Turbo ne kullanican ne basican ? Ona gore planlarsin radyatorunude.. Gt2x fln planlaniyorsa gerek yok.
Printable View
Turbo ne kullanican ne basican ? Ona gore planlarsin radyatorunude.. Gt2x fln planlaniyorsa gerek yok.
Guzel araba almisin. 50binlerde antalyadan ozgur abi tarafindan alindi. Dis goruntusu oem e cevrildigi icin cok iyi gozukmuyordu fakat km kesinlikle orj, hirpalanmamis ve bakimlari aksamamiz bir arac. Eger mekanik oem e gelmediyse drecelilerde var o setupda. Eger send irek ondan aldiysan 3. Sahibisin.. Elinde piston ve kolda olmasi lazim yanlis hatirlamiyosam bir konussaydin. Ortalama guc beklentin ne bilmiyorum ama keyfli bir araba almisin. Utkununda soyledigi gibi rakkamlar o sekilde. Bende ortalama o rakkamlari harcadim.
üstad falan estagfurullah :) radyatör degişikligine gitmiyoruz. motora toparladıgımız parçalara ekstra olarak avans sıkıntısını aşabilmek adına methanol olacak. onun dışında yürüyene de takviye olarak fren ve debriyaj. onun dışındaki parçalar zaten olması gerekenler coil vs. ;)
bu arada cok ciddi şekilde ilgilenmiştim aracla gerçekten cok cok güzel bir araç almışsın hayırlı ugurlu olsun ;)
[QUOTE=uAlper;2751746]bu aralar 1.8t fırtınası var sitede dolduran doldurana :)
sonunda 1.8t nin gücü anlaşıldı..bunun için çok mutluyum ve bayağı katlkım olduğuna inanıorum...1.8t forever:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
degerı gec anlasılmaya baslandı ama olmaya basladı artık :) yalnız ıkıncı elı zaman gectıkce coplerle dolmaya basladı uzucu yanı temızı zor bulunur olcak:)
Orta halli hacim ve turbo alt yapı + sağlamlık kalite konfor e daha nolsun :D Tuning parçaları bir honda kadar ucuz olmasada daha problemsiz olduğunu düşünüyorum atmosferik bir aracı turbo olarak doldurmadan
kanka ben sana ne dedim hiç düşünme al direk gt serisi bile almadan çok iyi güçler alabiliyorsun dinle kardeşini son noktayı koy artık sonra doya doya gazla bin
3.5 sene önce tanıştım 1.8T GTI ile. 1 seneyi aşkında GT28 kitli kullanıyorum. 1.8T bambaşka bir dünya :D
arkaslar aracı ben degıl cok yakın bı ark aldık ama dedıgınız gıbı tr nın duzgun bı gtı nı kaptık ben eskısehırdeyım arac su an orduda bakalım bende kendı aracımı sattım 3 ay ıcınde falan bende bı gtı alıcam burdakı paylasmınız bılgılerınız banada yarıyo su an arkadasım bana cok uzak mesefede tek tek parca toplamamız sıkıntı o na bu aracı ben aldırdım oda pek anlamz motor dan onun ıcın bıze ankara yada orduya yakın bı ılde yardımcı olucak bı garaj tavısyesı