evet yurtdışı orneklerı farklı markalarda var ama ben tr de bulamadım.hanı ınsan burda da evet sunu yapmışlar ve boyle sonuc almıslar dıyebılecegı bır ornek bulmak mumkun degıl. yapılanların tamamı yurtdısı ve custom..
Printable View
evet yurtdışı orneklerı farklı markalarda var ama ben tr de bulamadım.hanı ınsan burda da evet sunu yapmışlar ve boyle sonuc almıslar dıyebılecegı bır ornek bulmak mumkun degıl. yapılanların tamamı yurtdısı ve custom..
----------------------------------
Alıntı:
-artık 1.2 tsi yazılım yapılabiliniyo mehmet gazihan custom yapıyor diğerlerini bilmiyorum.140 rahat bir şekilde sadece yazılımla 140 üstü de olur ama sadece yazılımla sağlıklı olmayacaktır.
Engine technology
Yahu Türkiye'den bahsediyorum ben :) Hani nerde kim yapmış söyleyin yarın gidelim :) Box olayını yazılımla karıştırmayın :)
Yahu EcuFast yapıyor ki adamlar kaç beygir alabileceklerinin mesajını atmışlar. Alkollü müsün olum? :D
bir sorun cıkmazsa ptesi, dynoları yüklerim.
Ne var aracınızda extra ?
1.2ye malesef yazılım yok şimdilik tabiki :) Bizim arkadaş yazılım yok diye arabasını sattı :)
pm attım sana. sorun cıkmazsa ismi burdan da paylaşaırım p.tesi
Kısmet. :)
Valla 1.2tsi jettam var bende araştırıyorum, Almanya'da racechips diye bir yer var sahibinden sayfasında velan satıyor ama daha kullanana rastlamadım. Bu konulardada ustalar pişirsin ben giyim modundayim.
Box onlar yazılım değil.
box ile yazılım farklı. boxtan performans almak sıtesınde yazdıgı gıbı olmuyor. sen bıraz daha bekle..;)