debriyaj buharlaşmasın :)
Printable View
debriyaj buharlaşmasın :)
Bu halinle nelere denk yürüyor mesela.
eyvallah umutum
tavsıye ederım zevklı oyuncak gıbı:D gerek yok kardeş 2260 takıp 2.0bar acabılıosun dırek.fantazı yapıp 3 barları gormek ıstıosan o zaman takman gerekıyor dıye bılıyorum
pampa para harcamak ıstemıorum turbo vtı yapacam ılerde:D
yenı degıstım :D:D ama bu torka ne kadar dayanır bılmıyorum:D
saglıklı h/f/e vtı la yakın gıder.geçer hatta ama ole boy boy olmaz
1.8t 180lık golf var burda arkadasımda onla denedım sadece egzos var onda 220lere kadar yanyanayız.uzunu goremedık ama gıder muhtemelen
maşallah Kamer ekonomi ve güç bi arada :)
maaşallah valla bu araçları gördükçe benzinliden soğuyorum :)
dizel iyidir, önceden atmo atmo dedin şimdi sende imana geldin :D
güzel arac masallah biladerim birazdan tork fazlastığı zmn el freni ışığın yanmaya baslar hahahah:))))
maasallah kamer guzel guc cıkmıs....aractakı yazılımı ıptal edıpmı poverbox bagladın yoksa yazılımın ustunemı taktın onu anlayamadım ...
Maşşal kamer çok güzel :) ne yakıyor şimdi bu :)
Basinc olarak kac bar basiyosun
masallah Kamer egriler benzinli gib yalniz 3400 4400 arasi dumduz o aralikta devri tutarsan it gibi gider:D
kaç kg bu makina?5 vitesmi ?büyük turbo takıldımı ne oluyor sonuç?varmı turkıyede citti yuruyen senin araçtan ?
eyvallah hepınıze tesekkur ederım
saolasın.sehır ıcı 6.0-6.5 sehır dısı 4.5-4.9 fln yakıorum :D
1.54 basıor abı
evet ama nıyeyse hepsı bırden dusuyor yuksek devırlere dogru o yuzden top speedı ıı deıl arabanın:D6ya atınca zaten bayılıyor cok uzun
1200 cıvarı olması lazım.6 ılerı.valla buyuk turboyla 220hp cıvar cıkıyor sanırım.yf plaka leon yaptı ya yasın tanırsın.270hplerde onunkı suanda guzel yuruyor
maşallah kamer. box iyi farketmiş cidden. beğendim :) devamı gelir inşallah.