Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 leon cupra tsı

jackal_JAZZ
27-10-2011, 12:12
Sciroccoyu sattıktan sonra yeni araç alma arafesindeyim. Düşündüğüm birkaç marka, modeli de eledikten sonra 2.el 2011 tsi cupraya karar verdim gibi.. Özellikle kullanan arkadaşların kişisel yorumları benim için önemli. Performansı zaten *****, bunun dışında konfor&donanım(özellikle vw'e kıyasla), yol tutuş,parça fiyatları vs.. kısaca +/- leri hakkında kullanıcılardan bilgi bekliyorum. 1-1,5 sene bindikten sonra satarken çok fazla zarar etmemek adına 2011 model bir aracın şuan ki ederi ne olmalıdır sizce?

kurtbil
27-10-2011, 12:17
Sıfır almayı dusunuyosan Cuprayı zaten sıfırı yok onu oncelıkle belırtım.Dogus getırmıyor artık cupra,sıparısle flan cupra R olabılır

jackal_JAZZ
27-10-2011, 12:18
Sıfır almayı dusunuyosan Cuprayı zaten sıfırı yok onu oncelıkle belırtım.Dogus getırmıyor artık cupra,sıparısle flan cupra R olabılır

Sciroccoyu sattıktan sonra yeni araç alma arafesindeyim. Düşündüğüm birkaç marka, modeli de eledikten sonra 2.el 2011 tsi cupraya karar verdim gibi..

gurlekyasin
27-10-2011, 12:45
beğenmeyip eksik bulduğum bir yeri yok,3. cuprama biniyorum hemde 9. leonuma gayet keyıflı,yol tutuşundan özellikle çok memnunum..