Orijinalini görmek için tıklayınız : Pd 130 ibiza Dyno Sonucu
ChtArdARSL
29-10-2011, 18:36
Aracımı Mehmet Gazıhanı Garage da dyno ya cıkarttık tahmınımde benı yanıltmadı aracım. Ustunde dumansız yazılım+down pipe ve seat son susturucu var dıger borular vs hersey stock.
Verdıgı deger 161 Bg 371 nm sızce egri ve deger nasıldır?
http://img291.imageshack.us/img291/4761/kzu1.png[/URL]
İŞlem öncesi dyno grafiği var mı?
Tork peak yaptıktan sonra 3000'e kadar falan düz gitse daha güzel olurmuş.....
tdipower
29-10-2011, 22:13
gayet iyi eğriler maşallah 1.6 falan basıyor olsa gerek dumansız yürüyorsa :)
ChtArdARSL
29-10-2011, 22:28
??lem ?ncesi dyno grafi?i var m??
Tork peak yapt?ktan sonra 3000'e kadar falan d?z gitse daha g?zel olurmu?.....
Mehmet abinin isi wardi yazilima bakamadik.Araci aldigimd ustundeydi yazilim markasi olan bir yazilim war aracin ustunde Mehmet abi yazmadi
Maşallah güzel değerler.
Biz standart turbo ile yazılım, egzoz, box 194 hp almıştık (araç pd150)
ben tamamen stock pd130 ibiza da yazılım ile 173hp 405nm almıştım.Sizde downpipe da olmasına rağmen bence sonuç zayıf.
Peak 1.7 idi bu arada
hala da aynı saglıkta devam ediyor.
seat son susturucu nedır? stock son susturucu mu yanı ? Guc cok fazla olmamasına ragmen egrısı bence gayet guzel cıkmıs.Peak yapıp dusus yapan bır egrıdense bu sekılde olması bence daha ıyı
ChtArdARSL
30-10-2011, 15:15
ben tamamen stock pd130 ibiza da yazılım ile 173hp 405nm almıştım.Sizde downpipe da olmasına rağmen bence sonuç zayıf.
Peak 1.7 idi bu arada
Daha yazilimda bir agresiflik yok suan icin bana yediyor araci altini bakmadim ne sekilde kaclik down pipe var bilmiyrum.Komple egzos, gzl bir down pipe ve yazilimla belkide daha cok sonuc alabilirz.fakat once araca fren ve kozmatik icin para harcayacagim suan icin tatmin edici biraz daha taniyim..Sizin aracada masallah
seat son susturucu nedır? stock son susturucu mu yanı ? Guc cok fazla olmamasına ragmen egrısı bence gayet guzel cıkmıs.Peak yapıp dusus yapan bır egrıdense bu sekılde olması bence daha ıyı
Stock susturucu degil seat sportun susturucusu. .Iyi dileklerin icin tskkur ederim Allahin izniyle daha iyi olucak
pik yapıp düşmüyormu zaten tork patlamıs habire dusmus az da olsa koruyamazmı mesela?
pik yapıp düşmüyormu zaten tork patlamıs habire dusmus az da olsa koruyamazmı mesela?
tork dızel arabada zaten cogunlukla o egrıyı verır,bg egrısıne bakarsan gayet guzel bır egrısı var.Inısler cıkıslar,zıgzaglar,bır anda cıkan sonra ınen bır bg egrısı degıl ısın sonucunda.Az bg de almıs olsa bence basarılı.Daha ıyı bılenler de yorumunu yapar egrılerle ılgılı
Masallah cahit yeni arabana insallah dahada iyi olur verimli gozukuyor araban egrilere gore :)
ChtArdARSL
30-10-2011, 15:45
[QUOTE=emre_;2731782]Masallah cahit yeni arabana insallah dahada iyi olur verimli gozukuyor araban egrilere gore :)[/QUOTEi]
Insallah emrecim egzos ve down pipe icin gelicem bostanciya gurusruz kismetse