peki arkadaşlar ben yazılım yaptırmak istiyorum. önerceğiniz marka varmıdır.
Printable View
peki arkadaşlar ben yazılım yaptırmak istiyorum. önerceğiniz marka varmıdır.
merhaba arkadaşlar.. sorunum için en uygun burası diye düşündüm.. 1.4 tsi vw tiguan aracımız turbodan ses gelmesi sonucu yetkili servie götürdük..2300 tl fiyat çıkardılar.. turbo dağıttığını söylediler.. acaba anadolu yakasında yardımcı olabilecek bi arkadaş varmı? pm yoluyla yardımlarınızı bekliyorum..teşekkürler..
yardım edecek kimse yokmu?:)
Bende geldim 1.4 160 dsg jetta ile (:
Selam arkadaşlar
207 avutdorumuzun yanına birde 2012 Jetta 1.2 tsi ekledik..
Jetta 1.4 140hp(Twincharged) 73.700'de bobinler ve bujiler yeni değişti hepsi,yakıtı yükselmişti +4,5,6'da tekleme filan yapıyordu şimdi kesildi. Bugünde kumandalı egzos sisteminden yaptırdık, daha sonra "P3008 hata kodunu" verdi arıza ışığı ile ne olduğunu çözemedim pek ama egzosla alakalı olmadığını düşünüyorum??
Böyle birşey bulduk ama nedir ne değildir çözemedim tam.
19464 - Camshaft Position Sensor (G40): Signal Out of Range P3008 - 000 - TDIClub Forums
arkadaşlar 1.2 tsi turbo olarak ne kullanıyo yazılım yapınca kapasıtesınden fazla mı yorarız turboyu?
1.2 TSI 105BG ile bende geldim arkadaşlar.Konuyu takipdeyim.
Arkadaşlar tsi motorla 1,8t yi deneyen oldu mu hiç?1,8t sahibi olarak merak ediyorum da
basit zor diye söylemedim vurguladığım durum şu şekilde;
tamam yazılım filtre egzoz dp yapıldı çıtır 150-160
olayı bi tık daha yukarı götürüp hadi k04 olmasada pal büyütülüp biraz daha basınç falandı derken burda doğacak ısıya uygulanabilecek intercooler rolünden bahsediyorum.
ayrıca uygulama kısmında yanlış bilmyosam leon ve golf6 larda intercooler ın yerleri var hazır? (kesinlikle emin değilim yanlışlık olabilir)
takılmasını zorlayacak farklı etkenler mevcut mudur?
Yerlerinin hazır olduğunu ilk defa duydum ancak bunu burada bilen varsa bile çok az kişidir. Bu nedenle isteğinizi herhangi yazılım firmasına belirtirseniz, onlar bir açıklama yaparlar bu durumda diye düşünüyorum. Ancak size büyük tavsiyem, 1.4TSI125'lik araç oynanmaya değecek bir araç değil. Yani intercooler vs. gibi işlere kalkmayı düşünüyorsanız TSI160 almanız kesinlikle tavsiyedir. Yakıtta fark yok, ama siz o kadar uğraşıcaksınız onun yerine 160'lık 1 yazılım ile duman edebilecek sizi :)
1.8T 150hp A6 ile denedim. Yani o kadar az ciddiye aldım ki hem kullanıyodum hem çekiyodum. 160 gibi gazı bıraktım diye hatırlıyorum :)
https://www.youtube.com/watch?v=1HzkB3UCVSk
sonuç burada.