İsko iyidir,Custom ilede konus,selamimi soyle...
Ona 6 dan fazla is yaptirdik...
Keyifli arac...
Printable View
İsko iyidir,Custom ilede konus,selamimi soyle...
Ona 6 dan fazla is yaptirdik...
Keyifli arac...
Evet kutu ici acika gore daha faydali turkiyede var
Ya 999tt bikac custom yerle konustum biri 1300 biri 900. Biri 1700 ss ler ZAten 2300 den baslioda ayrixca hepsi krom ayni kalite diyorlar bu fiat farki nasil oluyor kime guvenip alcam ben smdi
1300 olan ne?
Tam olarak ne istiyorsun? Sana yardimci olurum,sorun degil...
Bmc yi Vmax Tuning den alabirsiniz...
iskender usta diye birisini duydun mu hiç ;)
Yani custom egzoscular gokhan Savas vs. catback egzost olarak hepsi bizim kalitemiz ss militekle ayni diyorlar ayni parcalar biri 1300 tl biri 900 tl biri 1500 civari Bu fiyat farki neden bu kadar degisken firmalardandolayi olacagini sanmiyorum hepsi ataturk sanayide.benim istedigim catback,downpipe kutu ici filtre ve yazilim
900 nrmal cat ıptalı,orta susturucu ıptalı ve ara borular ıcın.Son susturucuya dokunma,ses tatmın edıcek senı...
Fıltrede kesın Carbon BMC.Kutu ıcını bos ver...
Yazılım ıcın deneyımlı ve adı cıkmamıs sırketlerı sec...
Egzoz olarak dizayn egzoz bence fazlasiyla mutlu eder sanayide 24 cu sokakdi yanlis hatirlamiyorsam.
Gokhan beyle konustum ps tuning barbaros usta kalitelidir diyor.ama guveniyorum ona ya adamlar fiyat olarakda iyi garanti bozmuyor ve negatif yonde bi yorum gormedim siz hız plaka aracin sahibimisiniz veya aracta neler var kime yaptrdiniz ve son olarak memnun musunuz:) kusra bakmayin yoruyorum sizide
Orj susturucu kalmasinda sikinti yok,hiz in sahib benim..custom iidir dusunmesen yaptir
wv groupdan pek anlamam ama acıbadem civarında 2 tane bocanegra dolaşıyor sesler patırdamalar fena sanki iskender usta ve revo ya benziyorlar:)
Peki hocam sizin arac yazilimi barbaros yapmamis kime yaptirdiniz 10k km yi gormussunuz su ana kadar bi sknti ciktimi cunku plakasinda oldugu uzere turkiyenin en hizli polo gti i sizde:)
Custom iyidir ancak yazilim fikrine katilmiyorum.
Hız in yazilimi yada uluslararasi bir yazilim markasi secmelisin...
Hiz kardes uydu galiba ya olmassa zaten yazilimda custom veya marka secme arasinda egzost sistemo kadar farki yok yani.revo veya apr var aklimda hizda ne yazilim var? Abt demede
Dr.Ecu var.
Egsoz icin cok paraya gerek yok...
Cok basincdan uzak dur...
Evet 1 1-2. Bari gecmiycem zaten 30.000 km sonra elimde motorla yuruyerek evime gitmek istemiyorum dr ecu stock yazilim diye biliyodum siz tecrubelisiniz die soruyorum apr revo drecu arasindan ne secerdiniz fiyat olarak en uygunu ecu tabi
Denenmisi secerim...
Sorunsuzu secerim...
İyi ve sorunsuz Yuruyen polo yada bu tarZ motorlarikim modlamis ona bakin...
Ozgur ve ben yapilmasi gerekenleri yaptik...