crx i standar kullanımda turbolamak istiyom ,minimum basınçla nasıl bi turbo tavsiye edersiniz
teşekkürler
crx i standar kullanımda turbolamak istiyom ,minimum basınçla nasıl bi turbo tavsiye edersiniz
teşekkürler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
0.6 barda stok motora bi sıkıntısı yok diye biliyorum ondansonrası sıkıntı o basınca kadr sıkıntı yok bilir kişiler yazar gene![]()
darkness nicki arkadaşımız turboladı crx ini, ona danışmanı öneririm.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
senin yerinde olsam kkk03 takarım astra Gsi turbosu 2005
onn turbosu senin işini çok güzel şekilde görür![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
k03denilen olan passat turbosu olmasın?
ehtiyar benım taktıgım turbo kkk k03 3000 devırlerde geliyor ve gayet güzel ancak senın doch motorda egt fazla olur o turboyla su soğutmalı olmasına ragmen
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
k03 ün farklı qaraçlarda cıkıtıgını biliyorumda ben Özgünün kastettiğini demek istemiştim arkadaşlar![]()
Cem abi yapmıştı zamanında stoktu diye hatırlıyorum kırana kadar öyle devam etmişti. Hoş parayı buldu artık cevap atar mı bilmiyorum :P
PS: şaka tabii görünce konuyu cevap atar.
ben k26 kullanıyorum memnunum valla,k03 den biraz büyük diye biliyoum yanlış bilmiyorsam? yanlışsa bilenler yazsın bi zahmet
öncelikle stock motor turbolancaksa kesinlikle ve kesinlikte yataklarınızı ve segmanlarınızı değiştirin.
ben 200 bindeki motoru hiç açmadan turboladım 0.6 bar da çok dayanmadı segmanlar. segman kanalı da çatladı. yağlama sıkıntısı yaşadım. sakın ola 10-40 yağ kullanmayın su oluyor yağben o yüzden yatakları değiştirdim sarmadan ufak bi ses değişikliğini farkettiğim için...
crxlerin çoğu yüksek km li eğer turbo düşünülüyosa segman ve yatak değişmeli,yağ pompanız orjinalse onu da işi bilen birisi modifiye edip basıncını arttırsın,yan sanayi pompa varsa atın gitsin! d16a9 kodlu motorların en büyük problemi yağlama bildiğiniz gibi...
abi eğer makinan iyi ise yeni sayılır dersen k03 yada k26 ( k26 bildiğim kadarıyla audi200 lerde çıkıyodu, 2.0 5 silindir) bu turbo ile 0.5 bar basmak en sağlıklısı
0.5 bar o ne ya ufacık basınç gibi gelebilir ama inan o basınç bile keyif veriyo baya![]()
bakalım can kısmetgelin ata binmiş yaa nasip demiş
ben zaten komple motor indirdim ,parçaları da tamamen oem olarak kullancam ,
yag pompasının çakmasının tadını iyi bilirimoradan girenlerle içerde plaj olmuştur
yag pompamı ve filtremi servisten orijinal yamada aldım ilk iş ordan başladım zaten
bilgilendirmen için teşekkürler kardeşim![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)