39

çok denemişti dimi farklar zamanında :) geçen gecede konuşmuştuk:)

vtecburac
23-10-2011, 18:46
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: adam eski rollcü tünelci biliyo :D:D kanka görüşemıyoruz be bayadır ozlettın kendını ama aldım haberını nokta atısını yapmıssın emın ol cvk yı almasaydım o aracı alıyodum şirket spec :D

ehehehe aynenn kanka kısa zamanda görüşelim inş:) sanada hayırlı olsun;)

vtecburac
23-10-2011, 18:47
çok denemişti dimi farklar zamanında :) geçen gecede konuşmuştuk:)

ben öyle biliyorum yanlışımda olabilir:)

Cliosportve
23-10-2011, 19:20
Araya duvar koyup rolling yapın laa ne iş bu :D

Yanında gitse tünel önüne geçsen tünel ne adamsınız la :D

Okan D.
23-10-2011, 19:30
Araya duvar koyup rolling yapın laa ne iş bu :D

Yanında gitse tünel önüne geçsen tünel ne adamsınız la :D

la bırak gectık senı dedınkı kapak fark edıyomus ss le bole gıdıldı dedınkı kapak farkedmıyomus :D:D:D:D

eser
23-10-2011, 19:32
maşallah bütün rs lere en önemlisi dostlugun bakii kalması

burak görüşelim artık çay içelim özledim olum alla alla :D

vtecburac
23-10-2011, 20:00
maşallah bütün rs lere en önemlisi dostlugun bakii kalması

burak görüşelim artık çay içelim özledim olum alla alla :D

aynen kanka artık görüşelim en son görüşeli 3 sene oldu heralde:)

ozanbulbul
23-10-2011, 20:54
tekrardan tüm araçlara maşallah.bence selçuk orda makarasına takılmıştır sonuçta kapak direk arabanın kaderini etkileyen bir unsur

SEÇKİN172
23-10-2011, 22:47
harbiden videoyu çeken benim okan olm ufaktan tünelin var be knaka :) helal olsun ben bile anlamadım ama bütün araçlara maşşalh

Alicanrs
23-10-2011, 22:51
tekrardan tüm araçlara maşallah.bence selçuk orda makarasına takılmıştır sonuçta kapak direk arabanın kaderini etkileyen bir unsur

walla ozan takılıo diosnda ciddiye vuruluo olay bin keremi denicez sonuçları ortaya çıkarmak için kabullenilmesi lazım bu durumun artık bi insan bi arabaya 10 kez geçiliyorsa bıkması lazım

Sweet Vagabond
23-10-2011, 22:56
Maşallah araçlara...

Cliosportve
23-10-2011, 23:00
walla ozan takılıo diosnda ciddiye vuruluo olay bin keremi denicez sonuçları ortaya çıkarmak için kabullenilmesi lazım bu durumun artık bi insan bi arabaya 10 kez geçiliyorsa bıkması lazım

Yav tabiki sorgulancak

bir sürü işlemler yapılıyor para veriliyor biz kullanıcılar olarak kör cahil mi bu işlemleri ypatırcaz
Gördük SS CLio Rs geldi yan yana gidildi daha ne kıvranıyorsun anlamadım
1000 kerede denenmedi 3-4 kere denedi
Burda olay farklı
Clio Rs lerde mi yarar yapmıyor diyoruz yararını inkar eden yok

Alicanrs
23-10-2011, 23:02
Yav tabiki sorgulancak

bir sürü işlemler yapılıyor para veriliyor biz kullanıcılar olarak kör cahil mi bu işlemleri ypatırcaz
Gördük SS CLio Rs geldi yan yana gidildi daha ne kıvranıyorsun anlamadım
1000 kerede denenmedi 3-4 kere denedi
Burda olay farklı
Clio Rs lerde mi yarar yapmıyor diyoruz yararını inkar eden yok

ben yorum yapmıcam daha tartışmak istemiyorum baskı balatamı takıyım sorunuda buldum ;) gerçi senle deneyeince boy boy soksam araya sen yine bi bahane bulursun bıkmassın yenilen pehlivan misali yapma artık bıktı millet sonuç belli

PPR engineering
23-10-2011, 23:10
selçuk inanmışlığa devam dur ama sen dur :D

Cliosportve
23-10-2011, 23:41
Tutturuldu VE RS - VE RS anlamıyorum arabam eskisi gibi gitmiyor yağ bakımım gelmiş bujilerim gelmiş bir takım eksiklikler var söyleniyor bunlarda bana
Hepsini halletmeden arabamla rollinge çıkmam :)
SS CLio RS e göre konuşursak açıkcası Alican ben olsam arabamı yakardım ulan :D

Alicanrs
23-10-2011, 23:45
Tutturuldu VE RS - VE RS anlamıyorum arabam eskisi gibi gitmiyor yağ bakımım gelmiş bujilerim gelmiş bir takım eksiklikler var söyleniyor bunlarda bana
Hepsini halletmeden arabamla rollinge çıkmam :)
SS CLio RS e göre konuşursak açıkcası Alican ben olsam arabamı yakardım ulan :D

kardeşim sen değilmiydin mc e ss geldiğinde ss le denedim yan yana gittik die ? şimdi gelmiş diosunki o eksik bu eksik ben sayıyormuyum oksijen çalışmıo bobinler deişcek buji kablom iyi deil ;) afr yok bişe yok yapma yaa bu kdr zırlamayın artık oldu bitti geçildiysen tebrik et geç yc yi hiç bi zmn geçemiceksin bendeyken .. benden sorasıda beni ilgilendirmez

ProTech
23-10-2011, 23:45
yaw valla selçuğunda dediği gibi ne tüneli bu ya selçuğun önüne geçseniz trafikten adam arkanıza girse tünel dersiniz. önümüz 2 şerit tıkalı tek şerit 2 araç yanyana geçmek zorunda kalırız yine tünel dersiniz :D anlamaım ben bu işi yani illa bi yerlerden bişey bulmaya gerek yok alicanda aracım yürümedi dedi selçukla denedi görmek için yine aynıydı yanıldı şimdi baskı balata vs bişilerdemeye başladı ulan alican :D okan desen tünel die takılmış kalmış :D bi kere tünel ile bir araç diğer aracın önüne geçemez ha geçiosa zaten tünel yapmasa bile geçecek demektir. Tünel dediğiniz olay geçilen bir aracın fark olmasın die yaptığı saçma bi olay bence. Ona bakılırsa selçuklada hep yanyanasınız roll yapıosunuz ama yanınızada girse gıçınızada girse sonuç belli sonuçta :D yani böyle bi yerrlerden bişiler çıkarmaya gerek yok emin olun bunu siz tünel diyene kadar aklıma gelen bişi bile değildi bu olay bakalım başka neler duycaz :D

nedense bu rollerden sonra birtek ben bahane üretmiorumm...

ama alicanada demiştimbak roll den sonra sakın bahane üretme die biliom abi ben başıma geleceğini :D

Alicanrs
23-10-2011, 23:51
yaw valla selçuğunda dediği gibi ne tüneli bu ya selçuğun önüne geçseniz trafikten adam arkanıza girse tünel dersiniz. önümüz 2 şerit tıkalı tek şerit 2 araç yanyana geçmek zorunda kalırız yine tünel dersiniz :D anlamaım ben bu işi yani illa bi yerlerden bişey bulmaya gerek yok alicanda aracım yürümedi dedi selçukla denedi görmek için yine aynıydı yanıldı şimdi baskı balata vs bişilerdemeye başladı ulan alican :D okan desen tünel die takılmış kalmış :D bi kere tünel ile bir araç diğer aracın önüne geçemez ha geçiosa zaten tünel yapmasa bile geçecek demektir. Tünel dediğiniz olay geçilen bir aracın fark olmasın die yaptığı saçma bi olay bence. Ona bakılırsa selçuklada hep yanyanasınız roll yapıosunuz ama yanınızada girse gıçınızada girse sonuç belli sonuçta :D yani böyle bi yerrlerden bişiler çıkarmaya gerek yok emin olun bunu siz tünel diyene kadar aklıma gelen bişi bile değildi bu olay bakalım başka neler duycaz :D

nedense bu rollerden sonra birtek ben bahane üretmiorumm...

ama alicanada demiştimbak roll den sonra sakın bahane üretme die biliom abi ben başıma geleceğini :D

ben bahane ürettim mi okan ? selçuk ağlıo bebeler gibi benimde eksik çok ama saymadım bile çnkü olan o gecede kaldı bitti değişmeyeceğine göre o gece geçti gitti .. ama zırlanmaz bu kdr buji yağ bakımı vs ..

JDM VTİ
23-10-2011, 23:51
Tünelle araba geçilmez bende buna katılıyorum, tutunulur ama baya bi net şekilde.

yc rs'le ss rs tekrar dener sonuç ortaya çıkar, ama bu denemelerde videolar belli daha ötesi yok konuşmanın anlamı da yok bana göre.

tekrar otobanda görüşmeniz dileğiyle :)

ProTech
23-10-2011, 23:55
ben bahane ürettim mi okan ? selçuk ağlıo bebeler gibi benimde eksik çok ama saymadım bile çnkü olan o gecede kaldı bitti değişmeyeceğine göre o gece geçti gitti .. ama zırlanmaz bu kdr buji yağ bakımı vs ..

bence denemeler güzeldi o gece denediniz tamam VE yi geçtin yani bunu zaten kimse uzatmıyorki oda gerek görürse bakım yapar tekrar denersiniz. Ben CVK ve senle nasıl gideirz diye merak ettim sen istedin diye biliosun okadar yol yaptım gedim şimdi yok tüneldi yok egzosdu afr ydi gibi şeyler duymak pek hoş olmuyo ama yinede ortam güzeldi umarım bozulmaz.

Alicanrs
23-10-2011, 23:56
bence denemeler güzeldi o gece denediniz tamam VE yi geçtin yani bunu zaten kimse uzatmıyorki oda gerek görürse bakım yapar tekrar denersiniz. Ben CVK ve senle nasıl gideirz diye merak ettim sen istedin diye biliosun okadar yol yaptım gedim şimdi yok tüneldi yok egzosdu afr ydi gibi şeyler duymak pek hoş olmuyo ama yinede ortam güzeldi umarım bozulmaz.

yaw boşverelim susun selçuğa herkez saplıo yazık günahtır aramıza alalım arkamıza değil:p :D:D:cokgreen:

ProTech
24-10-2011, 00:00
yaw boşverelim susun selçuğa herkez saplıo yazık günahtır aramıza alalım arkamıza değil:p :D:D:cokgreen:

sen nie bu selçuğa taktın bu kadar yahu :D:D onu anlamadım ben :D:D

Alicanrs
sen nie bu selçuğa taktın bu kadar yahu :D:D onu anlamadım ben :D:D

aşk aşk tutku :D:D

BoraRS
Noluyo lan burda:D

Alicanrs
24-10-2011, 00:05

30 yaş üstü yeni mesajları tıklayıp başka konuya hadi :icon_wave

BoraRS
24-10-2011, 00:06
30 yaş üstü yeni mesajları tıklayıp başka konuya hadi :icon_wave

Kovuyomusun beni Alican :D Beni sevmimisin :D

ProTech
24-10-2011, 00:07

nolsun abi yine SS in sır perdesi aralanmaya çalışılıyor :D

bıktı millet harbiden bu SS ten :D sence ne bu işin sırrı ne okadar senelik rs çisin çözebildinmi bu SS i :D Nos var diolar ne diosun bu işe :D filtre egzos diolar biz inanmıyoz :D

Alicanrs
24-10-2011, 00:07
Kovuyomusun beni Alican :D Beni sevmimisin :D

seni sevmeyen ölsün :D :angel:

BoraRS
24-10-2011, 00:08
nolsun abi yine SS in sır perdesi aralanmaya çalışılıyor :D

bıktı millet harbiden bu SS ten :D sence ne bu işin sırra okadar senelik rs çisin çözebildinmi bu SS i :D Nos var diolar ne diosun bu işe :D

12 lira veririm helalinden :D

seni sevmeyen ölsün :D :angel:

Pis yalaka :D

Alicanrs
24-10-2011, 00:10
Pis yalaka :D

aaa terbiyesiz fn2 bulsana abi bana :p

eser
24-10-2011, 00:11

abi çok bonkör gördüm seni ben en son 8 vermiştim :)

ProTech
24-10-2011, 00:12

rakamları ters çevir al senin olsun :D

BoraRS
24-10-2011, 00:14
aaa terbiyesiz fn2 bulsana abi bana :p

Olm senin dişine göre FN2 sadece Serhatınki var :D Diğerlerine kalın gelirsin ;)

abi çok bonkör gördüm seni ben en son 8 vermiştim :)

Huyum kurusun :D

Alicanrs
24-10-2011, 00:15
Olm senin dişine göre FN2 sadece Serhatınki var :D Diğerlerine kalın gelirsin ;)

oda çok dişli :D

BoraRS
24-10-2011, 00:17
oda çok dişli :D

Ya bi kere de tırsma olm ya:D Bak Okana aslanlar gibi herkesle sıkıyor. Sende port var poliş var demiyor çıkıyor sıkıyor ve de geçilmiyor :D

eser
24-10-2011, 00:18
Ya bi kere de tırsma olm ya:D Bak Okana aslanlar gibi herkesle sıkıyor. Sende port var poliş var demiyor çıkıyor sıkıyor ve de geçilmiyor :D

abi yemin ediyorum çok tehlikelisin yaa :D

Alicanrs
24-10-2011, 00:19
abi yemin ediyorum çok tehlikelisin yaa :D

harbi ya bi öle bi böle :D:D bora die bi tanıdığım yok artık

BoraRS
24-10-2011, 00:22
Tövbe deyin gençler tövbe deyin :D

eser
24-10-2011, 00:26
Tövbe deyin gençler tövbe deyin :D

abi bir video yunu upload ediyorum haberin olsun yoruma açıcam birazdan :)

Cliosportve
24-10-2011, 00:28

aşk aşk tutku :D:D

Alican ne adamsın diş geçirebildiğine derler ya bende ses etmiyorum etmiyorum ama birgün barzolama girişcem burda forumda o olcak

Yok bebe yok saplıyor yok buji yağ filitre

Olm resimlerimi koydunuz yok 7-8 boylar dendi sürekli dalgalar geçildi gene ses etmedim neler yazdınız çizdiniz ses etmedim

Bebe dediğin adam şimdiye bozmuştu çoktan seni burda bebe olsaydı

Arabam kötü evet gitmiyor geçtin beni inkar etmiyorum

Rahatla akü.... Sal artık kendini VE RS mındar abi tamam ohh rahatla tekrar etme

BoraRS
24-10-2011, 00:29
abi bir video yunu upload ediyorum haberin olsun yoruma açıcam birazdan :)

Hangisi o benim video mu:D

eser
24-10-2011, 00:29
Hangisi o benim video mu:D

senin videolardan sadece biri :)

BoraRS
24-10-2011, 00:30
senin videolardan sadece biri :)

Kesin Bodrumda teknede çıplak güneşlenirken çektin Eser :D Bak gel MSN e anlaşalım :hehe:

Alicanrs
24-10-2011, 00:34
Alican ne adamsın diş geçirebildiğine derler ya bende ses etmiyorum etmiyorum ama birgün barzolama girişcem burda forumda o olcak

Yok bebe yok saplıyor yok buji yağ filitre

Olm resimlerimi koydunuz yok 7-8 boylar dendi sürekli dalgalar geçildi gene ses etmedim neler yazdınız çizdiniz ses etmedim

Bebe dediğin adam şimdiye bozmuştu çoktan seni burda bebe olsaydı

Arabam kötü evet gitmiyor geçtin beni inkar etmiyorum

Rahatla akü.... Sal artık kendini VE RS mındar abi tamam ohh rahatla tekrar etme

olm sen harbi sıyırıksın lan cidden arabana dedim ki maşalşlah çok gzl gidiyor vs ama her konuda sen bana ve kaana laf sokma çabasına girdin yapma ;) maşallah de tebrik et geç uzatma yani uzatıcak bişey yok bak ss geldi yürüdü bizle geçemedik adamı bitti gitti o gecede kaldı ama sürekli laf atıosn o bu şu die boşver muhabbetimiz hep aynı kalsın bozulcak birşey yok.. utku benim resmimi koydu kızdım mı yoo kafana takma bu kdr sen bazı şeleri çok takıyorsun kafana. onuda geçtim kapak kapak kapak farketmiyormu kapak ? kaç kere kanıtlıcam sana bu olayı veya kanıtlıcaz .. yap et beni geç maşallah diyim tbrik ediyim ama emin ol senin kdr uzatmazdım bozulma her boka bora abi benle sürekli tşk geçio bişe diozmu bizimde kızdığmz zmnlar oluo ama ağzımızı açmıyoruz sevdiği için takılıor bende seviyorum ki seni takılıyorum ama bazen nerde ne sölenceğini bilmiyorsun sürekli kapağa taktın kafayı o kdr yapıldı işe yaramadı diyemezsin bunu sana canlı olarak 2 gün üst üste gösterdim bozuk halimle daha inat etme tamam yavru :D

eser
24-10-2011, 00:36
Kesin Bodrumda teknede çıplak güneşlenirken çektin Eser :D Bak gel MSN e anlaşalım :hehe:

iyi hatırlattın abi,senin hala tekne sözün var :)

BoraRS
24-10-2011, 00:40
iyi hatırlattın abi,senin hala tekne sözün var :)

Eserim tekne hazır. Amerikadan daha yeni geldim. 2 gündür İstanbuldayım yarın yine Ankaraya gidiyorum toplantılara. Salı akşamı döneceğim. Cuma yine yokum. Tekneyi kendim görsem binecem. Bugün haberi geldi zaten lodos fırtınasında ırgatın bağlı olduğu yer kırılmış haybeye dünya masraf çıktı yine.

Haftaya burada olacağım 5-6 gün. O zaman ayarlayacağım. Bekliyorum Alicanı seni.

eser
24-10-2011, 00:42
Eserim tekne hazır. Amerikadan daha yeni geldim. 2 gündür İstanbuldayım yarın yine Ankaraya gidiyorum toplantılara. Salı akşamı döneceğim. Cuma yine yokum. Tekneyi kendim görsem binecem. Bugün haberi geldi zaten lodos fırtınasında ırgatın bağlı olduğu yer kırılmış haybeye dünya masraf çıktı yine.

Haftaya burada olacağım 5-6 gün. O zaman ayarlayacağım. Bekliyorum Alicanı seni.

bir özel mesaj,bir telefon kadar yakınız abim :)

Cliosportve
24-10-2011, 00:43
olm sen harbi sıyırıksın lan cidden arabana dedim ki maşalşlah çok gzl gidiyor vs ama her konuda sen bana ve kaana laf sokma çabasına girdin yapma ;) maşallah de tebrik et geç uzatma yani uzatıcak bişey yok bak ss geldi yürüdü bizle geçemedik adamı bitti gitti o gecede kaldı ama sürekli laf atıosn o bu şu die boşver muhabbetimiz hep aynı kalsın bozulcak birşey yok.. utku benim resmimi koydu kızdım mı yoo kafana takma bu kdr sen bazı şeleri çok takıyorsun kafana. onuda geçtim kapak kapak kapak farketmiyormu kapak ? kaç kere kanıtlıcam sana bu olayı veya kanıtlıcaz .. yap et beni geç maşallah diyim tbrik ediyim ama emin ol senin kdr uzatmazdım bozulma her boka bora abi benle sürekli tşk geçio bişe diozmu bizimde kızdığmz zmnlar oluo ama ağzımızı açmıyoruz sevdiği için takılıor bende seviyorum ki seni takılıyorum ama bazen nerde ne sölenceğini bilmiyorsun sürekli kapağa taktın kafayı o kdr yapıldı işe yaramadı diyemezsin bunu sana canlı olarak 2 gün üst üste gösterdim bozuk halimle daha inat etme tamam yavru :D

Olm ne yazdığını anlayamıyorum cidden yazılarda konudan konuya geçiyorsun :D
Akıcı dilde yazma diline alış artık barzoluğu bırak barzoysan Okanın yanına yollıyım nasıl olsa Barzoperformansları var adamların :)
Benim Kaanla olan muhabbetimden sana ne olm ?
Kaanla sen benim cocukluk arkadaşım oldugunu biliyor musun ?
Benimle Kaan arasındaki muhabbeti bilip bilmeden konuşma bu konularda
Ben Kaanın agzınada etsem gidip agızını burnunuda kırsam oda aynısını yapsa bana biz birbirimize böyle yapmayız... Kaanla mevzusunu geç o yüzden
Sana gelelim genç heyecanlı arkadaşım Alican ...
Bora emmi onu bunu bilmem
Adam Stock stock geldi yazılım bile yok geldi kafa kafaya gitti
Düşünülmesi gerekn olay bu
Çözün abi çözün madem
Can sıkıcı bir durum
Ben köstek olmuyorum üzerine basa basa diyorum Neden sunun adam gibi VE RS yok o yok bu deme gene bana kafanı kırmıyım :D

Düşünün taşının bulun yapın abi yararlanalım
Ben belki kapak yaptırcam yaptırmıyorum
Şu an diyorum Kapagımı neden söktüriyim
SS nasıl olsa kopartıyor :D

BoraRS
24-10-2011, 00:43
bir özel mesaj,bir telefon kadar yakınız abim :)

Canımsın. Mutlaka arayacağım.

Alicanrs
24-10-2011, 00:45
walla sana ne desem boş ya anlatamıyorum galiba yada anlamak istemiyorsun kaanla arandaki samimiyet veya eskiye dayanan çocukluğun beni ilgilendirmez zaten ben iş yaptırdım ve bu işi kaan yapıo onada laf ettirmem doğal olarak kim olrsa olsun bu iş kanıtlandı bin kere hala neyi kanıtlayalım uzatmıycam walla nese selçuk takıl kafana göre

JDM VTİ
24-10-2011, 00:45
Ben her zaman diyorum bu SS plakalı araçlarda farklı bi ciğer var hahahaha :D:D

Okan D.
24-10-2011, 09:38
ben en basında yazdım bahane yok dıye maşallah dıye adamlar gene tartısmıslar :D beyler gözü olan herkez neyın ne oldunu goruyo mantıgı olan herkezde benım tek sorguladıgım suydu selcuk dedıkı sılencerım takılı yakaladı ss benı gecıcenı sandı gene kafa kafaya gıttık dedı bızle gazladı 3 4 boy gectık.daha sorna yanımıza geldıler gene kafa kafaya gıttık dedıler bızle denedık sonuclar bunlar ben bunu sorguluorum sadece he tartısma ıcın dedgıl mantıgım almıoda kafakafaya gıden arabayla bız deneyınce gene fıltre eksoz specler kac senedır degısmıyo araba hızlanıo nasıl oluyo :D:D:D:D:D

yaşar
24-10-2011, 10:21
ben en basında yazdım bahane yok dıye maşallah dıye adamlar gene tartısmıslar :D beyler gözü olan herkez neyın ne oldunu goruyo mantıgı olan herkezde benım tek sorguladıgım suydu selcuk dedıkı sılencerım takılı yakaladı ss benı gecıcenı sandı gene kafa kafaya gıttık dedı bızle gazladı 3 4 boy gectık.daha sorna yanımıza geldıler gene kafa kafaya gıttık dedıler bızle denedık sonuclar bunlar ben bunu sorguluorum sadece he tartısma ıcın dedgıl mantıgım almıoda kafakafaya gıden arabayla bız deneyınce gene fıltre eksoz specler kac senedır degısmıyo araba hızlanıo nasıl oluyo :D:D:D:D:D

http://img202.imageshack.us/img202/5156/59730660enerji.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/59730660enerji.jpg/)

Sende dene okan'ım :)

Ö.öztüRk
24-10-2011, 10:39
http://img202.imageshack.us/img202/5156/59730660enerji.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/59730660enerji.jpg/)

Sende dene okan'ım :)

:) SS yine günün konusu anlaşılan..

SerhatA.
24-10-2011, 11:34
Maşallah tüm rs lere.

SEÇKİN172
24-10-2011, 18:21
SS rs sırrı .. SS ekstra deilmi olm yalanmıydı o video okan :) :)

arkadaşlar ben onu bunu bilmem CVK rs gidiyo sadece diger rs ler hızlandı .
arabada sadece egzantirik var yahu ss okan için demiorum seviyorum onuda bütün arkdaşlara yazıyorum CVK turbo yok arkdaşlar ne bekliyosunuz....? onu anlamış deiliz....:)